ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!!

shetabi@

New Member
Γεια σας,
ειμαι 20 χρονων και πριν 4 μηνες παρατηρησα μια αραιωση στη δεξια μετωπιαια γραμμη.... αγχωθηκα παρα πολυ..πηγα σε αρκετους δερματολογους που ελεγαν οτι δεν εχω απολυτως τιποτα..το αγχος συνεχιζοταν και 2 μηνες μετα αρχισα να εχω εντονη τριχοπτωση.. και μετα απο ολα αυτον τον καιρο της καταθλιψης αποφασισα πριν μια εβδομαδα να επισκεφτω εναν γιατρο στη λαρισα που μου συστησαν ως κορυφαιο.. αυτος λοιπον διεγνωσε ανδρογενετικη αλωπεκια γυναικειου τυπου. ορμονικα προβληματα δεν εχω, εκανα εξετασεις, ειναι κληρονομικο! μου εδωσε μια λοσιον που ουτε καν ξερω τι περιεχει.. απ οτι μου ειπε ο φαρμακοποιος απλα δυναμωνει τα μαλλια και τα βοηθα να μην πεσουν... εχω καποιες αποριες που αν μου τις λυνατε θα ημουν κατι παραπανω απο ευγνωμων..... 1. θα πρεπει να χρησιμοποιω εφ ορου ζωης λοσιον και διαφορα αλλα?? 2.τα μαλλια θα συνεχισουν να φευγουν?? 3.ακομα το προβλημα-αραιωση-δεν ειναι εμφανες γτ ευτυχως ειχα παρα πολλα μαλλια.. απο την εμπειρια σας ποτε θα αρχισει να γινεται ορατο και απο τους αλλους???? 4. ξερετε κατι για μεταμοσχευση μαλλιων??? ποτε ειναι δυνατο να γινει?? μπορω να κανω και τωρα??? σας παρακαλω βοηθηστε με!!!!!!!!!!!! :'(
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!!

:welc: καλωσόρισες και καλή συνέχεια!!! Για αρχή διάβασε τον οδηγό για γυναίκες http://www.hairlossgr.com/guides/women/ καθώς και αυτό το thread http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,376.0.html που αναφέρει πια φάρμακα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από γυναίκες. Και δες και στο φόρουμ για εμπειρίες άλλων κοριτσιών.
 

Maria

New Member
Απ: ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!!

Γεια σου shetabi!
Ποια λοσιόν σου έδωσε ο γιατρός; είναι του εμπορίου ή φτιαχτική από φαρμακοποιό; Γενικά τα φάρμακα για την τριχόπτωση πρέπει να τα βάζεις συνέχεια για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου. Μη σκέφτεσαι για μεταμόσχευση τώρα, δεν είναι κάτι τόσο απλό! Προς το παρόν πρέπει να το παλέψεις με τοπική θεραπεία. Δε μπορώ να σου πω αν θα συνεχίσουν να πέφτουν τα μαλλιά σου ή πότε θα είναι ορατό το πρόβλημα από τους άλλους. Μπορεί να πέφτουν κατά περιόδους και μετά να μην πέφτει τρίχα και μετά πάλι να πέφτουν βροχή, δεν προβλέπονται αυτά!

Μην αγχώνεσαι πάντως αφού έχεις πολλά μαλλιά ίσως έιναι μικρό το κακό. Ενημερώσου από το φόρουμ να καταλάβεις κάποια πράγματα για το πρόβλημα.
 

kkathi

Member
Απ: ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!!

Εξετάσεις για σίδηρο και φεριτίνη έκανες;
Μήπως να επισφράγιζες τη διάγνωση με μία δεύτερη;
Καμμιά φορά σε εμάς τις γυναίκες εχει να κάνει και με τις αυστηρές δίαιτες που ακολουθούμε που στερούν πολύτιμα ιχνοστοιχεία από τον οργανισμό μας
Υπάρχει ιστορικό αλλωπεκίας στην οικογένειά σου;
Στον Μπα@@@κη πήγες;
Ποια τα συστατικά της λοσιόν;
Μη σε πιάνει πανικός αν προκειται για ΑΑ εχει αργή εξέλιξη. Το γεγονός οτι έχεις πολύ μαλλί ειναι θετικό. Η μεταμόσχευση είναι η τελευταία λύση πάντως υπάρχουν πιο συντηρητικές θεραπείες.
 

shetabi@

New Member
Απ: ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!!

εχω κανει εξετασεις αιματος και θυρεοειδους... ολα ειναι φυσιολογικα.... οσο για την κληρονομικοτητα, η θεια μου εχει γυροειδη αλωπεκια αλλα ο γιατρος με διαβεβαιωσε οτι αυτο δεν εχει καμια σχεση με μενα.. ωστοσο απο παππουδες και προππαπουδες που ξερω κανεις δεν ειχε προβλημα.. ουτε αντρες, ποσο μαλλον γυναικες με προβλημα δεν ειχαμε στο σοι......ασε που το γονιδιο ειναι υπολειπομμενο και πρεπει και οι δυο γονεις να εχουν προδιαθεση.. τεσπα... οσο και να θελω να το πιστεψω ξερω πως ο γιατρος δεν εχει κανει λαθος διαγνωση.. απλα μου ειναι πολυ δυσκολο να δεχτω οτι ολη μου τη ζωη πια θα ασχολουμαι με αυτο το πραγμα...γι αυτο και κανω λογο για μεταμοσχευση, γιατι για μενα ειναι η μονη λυση... η λοσιον που μου εδωσε ο γιατρος ειναι φτιαχτη, και το ονομα του ειναι Κα@@@@@@@κης, για να μην κανω και διαφημηση. ειναι καλος.οταν λετε οτι εχει αργη εξελιξη??? δηλαδη σε ποσο καιρο εξελισσεται τοσο ωστε να δημιουργει το προβλημα της 'αποψιλωσης'?? 3 μηνες?? 5,10 χρονια?? ποσο?? εχω αγχωθει τοσο πολυ που δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο. ειλικρινα δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω...
 

kkathi

Member
Απ: ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!!

Σε εμένα 3 χρόνια μετά ακόμη δε φαίνεται (αν και επιδεινώθηκε). Μόνο σε βρεγμένο μαλλί το καταλαβαίνεις.
Οπωσδήποτε η ταχύτητα επιβράδυνσης ή επιτάχυνσης είναι διαφορετική από άτομο σε άτομο. Το άγχος πάντως επιταχύνει σίγουρα την τριχόπτωση.
Ο γιατρός που πήγες δεν ήξερα οτι υπάρχει ακόμη. Πολλά χρόνια πισω τον ειχα επισκευτεί για ενα άλλο μου πρόβλημα και μου εκανε εντυπωση που μου εδωσε συνταγή για την κατασκευή φαρμακευτικής λοσιον οταν όλοι οι άλλοι μου δίνανε έτοιμες κρέμες διαφόρων εταιρειών προωθώντας τες προφανώς.
Γραψε σε παρακαλώ τη συνταγή του. Θα ήθελα να ξέρω τι προτείνει αυτός πάνω στο ζήτημα αυτό.
 

shetabi@

New Member
Απ: ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!!

ειλικρινα δεν μορω ουτε τα γραμματα του να βγαλω....... παντως εχει σιγουρα αλκοολη μεσα... με το αγχος που εχω εγω η κατασταση θα ειναι πολυ χειροτερη πιστευω.. αν και 3 χρονια ειναι πολυ λιγα..... οκ, ευχαριστω παντως.....παω να συνεχισω το κλαψιμο της μοιρας μου....
 
Μπλουζα