Πρόσφατο περιεχόμενο από gazotenekes

  1. gazotenekes

    Dutasteride mesotheraphy 0.05%

    Από fueclinic.com 60ml Dutasteride mesotheraphy διότι αποφάσισα να πάρω χαπι.40€,Μιση τιμή αγοράς.Ευχαριστω.
  2. gazotenekes

    Συνδιασμός θεραπείας.

    Καλησπέρα.Αγορασα τοπικο δουταστεριδη+ μινοξιδιλη (ένα σκευάσμα) για καθημερινή χρήση από εξωτερικό, και αναρωτιέμαι αν μπορώ να το συνδυάσω με 1mg φιναστεριδη.Ευχαριστω.
  3. gazotenekes

    Ντουταστερίδη+μινοξιδίλη.

    Καλησπέρα.Που το βρίσκεις σε παρακαλώ?
  4. gazotenekes

    Ντουταστερίδη+μινοξιδίλη.

  5. gazotenekes

    Ντουταστερίδη+μινοξιδίλη.

    Έκανα ερώτηση στην fargon, αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση.Παραγγειλα ήδη από εξωτερικό, αλλά λογο κόστους θα το συνεχίσω όπως λες. 0.1 % dutasteride - 5% minoxidil ειναι για καθημερινή χρήση? Κλασσικά 1 ml την ημέρα? Σ' ευχαριστώ.
  6. gazotenekes

    Ντουταστερίδη+μινοξιδίλη.

    Έχω κάνει ερώτηση σε πολλά φαρμακεία,κάποια ζητάνε συνταγή γιατρού, και όποιος το φτιάχνει δεν γνωρίζει δοσολογία .Βρήκα όμως μετά απο ψάξιμο κλινική στο εξωτερικό που παρασκευαζει και στέλνει.
  7. gazotenekes

    Ντουταστερίδη+μινοξιδίλη.

    Καλησπέρα σε όλους.Ποιος ο σωστός συνδυασμος μεταξύ των 2 σε τοπικό? Kαι τα 2 μαζί? Ντουταστερίδη 4εις ώρες μετά την μινοξιδίλη? Η δεν χρειάζεται καθημερινή χρήση ντουταστερίδης(πάντα σε τοπικό) λόγω μεγαλύτερης διάρκειας "ζωής" απο την μινοξιδίλη? Ποιός ο χρόνος "ζωής" της ντουταστερίδης? Θα...
  8. gazotenekes

    Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

    Τι ποσότητα χρησιμοποιείς την ημέρα? 1 ml σαν την μινοξιδίλη? Ευχαριστώ πολύ.
  9. gazotenekes

    Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
  10. gazotenekes

    Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

    Συνεπώς για να φτιαχτεί σε φαρμακείο ντουταστερίδη σε τοπικο με ασφάλεια, θα πρέπει να υπάρχει συνταγή δερματολόγου? Απ'οτι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κάποια "επίσημη" συνταγη.Κάποιος στάνταρ τρόπος παρασκευής.
  11. gazotenekes

    Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

    Εννοείτε ότι δεν συγκρίνεται αλλά τα 30 καψάκια θα μας δώσουν 30 x 0.5mg = 15mg τα οποία σε ένα διάλυμα 60ml θα μας δώσουν περίπου 0.25mg/ml. Η ντουτα είναι δυνατή και δεν πρέπει να αμελούμε ότι επηρεάζει και το ένζυμο τύπου 1, το οποίο ακόμη είναι άγνωστο τι κάνει στον εγκέφαλο μας. Τα 4...
  12. gazotenekes

    Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

    Καλησπέρα.Τι χρονικό διάστημα χρήσης χρειάζεται για να υπάρξει πραγματικό αποτέλεσμα? Υπάρχει κάποια αναφορά? Είναι φάρμακο για προστάτη, οπότε φαντάζομαι δεν μπορεί να γίνει παντοτινή χρήση όπως το regain..
  13. gazotenekes

    Σωστή χρήση derma roller

    Kαλησπέρα και ευχαριστώ.
  14. gazotenekes

    Σωστή χρήση derma roller

    Καλησπέρα.Να ρωτήσω, η χρήση του δεν αφήνει πληγή στο κεφάλι? Πρακτικά δηλαδή μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει το βράδυ και το πρωί να μην υπάρχουν πληγες?Ρωτάω διότι 1ον έχω ξυρισμένο κεφάλι και 2ον φοράω κράνος καθημερινά, οπότε υπάρχει και πιθανότητα μόλυνσης φαντάζομαι.Ευχαριστώ.
  15. gazotenekes

    Revivogen αποτελέματα.

    Καλησπέρα.Μετά απο καθημερινό 5λεπτο βούρτσισμα η μασάζ ενίοτε και χρήση revivogen είδα μια μικρη βελτίωση της τάξεως του 20-30%σε σχέση με πρίν, μετά απο 1,5 χρόνο χρήσης.Τίποτα το φοβερό, και σίγουρα καμία σχέση με τις φωτογραφίες του πρίν και μετά που υπάρχουν στο site της εταιρίας μετά απο...
Μπλουζα