Πρόσφατο περιεχόμενο από akol

  1. A

    Ψαχνω να αγορασω ΑΙROL.

    έχει καταργηθεί η κρέμα .δεν τη βγάζει άλλο η εταιρεία
  2. A

    Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

    εχω ξεκινησει ταυτοχρονη ληψη προσκαρ 1,25mg με avodart 0.5mg καθημερινά. ξερει κανεις αν υπαρχει αλληλεπιδραση μεταξυ των δυο ουσιων? επισης στο φυλλο οδηγιων του avodart διαβασα οτι εχει ως παρενεργεια την τριχοπτωση.... =
  3. A

    Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

    εχω διαβασει καπου οτι 0.5mg ντουταστεριδης εχουν τα ιδια αποτελεσματα με 5mg φιναστεριδης,η δοσολογια που απαιτειται για να δει κανεις καλυτερα αποτελεσματα ειναι 2.5mg ντουταστεριδης.
  4. A

    Propecia vs Proscar

    πως εισαι τοσο σιγουρος?
  5. A

    Propecia vs Proscar

    ξερει καποιος να μας πει με σιγουρια αν στο προσκαρ η δραστικη ουσια ειναι ισοκατανεμημενη???? ή μήπως το κόβουμε άδικα και δεν γινεται δουλεια????
  6. A

    Ωτοπλαστική

    σε καποιο σκ..ρα εκανε ενας γνωστος μου στη αθηνα και πετυχε 100%
  7. A

    Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

    καλησπερα.ημουν χρηστης φιναστεριδης για δυο χρονια με ικανοποιητικα αποτελέσματα αλλα μου ειχε δημιουργησει προβλημα στη λιμπιντο και τη σταματησα.με βασιλικο πολτο το ειχα ξεπερασει.το τελευταιο διαστημα χρησιμοποιω μονο μια λοσιον. αλλα συναιβει ο εξης.πριν απο τρεις μηνες ξεκινησα ενα...
  8. A

    Ποσιμο εξτρα παρθενο ελαιολαδο

    πάντως εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 6 μήνες την anti hair lotion της froika η οποία μεταξύ άλλων περιέχει ολεανολικό οξύ (συστατικό του ελαιολαδου) ως τοπικό αναστολέα της dht και πραγματικά τα αποτελέσματα ειναι καλά σε ότι αφορά την τριχόπτωση.
  9. A

    Pgd(2) blockers και pge(2) agonist . πως τις ρυθμίζουμε

    χρησιμοποιώ το τελλευταιο τετραμηνο την anti hairloss lotion της froika με εκπληκτικα αποτελεσματα.δηλαδη σταματησε εντελως η τριχοπτωση .επανεκφυση δεν εχει.μήπως επιδρα σε καποια απο τις ορμονες και εχει τετοιο αποτελεσμα??
  10. A

    Θεραπεια regain 5% 60.0 με tretinoin0.01% πρωι-βραδι...

    τα monodose τα ειχα δοκιμασει για 3 μηνες.απολυτως τιποτα δεν εκαναν.χασιμο χρονου και χρηματων.
  11. A

    Διακοπη φινας και οι παρενεργειες συνεχιζουν

    δοκίμασε βότανο τριβόλι. είναι φθηνό (3 ευρώ),[/align] και σε τινάζει στα ύψη σε λίγες μέρες....
  12. A

    Danceworld_2001, fue, 3458 grafts, 27-28/12/2013

    εχω παρακολουθησει την πορεια σου απλα ηθελα να σε ρωτησω αν είναι αντικειμενικη η αξιολογηση της μεταμόσχευσης από τι στιγμη που εμπλέκεται η μινοξ.δηλαδη αν χασει καποια στιγμη τη δραστικοτητα της η μινοξ και χαθουν τα μαλλια της όπως συμβαινει σε ολους μας...τοτε δεν θα είναι διαφορετικη η...
  13. A

    Pantostin topical DHT blocker (alfatradiol)

    ζητάει για μεταφορικά 28 ευρώ....πιο πολλα και από το κοστος της λοσιον. τι γερμανικα συστηματα είναι αυτά;
  14. A

    Pantostin topical DHT blocker (alfatradiol)

    διαβασα πολύ καλα σχόλια για το ell cranell σε γερμανικα site.το χρησιμοποιουν πολλοι στη γερμανια με πολύ καλα αποτελέσματα.ειναι το ιδιο με το pantosin Που πηρε ο ακης,μιας και εχει alfatrdiol.ξερει κανει από που μπορούμε να το παραγγείλουμε??
  15. A

    Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

    RE: Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση παντως μετα από ένα μηνα ωμεγα 3 και τοπικη εφαρμογή καστορελαιο δεν υπαρχει τριχοπτωση.δεν ξερω αν είναι συμπτωση η κατι προσωρινο..θα δειξει.
Μπλουζα