Medi jeunesse αποριες

giocap

Member
Kαλησπερα στο φορουμ. Ξαναγραφω στο φορουμ και να θυμησω και το προβλημα μου. Ειμαι γυναικα και χανω μαλλια απο τα 30 μου,ειμαι 36 τωρα και το προβλημα κατα πασα πιθανοτητα ειναι ΑΑ,απο την πλευρα της μητερας μου που εχει κ αυτη αλωπεκια. Ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο σας εχει εμπειρια με την συγκεκριμενη κλινικη,γιατι δεν εχω ακουσει να γραφονται και τα καλυτερα εδω γι αυτος,ως προς τις prp μεσοθεραπειες,με βλαστοκυταρρα που διαφημιζουν. Καθοτι ειμαι πραματικα απελπισμενη και δε ξερω που αλλου να στραφω,επικοινωνησα σημερα μαζι τους για να μαθω λεπτομερειες. Εγω μενω σε επαρχια και αν κατεβω Αθηνα που σκεφτομαι,σκεφτομαι σοβαρα να τους επισκεφτω,αν και το κοστος για τις συνεδριες ειναι τρελο.αλλα λενε οτι κανουν δωρεαν διαγνωση με τριχοριζογραμμα,πυκνομετρηση,τριχοσκοπηση κτλ. κ αυτο ειναι που με ενδιαφερει περισσοτερο για να δω σε τι κατασταση βρισκομαι,γιατι εδω πανω που μενω δεν υπαρχουν γιατροι που να τα κανουν αυτα. Δε ξερω ομως αν κανω μια δωρεαν διαγνωση σ αυτους,θα πρεπει να ακολουθησω αναγκαστικα και θεραπεια μετα,η μπορεις απλα να πας για μια δωρεαν διαγνωση και μετα να τους πεις "ευχαριστω δε θα παρω"? Υπαρχει καποιος απο το φορουμ που να εχει κανει αυτη τη θεραπεια κ αν ναι τι ειδους αποτελεσματα ειδε και ποσο κρατησαν? Ξερετε αν απαιτουνται συνεχης συνεδριες προκειμενου να διατηρηθει το αποτελεσμα? Γιατι αυτη σημερα που μιλησα απο εκει ,μου ειπε οτι και με μια μονο συνεδρια(αναλογα με το τι θα πει ο γιατρος,αναλογα μα το προβλημα μου δηλαδη) θα εχω μονιμα αποτελεσματα κ ισως δεν χρειαστει να ξαναπαω,καθοτι τους εξηγησα οτι δε μενω Αθηνα.. Ειμαι πολυ επιφυλακτικη απ οτι καταλαβαινετε,αλλα και τελειως απελπισμενη και με μονιμο ανχος που μου χει προκαλεσει καταθλιψη και θα θελα καποιες γνωμες για το τι μπορει να ισχυει και τι οχι,αν υπαρχουν ατομα που να το χουν δοκιμασει, και να χουν εμπειρια,καθοτι απ οτι διαβαζω στην συγκεκριμενη θεραπεια δεν ανταποκρινονται ολοι. Σε αλλους δυναμωνει τα μαλλια,μειωνει την τριχοπτωση και δινει και μαλλια,σε αλλους οχι,αναλογα τον οργανισμο και το ποσο εκτεταμενο ειναι το προβλημα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsek

Well-Known Member
Μην πας καθόλου. Είσαι πολύ επιρρεπής οπως βλέπω και θα σε τυλίξουν εύκολα σε μια κόλλα χαρτί πριν το καταλάβεις
 

giocap

Member
Αυτο που μ ενδιαφερει κυριως ειναι το διαγνωστικο κομματι.Θεραπειες απ αυτους πολυ δυσκολο ν ακολουθησω ετσι κ αλλιως καθοτι ειναι πανακριβες και δε διαθετω τα χρηματα.Αλλα κ να τα διεθετα θα το σκεφτομουν παρα πολυ,ειμαι επιφυλακτικη οπως ειπα και ξερω το μαρκετινγκ που παιζεται πισω απ ολο αυτο.Επειδη μαλλον συντομα θα κατεβω Αθηνα,μπορει να μου πει καποιος,καποιον καλο ιδιωτη γιατρο που να κανει τριχοσκοπησεις-τριχοριζογραμμα-πυκνωμετρηση κτλ. ; Εγω επικοινωνησα μαζι τους με τα medi εννοω και μου ειπαν πως η διαγνωση ειναι δωρεαν κι αν θελω ακολουθω αγωγη δεν ειναι αναγκαιο.Βεβαια φανταζομαι πως προκειμενου να με πιασουν πελατη θα μ αρχισουν στο μπιρι μπιρι κ ισως τα παραφουσκωσουν κιολας τα πραματα,αλλα ετσι κ αλλιως δυσκολο να μπλεξω. Απλα σκεφτομουν εφοσον ειναι δωρεαν η διαγνωση σ αυτους,να τους επισκεφτω για μια εξεταση και να βρω κ εναν καλο ιδιωτη γιατρο,με τον καταλληλο εξοπλισμο να κανω κ εκει μια εξεταση και να παρω 2 γνωμες.
 

giocap

Member
Απλα διαβασα για την προσφορα που εχουν στα 190 eyro με τα prp η οποια απ οτι μου πε η κοπελα ληγει τελη Νοεμρβιου,μετα η τιμη εκτοξευεται στα 450! Φυσικα δεν προλαβαινω να κατρβω Αθηνα μεχρι τελη νοεμβρη,αλλα και να προλαβαινα παρολη την απελπισια μου θα σκεφτομουν διπλα και τριδιπλα ν ακολουθησω κατι.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανει ποτε τριχοριζοραμνα η τριχοσκοπηση και θα θελα να ξερω που βρισκομαι,αλλα που ειναι καλυτετο να παω δε ξερω,καθοτι ειμαι κ απο επαρχια. Σε καπιον ιδιωτη σ αυτους η και στους δυο για 2 γνωμες; Αν καποιος γνωριζει καπθον καλο ιδιωτη γιατρο που να κανει ολα τα παραπανω για Αθηνα να με ενημερωσει παρακαλω
 

giocap

Member
Δε ξερει κανεις καπιον ιδιωτη γιατρο στην Αθηνα που να κανει κατι απο τα παραπανω; Τριχοσκοπηση π.χ. ? Που ειναι καλυτερο να παω για μια σωστη διαγνωση ρε παιδες;
 

giocap

Member
Παιδια ανεβαζω φωτος να μου πειτε την γνωμη σας. Βλεπετε να φενεται κατι πολυ εντονα η ειναι ιδεα μου;
 

Συνημμένα

  • IMG_20181108_232359.jpg
    IMG_20181108_232359.jpg
    365.5 KB · Προβολές: 77
  • IMG_20181108_232356.jpg
    IMG_20181108_232356.jpg
    362.3 KB · Προβολές: 77
  • IMG_20181108_231236.jpg
    IMG_20181108_231236.jpg
    374.3 KB · Προβολές: 80
  • IMG_20181108_230923.jpg
    IMG_20181108_230923.jpg
    380.1 KB · Προβολές: 76

Veron

Well-Known Member
Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικη αλλα οι φωτο ειναι κακης ποιοτητας.Σε πρωτη φαση καλο ειναι να επισκεφτεις καποιο γιατρο ωστε να σου γραψει εξετασεις να δεις αμα παιζει κατι εκει (π.χ σιδηρος)Απο κει και περα πορευεσαι.Ιδανικα παρε διαγνωση απο 2 ιατρους.
 

giocap

Member
Δεν εχω προβλημα σιδηρου εχω κανει εξεταση γι αυτο. Εχω επισκεφτει 2 γιατρους μεχρι στιγμης. Ο πρωτος πριν 7 χρονια που με διεγνωσε με ΑΑ οταν του ειπα οτι η μητερα μου εχει κ αυτη προβλημα,αλλα χωρις να μου κανει καμια ειδικη εξεταση.Απλα με ειδε με γυμνο ματι κατω απο το φως και μου κανε pull test. Τοτε μου χε δωσει μινοξιδιλη και μου ειπε για εφ ορου ζωης,την οποια και την συνεχισα για τα επομενα 4 χρονια,αλλα ο γιατρος που με εξεταζει με δερματοσκοπιο τα τελευταια 3 χρονια,μου την εκοψε γιατι μου δημιουργησε Σ.Δ. Και δε μου δινει το οκ να την ξαναρχισω,γιατι κατα καιρους εχω σμηγματοροια και μου λεει οτι θα μου το ξαναγυρισει σε Σ.Δ. Οποτε μου δινει συμπληρωματα διατροφης με αμινοξεα και τους τελευταιους μηνες,καποια επιθεματα κατα της τριχοπτωσης,που γενικα βλεπω οτι ελαχιστα βοηθανε. Γι αυτο ρωτησα αν καποιοε γνωριζει καποιον καλο γιατρο ιδιωτη στην Αθηνα που θα κατεβω ετσι κ αλλιως,να μου συστησει. Η να παω και στα medi jenese να παρω μια γνωμη κ απ αυτους. Σκεφτομαι να κανω και τα δυο,μιλωντας παντα για δερματολογους,γιατι με ενδροκρινολογους δε μπορω να μπλεξω. Αν ξερει καποιος,καποιον ας μου στειλει προσωπικο μυνηνα.
 

gerassis

Well-Known Member
Αν επισκευτεις την Ιστοσελίδα του κ. Αναστασάκη θα διαβάσεις την αληθεια για το PRP. Η στιγμή που βοηθάει περισσότερο είναι αμέσως μετά την μεταμόσχευση. Επίσης υπαρχει στο You tube μισάωρη παρουσίαση του ίδιου γιατρού για το θέμα των βλαστοκυττάρων - Κλωνοποίησης τριχας κτλ. Δεν αναφέρει ότι δεν βοηθάει (στις γυναίκες περισσότερο) αλλά αναφέρει ότι η Μινοξυδίλη (2% για γυναίκες) που σαν φάρμακο είναι φθηνο έχει πιο εντυπωσιακα αποτελέσματα!!!! Οπότε ξέχνα τις 200άρες (€) θεραπείες από τις οποιές θες τουλαχιστον τέσσερις (4) με πέντε (5) για να δεις αποτέλεσμα σε 6 μήνες. Πλήν της μεταμόσχευσης όλα τα υπόλοιπα είναι προσωρινά και χρειάζονται συντήρηση. Εγώ έκανα μεταμόσχευση πριν 2 μήνες και εκτός απο τα 3 PRP που υπήρχαν στο πακέτο χρησιμοποιω σαμπουάν Κερατίνης (από μονος μου) ενα αλλο δικό τους , ενα δικό τους σπρεϊ και ενα σπρεϊ Μινοξυδίλης (μονος μου) απο την 10 μερα και μετά. Επίσης πήρα ενα συμπλήρωμα διατροφης απο το στόμα με σιδηρο βιταμινη C (για την απορρόφηση) και ουσίες που μετά από 6 μήνες χοντραίνουν τις τρίχες. Η διαφημιση του κάνε PRP και σε 15μερες θα δεις αποτέλεσμα δε με πειθει καθώς η τρίχα για να μεγαλώσει θέλει πρώτα 3μηνη διεργασία στη ρίζα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα