Πρόσφατο περιεχόμενο από afanas3

  1. A

    ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ DHI THESSALONIKI 1η επίσκεψη: Norwoodclass: 3+ στις 13/11/2014. Ηλικία 35. Number of hair line time: 8100, εμβαδό δότριας 135cm2 δηλαδή 60τρίχες /cm2 Πρέπει να καλύψω 100cm2 με πυκνότητα 30τρίχες/cm2, άρα χρειάζομαι 3000 τρίχες σύμφωνα με τον γιατρό...
  2. A

    ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    john ειδα το νήμα σου και έπαθα πλάκα. Μπράβο φίλε. Τώρα σκέφτομαι σοβαρά την κύπρο αλλά πολλά τα λεφτα.. επίσης με προβληματίζει το strip για την ουλή. Με fue σου είπαν θα είχες χειρότερο αποτέλεσμα?
  3. A

    ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ευχαριστώ παιδιά. α και κάτι ακόμα αν τελικά πάρω την απόφαση και κάνω μμ, μετά θα πρέπει να παίρνω τίποτα φάρμακα στυλ μινοξ.. κτλπ?
  4. A

    ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Κάτι ακόμα 2500-3000 τρίχες με κόστος 3000€ είναι καλά ή ακριβά? Δεν ρώτησα αν δίνουν απόδειξη.. χαχα
  5. A

    ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Κ μιλανε για τριχες κ οχι για γκραφτς. Ειδωμεν . ευχαριστω
  6. A

    ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Σοραλτένο με καθάρισες. Δεν περιμένω να γίνω ξανά 18. Τα χτενίζω τα πλαινά προς τα μέσα και κρύβω κάπως το πρόβλημα. Εννοείτε πως δεν είναι χτενισμένα έτσι τα μαλλιά μου αλλά τα έκανα έτσι για να δείτε το κενό. Για επιλογές κλινικών δν μ είπατε κάτι... ευχαριστώ. αα τι είναι? αυξημένη αραίωση?
  7. A

    ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    κανεις? ξέρω θα μου πείτε να διαβάσω στα περι μεταμόσχευσης, αλλά και μια γνώμη η φωτογραφία απο κάποιον που έκανε Θεσσαλονίκη σε συγκεκριμένη κλινική πιστεύω θα με βοηθούσε. ευχαριστώ.
  8. A

    ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Γειά σας παιδιά. από Θεσσαλονίκη 35 καστανόξανθος με nw4 ή 5 μάλλον και σκέφτομαι να κάνω Θεσσαλονίκη μεταμόσχευση. Διάβασα κάποια πράγματα εδώ έχω κάνει από το Δεκέμβριο του 2012 κάποιες θεραπείες μινοξ. revivogen, όπως γράφω παραπάνω αλλά δν βλέπω να την γλυτώνω. Ήρθε η ώρα ή μη πω άργησα...
  9. A

    Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

    Γεια σας παιδιά θα ήθελα να πώ οτι ο θεσσαλονικιός30 μια χαρά μου φάινετε δν νομίζω να χρειάζεται τίποτα. κ εγώ από Θεσσαλονίκη 35 καστανόξανθος με nw4 ή 5 μάλλον και σκέφτομαι να κάνω Θεσσαλονίκη μεταμόσχευση. Διάβασα κάποια πράγματα εδώ έχω κάνει από το Δεκέμβριο του 2012 κάποιες θεραπείες...
  10. A

    Εχει αγορασει κανεις απο minoxidil-direct.co.uk?

    Παιδιά μόλις αγόρασα με paypal από το συγκεκριμένο site. Θα μου έρθουν κανονικά στο σπίτι χωρίς άλλη χρέωση και σε πόσες περίπου μέρες? Ξεκινάω τώρα θεραπεία και παρήγγειλα το 6 months minoxidil 5%, 6bottles. Μήπως έπρεπε να πάρω το foam που είναι ακριβότερο και ίσως καλύτερο? ευχαριστώ.
Μπλουζα