Πρόσφατο περιεχόμενο από Bad_genes

  1. Bad_genes

    Συμβουλες για μεταμοσχευση

    Λίγο off topic αλλά αποφάσισα μετά από σκέψη να ξεκινήσω propecia. 0.25 τη μέρα. Ακριβώς την όγδοη μέρα το σπέρμα μετατράπηκε σε νεράκι. Θα το μειώσω για λίγο σε 0.25 ανά δυο μέρες να δούμε πώς πάει το πράγμα. Δεν το περίμενα πάντως να εξακολουθεί να είναι τόσο ισχυρό ακόμα κ σε αυτή τη δοσολογία.
  2. Bad_genes

    Μεταμόσχευση 14-15 /11/2016 β...ή

    Εννοείται κ δεν παίρνω κατάκαρδα τίποτα. Κάθε γνώμη σεβαστή. Άλλωστε γι'αυτό είμαι εδώ, για να πάρω γνώμες. Επίσης καλές γιορτές κ αναμένω τη μεταμόρφωση σου!
  3. Bad_genes

    Μεταμόσχευση 14-15 /11/2016 β...ή

    Καλό αποτέλεσμα να έχεις! Πρέπει να ήσουν ακόμα πιο δύσκολη περίπτωση από εμένα.
  4. Bad_genes

    Συμβουλες για μεταμοσχευση

    Ευχαριστώ! Θα εξαρτηθεί πολύ από την τιμή για το αν θα προχωρήσω. Γιατί καταλαβαίνω ότι θα έχω ένα μέτριο αποτέλεσμα από θέμα πυκνοτητας. Οπότε για κάτι μέτριο δίνω κ μέτρια λεφτά! Αλλιώς ξουρα, κ περιμένουμε την τεχνολογία!
  5. Bad_genes

    Συμβουλες για μεταμοσχευση

    Πράγματι αλλά τα πλαϊνά μου είναι ψηλά ακόμα. Κ δεν δείχνουν σημάδια μείωσης προς το παρόν. Είμαι ξεκάθαρα 6 με τρίχα σχεδόν παντού κ ψηλά πλαϊνά. Εντάξει δεν τρέφω αυταπάτες για τη μμ! Μόνο η κλωνοποίηση θυλακιων θα με σώσει!
  6. Bad_genes

    Συμβουλες για μεταμοσχευση

    6αρης είμαι, πως το μαντεύεις ότι θα γίνω 7αρης?!
  7. Bad_genes

    Συμβουλες για μεταμοσχευση

    Για να είμαι ειλικρινής μου περνάει κάποιες φορές η ιδέα να ξεκινήσω με 1/4 ως μισό propecia. Σίγουρα θα βοηθήσει. Θα δω αν υπάρχει ελπίδα με τη μμ κ πραττω αναλόγως. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη κλινική Αθήνα εκτός από τις δυο γνωστές??
  8. Bad_genes

    Συμβουλες για μεταμοσχευση

    Καλησπέρα φίλε μου. Ναι, είχε αρχίσει να μειώνεται η αποτελεσματικοτητα της μετά από κάποια χρόνια. Θα έλεγα ότι για μια 5ετια ήμουν τζιτζι. Μετά αργά κ σταθερά μάλλον προχωρούσε η κατρακύλα. Είπα να αυξησω τη δόση στο συνιστωμενο ένα πέμπτο του χαπιού αλλά μου έκατσε βαρύ κ την έκοψα μαχαίρι...
  9. Bad_genes

    Συμβουλες για μεταμοσχευση

    Μπορεί να έχω μια τεράστια έκταση καράφλας αλλά υπάρχει παντού τρίχα σε αυτές τις περιοχές όπως είπε κ ο αερατος. Το θέμα είναι για πόσο ακόμα θα υπάρχει αυτή η τρίχα. Όχι για πολύ, φοβάμαι!
  10. Bad_genes

    Συμβουλες για μεταμοσχευση

    Στις τρίχες ναι η φίνα τουλάχιστον σε μένα έκανε θαύματα. Όταν πήγα στον ανδρολόγο όμως για να δω αν είναι όλα οκ μου είπε μακριά από φίνα. Φυσικά κάθε γιατρός μπορεί να έχει διαφορετική άποψη. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι δερματολογοι την προτείνουν σαν καραμέλα. Όμως οι ανδρολογοι είναι...
  11. Bad_genes

    Συμβουλες για μεταμοσχευση

    Δηλαδή προτείνετε να μη βάλω ούτε μια τρίχα στο μπιφτέκι για αρχή. Για κροτάφους να τους αφήσω τεράστιους με τεράστιο μέτωπο? Ή να κατεβάσω τη hairline μου πιο κάτω? Αυτό θα απαιτεί πολλά μοσχευματα λογικά.
  12. Bad_genes

    Συμβουλες για μεταμοσχευση

    Proscar το οποίο έκοβα σε 6 κομμάτια για να είμαι πιο σίγουρος. Με τον καιρό μειώθηκε η δραστικοτητα του. Δύσκολο να πω με βεβαιότητα αν τα sides ήταν αποτέλεσμα κακής ψυχολογίας ή του φαρμάκου. Αποφάσισα ότι δεν αξίζει το ρίσκο κ όπως είπα τα μαλλιά είχαν αρχίσει να μειώνονται. Σίγουρα είχα...
  13. Bad_genes

    Συμβουλες για μεταμοσχευση

    Μόλις είδα κ το θέμα σου γεροξουρα. Τεράστιο εγχείρημα. Εγώ πάντως έχω πάρα μα πάρα πολύ λεπτή τρίχα με αποτέλεσμα στις φωτογραφίες να φαίνομαι περισσότερο καράφλας από όσο είμαι. Νομίζω ότι στις φώτο έμοιαζα με καράφλα ακόμα κ όταν είχα μαλλιά! Είμαι περίεργος τι θα μου πουν από Dhi σε 2...
  14. Bad_genes

    Συμβουλες για μεταμοσχευση

    Υπάρχει κανείς εδώ που να μπορεί να βάλει 3000 με μια συνεδρία? Από ότι βλέπω μάξιμουμ 2500 κυμαίνονται. Άρα θα πρέπει να το σπάσω σε δύο κ να κρατήσω κ μια τρίτη μελλοντικά? Θα με οργωσουν κυριολεκτικά!
  15. Bad_genes

    Συμβουλες για μεταμοσχευση

    Αποθαρρυντικα τα πράγματα δηλαδή. Πάντως δεν είμαι τόσο χάλια όσο φαίνεται στις φωτογραφίες. Ο φωτισμός δεν είναι καθόλου κολακευτικος. Έκλεισα ραντεβού με dhi για να δούμε τι θα μου πουν. Δεν είμαι ιδιαίτερα διατεθειμένος για τόσο σπέσιαλ μαρουλοσαλάτα πάντως!
Μπλουζα