Πρόσφατο περιεχόμενο από doukasf

  1. D

    Asami

    Δεν έχει μινοξιδιλη μέσα. . . Αυτήν άλλωστε ήθελα να σταματήσω . . . Είδωμεν . . .
  2. D

    Asami

    Έχω κανένα δίμηνο περίπου που σταμάτησα το regain και έχω ξεκινήσει το συγκεκριμενό σκεύασμα! Το μαλλί συνεχίζει να είναι όπως ήταν, δεν έχει αρχίσει αραίωση . . . Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα!!! Γι' αυτό το λόγο και μόνο θα το συνεχίσω!!!
  3. D

    Asami

    Γινεται τώρα τελευταία στο FB, τρελή διαφήμιση γι' αυτό το προϊόν : http://www.asamisolution.com/gr_official_uh5/ Γνωρίζει κανείς τίποτα???
  4. D

    Asami

    Γίνεται ένας χαμός τώρα τελευταία στο FB, με διαφημίσεις γι' αυτό το προϊόν : http://www.asamisolution.com/gr_official_uh5/ Γνωρίζει κανείς τίποτα???
  5. D

    Μινοξιδιλη κ εμβοες sos

    Για ποιο λόγο να μην τη κόψω απότομα??? Θα έχω κάποιο πρόβλημα???
  6. D

    Μινοξιδιλη κ εμβοες sos

    Κατ' αρχίν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας, απ' το ύφος και την ορολογία της, υποθέτω ότι είστε ιατρός!! Εννοείται οτι έχω επισκεφθεί ΩΡΛ και 2 και 3 διαφορετικούς . . . Όλοι μου είπαν οτι τα αιτία μπορεί να είναι πάρα πολλά, αλλά μάλλον είναι από στρες και άγχος . . . Μάθε να...
  7. D

    Μινοξιδιλη κ εμβοες sos

    Πραγματικά παιδιά αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει . . . Έχει απ' το Φεβρουάριο που έχουν ξεκινήσει και σε μένα εμβοές, με τα γνωστά προβλήματα . . . Βάζω Regain, κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, 5-6 ψεκασμούς τα τελευταία 2 χρόνια . . .
Μπλουζα