Γιατρός για συνταγογράφηση Oral μινοξιδίλης

DerZornGottes

New Member
Καλησπέρα,
Θα θίξω ένα θέμα που ίσως το έχετε ξαναπιάσει κάποιοι, ίσως είναι ταμπού ή να μην το επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ (ας σβηστεί σε αυτήν την περίπτωση).
Το πιο κουραστικό και απογοητευτικό προσπαθώντας να καταπολεμήσεις την τριχόπτωση, είναι να πηγαίνεις σε "κλινικές" - ο θεός να τις κάνει, που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους οι "γιατροι" - ο θεός να τους κάνει, είναι να σου πουλήσουν τα δικά τους σκευάσματα, σε φυσικά τεράστιες τιμές σε σχέση με αυτές που μπορείς να βρεις στα φαρμακεία. Αναφέρομαι σε τοπικά σκευάσματα φιναστερίδης και μινοξιδίλης κλπ..
Υπάρχει κάποιος γιατρός εκεί έξω που θα σου πει πάρε το προσκαρ και κόψε το στα 4;;
Πρόσφατα στράφηκα σε μινοξιδίλη σε χάπι, καθώς με κούρασαν τα τζελ, οι αφροι και δεν συμμαζεύετε, και σε γνωστή κλινική της Αθήνας που ακολουθήθηκε πιστά η παραπάνω περιγραφή, πήρα τελικά χάπια σε μινοξιδίλη δικιάς τους παρασκευής σε τσιμπιμένη (κατ' εμε τιμή).
Θα μου πείτε πως ξερεις οτι είναι τσιμπιμένη όταν δεν παρασκευάζετε ακόμα από τα φαρμακεία, με ποιο μέτρο σύγκρισης κρίνω. Μα προφανώς από την τιμή στα άλλα σκευάσματα τους και το κόστος των προτεινόμενων θεραπειών...
Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας επί του θέματος και έστω σε ΠΜ να μου προτείνετε γιατρους/γιατρό που θα το θέσω άκομψα να μην είναι παράλληλα και πλασιέ.. Όσο αφορά την μινοξιδίλη σε χάπι επίσης αν την έχει βρει κάποιος σε χάπι είτε από φαρμακείο είτε από μεσάζων γιατρό με τον οποίο να μπορείς να είσαι σε επικοινωνία και να εμπιστευτείς.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos756

New Member
Ναι προτεινε σε ΠΜ
Ζητάς από φαρμακείο και σου φτιάχνουν. Θες να σου προτείνω ; Είναι κάτι απλό ούτε συνταγή χρειάζεται ούτε ακριβό ειναι.
Καλησπέρα επειδή με ενδιαφέρει και εμένα θα μπορούσατε να μου προτείνετε και εμένα κάποιο φαρμακείο η τι μπορώ να ζητήσω για φίνα η μινοξιδιλη;δεν έχω καλές γνώσεις στο θέμα απλά έκανα εμφύτευση και θέλω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα... γνωρίζω ότι ότι ξεκίνησω από αυτά θα πρέπει να το παίρνω για όσο θέλω να έχω μαλλιά... αυτό που με προβληματίζει τι παρενέργειες μπορεί να έχουν ..αν είναι να πάρω κάτι πιο safe και τι δοσολογία θα πρέπει να παίρνω
 
Μπλουζα