ALOE VERA + ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

show_palmettos

New Member
Απ: ALOE VERA + ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ?

ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝΕ ΑΠΙΓΕΝΙΝΗ (ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΓΓΕΙΟΔΙΑΣΤΟΛΗ?) ΚΑΙ ΕΛΑΙΚΟ ΟΞΥ (ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ DHT).TO ENA EINAI TO ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ Η ΛΟΤΙΟΝ ΡΕΚΑΠΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΡΟΣ ΤΗΣ ΒΙΟΚΑΛΠΙΛ


ΣΑΜΠΟΥΑΝ - L-RECAPIN SHAMPOO

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τονωτικό σαμπουάν για καθημερινή χρήση κατά της πρόωρης τριχόπτωσης. Ένας δερματολογικά ελεγμένος συνδυασμός ενεργών συστατικών για απαλό και ήπιο καθαρισμό των μαλλιών.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Το σαμπουάν καθαρίζει απαλά και σε βάθος και βελτιώνει τη δομή της τρίχας των μαλλιών. Προάγει την αιμάτωση του τριχωτού της κεφαλής, προμηθεύοντας με ζωτικά συστατικά τις ρίζες των μαλλιών. Το ελαϊκό οξύ μειώνει την επίδραση της ορμόνης DHT στον θύλακα της τρίχας και τονώνει την μικροκυκλοφορία. Ιδανικό για την περιποίηση των μαλλιών και του τριχωτού, πριν από την εφαρμογή της τονωτικής λοσιόν. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, υποστηρίζει τη δράση της λοσιόν.

ΧΡΗΣΗ
Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, δημιουργώντας αφρό και ξεπλύνετε έπειτα καλά. Συστήνεται η χρήση του πριν την τονωτική λοσιόν.
Διάστημα χρήσης: τουλάχιστον 4 μήνες σε συνδυασμό με τη λοσιόν.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Απιγενίνη, ελαϊκό οξύ, έλαιο μέντας, πανθενόλη, βασικά αμινοξέα (μεθειονίνη, κυστεΐνη, τρυπτοφάνη), Biotinyl-GHK, γλυκοπρωτεΐνες, γλυκερίνη.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ Φιάλη, 200ml






ΛΟΣΙΟΝ - L-RECAPIN LOTION

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τονωτική λοσιόν κατά της πρόωρης τριχόπτωσης για όλους τους τύπους μαλλιών. Φροντίζει για την υγεία των μαλλιών μας.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Λοσιόν με αναζωογονητική δράση. Ενισχύει δραστικά τα μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής και επιβραδύνει την τριχόπτωση. Προστατεύει και αναζωογονεί τις ρίζες των μαλλιών, βελτιώνοντας και επιταχύνοντας την ανάπτυξη τους.

ΧΡΗΣΗ Μετά το λούσιμο, αφού σκουπίσετε καλά τα μαλλιά, με τη βοήθεια του σταγονόμετρου, απλώνετε ομοιόμορφα τη λοσιόν σε χωρίστρες και κάντε μασάζ. Πριν τη χρήση της τονωτικής λοσιόν L-Recapin, συστήνεται να λουστείτε με το σαμπουάν L-Recapin. Χρησιμοποιήστε τη λοσιόν δύο φορές την ημέρα (πρωί & βράδυ). Απορροφάται γρήγορα, δεν ξεπλένεται. Διάστημα χρήσης: τουλάχιστον 4 μήνες σε συνδυασμό με το σαμπουάν.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Απιγενίνη, ελαΐκό οξύ, κιτρικό οξύ, Biotinyl-GHK, αργινίνη (βασικό αμινοξύ).

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ Φιάλη με σταγονόμετρο, 200ml


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΑΠΙΓΕΝΙΝΗ
Η απιγενίνη ανήκει στα φλαβονοειδή, προέρχεται από τα εσπεριδοειδή και προάγει την αιμάτωση των ριζών.

ΕΛΑΪΚΟ ΟΞΥ
Το ελαϊκό οξύ είναι το κυριότερο λιπαρό οξύ στο ελαιόλαδο. Μειώνει την DHT στον θύλακα της τρίχας και τονώνει την μικροκυκλοφορία.

ΑΜΙΝΟΞΕΑ
Είναι απαραίτητα για τη γενικότερη διατήρηση της καλής υγείας, ενώ ενισχύουν την ανάπτυξη των τριχών. Το κύριο συστατικό της τρίχας είναι μια πρωτεΐνη, η κερατίνη, η οποία παράγεται από πολλά αμινοξέα, με κυριότερο την κυστεΐνη.

ΑΡΓΙΝΙΝΗ
Η αργινίνη είναι ένα αμινοξύ, δηλαδή μια από τις δομικές μονάδες των πρωτεϊνών. Η τοπική χρήση της αργινίνης είναι αποτελεσματική στην αύξηση των τριχών, αποκαθιστώντας την κανονική κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι που υποκινεί στη συνέχεια την αύξηση των τριχών. Επιπλέον, είναι ο μεταβολικός πρόδρομος για το νιτρικό οξύ, μια ουσία που υποκινεί την αύξηση των τριχών.

BIOTINYL-GHK
Βιταμινούχο πεπτίδιο, το οποίο δυναμώνει τις ρίζες των μαλλιών.

ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ
Γνωστή και ως προβιταμίνη Β5, είναι απαραίτητη για την καθημερινή τροφοδοσία των τριχών, αναζωογονεί τα κύτταρα και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να βοηθά την ανάπτυξη της τριχοφυΐας και στην μείωση της τριχόπτωσης. Αυξάνει τη λάμψη των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την δύναμη και την ελαστικότητα της τρίχας.



Ο αφρός BioCalpil κατά της τριχόπτωσης έχει διπλή δράση: μειώνει την τριχόπτωση και προλαμβάνει τις αιτίες που την προκαλούν. Εγγυάται δυνατά και ανθεκτικά μαλλιά, καθώς καταπολεμά τα κύρια αίτια της τριχόπτωσης και της αποδυνάμωσης των μαλλιών.

Το PROCAPIL-N αποτελείται από 3 ενεργές ουσίες που δρουν μαζί:

a) Το πεπτίδιο Biotinyl-GHK, μια ματρικίνη που δρα στην αγκίστρωση της τρίχας λόγω των πρωτεϊνών προσκόλλησης.
b) Την απιγενίνη, ένα φλαβονοειδές των εκχυλισμάτων εσπεριδοειδών, με ένα αγγειοδιασταλτικό αποτέλεσμα.
c) Το ελαιανολικό οξύ, που εκχυλίζεται από τα φύλλα του ελαιόδενδρου, το οποίο αναστέλλει την παραγωγή της διϋδροτεστοστερόνης μέσω της 5α-ρεδουκτάσης.

Ο αφρός BioCalpil :
1. Καταπολεμά την υπερβολική σμηγματόρροια και την υπολειτουργία των θυλάκων των τριχών, που είναι σημαντικά αίτια τριχόπτωσης.
2. Τονώνει το τριχωτό της κεφαλής, βελτιώνοντας την απορρόφηση των ενεργών συστατικών, επομένως και την αποτελεσματικότητά τους.
3ο Ενισχύει τον κυτταρικό μεταβολισμό και εμποδίζει τη γήρανση της τρίχας.
4. Ενδυναμώνει την αγκίστρωση των μαλλιών, καθιστώντας τα πιο ανθεκτικά στην τριχόπτωση.
5. Περιέχει βιταμινούχο παράγωγο, ενισχύοντας έτσι την ανάπτυξη των τριχών.


ΑΠΙΓΕΝΙΝΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΚΟ ΟΞΥ...ΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ ΟΥΤΕ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ REGROWTH ΣΥΝ ANTI-DHT ΔΟΥΛΕΙΑ
 

show_palmettos

New Member
HAIR GENESIS + ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ?

ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?
Hair Genesis is a mostly natural formula marketed for combatting hair loss. Hair Genesis is actually several products sold both separately and as a package. The different products include a vitamin & mineral dietary supplement, topical activator serum and shampoo and conditioner. The Hair Genesis dietary supplement pills are taken twice daily and contain:
50mg BetaSitosterol
200mg Saw Palmetto Berry Extract (85/95% liposterolic standardized)
50mg Lecithin
100mg Inositol
25mg Phosphatidyl Choline
15mg Niacin
100mcg Biotin
The topical activator serum's active ingredient is 5% minoxidil in the men's formula and 2% minoxidil in the women's formula. Other ingredients include Alcohol SDA-40, Propylene Glycol, Deionized Water, Polysorbate-80, Isoceteth-20, Hydrolyzed Mucopolysaccharides, Beta-Sitosterol, Biotin, and Citric Acid. Hair Genesis is currently planning a multi-center, clinically controlled study performed by the same independent trial centers that administer FDA trial studies.

Specifics
Treatment Type Minoxidil 2%/5% formula as well as dietary supplement of natural vitamins and minerals to inhibit DHT, the male hormone causing hair loss.
Claimed Results Hair Genesis claims to halt hair loss and help regrow some hair. It does contain 5% Minoxidil in the men's formula and 2% Minoxidil in the women's, so it should grow some hair in many people for that reason alone.
Clinical Results Hair Genesis is currently setting up clinical studies performed by the same centers that perform FDA studies. In two uncontrolled studies performed by Hair Genesis of 25-30 men and women, the treatment showed the following effects:
No drug interactions or side effects were seen
100% of the study participants reported no further hair loss
33% of participants reported noticable thickening of hair in one study and 84% of participants in the other
7% of participants reported dramatic thickening after continued treatment in one study and 0% of participants in the other
Observed Results Insufficient Data
Side Effects Saw Palmetto has been linked to gynocomnestia (breast tissue growth) in rare circumstances. Minoxidil formulas can cause lowered blood pressure, dizziness, and water retention in some individuals in rare instances and should not be taken without consulting a doctor if you have a heart condition. Formulas containing alcohol and propylene glycol can cause minor irritation in rare instances, especially in individuals allergic to propylene glycol.
Cost Unavailable
Where You Can Get It Online Hair Genesis Web Site
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: ALOE VERA + ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ?

@ show_palmettos

για το hair genesis νομιζω εχουν γραφτει διαφορα στο σιτε κανε αναζητηση να δεις

οσο για το link για το σαμπουαν δεν ειναι ασχημο σαμπουαν αλλα αν περιμενεις απο ενα σαμπουαν να σου βγαλει μαλλια

τοτε μαλλον στο περιμενε θα μειενεις

αν ειναι καλη η τιμη του παρτο για κλασικο σαμπουαν θα ειναι σαφως λιγο καλυτερο απο τα σουπερ μαρκετ

αλλα σε καμια περιπτωση μην πιστευεις περιμενεις να σου δωσω μαλλινα ενα σαμπουαν

εδω δεν δινει αλλα και αλλα το οποιοα μενουν στο κεφαλι μας ωρες αυτο θα δωσει
 

NGL

Member
Απ: ALOE VERA + ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ?

show_palmettos είπε:
http://www.camelot.gr/hiway/gr/hwhairlossgr.htm

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ? κανει επανεκφυση ή ειναι μια απατεωνιά?

και μονο που εχει αλοη μεσα (οσον αφορα το σαμπουαν) καλο θα ειναι.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!
το σαμπουαν της κυριας θεραπειας θα πρεπει να ειναι το fungoral.αν ειναι προσιτη η τιμη τσιμπησε το και πες μας εντυπωσεις!
για την λοσιον ..... εχουμε δει πολλες τετοιες να κυκλοφορουν χωρις αποτελεσμα.αν ηταν κατι τοσο διαφορετικο θα ειχε γινει θεμα φανταζοναι στα sitες του εξωτερικου.μακαρι να εισαι ο πρωτος που το ανακαλυπτει φιλε μου και να κανει δουλεια.
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: ALOE VERA + ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ?

show_palmettos είπε:
http://www.camelot.gr/hiway/gr/hwhairlossgr.htm

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ? κανει επανεκφυση ή ειναι μια απατεωνιά?
αν έχουν email,
ζήτησε τις διαπιστώσεις (έρευνα,έγκριση,συστατικά κτλ)

μην είμαστε ευκολόπιστοι σε οτιδήποτε που αναφέρει το κάθε site ... :chinscratch
 

show_palmettos

New Member
Απ: ALOE VERA + ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ?

συμφωνα με τις ερευνες...το νιζοραλ αποδιδει και απο οσα λενε πολλοι που το χρησιμοποιησαν...και ειναι μεσα και στο σουπερ ζιξ...ομως οι οδηγιες του γραφουνε για πιτυριδα και δερματορροια και οτι στην αρχη της εφαρμογης του προκαλειται τριχοπτωση...αν ηταν για κανονικα μαλλια και δεν εγραφε μεσα οτι υπαρχει τριχοπτωση ισως να το επαιρνα γιατι ειναι φτηνο
τι να σου πω...απο τοτε που ειδα το σαιτ αυτο στη νεα του μορφη αρχισα να το διαβαζω και μετα γραφτηκα...τωρα κανω ενα μηνα περιπου θεραπεια με spectral dncl,saw palmetto καψουλες,arcocapil καψουλεσ που εχει μεσα κυστινη μεθειονινη και σιδηρο, ενω απο μερα σε μερα θα μου ερθουν καψουλες l-arginine και το benostan σαμπουαν που εχει τσουκνιδα και ειναι και σμηγματο-ρυθμιστικο
λουζουμαι με το νανογκαρντ που εχει συστατικα καταπολεμησης της dht και που και που με το exesio..τρωω και καρπουζι που εχει μεσα αργινινη

ξυριζομαι γουλι αλλα τελευταια με τη χρηση αυτων των προιοντων η τριχοπτωση εχει σταματησει ,τα μαλλια(οσα μεινανε) τα νιωθω πιο δυνατα και ισως να υπαρχει θετικη δραση της μινοξιδιλης στον δεξιο μ κροταφο....μακαρι να ξυπναγα νωρριτερα γιατι η τριχοπτωση μου αρχισε απο τα 21 και τωρα πηγα 26 και δεν προλαβα το μεγαλο μερος της εντονης αποπτωσης των τριχων της κεφαλης μου

τελος παντων..να ειστε καλα και διαβαζω οσο μπορει τα πολυτιμα πραγματα που γραφονται εδω μεσα και ελπιζω να εχουμε ολοι μας την τυχη του χρηστη που μεσα σε 4 μηνες ειχε θεαματικα αποτελεσματα (ξερετε πιον λεω) :)
 

NGL

Member
Απ: ALOE VERA + ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ?

show_palmettos είπε:
μακαρι να ξυπναγα νωρριτερα γιατι η τριχοπτωση μου αρχισε απο τα 21 και τωρα πηγα 26 και δεν προλαβα το μεγαλο μερος της εντονης αποπτωσης των τριχων της κεφαλης μου

φιλε καλλιο αργα παρα ποτε! ;)
ακολουθησε μια σταθερη αποδεδειγμενα θεραπεια και ισως δεις πραγματα που δεν τα πιστευεις. :)

υ.γ. τα σαμπουαν κετοκοναζολης ενδεχεται να εχουν σαν παρενεργεια την τριχοπτωση (προσωπικα δεν ετυχε) σε πρωτο σταδιο και σε αμελητεο βαθμο,αλλα ειναι ευεργετικα για πολλα αλλα πραγματα.ακομα και για επανεκφυση!
 

NGL

Member
Απ: ALOE VERA + ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ?

GeorgeToumpa είπε:
Μπορεί και το απλό τζελ αλόης δηλαδή να προκαλεί regrow ?? :eek:

κανεις δεν μπορει να ξερει σιγουρα.υπαρχει μια θεωρια και καποια αποτελεσματα χρηστων ,αλλα καμια συγκεκριμενη ερευνα.
προσωπικη γνωμη ειναι οτι κανει καλη δουλεια και σαν ηπιο regrowth.ειμαι στον 2ο μηνα χρησης αλοης μεσημερι-βραδυ και ειμαι κατενθουσιασμενος!
 
Απ: ALOE VERA + ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ?

NGL είπε:
[quote author=GeorgeToumpa link=topic=889.msg15896#msg15896 date=1249409671]
Μπορεί και το απλό τζελ αλόης δηλαδή να προκαλεί regrow ?? :eek:

κανεις δεν μπορει να ξερει σιγουρα.υπαρχει μια θεωρια και καποια αποτελεσματα χρηστων ,αλλα καμια συγκεκριμενη ερευνα.
προσωπικη γνωμη ειναι οτι κανει καλη δουλεια και σαν ηπιο regrowth.ειμαι στον 2ο μηνα χρησης αλοης μεσημερι-βραδυ και ειμαι κατενθουσιασμενος!
[/quote]

χρησιμοποιεις και την λοσιον η μονο σανμπουαν?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

heyya

New Member
Απ: ALOE VERA + ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ?

Dimitri, νομίζω ότι μιλάει κυρίως για το gel και μάλιστα αν θυμάμαι καλά από άλλο ποστ από το αυθεντικό φυτό!!

Με την ευκαιρία, ρε παιδία επειδή τυχαίνει να το έχουμε και μεις αυτό το φυτό, ο χυμός αυτός είναι τόσο γλοιώδης ή κάτι παίζει - χρόνος στο ψυγείο, αν έχει σημασία που είναι χειμώνα, το πως το έκοψα... και δεν ξέρω γω τι άλλο μπορεί να εππηρεάζει-;
 

NGL

Member
Απ: ALOE VERA + ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ?

heyya είπε:
Dimitri, νομίζω ότι μιλάει κυρίως για το gel και μάλιστα αν θυμάμαι καλά από άλλο ποστ από το αυθεντικό φυτό!!

Με την ευκαιρία, ρε παιδία επειδή τυχαίνει να το έχουμε και μεις αυτό το φυτό, ο χυμός αυτός είναι τόσο γλοιώδης ή κάτι παίζει - χρόνος στο ψυγείο, αν έχει σημασία που είναι χειμώνα, το πως το έκοψα... και δεν ξέρω γω τι άλλο μπορεί να εππηρεάζει-;

μιλαω για το gel.ειτε κατευθειαν απ το φυτο,ειτε το 99,99% toy emporioy.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα