Imouthis, fue 3530 grafts, hdc 14-15/01/19

imouthis

Active Member
Καλήμερα φίλε imouthis , Τα πήγες πολύ καλά και χαίρομαι για την εξέλιξη σου!!!
Την κοκκινίλα την έχω και εγώ στο τετράμηνο τώρα που βρίσκομαι.

Τέλος θέλω να πω ότι όπως και εσύ και εγώ κάναμε στην ίδια γιατρό η οποία όσα αποτελέσματα έχω δει ως τώρα και στην κλινική είναι εξαιρετικά και κρίμα που δεν μπορούμε να τα παρουσιάσουμε όλα.
Καλή συνεχεία τις πορείας σου!!!

Να είσαι καλά Γιάννη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Από ότι βλέπω και εσύ πας πολύ καλά και σύντομα δεν θα ξέρεις τι να κάνεις με τόσο μαλλί!!!

Είχα αγωνία με την γιατρό κυρία Βρυωνίδου γιατί δεν είχα δει αποτελέσματα της, τελικά η HDC για εμένα απέδειξε ότι δεν είναι μόνο ένας ο γιατρός που αξίζει (Μάρας), αλλά αποτελείτε από μια πολύ καλά καταρτισμένη ομάδα.

Τέλος θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν μετανιώνω για την επιλογή μου με τίποτα και αυτό το οφείλω σε αυτό το forum που μου άνοιξε τα μάτια και δεν πήγα σε άλλες κλινικές που μου υπόσχονταν.... Τρίχες!!!!

Παιδιά διαβάστε το forum πολύ πριν πάρετε μια βιαστική απόφαση που θα σας στοιχίσει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Είμαι μέλος από το 2011 και διαβάζω ασταμάτητα 8 χρονιά τώρα καθημερινά το φόρουμ. Αυτήν την στιγμή μπορεί να ανήκω στην κλινική σαν εξωτερικός συνεργάτης αλλά ποτέ δεν θα ρίσκαρα το κεφάλι μου αν είχα έστω και την παραμικρή αμφιβολία και αυτό δείχνει ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία μας.
 

Harris_G

Well-Known Member
Τζον οκ εχουμε δει και την αλλη μερια του νομισματος, αλλα σε γενικες γραμμες τα παει καλα η κλινικη.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τζον οκ εχουμε δει και την αλλη μερια του νομισματος, αλλα σε γενικες γραμμες τα παει καλα η κλινικη.
Για την συγκεκριμένη γιατρό μιλάω όπως το λέει και ο imouthis πιο πάνω ο οποίος είχε αγωνιά μιας και δεν είχε δει αποτελέσματα από την γιατρό και λέω ότι αν είχα κάποια αμφιβολία και εγώ δεν θα έμπαινα για μεταμόσχευση έτσι άπλα αλλά ούτε η κλινική θα επερνε αυτό το ρίσκο.
Όλα τα αποτελέσματα τις που έχω δει στην κλινική ως τώρα είναι πάρα πολύ καλά.
 
Μπλουζα