Πρόσφατο περιεχόμενο από magos

  1. M

    FULFIX

    παραγγειλα και εγω το fulfix παιδιά ... για να δουμε!!!!
  2. M

    Καποια βοηθεια

    Απ: Καποια βοηθεια Να ελαττωσω καπως το douple A δηλαδη?? το fungoral δεν υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται γι αυτο?
  3. M

    Καποια βοηθεια

    Απ: Καποια βοηθεια Nαι kapamarou to douple A me aloe vera το χρησιμοποιω.. Παντως πριν να αρχισω το big 3 και χρησιμοποιουσα μονο το regain den παρατηρησα αυτο το ξεφλουδισμα. Ευχαριστω και παλι.
  4. M

    Καποια βοηθεια

    Καλησπερα,και συγχαρητηρια για το σαιτ παιδια. Εχω αρχισει εδω και 3 μηνες περιπου big3 fungoral-regain-douple A kai αρχισα να παρατηρω στο κεφαλη μου καποιο ξεφλουδισμα. Αυτο απο που μπορει να προερχετε? Ειναι καθολου λογος ανησυχιας? Ευχαριστω
  5. M

    Βοήθεια στον νέο...!!!

    Απ: Βοήθεια στον νέο...!!! Γεια σου φιλε.!! και μενα ακριβως την ιδια συνταγη μου εχει δωσει αλλα οπως καταλαβαινεις δεν κανουν μονο αυτα..χρειαζομαστε και ενα dht blocker.. σκεφτομαι για τοπικο εγω.. (avodart)..
  6. M

    Ερωτηση-Θεραπεια

    Απ: Ερωτηση-Θεραπεια Ενταξει οχι και 20 χρονων. 22 σε παρακαλω :) χαχα... Οντως tropheus ειμαι λιγο ατυχος. Θα παω σημερα σε αλλο φαρμακειo ελπιζοντας να μου δωσουν το avodart xωρις ιατρκη συνταγη.!!
  7. M

    Ερωτηση-Θεραπεια

    Απ: Ερωτηση-Θεραπεια Γεια σου Dim74. Για να κανω τοπικο dht blocker-to Douple-A.. Δεν θελω να παρω το proscar ακομα.Ειμαι καπως επιφυλακτικος γι αυτο.
  8. M

    Ερωτηση-Θεραπεια

    Απ: Ερωτηση-Θεραπεια Νε μαλλον μπορει να το καταλαβε..αυτο θα κανω.!! Σ ευχαριστω φιλε μου.
  9. M

    Ερωτηση-Θεραπεια

    Γεια σας παιδια.Ειμε νεος στο forum kai παρακολουθω τα οσα λεφονται.Πηγα σημερα στο φαρμακειο για να αγορασω τα προιντα( t-gel-fungoral-regain-tsel alohs kai avodart) για να ξεκινησω και εγω σιγα σιγα τη θεραπεια μου αλλα ο φαρμακοποιος δεν με αφησε να παρο το avodart επρεπε με συνταγη...
  10. M

    Tricomin Solution Follicle Therapy Spray

    Απ: Tricomin Solution Follicle Therapy Spray Γεια σας παιδια. Συγχαρητηρια για το φορουμ πολυ ενδιαφερουσεσ οι πληροφοριες που δινεται..ειστε και οι πρωτοι. Ηθελα να ρωτησω.. το tricomin μπορω να το συνδιαζω με το fungoral?? ΔηλαδΗ τις μερες που δεν χρησιμοποιω το fungoral να χρησιμοποιω το...
  11. M

    Διαχυτη Αλωπεκια... revalid

    Απ: Διαχυτη Αλωπεκια... revalid Φιλε Badday με τη φιναστεριδη ειδες αποτελεσματα δηλαδη?? ποσο καιρο την επερνες?
  12. M

    Διαχυτη Αλωπεκια... revalid

    Απ: Διαχυτη Αλωπεκια... revalid Σ ευχαριστω... Δηλαδη εμεις πρεπει να την παλεψουμε με big 3 ....!!! Για μεταμοσχευση ουτε λογος απ οτι καταλαβα...!!
  13. M

    Διαχυτη Αλωπεκια... revalid

    Γεια σας παιδια συγχαρητηρια για το φορουμ, πολυ ενδιαφερον τα οσα λεγονται!! Ειστε και οι πρωτοι... 2 ερωτηματα θα ηθελα να θεσω..!!1)Κοιταζοντας σε διαφορα σαιτ στο θεμα της διαχυτης αλωπεκιας βρηκα οτι βοηθα σ αυτο το ειδος τησ αλωπεκιας οι καψουλες revalid .. Περιεχουν σιδηρο...
  14. M

    farmaka kata tis trixoptosis

    geia sas pedia... exo akousi gia ena ladi p to vazeis sto kefali s to afinis gia ligooo...!! to xeplenis kai meta vathmiea vgainoun malia... alithevi??
Μπλουζα