συμπληρωμα διατροφης για γυμναστιριο

gianniskritikos2

Active Member
παιδες ξερει κανεις κανα καλο συμπληρωμα διατροφης σε καλη τιμη διοτι μας εχουν τσακισει λεφτα πλεων δεν ειπαρχουν... ολο το χρονο τον εβγαλα με καθαρη προτεινι της βιομαχ την προμαχ την επερνα απο ενα φιλο σε καλυτερη τιμη τα 2.4γρ σε 70 ευρο... τον τελευτεο μηνα πηρα αυτην http://www.bbclub.gr/energy/gr/products.php?action=view&id=947 νομιζω φοβερη αλλα πανακριβη... περσι επρενα φορμουλα αμινοξεα λ αργινινε και για μικρο διαστημα νιτρικο... μετα τις διακοπες ασχημες διακοπες σε θεμα διατροφης... και φαγητου γενικα νιστικος συνεχια εχασα πολλα κυλα και ετσι φετος την εβγαλα με καθαρη να μου μηνουν τα κιλα διοτι περσι ειχα υγρα απο κρεατινες και και και... πριξηματα.. φετος ομως με την καθαρη και ας τροω πολυ εχω μινει στα ιδια κιλα περσι ειμουν 84 κιλα πριν το καλοκαιρι επεσα στα 74 κοντα τον σεπτεμβρι και μπηκα με καθαρι και τωρα ειμαι 80 κιλα σταθερα απο σεπτεμβρι μεχρι δεκεμβρι εφτασα τα 80 και πλεων ειμαι εκει σταθερος γραμμαριο πανω λογικο μου φενεται μια καθαρη δεν τ αβγαζει περα αλλα μιας και μου ειναι απαρετιτη ψαχνω να βρω καμια φτινη... στα extrime ειναι μουφες? warriorlab και optimum αξιζουν? η να στραφω σε καμια syngex? εχει κανεις καμια ιδεα? καμια αλλη να μου προτινει? δν θα παρω μεσω ιντερνετ αλλα απο μαγαζι οποτε αν εχετε ιδεα καποια που κυκλωφορει ελλαδα....


βιομαχ ειναι αυτη http://www.maximuscle.gr/product_info.php?products_id=29


αλλα σε αλλο βαρος και τιμη οπως ειπα


το ποσοστο λιπους μου ειναι 11%
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
Το συμπλήρωμα γιατί το θέλεις και γιατί αγοράζεις από εδώ; Εδώ σε αρμέγουν δυστυχώς με τα ίδια λεφτά θα πάρεις σχεδόν τα διπλά από έξω.
 

gianniskritikos2

Active Member
ειμαι 20 χρονων και κανανε λαθος στο αφμ μου που το βγαλα περσι θα παω τωρα προσφατα ειναι ενας λογος που δεν εχω παρει ακομα δερμα ρολλερ.... το συμπληρωμα το θελω γιατι κανω γυμναστιριο εντατικα γυμναζομε 4 χρονια με ενα χρονο διακοπης λογο πανελινιων κανω προπονιση 5 φορες την εβδομαδα δεν χανω προπονιση η μιση μου ζωη ειναι το γυμναστιριο.. οποτε με την προπονιση που κανω το λιγοτερο που χριαζομαι ειναι η καθαρη προτεινη..


γιαυτο που λες δεν περνω απο εξω
 

Turbobox

New Member
Εννοώ για ποιο στόχο το θέλεις, για να πάρεις κιλά;για να χάσεις; για ενέργεια στην προπόνηση; για αποκατάσταση;

Το πιο φθηνό που έχω δει στην Ελλάδα μέχρι στιγμής είναι αυτό http://www.prozis.com/gr/el/. Για ρίξτο μια ματιά μήπως σου στέλνουν και με αντικαταβολή.
 
Μπλουζα