Πρόσφατο περιεχόμενο από tonymontana7

  1. T

    head and shoulders

    Ούτε σε 1000 χρόνια δεν πρόκειται να βρεθεί η λύση ειδικά τώρα με τον κοροναϊο όλες οι φαρμακευτικες εταιρίες ασχολούνται να βρουν το εμβόλιο.
  2. T

    I feel free!

    Δεν παει σε ολους το ξυρισμενο κεφαλι, μην κρίνεις μονο απο την δικη σου περιπτωση.
  3. T

    Μονιμη περουκα

    Στο χωρίο μου αυτές τις λέμε πουταν** πολυτελείας και μπορεις να βρεις πολλές από αυτές στην Μύκονο. Οι σοβαρές κοπέλες δεν έλκονται από τα λεφτά αλλά από την εμφάνιση και την ευφυΐα του άντρα.
  4. T

    Μονιμη περουκα

    Θέλω να δω τι θα λέτε όταν μια γυναίκα σας γνωρίσει με περούκα κάνετε σχέση και μετά όταν την βγάλετε θα αρχίσει να γελάει και θα φύγει τρέχοντας. Η περούκα δεν είναι λύση.
  5. T

    Κοροιδία medi jeun3ss

    Με μια αναζήτηση που έκανα στο google για "βλαστοκυτταρα μαλλιά" βρήκα και άλλες εταιρίες που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη μέθοδο για την αντιμετώπισή της τριχοπτώσεις, άρα υπάρχουν και άλλοι απατεώνες.
  6. T

    Έρευνα υπαινίσσεται ότι βρέθηκε τρόπος να νικηθεί η φαλάκρα

    Το θέμα είναι τι παρενέργειες προκαλούν αυτές οι ουσίες μακροχρόνια στον οργανισμό.
  7. T

    Ανακαλύφθηκε νέα πιθανή θεραπεία της τριχόπτωσης

    Αυτό που δεν μπορω να καταλάβω ειναι γιατι ενω εχουν πέσει αρκετα λεφτα στην ερευνα για την θεραπεια της τριχόπτωσης ολες η πιθανές θεραπειες ανακαλυπτονται σε έρευνες για άλλες ασθένειες. Το ξέρω οτι η τριχόπτωση δεν είναι ασθένεια.
  8. T

    Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

    Αν δεν εχει κάποιος αυτοπεποιθηση πως θα φλερτάρει, το σημαντικοτερο πρώτα από όλα ειναι να αρέσουμε στον εαυτό μας και αυτο θα περνάει στους άλλους.
  9. T

    Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

    Δεν μπορω να καταλάβω γιατι θέλουμε να αρέσουμε στις γυναίκες ενω εχουμε καράφλα και δεν μας ταιριάζει αλλα εμεις θελουμε η γυναικα να ειναι ωραια. Το πρώτο που κοιτάει κάποιος σε εναν άνθρωπο ειναι η εξωτερική εμφάνιση και σίγουρα ολοι θέλουμε εναν ωραίο άνθρωπο διπλα μας συμφωνα με τα δικά μας...
  10. T

    Καλές γιορτές & καλή ανάσταση με υγειά!!!

    Χριστός ανέστη και καλή ανάσταση στα μαλλιά μας αν και την βλέπω να έρχεται μαζί με την δευτέρα παρουσία.:)
  11. T

    Αναγεννητική ιατρική

    Βρήκα αυτό το ενδιαφέρον άρθρο: http://www.insomnia.gr/topic/651602-e%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE/ το οποίο αφορά την έρευνα πάνω...
  12. T

    Φοβερό αποτέλεσμα

    Αυτό λέω και εγώ, αλλά η μεταμόσχευση δεν είναι για όλους. π.χ πολλά λεφτά και σε μεγάλα norwood επίσης δεν έχει αξία.
  13. T

    Φοβερό αποτέλεσμα

    Φοβάμαι ότι αυτή είναι η λύση τελικά για όποιον θέλει μαλλιά, δεν βλέπω να βγαίνει φάρμακο που θα τα επαναφέρει σε ένα μεγάλο ποσοστό.
  14. T

    Διάχυτη αραίωση

    Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα μου είχε συμβή πριν 4 χρόνια, απλά θα πέσουν τα μαλλιά σου εκεί που πονάνε. Δυστυχώς αυτά είναι τα σημάδια ότι τα μαλλιά θα πέσουν. Τα παιδιά στο forum θα σε ενημερώσουν για τις 'θεραπείες'.
  15. T

    Τι υψος εχετε? (και κιλα)

    1,78 60 κιλά. Φαντάζομαι είμαι ο πιο αδύνατος εδώ μέσα.
Μπλουζα