Συμβουλή για μεταμόσχευση μαλλιών

acc1511

New Member
Γεια σας παιδιά, είμαι χρόνια μέλος του φόρουμ, χωρίς όμως να είμαι πολύ ενεργός χρήστης. Είμαι 24 χρονών και αντιμετοπίζω πρόβλημα τριχόπτωσης τα τελευταία 4 περίπου χρόνια, χωρίς όμως να είναι πολύ επιθετική. Έχω κάνει στο παρελθόν θεραπεία με μινοξ με καλά αποτελέσματα κάθε φορά αλλά συνήθως σταματούσα μετά από κάποιους μήνες με αποτέλεσμα να ξανα άρχιζε η τριχόπτωση και να ξανα ξεκινησούσα θεραπεία. Υπολογίζω να είμαι norwood 3. Στην οικογένειά μου δεν υπάρχει ιστορικό φαλάκρας, μιας και ο πατέρας μου στα 60 του έχει πολλά μαλλία απλά και αυτός από τα 30+ του είναι ένα σταθερό nw3, και ο αδερφός μου που είναι μεγαλύτερος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Τον τελευταίο χρόνο κάνω θεραπεία με φιναστερίδη, ~1 mg κάθε 2η μέρα με αποτέλεσμα να έχω παραμέινει στο ίδιο επίπεδο, ίσως είμαι λίγο καλύτερα από όταν ξεκίνησα. Από παρενέργειες δεν έχω κάτι ιδιέταιρο να αναφέρω, αλλά δεν ξέρω αν έχω σκοπό να συνεχίσω για πολλά χρόνια ακόμα. Σκέφτομαι να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών για να έχω ένα πιο μόνιμο αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι ότι το budget μου περιορίζεται στα 2000ευρώ γι'αυτό η σκέψη μου είναι να κάνω μια μεταμόσχευση τώρα να με κρατήσει για κάποια χρόνια και στο μέλλον να κάνω άλλη μια αν χρειαστεί. Αξίζει πιστεύετε να ασχοληθώ με μμ στην παρούσα φάση ή είναι καλύτερα να περιμένω μερικά χρόνια ακόμα να έχω περισσότερα χρήματα και λίγο πιο ολοκληρομένη εικόνα για την περίπτωσή μου; Σας παραθέτω κάποιες φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και τι μου προτείνετε να κάνω.
IMG_20171022_000537.jpg IMG_20170313_232917.jpg
Και οι 2 είναι κάτω απο δυνατό φως με φλας. Την 2η φωτογραφία την είχα βγάλει μετά από περιόδο shedding από σταμάτημα της μινοξ και εκεί είναι στην χειρότερη κατάσταση που ήταν ποτέ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Κανεις υπομονη γιατι εχεις τριχες μπροστα που θα σε αφησουν κατα πασα πιθανοτητα στο αμεσο μελλον.
Επισης μαζεψε χρημα και διαβασε για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη για τη μμ.
 

acc1511

New Member
Η σκέψη μου ήταν να έκανα μια μικρή μμ τώρα μιας και υπάρχει ο περιορισμός στο οικονομικό κομμάτι αφού έτσι και αλλίως ποτέ δεν είχα πυκνό μαλλί και γενικά μπορώ και έχω ένα ΟΚ κούρεμα ακόμα και με την τωρινή κατάσταση. Εδώ σημερινή φωτογραφία με το μαλλί φτιαγμένο.
 

Συνημμένα

  • IMG_20171102_191105.jpg
    IMG_20171102_191105.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 95

Stripar

Established Member
H μία φωτογραφία με την άλλη δέν έχουν καμία σχέση,
δεν βοηθάς εμας κατά αυτόν τον τρόπο και κατά συνέπεια τον ευατό σου.
 

acc1511

New Member
Η φωτογραφία που τραβάω τα μαλλία προς τα πάνω είναι αρκετό καιρό πριν όταν είχα περάσει μεγάλη περίοδο τριχόπτωσης αφού σταμάτησα μινοξ. η τελευταία που ανέβασα προφανώς και δεν δείχνει την πραγματική εικόνα απλά ήθελα να δείξω ότι και με το πρόβλημα που έχω μπορώ και το καλύπτω γι'αυτό φαντάστηκα αν βοηθούσα την κατάσταση με έστω μια μικρή μμ θα ήμουν ΟΚ για κάποια χρόνια..
 

piros75

Well-Known Member
Εγώ πιστεύω ότι με 2000 ευρώ μπορείς να καλύψεις τους κροτάφους σου, χωρίς υπερβολές στην τοποθέτηση, και με δεδομένο ότι το χρώμα της τρίχας σου είναι ιδανικό για την ψευδαίσθηση που χρειάζεται σε μια μμ. Αυτό που με φοβίζει και θα σου έλεγα να είσαι πιο προσεχτικός είναι ότι είσαι μόλις 24 χρονών που σημαίνει ότι η ΑΑ σου δεν ξέρεις που θα καταλήξει.
 

acc1511

New Member
Η σκέψη που έχω είναι να κάνω μια μικρή μμ τώρα η οποία να με κρατήσει κάποια χρόνια και ας μην είναι ιδανικό το αποτέλεσμα, έτσι και αλλίως έχω συνηθήσει να φτιάχνω τα μαλλιά μου με τρόπο που να καλύπτει την αράιωση και σε λίγα χρόνια όταν χρειαστώ ξανά μεταμόσχευση μαλλιών να ειμαι σε καλή οικονομική κατάσταση να το βελτιώσω. Το ότι είμαι νέος και έχω ήδη πρόβλημα με τα μαλλία με προβληματίζει και εμένα, αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί κάνω θεραπεία με φιναστερίδη, ο αδερφός μου 4 χρόνια μεγαλύτερος έχει παρόμοιο πρόβλημα και είναι σε σταθερή κατάσταση εδώ και χρόνια χωρίς θεραπείες. Ακόμη και ο πατέρας μου ήταν από νέος nw3 και έχει παραμείνει μέχρι τα 60+ του.
 
Μπλουζα