Ψαχνοντας την καλυτερη λυση για την μελλοντικη μεταμοσχευση μου.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Εδω και ενα χρονο το ψαχνω για μεταμοσχευση εχοντας ηδη επισκεφτει παρα πολλες κλινικες μαλλιων.Την αρχη την εκανα περισυ τετοιο καιρο με τον Γκουρα πριν 1μιση μηνα επισκεφτηκα την DHI και την ερχομενη εβδομαδα θα μιλησω με ανθρωπο της HDC στην Αθηνα.Εχω μιλησει και με καποιους αλλους χωρις ομως να παω να τους δω,μονο απο τηλεφωνο.Ειμαι 2 χρονια στο site και μπορω να πω οτι εχω μαθει παρα πολλα πραγματα και μακαρι να ειχα βρει το site και απο πιο παλια,θα ειχα γλυτωσει περιπου 4 χιλιαρικα που εχω πληρωσει σε διαφορους ψευτοδερματολογους.Σιγουρα θελω το καλυτερο αποτελεσμα αλλα θα παιξει κ η τιμη μεγαλο ρολο στην αποφαση.Δυστυχως εκτος απο ενα φιλο που εκανε μεταμοσχευση στον Γκουρα τωρα τελευταια και καποιους αλλους αγνωστους που κατα καιρους εχουν κανει μεταμοσχευσεις σε καποιες αλλες κλινικες δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα.Σιγουρα το site εχει παρα πολυ κοσμο που εχει μπει στην διαδικασια αυτη αλλα οπως και να το κανει κανεις παραμενει απροσωπο ολο αυτο.Ελπιζω να κανω το καλυτερο και να μπορεσω να βοηθησω και εγω καποιον που ετοιμαζεται να μπει σε αυτη την διαδικασια.Ολες οι γνωμες δεκτες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kouklos10

Member
Εγω μικε θα σου ελεγα πρωτα να δεις αποτελεσματα και μετα να αποφασισεις . η τιμη να ειναι το τελευταιο που θα σε απασχολησει. καλυτερα αν δεν εχεις τα χρηματα για να την κανεις να το αφησεις για αργοτερα. καλυτερα η επιλογη σου να ειναι βαση αποτελεσματος παρα βαση τιμης!!!
 

LOK

Member
Ψάχνομαι κι εγώ τώρα τελευταία.. Μίλησες με κάποιον της HDC? Είχαν έρθει Αθήνα 13-14. Πώς τα είδες τα πράγματα?
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε LOK ειχα την δευτερα ραντεβου με τον κυριο Φιουρη αλλα επειδη κατι μου ετυχε και επειδη μενω μακρια απο Αθηνα το ακυρωσα την τελευταια στιγμη.Θελω να πιστευω οτι μεσα στο καλοκαιρι ισως ξαναερθει καποιος απο την HDC Ελλαδα ξανα και μπορεσω να μιλησω μαζι του.Μεταμοσχευση κατα πασα πιθανοτητα θα κανω Οκτωμβρη -Νοεμβρη οποτε εχω μπροστα μου καιρο και υπαρχει βεβαια και το Skype στην τελικη.
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
LOK είπε:
Προς τα πού καταλήγεις σιγά σιγά..?

H αληθεια ειναι οτι αν δεν υπηρχε κριση θα πηγαινα χωρις σκεψη στην Κυπρο.Σιγουρα ομως παιζει και η DHI η οποια εχει καποια καλα αποτελεσματα τα τελευταια 2 χρονια και μου εχουν πει και αρκετα καλη τιμη.Εχω ενα καλοκαιρι μπροστα,θα περιμενω να δω τι θα μου πουν απο Κυπρο αλλα και θα περιμενω καποια σχολια καποιων παιδιων που εκανα τωρα τελευταια μεταμοσχευση στην DHI ΚΑΙ βλεπουμε.
 

krhtikos21

Member
Εχεις ρωτήσει καθόλου προς Κωνσταντινούπολη μεριά?
Έχει ρωτήσει κανείς άλλος πρόσφατα τιμές ή να έχει δει κάποιο αποτέλεσμα?
Γιατί οι τύποι έχουνε ρίξει τρελή διαφήμιση.
 
Μπλουζα