Πρόσφατο περιεχόμενο από scubas

  1. scubas

    Daktarin σκόνη

    εγω το δοκίμασα ένα μηνα μόνο με πολύ καλά αποτελέσματα τα οποία και είχα γράψει. Τώρα απο φθηνόπορο πάλι
  2. scubas

    Daktarin σκόνη

    Πόσους μήνες βάζεις συνεχόμενα?Επίσης σου είπε τίποτα για διακοπή?
  3. scubas

    Daktarin σκόνη

    Αδιαμφισβήτητα βοηθάει στην ποιότητα της τρίχας και στους μύκητες του δέρματος της κεφαλής! Είδα και βελτίωση, αλλα κάνω και την θεραπεία με μέντα παράλληλα καθώς και roller .Ομως την περίοδο της dactarin αυξήθηκε ο ρυθμός ανάπτυξης.
  4. scubas

    Daktarin σκόνη

    Ναι δέν την σταμάτησα. Σήμερα κλείνω μήνα και σε μια εβδομάδα θα την κόψω γιατί δέν κάνει συνέχεια.
  5. scubas

    Daktarin σκόνη

    Τελικά από την κρεατίνη ήταν το shedding γιατί με το που την ελάττωσα έπεσα από 50 σε καμια 15αριά τρίχες.
  6. scubas

    Daktarin σκόνη

    Ετσι ακριβώς λειτούργησε και σε εμένα. Αλλα την τριτη εβδομάδα ξεκίνησε το shedding. Στο crown έχει κάνει φοβερή δουλεια . Ενώ χάνω πολλές τρίχες καμια 50αρια, εχω βγάλει χνούδι και δέν φαίνεται μεγάλη αραίωση. Επίσης εχω δεί χνούδια να γίνονται τρίχες . Δέν ξέρω όμως μήπως η τριχόπτωση...
  7. scubas

    Daktarin σκόνη

    Παιδιά παρατήρησα το εξής. Βάζω Dactarin 20 μέρες στην αρχή μου χόνδρινε την τρίχα και βελτιώθηκε πολύ η τριχόπτωση 6-7 τρίχες στην εφαρμογή και αλλές 10-15 στην μέντα αλλά δεν έκανε και πολλά στις κοκκινίλες (μύκητες) τις οποίες τις είχα από το καλοκαίρι ίσως και νωρίτερα, τότε τους είδα γιατί...
  8. scubas

    Daktarin σκόνη

    Πρωί βάζω dactarin και ενώ είμαι μελαχρινός ,παρομοίως λειτουργεί σαν topik και μιώνει την τριχόπτωση! το βράδυ βάζω μέντα για ένα 3ωρο ενώ έχω τη σκόνη στο κεφάλι και εν συνεχεία τα ξεπλένω και τα δύο μαζί.(Επίσης κάνω κανονικά και Roller)
  9. scubas

    Daktarin σκόνη

    Η διαφορά που είδα εγώ είναι οτι η κετοκοναζόλη σε αντίθεση με την μικοναζόλη λεπταίνει λίγο την τρίχα και δέν διώχνει την λαδίλα απο το μαλλί παρά μόνο για λίγες ώρες. επίσης βασιζόμενοι στις οδηγίες χρήσης η κετοκοναζόλη (fungoral) δέν κάνει να εφαρμόζεται κάθε μέρα.
  10. scubas

    Daktarin σκόνη

    Το ίδιο είναι . Βάλε να μας πείς και εντυπώσεις
  11. scubas

    Daktarin σκόνη

    Δεν έχω προβλημα με σ.δ ουτως η αλλιώς . Εχω κάτι κοκκινίλες στο κεφάλι που μιάζουν με μυκητες (ήδη βελτιωθήκαν αρκετά) και λίγο λιπαρό μαλλί. οπότε δέν υπάρχει θέμα με τη μέντα. Πάντως έχω την εντύπωση οτι μακραίνει εντυπωσιακά γρήγορα το μαλλί
  12. scubas

    Daktarin σκόνη

    Το δέρμα είναι καλύτερα και αυτό. Εγώ λούζομαι κάθε μέρα γιατί βάω το βράδι μέντα, οπότε δεν ξέρω για 2η μερα. Αλλα ολη την ημέρα το μαλλί δέν μου λαδώνει.
  13. scubas

    Daktarin σκόνη

    Να σημειώσω οτι με την σκόνη το μαλί δεν λαδώνει καθόλου όλη τη διάρκεια της μέρας και αυτό έχει σαν συνέπεια να φαίνεται πιο πλούσιο !Δέν χρειάζεται πολύ πουδρα γιατί ασπρίζει, λίγη αρκεί απότι κατάλαβα.Εγώ πρώτα κάνω μασάζ για να μπεί μέσα η σκόνη και μετά βούρτσα.
  14. scubas

    Daktarin σκόνη

    Ξεκίνησα σήμερα Dactarin αλλα δεν θέλω να κόψω το jojoba μέντα. Το βράδυ μπορώ να βάλω τη μέντα με το jojoba ενώ έχω την dactarin στο κεφάλι κανα 3ωρο και μετά να λουστώ?
  15. scubas

    Τοπικη μεντα.

    Ρε παιδιά ας καταλάβουμε πρώτα εάν όντως κάνει δουλειά η μέντα και μετά βλέπουμε ποιος έχει την καλύτερη και φθηνότερη διότι ακόμα πειραματιζόμαστε!
Μπλουζα