Ibarumah, fue, 1787g, 15-16/10/2018, μμ στην κλινικη lp (λευτερης παπανικολαου)

Ibarumah

Active Member
Παιδια καλημερα. επιτελους εκανα την επεμβαση.
Εγινε στον κ.Παπανικολαου ( απο τα καλα ονοματα της DHI για χρονια.)
Ο ανθρωπος εμπνευει επαγγελματισμο και εμπιστοσυνη κατευθειαν ετσι προχωρησα μαζι του. Προφανως ειδα και δουλειες του κτλ..

Αρχικα να πω οτι ηταν παρα πολυ ενθαρρυντικο το οτι εξαγαμε 1787 grafts στα οποια ηταν 5.240 τριχες. ειχα αρκετα 4τριχα,5τριχα,6τριχα και ενα 7τριχο να αναφερω και ο γιατρος ηταν πολυ χαρουμενος με αυτη την εξαγωγη μου ειπε ειμαι πολυ τυχερος.

Βαλαμε τριχοθυλακια στους κροταφους, πισω στην κορυφη καθως και στη μεση του κεφαλιου αναμεσα στους κροταφους που ειχα αραιωση.
Εκανα πεζοναυτικο κουρεμα ,τα γυρω γυρω ξουρα, ενω τα επανω τα ειχα σε σχετικα μεγαλο μηκος.

Σε λιγο θα επανελθω με φωτος...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anargiros88

Well-Known Member
Καλή φυτρωση να έχεις ! Μιας και είσαι το πρώτο περιστατικό του L.P στο φόρουμ δώσε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς για το ιατρείο , εξέταση δότριας , βοηθούς , τιμές , εργαλεία εξαγωγής , παντσ κλπ για να έχουμε μια πρώτη εικόνα της αυτόνομης δουλειάς του .
 

Adriano

Well-Known Member
Καλή επιτυχία. Θα βοηθούσαν πολύ φωτογραφίες ώστε να γίνει και μια αξιολόγηση από το forum.
Επίσης τιμή θα ήθελες να αναφέρεις;
 

Ibarumah

Active Member
Καταρχας μη με αρχισετε οπως εχω δει σε αλλες συζητησεις κραξιμο για φωτογραφιες κτλ.
για τον εαυτο μου τις εβγαλα, εδω τις ανεβαζω απλα για να βοηθησω , οποιος εχει θεμα να μην παρακολουθησει καθολου το thread, δε με ενδιαφερουν τετοιου ειδους σχολια.

Παμε λοιπον... πως ειμουν πριν την επεμβαση..
προ1.jpg
προ2.jpg
προ3.jpeg









συνεχιζουμε με φωτος απο ΑΜΕΣΩΣ μετα την επεμβαση...
αφτερ1.jpg


αφτερ2.jpg


αφτερ3.jpg
 

Συνημμένα

  • αφτερ1.jpg
    αφτερ1.jpg
    307.7 KB · Προβολές: 575
  • αφτερ2.jpg
    αφτερ2.jpg
    460.3 KB · Προβολές: 576
  • αφτερ3.jpg
    αφτερ3.jpg
    434.5 KB · Προβολές: 574
  • μερα1.jpg
    μερα1.jpg
    457.8 KB · Προβολές: 584

Ibarumah

Active Member
μετα παμε στην επομενη μερα απο την επεμβαση....μερα 1 δηλαδη...
στη μια φωτο θα δειτε και ενα ματωμενο σημειο εκει ξυστικα στον υπνο μου με αποτελεσμα να χασω ενα τριχοθυλακιο μονοτριχο,μικρο το κακο.

μερα1.jpg
μερα11.jpg
μερα111.jpg
 

Ibarumah

Active Member
Να αναφερω οτι στο κεντρο του κεφαλιου αναμεσα στους κροταφους μου εχει βαλει πολλα και εκει αλλα λογω του οτι εχω γυρω γυρω μαλλια δε φαινονται οποτε δε θα βαζω φωτος αυτου του σημειου.

Επισης να αναφερω οτι τιμη δε θελω να αναφερω παντως ηταν στα επιπεδα της DHI με τη διαφορα οτι στη DHI μουπαν οτι δε μπορουσαν να μου καλυψουν ολα αυτα ταυτοχρονα και θα πρεπε καποιο απο αυτα να το κανω την επομενη φορα.
 

Ibarumah

Active Member
Oσον αφορα τις ερωτησεις σας, η κλινικη ηταν στο κεντρο, ΥΠΕΡΥΓΧΡΟΝΗ και πεντακαθαρη, ειχε μια κοπελα βοηθο η οποια εδειχνει οτι το εχει κανει χιλιαδες φορες αυτο, ο γιατρος στο διαλλειμα ειχε προβλεψει να μου φερει και να φαω και γενικα με βοηθησε σε ολ τη διαδικασια να τη περασω χωρις πολυ αγχος,μιας και δε χρειαζοταν τελικα. μια που κανεις αρχικα τις ενεσεις για ναρκωση και μια που δε καταλαβαινεις τιποτα,μηδεν πονος.
Οσον αφορα τα εργαλεια το χαρτι εγραφε οτι θα χρησιμοποιησει απο 0,8 εως 1.2 αν θυμαμαι καλα. το εκανε χειροκινητα αλλα επειδη μουπε οτι οι ριζες των τριχοθυλακιων ηταν ολοισιες σε αντιθεση με τους περισσοτερους που κανουν μια μικρη κουρμπα θα βολευε και το αυτοματο το οποιο χρησομοποιησε πολυ λιγο για να μη χαλασει και τη νομοιομορφια που τα αφαιρουσε πισω μιας και το αυτοματο τραβαει ευθειες γραμμες μονο.
Οντως οταν χρησμοποιησε το αυτοματο ,επειδη μετραγαμε συνεχεια κατα την εξαγωγη τι γινεται, ειδαμε τεραστια βελτιωση στον αριθμο εξαγωγης.

επισης να ανφερω οτι υπογραψαμε απο κοινου χαρτια για την ολη διαδικασια απτα οποια εχω αντιγραφο κ εγω φυσικα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member
Μια χαρά δουλειά φαίνεται. Απλά θα αφήσεις τους χρήστες να γράψουν ότι θέλουν.
Άρα ο γιατρός ακολουθεί την τιμολογιακλη πολιυική της DHI και δεν χρεώνει με το graft. Οκ δεκτό.
 

Veron

Well-Known Member
εδω τις ανεβαζω απλα για να βοηθησω

Άμα θες να βοηθήσεις όπως λες,να τις ανεβάζεις σύμφωνα με τα τα πρότυπα του φόρουμ,όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Σχόλια τύπου εγώ αυτές θα ανεβάσω και άμα σας αρέσει αλλιώς μην το παρακολουθειτε το νήμα δεν βοηθούν στην ορθή λειτουργιά ούτε στην σωστη ενημέρωση των χρηστών του φόρουμ. Αν δεν θες να συμμορφωθείς στα πρότυπα που έχουν θέσει οι διαχειριστές μπορείς κάλλιστα να φτιάξεις το blog ΣΟΥ!

p.s Καλή φυτρωση να έχεις.

Φιλικά
 

Ibarumah

Active Member
Αdriano, η DHI οπως ειπα παραπανω ναι μεν μου ειπε τα ιδια λεφτα με τον δικο μου, με τη διαφορα οτι μουπαν οτι δε μπορουσαν να μου τα γεμισουν ολα αυτα,θελαν να κανω 2 μεταμοσχευσεις. αρα ουσιαστικα ειναι πιο ακρινη η DHI.

Tsek, θα ρωτησω τον γιατρο και θα σου πω γιατι δε θυμαμαι.
 

Ibarumah

Active Member
Veron, εισαι διαχειριστης? γιατι αν οχι ασε καποιον διαχειριστη να μου κανει παρατηρηση αν δεν τηρω τιους κανονες του φορουμ.
παρακαλω μην αρχισουμε τα ασχετα, ευχαριστωπολυ.
 

Ibarumah

Active Member
o γιατρος επισης ακολουθει και την πυκνοτητα στην τοποθετηση της dhi .
Οσον αφορα την πυκνοτητα μου ειπε οτι μπορει να το κανει ακομα πιιο πυκνο αλλα με ρισκο να υπαρξουν απωλειες στην επιβιωση των τριχοθυλακιων. αν θες την τελεια πυκνοτητα μουπε ειναι προτιμοτερο να το κανεις σε δυο διαφορετικες φορες παρα μια και να βαλεις της παναγιας τα ματια. αυτη ειναι η γνωμη του και τον εμπιστευτηκα.
 
Μπλουζα