γυμναστηριο-συμπληρωματα

Bouklas

Well-Known Member
kamounias είπε:
Φίλε δεν παω γυμναστήριο αλλα ότι κάνω το κάνω σπιτι...κ εγω έπαιρνα μια σκόνη σε αυτή την τιμή κ την χτυπούσα με νερό η γάλα !!! Είχε μπανάνα κακάο φράουλα κ άλλες διάφορες γεύσεις αλλα δεν θυμάμαι μάρκα !!! Εσυ τι μου προτείνεις;;;
Ναι και ποσο καιρό την έπαιρνες? δεν σου έκανε τίποτα?
Το ξέρω ότι δεν πας γυμναστήριο απλά το είπα αφού η δουλειά σου είναι έτσι εν μέρη είναι λες και πας κάθε μέρα γυμναστήριο.
Την πρωτεΐνη την πήρα βάση τιμής και όχι γιατί είχα κολλήσει κάπου, αν οικονομικά ήμουν ok θα έπαιρνα μια whey. Αλλα όπως και να έχει με τον καινούργιο τρόπο που την χρησιμοποιούσα ήμουν παρα πολύ ευχαριστημένος, ούτε φουσκώματα στο πρόσωπο και κοιλιακοί μια χαρά.
Αυτή εδώ: http://www.xtr.gr/auksisis_barous/14270/POWER_WEIGHT_GAINER_1500gr_(BODY_ATTACK).htm
Μονόζυγο έχεις φιλε? Αφού κανεις στο σπίτι θα ξέρεις ότι βοηθάει πολύ + με ένα σακίδιο πλάτης και λίγο βάρος μέσα έχεις και γαμώ τις πιέσεις για πλάτη,στήθος,ωμους,χερια.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
h απλα βαρακι στα ποδια διπλωνεις το ενα ποδι γυρω απο το αλλο και αναμεσα κρατας βαρακι με οτι βαρος θες.. :)
 

Panos1982

Well-Known Member
weznem είπε:
Panos1982 είπε:
αν θες να βαλεις κιλα χωρις να γυμναζεσαι....θα ειναι κυριως λοιπος κι οχι μυικα...
βαλε περισσοτερους υδατανθρακες στην διατροφη σου για να παρεις κιλα...

με εστειλες ρε πανο,διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα απο αυτα που λεει αντιλαμβανομαι οτι εχουμε να κανουμε με ενα εκτομορφικο σωματοτυπο (αναλυτικα εδω φιλε: http://www.bodybuilding4u.gr/ectomorph.html
http://fit-blaster.com/read_article.php?pid=-----1318749158)
που εκτος απο πολλους υδατανθρακες δεν θελει και αυξηση της πρωτεινης? μονο με υδατανθρακες πως θα παρει μυικα κιλα και πως θα δημιουργησει τις ευνοικες συνθηκες μυικης αποκαταστασης?

weznem πιστευω να μη σε εστειλα μακρυα.... :)
επειδη μ αρεσει να μιλαω ειλικρινα να πω οτι δε ξερω τι σημαινει εκτομορφικο και επισης βαριεμαι να κατσω να διαβασω τα λινκ...ξερω απο πρωτο χερι πως ειναι το παιδι μιας κι εγω μεχρι τα 24 μου ημουν 1.81 υψος και 57 κιλα....οταν πηγα φανταρος στα 25 με περνουσαν για 19ρονο....ωστοσο τωρα ειμαι 82 κιλα...
επισης αν καποιος γυμναζεται σωστα και συστηματικα και κανει σωστη διατροφη και σωστη ληψη πρωτεινων κτλπ δε μπορει να παρει πανω απο 1-1.5 μυικα κιλα το χρονο....καταλαβαινεις ποσα θα παρει ενας που δε γυμναζεται συστηματικα λοιπον...ουτε καν μισο...οποτε τι θες να του προτεινω?? σε καποιον που δε γυμναζεται να του πεις παρε πρωτεινη? να την κανει τι? να την βγαλει στην λεκανη? μυικα κιλα δε προκειται να παρει....γι αυτο αν θελει να παχυνει λιγο του ειπα απλα να παρει υδατανθρακες...τιποτα αλλο...

**ο δημος 18 μιλησε σωστα...

** κι ενα αλλο μελος που εγραψε οτι σε 2 μηνες πηρε καποια κιλα...να πω οτι τα κιλα αυτα δεν ηταν μυικα...ηταν λοιπος και υγρα κατα ~95-97% και κατα ~3-5% μυες...αυτα...τα κιλα που ερχονται ευκολα...φευγουν κι ευκολα...κι εινια ψευτικα...τα μυικα κιλα ερχονται δυσκολα και φευγουν δυσκολα..και ειναι αληθινα...αυτα απο μενα...
 

Bouklas

Well-Known Member
Panos1982 είπε:
** κι ενα αλλο μελος που εγραψε οτι σε 2 μηνες πηρε καποια κιλα...να πω οτι τα κιλα αυτα δεν ηταν μυικα...ηταν λοιπος και υγρα κατα ~95-97% και κατα ~3-5% μυες...αυτα...τα κιλα που ερχονται ευκολα...φευγουν κι ευκολα...κι εινια ψευτικα...τα μυικα κιλα ερχονται δυσκολα και φευγουν δυσκολα..και ειναι αληθινα...αυτα απο μενα...
Εγώ ήμουν το μέλος που του έγραψε για πρωτεΐνη. Βασικά δεν μπορώ να τα θεωρήσω και τόσο κιλά, καθώς από 67 πήγα στα 69-70. Ήταν όγκος, το σώμα είχε αλλάξει πολύ και το βλέπανε όλοι, έκανα λίγες επαναλήψεις με πολλά κιλά και όχι όπως κάποιοι που λιώνουν με πολλές επαναλήψεις και κάνουν πολύ καιρό να δούνε έστω λίγο όγκο. Θα συμφωνήσω ότι αυτά τα κιλά φεύγουν εύκολα όμως σε σχέση με μένα έχω από τα τέλη Iουλίου που σταμάτησα και μέχρι τώρα (6 μήνες) ok έχω χάσει όγκο (όπως ο καθένας που θα σταμάταγε) αλλα το σώμα είναι ακόμα λες και αθλούμαι, γραμμωμένο με σημάδια λες και κάνω ακόμα γυμναστήριο. Ακόμα και το 2009 που σταμάτησα μέχρι το 2013 πριν ξεκινήσω πάλι είχα το ίδιο σώμα.
Και επίσης να ξεκαθαρίσω μέσα σε 2 μήνες το σώμα είχε αλλάξει δεν είχα γίνει να κατέβω για αγώνες. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος ορίστε και μια φωτογραφία που βρήκα στο google που είναι έτσι ακριβώς όπως έμοιαζε το σώμα μου.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/01/07/article-0-16CAD15F000005DC-421_634x294.jpg
Πριν ξεκινήσω ήμουν όπως ο τύπος στην δεύτερη φωτογραφία, και σε 2 μήνες έγινα όπως είναι στην τελευταία με πολύ καλύτερους ωμους και τους κοιλιακούς της 3ης φωτό. Τώρα πάλι είμαι ακριβώς όπως στη δεύτερη φωτογραφία και μου προκαλεί ακόμα εντύπωση κάθε φορα που πάω για ντούς πως παραμένω ακόμα έτσι.
Και επίσης θα διαφωνήσω (ο καθένας έχει την άποψη του και σεβαστή) πως κάποιος με συστηματική σωστή προπόνηση, σωστή διατροφή και σωστή λήψη πρωτεΐνης μέσα σε 1 χρόνο δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1-1.5 κιλό σε μυϊκό όγκο.
Ο φίλος πιο πάνω καλός ή κακώς με τα δεδομένα που έχουμε τώρα έχει 3 επιλογές, ή να κατεβάζει αβέρτα πιάτα με όλες τις σωστές διατροφές, ή να πάρει μια πρωτεΐνη να τον βοηθήσει ή τέλος να μην κάνει τίποτα. Επίσης δεν είπε ότι δεν γυμνάζεται, εκτος ότι κάνει δύσκολη δουλειά όπου σηκώνει συνέχεια βάρη ασχολείται και στο σπίτι, οποτε δεν είναι κάποιος αγύμναστος που θα πάρει πρωτεΐνη. Για κάποιον που δεν κάνει τίποτα σίγουρα θα πάει όλη στην λεκάνη.
 

kamounias

Member
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα σχόλια....έχω φορτηγο κ κάνω μεταφορές οπότε ειμαι σχεδόν καθημερινά στα βάρη !!! Έχω κ μονόζυγο αν κ το έχω παρατήσει τον τελευταίο καιρό...ειχα κατεβάσει κ κάποιες εφαρμογές στο κινητό(apple) κ εκτελούσα κατα γράμμα κάποιες μεθόδους αλλα μετά λόγο δουλειάς τα παράτησα στη μέση !!! Θα κοιτάξω να επανέλθω πάλι, έχω κ βαράκια οπότε θα βρω κάποιο προγραμμα για να μην κάνω του κεφαλιού μου !!!
 
Μπλουζα