Πρόσφατο περιεχόμενο από dim d

  1. D

    fina και αντρισμος τα παντα ολα

    για αυτο θελει κι μπολικο νερο να πινεις
  2. D

    fina και αντρισμος τα παντα ολα

    ναι και γω
  3. D

    fina και αντρισμος τα παντα ολα

    απλα ειναι δυσκολο, εγω μετα απο προπονηση δεν θελω/μπορω να φαω αμεσα...αν κι η κρεατινη ειναι κυριως για ενταση στην προπονηση...παντως για μενα ενα σεικ με βολευει πολυ παραπανω απο το να κατσω να φαω 1 φιλετο κοτοπουλο αμεσως μετα
  4. D

    fina και αντρισμος τα παντα ολα

    εγω με 3 χρονια ντουντα και ανω των οριων ελευθερη τεστο παντως μια χαρα μυικη μαζα εχτισα. Η dht παιζει ρολο κι στην διαθεση και σε στον μεταβολισμο αλλα νομιζω οτι δεν χρειαζεται να αγχωνεται κανεις για αυξηση μυικης μαζας
  5. D

    Tελικά τι συμβαίνει με την φιναστερίδη?

    σταθερος και λιγο καλυτερα στο κραουν που χε το μεγαλυτερο θεμα
  6. D

    Tελικά τι συμβαίνει με την φιναστερίδη?

    Παντως εγω που παιρνω σκετη ντουντα σχεδον 3 χρονια ηδη, πρπ 3/4 χαπακια ανα βδομαδα, εχω τρομερη ορεξη και ορμη, κανω 6/7 προπονηση, τρωω καλα. Εχω εξαιρετικες εξετασεις και πολυ υψηλες τεστο. Dht δεν εχω μετρησει. Αλλα μπορω να πω οτι στα 32 μου δεν ειχα ποτε τοση επιθυμια. Το θεμα ειναι οτι...
  7. D

    Μεταμόσχευση Τουρκία η Ελλαδα

    Δεν το σκεφτεσαι σωστα χωρις θεραπεια και στρατηγικη θα ξοδευεις πολλα λεφτα με πολυ μεγαλο ρισκο.
  8. D

    μινοξιδιλη σε χαπι

    Kι σε μερικους απο μας δεν μας παιρνει κι αλλο τριχα στο σωμα...
  9. D

    Θα με βοηθήσουν οι μιν και φιν

    Πυκνοτητα οπως ησουν παιδι δεν θα χεις ποτε, ισως καταφερεις μια αξιοπρεπη καλυψη. Θα ελεγα να περιηγηθεις λιγο στο φορουμ κι να διαβασεις για να ενημερωθεις καλυτερα.
  10. D

    Θα με βοηθήσουν οι μιν και φιν

    Καλησπερα φιλε, επανεκφυση δεν θα δεις. Καλο θα ηταν να ανεβασεις κι μια φωτο απο την δοτρια περιοχη σου πισω, μηπως μπορεις να κανειις κατι εγχειρητικα. Αλλιως δεν εχει κανενα νοημα.
  11. D

    μινοξιδιλη σε χαπι

    ω ναι! Φετος κλεινω 3 χρονια μονο ντουντα και 1 ειχα κανει παραλληλα φινα και ντουντα.
  12. D

    μινοξιδιλη σε χαπι

    Τα φαρμακα κανουν την ιδια δουλεια απλα δεν σε κρατανε το ιδιο αυτο εννοω ειδικα σε first responder οι αλλαγες ειναι φοβερες...οσο για την μειωση τεστο στους αντρες αξιζει ενα δικο της νημα, εγω στα 32 μου ειμαι κι στις δυο, ολικη κι ελευθερη πανω των ανωτατων οριων.
  13. D

    μινοξιδιλη σε χαπι

    Παιδια αυτο ισχυει σε ολα τα φαρμακα χτιζεται μια αντοχη...το ιδιο κι η φινα σε βαθος 5 ετων εχει κρατησει περιπου τους μισους.
  14. D

    Φίλος μου έβγαλε μαλλιά με PRP σε βάθος 10ετίας...

    Καλη ερχομενη χρονια απο μενα. Εχοντας κανει αρκετα χρονια prp θεωρω οτι μαζι με μινο κι φινα κανει δουλεια αλλα συμπληρωματικα. Δεν αξιζει την ταλαιπωρια και τα πολλα λεφτα του για κανενα λογο.
Μπλουζα