Λιποδιαλυτες

Πιστευτε πως οι λιποδιαλυτες ειναι ακινδυνοι για την υγεια??

  • Ναι,καποιοι συγκεκριμενοι..

    Ψηφοφορίες: 1 100.0%
  • Οχι,κανενας..

    Ψηφοφορίες: 0 0.0%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    1
  • Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε .

KwstaS7

New Member
Καλησπερα σε ολους :D....Τον τελευταιο καιρο λογω πανελληνιων πηρα 12 κιλα .....το καλοκαιρι επειδη θελω οπωσδηποτε να τα χασω(οσο πιο γρηγορα γινετε) σκεφτομαι να παρω λιποδιαλυτες.....πειτε μου λιγο την γνωμη σας..και καποια καλη μαρκα ..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
αποψη μου μην πας προς τα εκει καταρχας γυμναζεσαι? δευτερον αν ολοι ηταν να αδυνατιζαμε με λιποδιαλυτες δεν θα υπηραν οι διαιτες... και το τρεξημο
 

KwstaS7

New Member
μεχρι το καλοκαιρι γυμναζομουν ....τωρα θα ξανααρχισω......και διετα θα κανω .....απλως θελω αμεσο αποτελεσμα...
 

coleman_ts

New Member
πολλα γευματα κ μικρα για να κανεις καλυτερες καυσης! με το να στερουμαστε κ να μην τρωμε τπτ ολη μερα δεν κανουμε δουλεια.. κ να πεφτουμε σε ενα γευμα την μερα κ να το κατασπαραζουμε(μεγα λαθος) ετσι παθαινουμε αποβιταμινωση και π.α. λιποδιαλυτης μπορει να σε βοηθησει αλλα αμα τρως 5000 θερμιδες ημιρεισιος κ σαβουρα δεν θα σου κανει τπτ! παρε carnetini που καιει το λιπος κ το κανει ενεργεια!! θα σε βοηθισει πολυ αν κ ειμαι κατα των λιποδιαλιτων λογο επειδη προσεχω την διατροφη μ! κομμενα αναψυκτικα, κομμενα τα ψωμια,τα γλυκα κ τα τηγατιτα! σου δινω μια φορα την εβδομαδα ρεπο να φας μια μεριδα οτι θελεις οπως κ ενα γλυκο τις υπολοιπες μερες θα εισαι αυστηρος στην διαιτα σου! μονο ετσι θα δεις γρηγορα διαφορα φιλαρακι.. διατροφη= Α κ Ω γιατο οτιδηποτε επανω στον οργανισμο!
 
Μπλουζα