Stolis’s repair case dhi κα b.μπιρου 1547 fue/2802 τρίχες ακούρευτη συνεδρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Μεταμοσχεύση' που ξεκίνησε από το μέλος Stolis43, στις 6 Δεκεμβρίου 2018.

 1. Stolis43

  Stolis43 Member

  Καταρχήν πριν ξεκινήσω την δική μου μμ,να ευχαριστήσω το hairloss forum τους συντελεστέστες του,και όλους εσάς που έχετε συμβάλει στο πλήρες και επιστημονικά τεκμηριωμένο περιεχόμενο του.

  Χωρίς αυτό,μπορεί και να είχα ξανακάνει καμιά τρίτη strip,στο ήδη επιβεβαρημένο κεφάλι μου.

  Υπενθυμίζω την περίπτωση μου στο link:
  https://www.hairlossgr.com/threads/stolis-s-case.11943/page-2#post-210324  Ήρθε λοιπόν και η δική μου σειρά να συνεισφέρω ως οφείλω,και ειδικά στις repair cases,που είναι λίγες εδώ,και που οι πολλές κλινικές ΔΕΝ αναλαμβάνουν να φέρουν εις περάς,ειδικά δε,αν ο ασθενής ζητά ΑΚΟΥΡΕΥΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ.  Επιλογή κλινικής

  Αφου απέρριψα Αναστασάκη λογώ εμμονής του για strip,και επαγγελματικής αγένειας (για τα δικά μου δεδόμενα πάντα),επόμενο ραντεβού είχε το μοντελάδικο του Βεκρή…

  Καλά ρε παιδιά…τι γίνεται εκεί μέσα από τις γυναίκες υπαλλήλους,έχασα τη μπάλα,αλλά sorry και την εμπιστοσύνη μου ήδη,από την αναμονή μου για την εκτίμηση με την υπεύθυνη επικοινωνίας (υποκειμενικό κριτήριο πάλι).

  Η κοπέλα καταρτισμένη αρκετά,δικαιολογημένα στην θέση που βρίσκεται,μίλησε πολύ σωστά για την δύσκολη ομολογουμένως περίπτωση μου.Ωστόσο, μία η εμμόνη της για ξυρισμένη αλλά και μονοήμερη συνεδρία,σε συνδυασμό με το ότι πληρώνω Βεκρή,και Βεκρή δεν βλέπω,δεν ρίσκαρα το ταλαίπωρο γέρικο κεφάλι μου στα χέρια της άγνωστης τεχνικού…Για να είμαι δίκαιος όμως,υπάρχουν αξιοπρεπή αποτελέσματα εδώ μέσα,και μπράβο στα κορίτσια.

  Σειρά λοιπόν είχε το ραντεβού με την DHI και τον εκεί υπεύθυνο επικοινωνίας κο Γιώργο.Πιο κοντά στα χνώτα μου και στον δικό μου μήκος κύματος,πηρα μια ειλικρινή εκτίμηση της δύσκολης περίπτωσης μου εξαίτιας των μεγάλων κενών που είχαν αφήσει οι δύο παλιές strip στο Λονδίνο.

  Μου συστήνει κατευθείαν την κα Βάσια Μπίρου,η οποία είναι expert στις ακούρευτες συνεδριες,για την οποία είχα ακούσει από εσάς,αλλά και από άλλες πηγές.Εντελώς τυχαία λοιπόν,η κα Μπίρου έκανε μια επέμβαση εκείνη την ώρα,και κατέβηκε να με δει…Δεν χάρηκε ιδιαίτερα που είδε το δύσκολο κεφάλι μου,(κατάλαβα από την έκφραση της και τη γλώσσα του σώματος),αλλά φάνηκε ότι κατέχει τα δύσκολα,μίλησε ειλίκρινα και μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι θα κάνουμε διήμερη συνεδρία,καθώς και ότι οι προσδοκίες μου θα πρέπει να είναι περιορισμένες λόγω κακής δοτριας.Με κέρδισε αλλά…δεν κλείσαμε ημερομηνίες διότι στο μεταξύ…είχα στείλει φώτο στον Erdogan,στον Karadeniz,στον Lorenzo,και στην HDC με τον ευγενέστατο κο Φιουρή.

  Δυστυχώς,κανένας τους δεν αναλάμβανε την περίπτωση μου ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ.


  Αρα,δεν μου μένει επιλογή από DHI,ασχέτως όμως απόρριψης των άλλων κλινικών,με είχαν κερδίσει σε μεγάλο ποσοστό,έχοντας υπόψιν όμως τις μικρές συνεδρίες και τα χαμηλά νούμερα τριχοθυλακίων,από το forum.  Και κάπως έτσι ορίσαμε τις ημερομηνίες για το διήμεροοο.


  Η μεταμόσχευση  Η κα Μπίρου με την βοηθό της κα Τζιβελέκα (αν δεν κάνω λάθος στο όνομα),είναι μαζί μια δεκαετία,δλδ όσο είναι στην DHI,και μαζί με άλλες δύο βοηθούς είναι μια πολύ γρήγορη-ευχάριστη ομάδα,για να περάσουμε το 6-7ώρο κάθε ημέρας,ακούγοντας RED…

  Στο διαταύθα,την πρώτη ημέρα βγήκαν 775 τριχοθυλάκια ή 1328 τρίχες με λογο 1,71 και την δεύτερη 772/1474 με λόγο 1,90.Περισσότερα σε αριθμό ήταν τα 2τριχα και 3τριχα,λιγότερα τα μονά.

  Την πρώτη μέρα έγινε η Β ζώνη,και την δεύτερη η Α ζώνη.Πολλά μονά και διπλά μπήκαν ανάμεσα στα παλιά μου μμ τριχοθυλάκια μέχρι τα μαμά μαλλιά.

  Η κα Μπίρου,έμπειρη και σίγουρη σε κάθε βήμα,μου έδωσε την εντύπωση ότι έδωσε τον καλύτερο ευατό της σε ένα από τα πιο δύσκολα περιστατικά όπως με χαρακτήρισε…

  Για την περιπτώση μου είπε ότι τα παλιά strip μου στέρησαν καπου πολύτιμες 4000 τρίχες,και ότι εχω ακόμη 2000 τρίχες για καβάντζα αν και εφόσον χρειαστούν.Οι προσδοκίες της για τα ποσοστά φύτρωσης υψηλά,όμως και καθώς φαίνεται,δεν θα αποχωριστώ τελείως το τοπικ…Ίσως όμως η κατσαρή χοντρή γκρίζα τρίχα μου σώσει την κατάσταση κάπως…O καιρός γαρ εγγύς…θα δείξει εάν η DHI κερδίσει ενα τόσο δύσκολο περιστατικό!  Τεσπά,πέρασαν 6 εβδομάδες,η λήπτρια είναι όπως στην φώτο,εχουν πέσει περίπου οι μισές τρίχες,βγάζω που και που καμια θυλακίτιδα.

  Τα νέα για τη δότρια δεν είναι εξίσου καλά καθως τις τελευταίες 10 μέρες έχω αρκετές θυλακίτιδες και κατόπιν συμβούλης της γιατρού παίρνω αντιβίωση,και λούσιμο με Betadine shampoo για 10 ημέρες.Αιτία ο ιδρώτας από τις γυμναστικές μου και το δυσκόλο δέρμα μου,που με έχει ταλαιπωρήσει πολλά χρόνια με θυλακίτιδες σε όλο μου το σώμα.

  Α!Το κόστος και για τις 2 ημέρες ηταν 3Κ.

  Επίσης μόλις στρώσει η δότρια,θα προχωρήσω σε smp στην ουλή των παλαιών strip.

  Φώτο ακριβώς μετά την επέμβαση δεν έχω,υπάρχει ωστόσο στο αρχείο της DHI.  Ξανα ευχαριστώ όλους για τα πολύτιμα λιθαράκια που έχετε βάλει εδώ μέσα,μακάρι να είχαμε αυτές τις πληροφορίες 20 χρόνια πριν που μάθαιναν στου κασίδη το κεφάλι παγκοσμίως όμως…

  Φωτοζζζ:

  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΕΑ FUE
  [​IMG]

  4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
  [​IMG]

  6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
  [​IMG]

  ΔΟΤΡΙΑ-ΘΥΛΑΚΙΤΙΔΕΣ
  [​IMG]
   
 2. Avatar

  Google AdSense Guest Advertisement  για να απενεργοποιήσεις τις διαφημίσεις.
 3. piros75

  piros75 Well-Known Member

  Πολύ δύσκολο περιστατικό φίλε, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχει μια υψηλή φύτρωση που θα βοηθήσει γενικά την εικόνα σου. Θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσες να βάλει και φωτογραφίες πριν και αμέσως μετά την επέμβαση κυρίως για να δούμε και την εντελώς ακούρευτη δότρια.
   
 4. athenian

  athenian Well-Known Member

  Καλή φυτρωση φίλε αλλά έχω μια ένσταση. Όταν λες ότι περισσότερα ήταν τα 2τριχα και τα 3τριχα πως είναι δυνατόν να έχεις τόσο χαμηλό λόγο? Είναι κοντά στο 1.8 οπότε μην περιμένεις μεγάλη κάλυψη. Διαφορά θα δεις σίγουρα πάντως. Καλή συνέχεια!
   
  tasos33 έχει κάνει like σε συτό.
 5. John_John1

  John_John1 Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.

  Καλή επιτυχία φίλε Stoli.
  Έβαλες περίπου 1500 grafts,οι υπόλοιπες κλινικές που έστειλες φωτογραφίες ποσά Grafts σου προτείναν για να βάλεις?
   
 6. Stolis43

  Stolis43 Member

  Σας ευχαριστω για τις ευχες!Τα καλυτερα για ...τις τριχες μας,και Καλες Γιορτες να εχουμε ολοι!
  Κοιταζω σημερα την αναλυτικη μετρηση μοσχευματων και εχουμε:
  Πρωτη μερα:
  Μονα:380 Διπλα:245 Τριπλα:142 Τετρα:8
  Δευτερη:
  Μονα:255,Δ342,ΤΡ165,ΤΕ10

  Εξου και ο χαμηλος λογος...

  Φωτο την πρωτη μερα δεν εχω,θα ζητησω απο την κλινικη.

  John,κανενας δεν μου εδωσε συγκεκριμενο αριθμο τριχοθυλακιων,πως θα μπορουσε αλλωστε απο μια ερασιτεχνικη φωτο?
  Μονο ο Karadeniz μου εστειλε ενα ετοιμο μαλλον mail που στελνει σε ολους για 3000 τριχοθυλακια,πραγμα αδυνατο στην περιπτωση μου(και απ'ότι ειδε και η Μπιρου δλδ)...

  Δεν περιμενω καμια μεταμορφωση,αυτο που ηθελα ηταν να ενισχυσω Α ζωνη,και να κλεισω το τελειως αδειο κενο Β ζωνης εως τα μαμα μαλλια που ευτυχως ακομη υπαρχουν...Θα δειξει το αποτελεσμα αν μετρησει τελικα...,θα σας κρατησω ενημερους...
   
  John_John1 έχει κάνει like σε συτό.
 7. John_John1

  John_John1 Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.

  Πιστεύω αν έδινε άλλα 1000 grafts έπρεπε να μπούνε με αυτήν την μεταμόσχευση,στρατηγικά βεβαία και όχι να ξαναμπαίνεις και για επόμενη μεταμόσχευση. Ήδη αρκετά ταλαιπωρήθηκες.
   
  karampalikis έχει κάνει like σε συτό.
 8. Stolis43

  Stolis43 Member

  ...μακαρι,αλλα δυσκολευτηκε αρκετα με αυτα που εβγαλε...
  ...ας φυτρωσουν αυτα που μπηκαν και βλεπουμε...επομενη μμ δεν παιζει...
   
 9. Tsek

  Tsek Well-Known Member

  7 Κλινικές σου λένε όχι ακούρευτη και έκλεισες στην Όγδοη που σου είπε να στην κάνει ακούρευτη.
  Μετά τις ταλαιπωρίες που είχες θεωρώ πως αυτή την φορά θα επρεπε λάβεις πολύ πιο σοβαρά υπόψιν σου όλα τα δεδομένα.
   
  koumparos, athenian, tol και 2 others έχουν κάνει like σε αυτό.
 10. Stolis43

  Stolis43 Member

  Η λογικη λεει αυτο που λες,αλλα για επαγγελματικους λογους δεν γινοταν ξυρισμα,διοτι η ουλη πισω ειναι τερας,και το κενο αναμεσα στα παλια μμ και τα μαμα μαλλια επισης αντιαισθητικο...Αν δεις φωτο στο πρωτο νημα θα καταλαβεις...

  Αν ειχα καλη δοτρια και ηταν η πρωτη μου μμ,θα ηταν αλλη η επιλογη μου...
  Ωστοσο πιστευω οτι το value for money ειναι καλο για διημερο+ακουρετο+κορυφαια γιατρος της DHI (εχουμε δει τα καλυτερα αποτελεσματα της DHI, απο τα χερια της).

  Κοντος ψαλμος αλληλουια...ειμαι ο πρωτος που θα τους κραξει...δεν θα κολλησω...
   
 11. Tsek

  Tsek Well-Known Member

  Δεν είχει νόημα να απογοητευθείς απο κάτι και μετά να βγεις να φωνάζεις.
  Κανείς δεν το θέλει αυτό γιατί όλοι νιώθουμε την θεση σου.
  Καλη επιτυχία.
   
  Stolis43 έχει κάνει like σε συτό.
 12. Ibarumah

  Ibarumah Active Member

  Επαυκαιριας να ρωτήσω κάτι.εχω κ εγώ θυλακιτιδα στη δοτρια σε μερικά σημεία.
  Πρέπει να.βαλω κάτι ή να το αφήσω να περάσει μόνο του;
  Ταχω αρκετό καιρό (μόλις έκλεισα δύο μήνες απτή μμ) και νομίζω έχουν αρχίσει να υποχωρούν..
   
 13. Veron

  Veron Active Member

  @Ibarumah γιατι δεν τα γραφεις στο νημα σου;
   
 14. Ibarumah

  Ibarumah Active Member

  Οκ έχεις δίκιο
   
 15. Stolis43

  Stolis43 Member

  Κατοπιν συστασης της γιατρου πηρα zinadol για 8 μερες και λουσιμο με betadine shampoo,τα δικα μου σχεδον εφυγαν...
   

Μοιραστείτε τη σελίδα