Πρόσφατο περιεχόμενο από pardi21

  1. P

    Θυροξινη t4 κ τριχοπτωση

    φιλε εχω χασιμοτο και τριχοπτωση και δεν ξερω τι να κανω.τι εκανες εσυ;
  2. P

    αυτοανοση θυρεοειδιτιδα (hashimoto) και τριχόπτωση

    Καλησπέρα παιδία επιστρέφω στο φόρουμ μετά απο λίγο καιρό. Όλο το καλοκαίρι η ΣΔ σταματησε λιγο με propiosalic lotion+stieprox+olieprox και φυσικα εγκατάλειψη regaine. Τώρα άρχισα Hairway 5% καθως η τριχοπτωση δεν σταμάτησε και φυσικά η ξηροδερμία επανεμφανίστηκε στ αρχικα επίπεδα (ισως λιγο...
  3. P

    σμηγματοροικη δερματιτιδα & τριχόπτωση & ακμή

    Φίλε εγώ το μονο που μπορώ να σου πω είναι ότι όταν άρχισα regaine, αναπτύχθηκε τρελη ΣΔ την οποία τώρα αντιμετωπίζω με propiosalic.Λογικά οφείλεται στο ριγκειν, το οποίο είναι λογικό να σου προκάλεσε μια έντονη τριχόπτωση στην αρχή.
  4. P

    Εντονη τριχοπτωση

    Φίλε τελικά τι έκανες;την αντιμετώπισες;
  5. P

    η βιοτινη μειωνει την αντισταση στην ινσουλινη που ειναι η αιτια τριχοπτωσης

    RE: Βιοτίνη και παρενέργειες... εγω παιρνω βιοτινη 5mg ημερησίως χωρίς την παραμικρή παρενεργεια.Μην περιμενεις ν σταματησει η τριχοπτωση,αλλα σιγουρα θα δωσει μια υγεια στο τριχωτο της κεφαλης ειδικα αν εξεις και ΣΔ.
  6. P

    κρισιμη ερωτηση για το μελλον μ

    ο δερματολογος σου πως διεγνωσε την ΑΑ; απλα απο μια κλινικη εξετασουλα(δηλαδη σου κοιταξε μονο το κεφαλι) ή έκανες καποιο τριχοριζόγραμμα ή βιοψια δερματος;
  7. P

    Συμπληρωματική θεραπεία με βιταμίνες

    βιοτινη εγω.
  8. P

    Hairway 5% minoxidil

    στην αρχη εκανες χρηση δυο φορες την ημερα,οπως ειναι και το regaine?και αν ναι,μετα απο ποσο καιρο μπηκες σε αυτη την διαδικασια "συνητηρησης" και βαζεις μονο δυο φορες την εβδομαδα?
  9. P

    Hairway 5% minoxidil

    Παιδια μια αποψη για αυτό το σπρει αντι για regaine 5%?
  10. P

    δερματολογος πατρα

    σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, θα το ψαξω!
  11. P

    δερματολογος πατρα

    το θεμα ειναι οτι δεν εχω αραιωση.ακομα τουλαχιστον.απλα παρατηρω τ τελευταιο 5μηνο εντονη τριχοπτωση στο λουσιμο. και θελω ν κοιταξω τι ειναι.αν ειναι ΑΑ βλεπουμε τι γινεται,αν ειναι απο ορμονες ή ελλειψη σιδηρου π.χ να παρω καποιο συμπληρωματακι
  12. P

    δερματολογος πατρα

    εχω μια τριχοπτωση π τον τελευταιο μηνα αυξηθηκε και θελω να διαπιστωσω αν εχω οντως ΑΑ ή μήπως οφείλεται σε καποια ελλειψη σιδηρου, σε θυροειδη(ειχα ενα θεμα) ή οτιδήποτε αλλο κ μετα βλεπω..
  13. P

    δερματολογος πατρα

    Μαγκες βοήθεια όποιος μπορεί να μου συστήσει εναν-δυο δερματολογους καλους στην πατρα που να ασχολουνται με τα μαλλια..σωστε με χρειαζομαι συμβουλη του συντομα και ειμαι φοιτητης εδω και δεν εχω ιδεα. (φυσικα σε pm δεν υπαρχει λογος διαφημισης..)
  14. P

    Θεραπεια regaine

    δεν παιζει ρολο νομιζω.στεγνα μαλλια χρειαζεται νομιζω
  15. P

    Θεραπεια regaine

    φυσιολογικο ειναι για ποσο χρονικο διαστημα; και μιλαμε για μικρη αυξηση ή μεγαλη;
Μπλουζα