Προοριζομαι για μμ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Δες το την μμ του @robert Για να πάρεις μυρωδιά.



Παιδιά ο λόγος αποτροπής για τη συγκεκριμένη περίπτωση απο που πηγάζει?? Λόγω Ελληνικών κλινικών?
Γιατί νομίζω οτι μια τέτοια περίπτωση για Erdogan π.χ. δεν θα ήταν κάτι ιδιαίτερο. Γιατί πρέπει κάποιος να είναι καραφλοκόρακας για να μπει για πύκνωση? Νομίζω το παρακάτω περιστατικό, μιλάω για την περιοχή του crown και μόνο, δεν διαφέρει και πολύ απο την εν λόγω, και παρόλα αυτά με λίγα grafts το πεδίο γέμισε ικανοποιητικά. Δε θα μπορούσε να γίνει κάτι αντίστοιχο και εδω?? Εκτός αν βασιζόμαστε στο γεγονός οτι επειδή ο φίλος δεν χρειάζεται πύκνωση σε άλλη περιοχή, και πιθανώς να χρειαστεί λίγα grafts για εκεί πίσω μόνο, δεν θα τον αναλάμβανε η Τούρκικη....Αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά νομίζω τον προβληματισμό shockloss, κλινικές όπως η Asmed το έχουν ξεπεράσει κατα πολύ....

Προβολή συνημμένου 16769 Προβολή συνημμένου 16767 Προβολή συνημμένου 16768
 

nikosssss

Active Member
@aeratos28 να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω πόσα μπήκαν στο vertex. Η παρουσίαση που έβαλα είναι απο result στην Asmed. Αν μπεις θα το βρεις.;)
Λεει παρόλα αυτά οτι μπήκαν συνολικά 4600 gfts και καλύφθηκε περιοχή 140cm2 συνολικά. Επίσης ο υποψήφιος ήταν χρήστης φινα για 11 χρόνια...Πάντως στις φώτο φαίνεται οτι δεν τοποθετήθηκαν πανω απο 1000 κατ'εκτίμηση απο ένα άπειρο μάτι σαν το δικό μου, που μπορεί σίγουρα να κάνω και λάθος. Σημασία όμως δεν έχει πόσα μπήκαν αλλά οτι αυτά που μπήκαν κάλυψαν το πρόβλημα.

@tasos33 μόλις το δίαβασα και έμεινα λίγο σύξυλος με αυτά που είδα. Πάντως δεν έχει καμία ταύτιση το θέμα του robert με αυτό που λέμε εδώ. Εκεί γίνεται λόγος για θυλακίτιδα και εγκληματική παρέμβαση της κλινικής και οχι για shockloss απο και καλα "μπούκωμα" της περιοχής.
 
Μπλουζα