Πρόσφατο περιεχόμενο από GreeceFtw

  1. G

    Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

    πραγματικα δεν εχει καμια διαφορα η hairline . οποιος ξερει απο χτενισματα μπορει να καταλαβει ευκολα οτι απλα χτενιζει ετσι τα μαλλια του και εχουν τετοια φορα οι τριχες απο εκεινη την μερια και φαινεται η διαφορα. και ετσι και αλλιως ποιος ο λογος να ειναι δυο πλευρες ΟΛΟΙΔΙΕΣ. αυτο δεν θα...
  2. G

    Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

    παμε καλα? ο ανθρωπος εχει την καλυτερη παρουσιαση εβερ στο φορουμ. μετραει την καθε τριχα και μας δειχνει. για μενα το αποτελεσμα ειναι υπερβολικα καλο γιατι νομιζω κιολας οτι ο CVIAL ειναι και μεγαλος στην ηλικια που σιγουρα παιζει ρολο. και πιστευω θα γινει και πολυ πολυ καλυτερο το αποτελεσμα.
  3. G

    3746741, dr. rahal, fue, 2000 grafts, 23/11/2013

    Καλησπερα παιδια.Εκτος απο καποια ατομα που "ξενερωνουν" πολλους με αυτα που γραφουν και κανουν πολλα μελη ακομα και παλια που χουν προσφερει πολλα στο σιτε και γενικα εχουν βοηθησει πολυ κοσμο , υπαρχουν και πολλα περισσοτερα μελη που ενδιαφερονται πραγματικα να δουν ενα κορυφαιο αποτελεσμα μ /...
  4. G

    Χολινεργικη κνιδωση

    και μετωπο ειχα πολυ αλλα ριχνοντας πολυ νερο στο μετωπο στο μπανιο εχει σχεδον εξαφανιστει απο το μετωπο. ουτε ενυδατικες ουτε τιποτα. νερακι.
  5. G

    Χολινεργικη κνιδωση

    ναι εχω ξηροδερμια κυριως στην hairline την οποια ομως εχω περιορισει αρκετα ριχνοντας αρκετο νερο στο μπανιο και γενικα πινοντασ πολυ νερο.
  6. G

    Χολινεργικη κνιδωση

    δεν καταλαβαινω το υφος. απλα δεν ειχα προγραμματισει πιο πριν να παω και ηθελα να με σιγουρος οτι δεν τρεχει κατι. αμα ειναι τοσος κοπος μην απαντας.
  7. G

    Χολινεργικη κνιδωση

    πηγα στον αλλεργιολογο σημερα ο οποιος με κοιταει και ειναι απο τους τοπ στην αθηνα και με διαβεβαιωσες οτι δεν πειραζει το τριχωτο αφου εμφανιζονται και φευγουν σε λιγη ωρα. και δεν ειναι σπυρακια ειναι εξανθηματα.
  8. G

    Χολινεργικη κνιδωση

    ε ναι οταν φουντωνουν. αλλα δεν ξυνομαι γενικα. και μετα απο λιγα λεπτα φευγουν.
  9. G

    Χολινεργικη κνιδωση

    που το στηριζεις αυτο φιλε? ειναι κοκκινιλες οι οποιες εμφανιζονται και εξαφαντιζονται σε 10-20 λεπτα.
  10. G

    Χολινεργικη κνιδωση

    καλησπερα. εδω και 4 χρονια εχω χολινεργικη κνιδωση και οποτε αθληθω η φαω κατι καυτερο κοκκινιζω ολοκληρος και βγαζω εξανθηματα σε ολο το σωμα ακομα και στο κεφαλι. μπορει να προκαλεσει ζημια αυτο στο τριχωτο? γιατι ο αλλεργιολογος μου δεν μου χει αναφερει κατι.
  11. G

    Derma roller 1,5mm μονο του.

    καπα αν χρησιμοποιησω μονο στους κροταφους ρολλερ τι αποτελεσμα θα χω?
  12. G

    Pgd(2) blockers και pge(2) agonist . πως τις ρυθμίζουμε

    δεν ξερω αν δεν εχει καμια σχεση αυτο που θα πω αλλα εδω και 2 μερες που ειμαι λιγο κρυωμενος η τριχοπτωση εχει μειωθει υπερβολικα. απο χαπια μονο ντεπον εχω παρει.
  13. G

    Derma roller 1,5mm μονο του.

    καλησπερα. δηλαδη ρε παιδια αν ξεκινησω τωρα roller δεν θα χασω ποτε τα μαλλακια μου? μονο εμενα μου φαινεται υπερβολικα αισιοδοξο αυτο? χωρις να θελω να ριξω το ηθικο. απλα μου φαινεται πολυ αισιοδοξο.
  14. G

    Ξηρότητα

    πηγα και απλα μου ειπε οτι ειναι λιπαρο το δερμα μου και μου δωσε μια ενυδατικη για το μετωπο. για τα μαλλια δεν μου πε κατι. γενικα απο οτι εχω καταλαβει οι περισσοτεροι δερματολοι δεν ειναι αξιοπιστοι. απλα γραφουν...
  15. G

    Ξηρότητα

    Καλησπερα σας. Εδω και κανα 3μηνο καθε φορα με το που βγω απο το μπανιο στο μετωπο μου και λιγο στα αρχικα μαλλια σαν να ξεφλουδιζει το δερμα μου και γεμιζει αρκετα. επισης να πω οτι εχω λιπαρο δερμα και γενικα βγαζω μικρα σπυρακια στο κεφαλι απο τα οποια εχω φαγουρα τα οποια ομως φευγουν. πως...
Μπλουζα