Την άποψη σας

teo6389

New Member
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα.
Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα να μου πείτε σαν πιο έμπειροι στο θέμα, τι/ποιά αγωγή να ακολουθήσω για να έχω αποτελέσματα στο θέμα της τριχόπτωσης.

Μια μικρή εισαγωγή στο προβλημά μου.
Είμαι 25 χρονών και απο μικρός είχα πολύ πυκνά μαλλιά μεχρι τη μέση.
Ξαφνικά πριν απο 3 περίπου χρόνια άρχησαν να πεφτουν, παρόλο που τα κούρεβα και τα φρόντιζα. Έφτασα σε σημείο να τα κουρέψω κοντά γιατι είχα αρχισει να βλέπω κρανίο. Χωρίς όμως αποτέλεσμα...
Ξεκίνησα λοιπόν να πέρνω priorin χώρις να έχω αποτέλεσμα...
Πλέον υπάρχει γενική αραίωση, και συνεχίζω να έχω τριχόπτωση.
Θέλω λοιπόν να μου προτείνετε μια θεραπεία(κατα προτίμηση όχι χάπια, διάβασα για παρενέργειες) η οποία να είναι αποτελεσματική και να μπορώ να την συνεχίσω και σε βάθος χρόνου(μείωση τριχόπτωσης και ανάπτυξη νέων τριχών). Έκανα μια έρευνα στο φόρουμ αλλά οι απόψεις πάνω στο θέμα είναι πολλές, θα νιώσω πολύ πιο άνετα αν διαβάσω για μια θεραπεία που είχε αποτελέσματα σε πολλούς.
Πέραν αυτού θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μου πείτε τι σκευάσματα να κάνω χρήση, που θα τα βρώ και πόσο περίπου θα μου κοστίσουν.
Σας ευχαριστώ εκ'των προτέρων και ζητώ συγγνώμη για τις πολλές μου απορίες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
καλα αποτελεσματα σε εμενα στο θεμα τριχοπτωσης εχει αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5176.html αν και σε επιθετικη τριχοπτωση δεν ξερω αν μπορει να κανει πολλα πιστευω ομως θα σε βοηθησει
 

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Κρίνοντας απ' την εμπειρία μου, καλά σου λένε τα παιδιά: καθημερινό βούρτσισμα + CG210 είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να ξεκινήσεις. Απόφυγε όσο μπορείς τα χημικά (το CG210 είναι φυτικό και δεν έχει -γνωστές μέχρι στιγμής- παρενέργειες).
 

teo6389

New Member
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Έχω 3 ερωτήσεις ακόμα
1)το βούρτσισμα να το κάνω μετά απο το μπάνιο για να μην έχω μεγάλη αντίσταση απο τα μαλλιά(είναι κατσαρά)
2)Τί είναι το cg210, πόσο κάνει, πού το βρίσκω.
3)Μετά απο πόσο καιρό πρέπει να περιμένω αποτελέσματα?(για να ξέρω αν πετυχαίνει η θεραπεία ή οχι)

Και πάλι ευχαριστώ.
 

gianniskritikos2

Active Member
το βουρτσισμα αργει να δωσει αποτελεσμα και μην περιμενεις κανα τρελο αποτελεσμα ειναι πιστευω χρτισιμο στο να εχεις μια φυσιολογικη τριχοπτωση καθως επισεις σου καθαριζει το τριχωτο και αυξανει την κυκλοφωρια του αιματος πιστευω ειναι απαρετιτο για οποιαδιποτε θεραπεια το cg ειναι ενα καινουριο προιον πο υποσχεται αρκετα... δεν ξερουμε αν θα δεις τα αποτελεσματα που λεει παντως οσοι σχεδων μεχρι τωρα το δοκιμασν βλεπουν θετικα σημαδια οχι θεαματικα αλλα ειναι φυτικο πιστευω με αυτα θα διατιρισεις τα υπαρχοντα για καποιο διαστημα και θα δεις ενα μικρο ρεγκ το οποιο θα βγει μετα απο 3 μηνες λογικα... μην ξεχνας οτι παλεβεις τελειως φυσικα και χωρις παρνεργειες ... αξξηζει τον κοπο
 

teo6389

New Member
Τι είναι το ρεγκ?
Αυτή η βούρτσα που προτείνει ο kapa, πως λεγεταί(αν και νομίζω την εχω δει σε αρκετά supermarket)
Με το βουρτσισμα δε θα μου πεφτουν ακομα περισσότερο τα μαλλιά?
Το cg210 θα το βάζω μετά το βούρτσισμα?
 

Jimlykos

Member
Τα περισσότερα μαλλιά που είναι να πέσουν στη διάρκεια της μέρας θα πέσουν εκείνη τη στιγμή με το βούρτσισμα. Αν δεις δηλαδή πολλές τρίχες εκείνη τη στιγμή μην τρομάξεις. Θα έπεφταν ούτως ή άλλως.
Αυτό που κάνει το βούρτσισμα είναι απολέπιση και αιμάτωση της περιοχής. Άρα είναι καλύτερο να βάζουμε τα τοπικά μετά το βούρτσισμα για αύξηση της αποροφητικότητας.
 
Μπλουζα