Έχει κάποιος εμπειρία από τη χρήση του Nioxin;

kkathi

Member
Αφού τελείωσα σχεδόν ένα μπουκάλι κυκλοσπορίνης κάνοντας τοπική εφαρμογή στο τριχωτό, θεωρώ χρέος μου να σας ενημερώσω ότι δεν είχα κανένα απολύτως αποτέλεσμα!
Ίσως γιατί η αραίωση σκέφτομαι έχει διαφορετικά αίτια σε εμάς τις γυναίκες ή το φάρμακο για κάποιους λόγους δεν είχε σε εμένα επίδραση.
Σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να αγοράσω τα 3 προιόντα Nioxin που υπόσχονται αύξηση του όγκου της τρίχας και λανσαρονται ως κατάλληλα για την ΑΑ. Παρακαλώ αν κάποιος τα έχει χρησιμοποιησει να κάνει έναν απολογισμό που θα με βοηθήσει να αποφασίσω αν αξίζει τον κόπο να προβώ σε μια τετοια κίνηση.
Αν υπάρχει κάποιο παλαιότερο άρθρο για αυτό Feni θα σε παρακαλούσα να μου το υποδείξεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Έχει κάποιος εμπειρία από τη χρήση του Nioxin;

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2423.msg45363.html#msg45363
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Έχει κάποιος εμπειρία από τη χρήση του Nioxin;

kkathi για την γυναικεια ΑΑ η πιο αποτελεσματικη αντιμετωπιση ειναι η oral progesterone,μονο για γυναικεια ΑΑ ομως.
εχει τα ιδια αποτελεσματα οπως η oral ντουτα στους αντρες.
αν θες ψαξτο με συνενοηση γιατρου γιατι παιζει και το θεμα τεκνοποιηση σε σας τις γυναικες
 

okyalos1

Member
Απ: Έχει κάποιος εμπειρία από τη χρήση του Nioxin;

Καλημερα παιδιά και χρόνια πολλά. Η υπετριχωση με την κυκλοσπορινη αποτελει μια απο τις παρενεργειες της, εκτός και εαν η παθηση ειναι η αλωπεκία αρεατα, οπου εχουμε να κανουμε με ενα αυτοάνοσο νόσημα. Ακομα και απο το στομα, η κυκλοσπορινη θελει 3 εβδομαδες να δρασει .Η κυκλοσπορινη αποτελεί ενα εξαιρετικά λιποφιλο μοριο, και μου φαινεται πολύ δύσκολο να απορροφηθεί χωρίς φορεα, δηλαδη καποια ουσια. Σε μια μελετη για την ψωριασικά ονυχιαση, χρησιμοποιηθηκε τοπικο διαλυμα κυκλοσπορινης, το οποιο είχε διαλυθει σε αραβοσιτελαιο. Ειχε δωσει καλά αποτελεσματα
 

kkathi

Member
Απ: Έχει κάποιος εμπειρία από τη χρήση του Nioxin;

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την ανταπόκρισή σας και τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες!
Το θέμα της προγεστερόνης το κρατώ στην ακρη του μυαλού μου Kapamarou καθώς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά ακόμη την παλεύω με τοπικά σκευάσματα εξωτερικής - τοπικής εφαρμογής, αποφευγοντας την πόσιμη χρήση την οποία φοβάμαι.
Τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα σκέφτομαι να συνεχίσω με πιο ήπιες μεθόδους θεραπείας. Αν δε δω κανένα αποτέλεσμα μέχρι τότε το πιθανότερο είναι να στραφώ στα πόσιμα.
Αυτό που γράφεις Okyalos1 για τη μίξη της κυκλοσπορίνης με το αρ/λαιο μου το είπε και ο δερματολόγος για την καλύτερη απορροφησιμότητά του. Εντούτοις δεν το ακολούθησα καθώς :
α) αλλα μελη του Forum δεν κανανε αυτή τη μιξη και ομως ειχανε αποτελέσματα και
β) ο γιατρός που μου την εδωσε με τα χιλια παρακάλια δεν γνωριζε ότι χρησιμοιποιείτε και στην ΑΑ με την ελπίδα εκδήλωσης της πολυπόθητης παρενέργειας. Μου είπε οτι η μιξη γίνεται για τις περιπτώσεις ψωρίασης. Απο εκεί και επειτα με δική μου ευθύνη...
Σε σκέψεις με βάζεις και πάλι όμως για τον τυπο της αλλωπεκίας που έχω. Όπως εχω ξαναγράψει εχω 3 διαφορετικές διαγνώσεις.
Αnyway, περιμένω να δω πως θα αντιδρασει ο οργανισμός μου μετά την ανοδο της φερριτίνης μου 3 χρόνια μετά την εναρξη του προβλήματός μου. Από 26 (3 χρόνια πριν οπου έγινε και η εναρξη του προβλήματος) 114 τον προηγούμενο μηνα. Τριχόπτωση πια δεν εχω αλλά εχω αραιώσει σημαντικά μέσα στα χρόνια αυτά.
Αφού "τακτοποίησα" τον σίδηρο, αύριο ξεκινώ την προσπάθεια να ανεβάσω και τον ψευδάργυρο με σκεύασμα. Παράλληλα σκέφτομαι να πάρω και βιταμίνη Ε.
 
Μπλουζα