Σπιρουλινα

cmos516

Member
Γεια σας ,προσφατα ξεκινησα να παιρνω σπιρουλινα,ως μια σωσιβιος λεμβος κυριως για τη διατροφη που κανω,οπου λογο περιστασεων-δουλειας -χρονου κτλ.ειναι κακη κ ελλειπης.
Και επειδη λογο του καλοκαιριου η εξαντληση απο τη κωλοζεστη, μας εχει πεθανει ειπα να ξεκινησω.(μια κ μονο καλα λογια εχω ακουσει,και μιας και ειναι 100% φυσικο προιον)

Διαβασα λοιπον τυχαια μεσα στα τοσα ευεργετηκα για τον οργανισμο,οτι δυναμωνει τα νυχια (πιο σκληρα)και πιο δυνατα (πυκνα)μαλλια!

Αληθεια απο εσας που ψαχνεστε και δοκιμαζετε τα παντα για την τριχοπτωση,εχει κανεις παρει κ δει στο συγκεκριμενο θεμα (μαλλια)τιποτα???

Ειμαι (θα ελεγα) Nw1.5 ομως τα πανω μαλλια μου τα νιωθω ιδιαιτερα αδυναμα (σαν πιο λεπτη τριχα),χωρις να εχω καποια αραιωση.

Θα κανει τιποτα?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member
φίλε γενικά απο βιταμίνες φύκια και λοιπά απο του στόματος βιταμινοειδή δεν εχουν παρατηρήσει αν όχι κανένας λίγοι και σε μικρό ποσοστό στα όρια του placebo effect..
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Έπερνα σπιρουλινα παλιότερα, διαφορές δεν είδα στα μαλλιά ούτε στον οργανισμό* , το δεύτερο μαλλον επειδή κάνω πολλά χρόνια σωστή διατροφή και δεν είχε κάτι άλλο να μου δώσει η σπιρουλινα. Για κάποιον όμως που δεν προσέχει και τόσο την διατροφή του, είτε λόγο ελειψεις χρόνου, είτε λόγο επιλογής του, η σπιρουλίνα είναι από τα καλύτερα συμπληρώματα που μπορεί να πάρει.
 
Μπλουζα