Πρόσφατο περιεχόμενο από mastermind

  1. M

    Πόσες τρίχες χάνονται ημερησίως;

    αν γνωρίζω καλά 50-60 τρίχες ημερησίως δεν είναι κακός αριθμός αν σκεφτείς ότι ο μέσος όρος είναι 100-150 τρίχες την ήμερα! επίσης τώρα που ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες λογικό είναι να βλέπεις επιπλέον τριχόπτωση! διορθώστε με αν κάνω λάθος!
  2. M

    Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

    Νομιζω το fish oil δεν παιζει ρολο στην τριχόπτωση αλλα τα ωμέγα 3! Εγω παιρνω 3000μγ fish oil που εχουν συνολο 900μγ ομεγα 3! Εδω και 2,5 εβδομαδες που τα εχω, στο μαξιλάρι βλεπω 5-6 τριχες!!
  3. M

    Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

    μια κάψουλα δεν είναι όλο το περιεχόμενο ω3! πχ δες την φώτο πιο κάτω! όταν λέω 3000μγ fish oil αυτό δεν συνεπάγεται ότι παίρνω 3000mg omega3 γιαυτό ρωτάω.... τριχόπτωση εχουμε ότι παίρνουμε πάνω απο 1500μγ fish oi ή ομεγα3???
  4. M

    Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

    RE: Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση το fish oil δεν είναι ωμέγα 3! αλλο το ένα και άλλο το άλλο! στην περίπτωση μου θα παίρνω 3000mg fish oil kai 900mg omega 3! αν παίρνω 4 καψουλες θα έχω 4000mg fish oil kai 1200mg omega 3! είναι ασφαλες το 4000μγ fish oil? (δίαβασα που παίρνω...
  5. M

    Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

    RE: Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση giannis25 στα δικά μου ενα χάπι έχει 1000mg of fish oil! αν παίρνω 3 καψουλες συνολικά 3000mg of fish oil είναι κακο? στην ουσια θα παιρνω 540 epa kai 360 dha!
  6. M

    Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

    RE: Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση Αυτά είναι τα στοιχεία ανα κάψουλα! όταν λέμε ότι δεν πρέπει να παίρνουμε περισσότερο απο 1500μγ εννοούμε τα epa+dha μαζί ή το fish oil? παίρνω 3 κάψουλες ( εδώ και 6μήνες με 1 μηνα διακοπή) και μπορώ να πω ότι είδα μείωση αλλά διαβάζοντας ότι...
  7. M

    head and shoulders

    τα h&s δεν εχουν sodium lauryl sulfate?? διαβασα ότι είναι κακό για τα μαλλιά και γενικότερα! "When you use a shampoo that contains sulfates, you strip away more than dirt and excess oil from your scalp. You also remove natural oils that your hair needs to stay healthy"
  8. M

    Σωστή χρήση derma roller

    Με ω3 υπαρχει πιθανοτητα να αυξήσουμε την ζωη της μινοξ η δεν επιρεαζονται αυτα τα 2??
  9. M

    Σωστή χρήση derma roller

    Ολα καλά καπα αλλά ένα δεν καταλαβα ακόμα... Οι τρίχες που πεφτουν λόγο μίνοξ το λεγόμενο shedding δεν ξαναβγαίνουν κανονικες?? Αφου αυτός ειναι ο ρόλός τις μινοξ, αν τις έχασα για να βγουν απλα μικρές τρίχες γιατί βάζω τοτε??
  10. M

    Σωστή χρήση derma roller

    μα δεν περιμένω θαυματα, απλα αν οι τριχες που εχασα λογο shedding (κυρίως απο το ρολλερ) θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν χωρίς το ρολλερ (δεν μιλάω για χνούδι, βλέπω μικρές τρίχες) πριν ξεκινήσω όλλερ έκανα 1 εφαρμογή μέρα παρα μέρα (για 1χρονο σχεδον), μετα απλός πρόσθεσα το ρόλλερ 0,5( μάλλον...
  11. M

    Σωστή χρήση derma roller

    τι εννοις καπα οταν λες" για το αν γινουν τριχες δυσκολο. δυσκολο επισης ειναι να μεινουν τριχες. " μετα το sheding δεν βγαίνουν πίσω οι τρίχες??? αν είναι ετσι ποιος ο λόγος να βάζω μίνοξ?
  12. M

    Σωστή χρήση derma roller

    μετα το shedding παρατήρησα μικρές τρίχες να βγαίνουν σιγά σιγά αλλα σταμάτησα το ρολλερ τελείως, θα επηρεαστούν αυτές οι τρίχες ή θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν? ακόμα ένα ερώτημα, βάζω λοσιόν μέρα παρα μέρα, και πάλι επηρεάζει τις μικρές τρίχες? (μήπως δεν είναι αρκετό και δεν μεγαλώσουν? )...
  13. M

    Σωστή χρήση derma roller

    δεν μπορώ να πώ ότι με βοήθησε, αν αυτές οι μικρές τρίχες που βλέπω δεν μεγαλώσουν τότε ζημιά έκανε παρά κάλο! κάπα ακόμα μια ερώτηση σε εσένα! τρίχες που πέφτουν λόγο σμήγματος ξαναβγένουν όταν φύγει το σμήγμα (πάντα με λοσιον) ??
  14. M

    Σωστή χρήση derma roller

    εδώ και 2 περίπου μήνες κάνω εφαρμογή ρολλερ 0.5 μέρα παρα μέρα με χρήση μινοχ! τις τελευταίες βδομάδες παρατήρησα sheeding στο σημείο εφαρμογής, οι τρίχες που εχουν βγει στην θέση τους φαίνονται μόνο οταν βγάλω φωτογραφία με το κινητό (είναι μικρές) με το μάτι πολύ δύσκολα! η απορία μου...
  15. M

    Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

    RE: Οντως κανει θαυματα το συμπληρωμα με τα Ω3????? εγώ τα παίρνω απο σελίδα με συμπληρώματα 90 κάψουλες 6 ευρό ( χωρίς shipping) παίρνω 3 κάψουλες (σύνολο 540 epa k 360 dha) καθημερινά μετά το πρωινό!
Μπλουζα