Konakihotel, injertocapilar (ferreira/lorenzo), fue, 1901 grafts, 26/9/2018

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

konakihotel

Member
δεν εχει γινει κατι το συνταρακτικο ακομα... εχουν αρχισει και ξεπροβαλουν κατι μικρα τριχακια και ελπιζω για κατι καλυτερο τους επομενους μηνες...
 

Harris_G

Well-Known Member
Καλησπερα @konakihotel και καλο κουραγιο με τη ψυχοφθορο διαδικασια φυτρωσης. Καλο θα ηταν να ανεβαζουμε καθ'ολη τη διαρκεια για να εχουμε και μια εικονα οι υπολοιποι τι να περιμενουμε και σε ποιον μηνα, δλδ δε χρειαζεται να περιμενουμε να βγει μαλλι και μετα να ενημερωσουμε. Εντελως φιλικη προτροπη αυτη, οχι μονο για σενα και γενικα για ολους οσους θελουν εχουν ανοιξει νημα παρουσιασης.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
6 μήνες

59efd9e86e329da29d2750b62fd41a85.jpg


Συγκριτικά πριν την μμ - τωρινή κατάσταση 6μ

a4e3c0d4ae3c9442891dbabc1c5a736b.jpg


324cac994ab7c2550f73d0a1ab0c04eb.jpg


48041aff1efad223f3b020324c32d719.jpg


Τωρινή κατάσταση (6μ) από διάφορες γωνιές

c68360f94e1d242c846d281549bd07d9.jpg


Οι τωρινές σε εξωτερικό χώρο, οι πριν την μμ σε εσωτερικό

Sent from my iPhone using Tapatalk
 

kardinalios

Well-Known Member
Για πολλούς από εμάς και η κατάσταση πριν την μεταμοσχευση είναι ένα όνειρο . Αλλά αυτό που βλέπω μετά και την δεύτερη μμ είναι ένα nw0 καθαρό . Φανταστικό αποτέλεσμα και επειδή το πρόβλημα δεν ήταν μεγάλο αυτό που το κάνει πραγματικά να ξεχωριζει είναι η φυσικότητα του .
Φίλε να το χαίρεσαι !!!
 

tol

Well-Known Member
Αλλά αυτό που βλέπω μετά και την δεύτερη μμ είναι ένα nw0 καθαρό
Φιλε kardinalie, αδιαμφισβητητα η πυκνοτητα και η φυσικοτητα που εχει ο φιλος konakihotel, ειναι καταπληκτικη. Και φυσικα θα χαιρεται για το αποτελεσμα των μεταμοσχευσεων του. Ομως.....

Καπου κάνεις σοβαρο λαθος.....σε καμια περιπτωση δεν ειναι "καθαρο norwood 0", οπως γραφεις. Ειναι μαλλον norwood 2, για τον απλουστατο λογο οτι η hairline ειναι περιπου 2 εκατοστα πανω απο αυτη που ειχε στην εφηβεια.

Ειναι δυνατον να μην μπορεις να το παρατηρησεις;

Βεβαια για την ηλικια των 40 θεωρειται μια ωριμη και φυσικη hairline.

Για εναν νεαρο ομως, η συγκεκριμενη hairline θα φανταζε προβληματικη, γιατι ειναι πολυ ψηλα απο τα φρυδια και απουσιαζουν τα temples.

Εν κατακλειδι....φοβερη πυκνοτητα στην υπαρχουσα περιοχη (μαζι με τα μαμα μαλλια σε καποια σημεια θα προσεγγιζει τα 70 grafts ανα cm2)....πολυ καλη φυσικοτητα.....και ωραιο στιλ/χτενισμα μαλλιων.....ομως σε καμια περιπτωση norwood 0.
 

kardinalios

Well-Known Member
Βλέποντας φίλε tol το σημείο που είναι οι γραμμές στο πρόσωπο του μου φαίνεται ότι η hairline έχει δημιουργηθεί στα όρια της native . Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες ότι η φυσική του hairline είναι 2 εκατοστά κάτω από εκεί που είναι τώρα . Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος . Για το μόνο που μάλλον συμφωνώ είναι για τα temples . Εκεί ίσως να φαίνεται μια μικρή διαφορά .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες ότι η φυσική του hairline είναι 2 εκατοστά κάτω από εκεί που είναι τώρα
Φιλε kardinalie, για να πειστεις θα σου πω απλα το εξης....η δικη μου hairline (οντας 50 χρονων) ειναι 5,5 εκατοστα απο το κεντρο των φρυδιων. Εχει υποχωρησει ελαχιστα, περιπου μισο εκατοστο....η αρχικη μου hairline ηταν στα 5 εκατοστα απο τα φρυδια.

Με το ματι, λοιπον, κανοντας τη συγκριση, πιστευω (και αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει ή να το διαψευσει ο φιλος konaki) οτι η hairline του απεχει περιπου 6,5 -7 εκατοστα απο τα φρυδια.

Προσωπικη εκτιμηση....ισως κανω λαθος.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν κάνεις λάθος tol. H επιδίωξη στο 95% (μην πω 99%) των μμ είναι να πάμε όσο πιο πολύ μπορούμε στο NW2 (+/-). To NW0 έτσι και αλλιώς απαντάται σπάνια ακόμα και σε ενήλικες άνδρες χωρίς ΑΑ (18+), αφού σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμμία υποχώρηση από την νεανική hairline και τα temples κατά την μετάβαση από την εφηβεία στην ενήλικη ζωή. Άρα καλό είναι να μην αναφερόμαστε καν σε αυτό. Το NW1 είναι πρακτικά το πρώτο σκαλί και αναφέρεται όχι σε υποχώρηση της hairline αλλά των temples (ελαφρώς). To NW2 είναι το στάδιο ενός 30αρη που έχει πλέον μια mature hairline και μια υποχώρηση των temples όχι πάνω από τα 2.5cm. Από ΝW3 και πάνω μιλάμε πρακτικά για ΑΑ. Επειδή όμως όλα τα κεφάλια και όλα τα μέτωπα δεν είναι ίδια έχει σημασία και το σχήμα του κεφαλιού. Για να συνοψίσω: το NW2 είναι ο στόχος στην συντριπτική πλειοψηφία των μμ, το ΝW1 σε εξαιρετικά λίγες περιπτώσεις και αφορά συνήθως NW3 με σταθεροποιημένη ΑΑ και εξαιρετική δότρια (κάτι που έτσι και αλλιώς δεν είναι εφικτό ούτε και σίγουρο).
 

koumparos

Well-Known Member
Πιστεύω να πειστηκε και ο ποιο δύσπιστος εάν τελικά ο Ισπανός είναι κορυφαίος η όχι.Επισης βλέπουμε ότι φυσικότητα χωρίς μεγάλη πυκνότητα ίσως να μην είναι εφικτό.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
φυσικότητα χωρίς μεγάλη πυκνότητα ίσως να μην είναι εφικτό.

Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω, ειδικά όσον αφορά την μπροστινή περιοχή. Επίσης μην ξεχνάμε ότι την μμ την έκανε ο Ferreira (με το team και το σχεδιασμό του Λορενζο βέβαια), κάτι που έχει ιδιαίτερη πρακτική σημασία.
 

vlafo

Well-Known Member
Eξαιρετικό αποτέλεσμα βάσει του βαθμού δυσκολίας που είχε,με τοπ φυσικότητα και φοβερή πυκνότητα.
Εκείνο που μου αρέσει ιδαίτερα,είναι η συμμετρία που έχει στην πυκνότητα όσο πηγαίνουμε προς τα πίσω.
Εκείνο που έχω παρατηρήσει πολλές φορές,και σε τοπ γιατρούς,είναι μια χερλάιν τοίχος και από πίσω να μην ακολουθεί η πυκνότητα-δέσιμο,με αποτέλεσμα να στηρίζεσαι μόνο στο illusion που επιτρέπει το μακρύ μαλλί μόνο.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είπαμε NW2 +/-. Για να πεις με ακρίβεια πρέπει να ξέρεις και την πρότερη κατάσταση. Σε πολλούς ξεγελάει και το μέτωπο (αν έχουν εκ φύσεως μεγάλο ή μικρό).


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

kardinalios

Well-Known Member
Εγώ πάντως είπα nw0 , ίσως και με μια δόση υπερβολής , θέλοντας να δείξω ότι πρακτικά όταν δεις αυτόν τον άνθρωπο έξω δεν θα σου περάσει καν από το μυαλό όχι ότι έχει κάνει μμ αλλά ότι έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με τα μαλλιά του .
Καταλαβαίνω την ανάλυση του @CVIAL ο οποίος σίγουρα ξέρει καλύτερα από όλους μας , απλά για μένα αυτό το κεφάλι όταν το δεις έξω δεν φαίνεται να έχει καν πρόβλημα με ΑΑ . Αν ενα nw2 ειναι το φυσιολογικό για την ηλικία του παιδιού τότε είναι αυτό .
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αντιληπτό το πνεύμα σου kardinalie, εξάλλου μέχρι και το NW2 πρακτικά δεν θεωρείται ότι πάσχεις από ΑΑ αφού το recession που την χαρακτηρίζει είναι φυσιολογικό.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Μπλουζα