Χρόνος αναμονής για το crown?

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα να χαιρετήσω όλα τα μέλη και ιδιαίτερα αυτούς που είναι ενεργοί και βοηθάνε με χρήσιμες πληροφορίες την κοινότητα.

Έχω προβεί σε μεταμόσχευση μαλλιών πριν από έναμισι μήνα περίπου (2200 μοσχεύματα) στην περιοχή του crown. Έχουν γίνει όλα πολύ ομαλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την όλη εμπειρία.

Απλά θα ήθελα να ρωτήσω κυρίως αυτούς που έχουν εμπειρία να μου πουν πόσος καιρός χρειάζεται για να αρχίσουν τα αποτελέσματα να φαίνονται και πόσος για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία;

Μου έχει δοθεί αυτή η πληροφορία από την κλινική όμως θα ήθελα την μάθω και από άτομα που το έχουν βιώσει.

Ευχαριστώ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Βασικα κανεις δεν ξερει με λεπτομερειες να σου πει.Αλλοι πιστευουν οτι αργει αλλοι οχι.Εγω γενικα πιστευω οτι τον 6ο μηνα εχει σχεδον φανει το τελικο αποτελεσμα.Καποιοι ομως διαφωνουν.Ισως να ειναι θεμα οργανισμου.
 

Flosk

Well-Known Member
Γεια σου φιλε, καποιες τριχουλες (ελαχιστες) δεν πεφτουν καν. Απο τον δευτερο μηνα περιπου θα αρχισουν να πετανε καποιες μυτουλες απο τριχες και κατα τον 4ο μηνα θα εχει μαυρισει λιγακτι το τοπιο. Απο τον 5ο θα δεις την μεγαλη διαφορα και γυρω στον 6ο-7ο θα εχει σχεδον ολοκλωθει κατα 80% και μετα θα περιμενεις απλα να αυξηθει η διαμετρος των τριχων που θα εχουν βγει εως τοτε. Για το crown ισως να χρειαστεις 1-2 μηνες παραπανω για να τελειωσεις το αποτελεσμα αλλα σιγουρα στον 7o θα εχεις σχεδον τελικη εικονα του πραγματος. Αν θες ανεβασε φωτο και πες μας και λεπτομερειες οπως που την εκανες και ποσα χρηματα εδωσες?
 

giwrgos athina

Active Member
Καλησπερα φιλε και καλη επιτυχια..εγω ειδα διαφορα απο τον 4 μηνο και μετα τωρα ειμαι στον 6...Ενα μελος που εχει φυγει τωρα απο το foroum ο n0094 που ειχε κανει 4 μμ ελεγε πως χρειαζεται απο 7 εως14 μηνες για το τελικο αποτελεσμα..Τωρα το τι σχυει πραγματικα περιμενω και εγω να το δω πανω μου.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Εμένα βγήκαν στο 4μηνο αλλά ήταν όρια ζώνη Β με λίγο Γ δεν ήταν αμιγώς crown πίσω πίσω. Αλλά γενικά ξέρω πως ειναι δύστροπο και μπορεί να φτάσει και τον χρόνο η πλήρης φύτρωση.
 
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά όντως αυτό μου είχε ειπωθεί και μένα απλά αισιοδοξούσα ότι θα ήταν πιο σύντομο :)

Για το φίλο Flosk που ρωτάει η επέμβαση μου έγινε από τον Dr Μαρα στη κλινική H.D.C στη Κύπρο. Υπήρχε μια προσφορά η οποία έχω την εντύπωση ότι ισχύει ακόμη για 2.5 ευρώ/graft έτσι το συνολικό ήταν 5500.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλη την διαδικασία το μένει που μένει είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Έχω κάποιες φωτογραφίες αλλά δυστηχώς δεν μπορώ ακόμη να τις κάνω ποστ επειδή πρέπει να κάνω 10 ποστ στο forum και μετά
 
Μπλουζα