Φαλακρα και ρατσισμος

vag25

Well-Known Member
Ναι, δεν κατάλαβα γιατί απλά έγραψες μια πρόταση γι' αυτή και αναφέρθηκες στο ΙQ της λες και εσύ είσαι κανένας Steven Hawking.
Εγραψα αμεσως μετα οτι εγινε το αναποδο(οταν εγραψες για κρεμασταρια). Δεν χρειαζεται να εισαι hawking για να το καταλαβεις. :/

Και που είδες ότι οι 9/10 συμφωνούν μαζί σου; Δες και στο άλλο νήμα που πρέπει να ονομαστεί "τα επιτεύγματα του κυρίου Βαγγίτη" αντί για "Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση" που σε έχει γειώσει ο αεράτος...


Ο αερατος δεν προσπαθησε καπου να με γειωσει, συμφωνησαμε στο τελος.
Και κανεις/ποτε και πουθενα δεν μπορει να σε γειωσει οταν εκφραζεις αυτο που πιστευεις.

Eχεις προβλημα αντιληψης ή καποιο κομπλεξ, αν νομιζεις οτι σκοπος μου ειναι να μιλαω για ''επιτευγματα'' μου, και οχι να σε βοηθησω.


Τεσπα πολυ ασχοληθηκα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
Ρε παιδιά, αναλύσεις επι των αναλύσεων κ.ο.κ. Καμία θεωρία δεν είναι σωστή και καμία δεν είναι λάθος, ότι "δουλεύει" στον καθένα ας το πιστεύει και ας το ακολουθεί, στην τελική όλοι μας θέλουμε να ζήσουμε κάποια πράγματα σε αυτήν τη ζωή. Εγώ απλά διακρίνω 3 κατηγορίες ανάμεσά μας: 1) Αυτοί που κατα βάση βασίζονται πολύ στην αυτοεκτίμησή τους και προφανέστατα η όλη κατάσταση της απώλειας τους επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό (συνήθως πιο τρυφερές ηλικίες). 2) Αυτοί που πλάθουν την εικόνα τους με βάση το πως τους αξιολογούν οι άλλοι. Π.χ. κακά τα ψέματα, σε μερικούς άντρες το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τι θα γράψει το κοντέρ και 3) αυτοί που κατανοούν την σημασία της απώλειας, τους ενοχλεί, αναγκάζονται όμως σε μια αποδοχή γιατί δεν γίνεται να ζεις μια ζωή με εμμονές και φαντάσματα στην ντουλάπα, πρέπει να ζήσεις και λίγο, συνεπώς συμβιβάζεσαι και κοιτάς και αλλού (ηλικίες κοντά στα 30). Επίσης μην είσαστε απόλυτοι με τίποτα, οι απόψεις αλλάζουν μεγαλώνοντας και απλά μένει μια πικρία του γιατί δεν έκανα πράγματα.
 

Gzisis69

Member
σε αυτο με την ηλικια θα συμφωνησω εν μερει. γυναικες κατω των 22-23 δινουν σαφως μεγαλυτερη σημασια απο τις 24 και μετα και αυτο πολυ απλα γιατι ο κυκλος τους συμφοιτητες κλπ εχει μαλλια κατα τεραστιο ποσοστο. αυτο ομως δεν σημαινει οτι ο 30αρης με μαλλι πχ θα φαει 18χρονα ενω ο καραφλος οχι. και οι 2 εχουν μεγαλωσει πια και φαινεται αυτο και οι γυναικες( 18 ειναι κοριτσακια βασικα) το συζητανε με τις φιλες τους κλπ οτι ο αλλος ειναι μεγαλυτερος κλπ. να το πω πιο ωμα για να φαει ο αλλος 18χρονο στα 30-35 θα πρεπει η το 18χρονο να ναι μετριοτατο σε φαση δεν εχει τοσες επιλογες 20-25αρηδων η ο αλλος να μαζευει πανω του πολλα καλα( κυκλος εμφανιση φραγκα ονομα μυθο κλπ κλπ) . ολοι μεγαλωνουμε και πρεπει να συμβιβαζομαστε ποσο μαλλον ενας που ειναι 22-23 καραφλος και εχει να ανταγωνιστει νεους.. σαφως και το να μην εχεις μαλλια ολους τους χαλαει. ποιος δεν θα θελε στα 30 του μαλλι να το χειμωνα πιο μακρυ το καλοκαιρι πιο κοντο ας πουμε ; απλα οταν δεν το εχεις δεν μπορεις βα κανεις κατι. και γ αυτο βλεπουμε ανθρωπους καραφλους που ριχνουν γυναικες και αλλους που δεν ριχνουν. οι μεν προσαρμοζονται η συμβιβαζονται καλυτερα με την εικονα τους και χτιζουν αλλα πραγματα που σιγουρα στο τελος υπερκαλυπτουν τα 200cm2 τριχας που δεν εχουν . προφανως ενας με μαλλια και γυμνασμενος και με δουλεια καλη και με κυκλο καλο και ψηλος και ωραιο προσωπο καο φραγκα κλπ εχει περισσοτερες επιλογες απο εναν καραφλο κομπλεξικο αφραγκο απεριποιητο με μια κακη μεταμοσχευση κλπ κλπ αλλα ο καθενας κοιταει να βελτιωσει τα πραγματα μεχρι εκει που νομιζει οτι ο λογος αποδοση/προσπαθεια αποδιδει γ αυτον. μαθετε να ζειτε με οτι εχετε και με οχι οτι θα θελατε να εχετε. παλεψτε για αυτα που γινονται και πορευθειτε αναλογως . απλα μην νομιζει κανεις οτι αν ηταν ο ιδιος με μαλλι ξαφνικα κατι θα αλλαζε και θα εριχνε τις γκομενες που πριν δεν τον κοιτουσαν καν η δεν ανταποκρινονταν στο πεσιμο του. προσωπικα ποτε μου δεν εφαγα χ λογω της καραφλας μου. για αλλους λογους απειρους ναι αλλα για το μαλλι σιγουρα οχι.
 

Utopia

Active Member
Προσοχη! παραμονευει ο Utopia police. :D
Αχαχαχα! Εγώ λέω ο καθένας με την νοοτροπία του και όπου τον βγάλει, δεν είπα ότι αποκλείεται να αλλάξω άποψη μεγαλώνοντας... Απλά μην λέμε υπερβολές και κατακρίνουμε ανθρώπους, μπορεί να είχε IQ ραδικιού όντως η κοπέλα δεν λέω τίποτα αλλά αυτό άστο να το κρίνει ο κόσμος. Ας λήξει εδώ η ρήξη μεταξύ μας γιατί παραπάει...
Εγώ σε τέτοια νήματα συνήθως δεν γράφω... Κι άλλη φορά δεν θα μπω καν στο κόπο να κοιτάξω...
Μην αναφερόσαστε συνεχώς στο κύκλος σας και να κοιτάτε τι κάνετε ΕΣΕΙΣ στη ζωή σας. Εγώ αναφέρθηκα ποτέ στο φόρουμ τι έκανα στη ζωή μου πέρα από τα μαλλιά; Τα "επιτεύγματα" μου (εννοώντας με πόσες έχω πάει και πως) ή τι κάνει ο κύκλος μου;
 

vag25

Well-Known Member
Οταν λεω iq ραδικιου εννοω οτι ειχε αφησει τον εαυτο της να ασχολειται με ανουσια πραγματα. Δεν ειμαι εγω κατι ανωτερο για να την κρινω. Συνηθως αυτη που θα κοιταξει την καραφλα θα εχει και ενα δικο της κομπλεξ για κατι.

Νομιζεις οτι μιλαω για επιτευγματα ενω κατι τετοιο δεν ισχυει. Πιστευω οτι εχω αρκετο κομπλεξ ακομα(αλλιως δεν θα ημουν εδω) με αποτελεσμα οι περισσοτεροι καραφλοι εκει εξω(φιλοι,γνωστοι, στον δρομο αγνωστοι) να εχουν πολυ καλυτερα επιτευγματα απο εμενα. Και ας εχουν το μισο μαλλι μου. Τα τελευταια χρονια ξυπναω καπως και αυτο με εχει βοηθησει.

Και την αλλη φορα στο ειπα αλλα δεν το δεχεσαι για καποιο λογο. Εγω πιστευω οτι εσυ που εισαι και μικροτερος, μπορεις να εχεις πολυ ανωτερες κατακτησεις απο εμενα. Για αυτο και γραφω οτι γραφω, οχι για να δειξω κατι.

Δεν ειμαι Ναρκισσος. Ουτε το παλικαρι απο επανω ειναι. Αν καταφερεις να το δεις ως απλο καθαρο ενδιαφερον προς τα νεοτερα παιδια, ισως αλλαξεις αποψη.

Ισως αυτα που θελω να ακουσεις εσυ, ειναι αυτα που θα ηθελα να πω εγω στον 20χρονο εαυτο μου.
 

naruto

Well-Known Member
Κανετε ολοι το ιδιο λαθος και ταυτιζετε την αλωπεκια με τις σχεσεις με το αλλο φυλο.Λες και μονο αυτο υπαρχει στο κοσμο.
Εγω λοιπον
-και την καλυτερη γκομενα του κοσμου να ειχα
-και ολοι οι αντρες πλαι μου να καραφλιαζαν
-ακομα και ο τελευταιος ανθρωπος πανω στη γη να ημουν
παλι θα μου εριχνε την ψυχολογια στον ιδιο ακριβως βαθμο.Δεν εχει να κανει με το πως σε βλεπουν οι αλλοι αλλα με το βλεπεις εσυ τον εαυτο σου.Το μαλλι ειναι μερος του εαυτου σου και της ταυτοτητας σου και κανενας ανθρωπος δεν θα επρεπε να το στερηθει.

Και για την ιστορια επειδη κανω πολλες παρεες και με πιτσιρικες φοιτητριουλες 20 χρονων αλλα και με συνομιλικες μου 27-28 χρονων:
-οι πιτσιρικες κοιτανε πρωτα απο ολα την εμφανιση,αν ο αλλος δεν εχει εμφανιση ΚΑΙ αυτοπεποιθηση τον απορριπτουν.Ο χαρακτηρας για αυτες ερχετε σε δευτερη μοιρα οταν προκειτε να αποφασισουν αν θα κανουν κατι σοβαρο ή της μιας βδομαδας.
-οι 26 + κοιτανε και την εμφανιση μεν,αλλα κοιτανε πρωτιστως την αυτοπεποιθηση,την προσωπικοτητα και την προοπτικη που τους βγαζει ενας αντρας.Εχουν καταλαβει οτι δεν ειναι πια παιδουλες και πανε για κατι πιο σοβαρο.Βεβαια παντα θα υπαρχουν εξαιρεσει και στις 2 κατηγοριες.

Το ομορφο μαλλι αποδεδειγμενα ειναι τεραστιο + στην εμφανιση ενος αντρα.Εμεις οι αντρες αλλωστε μονο το μαλλι και το μουσι μποουμε να αλλαξουμε πανω μας,οι γυναικες απο μερα σε μερα γινοντε αγνωριστες.
Και οποιος διαφωνει ας γκουγκλαρει sexiest men και θα του καμφθουν ολες οι αντιστασεις.Σιγουρα υπαρχουν ομορφοι καραφλοι αντρες.Ακομα και αυτοι ομως θα ηταν πιο ομορφοι με μαλλια και το ταιραστο styling παντα
 

Gzisis69

Member
naruto δεν νομιζω οτι λεμε κατι διαφορετικο. προφανως και ολοι θα θελαμε να χουμε το μαλλι που χαμε στα 18 μας. δεν το εχουμε ομως. και μπορει να λεμε οτι μας χαλαει κλπ ασχετως περασης στον ερωτικο τομεα συμφωνω εν μερει, απλα οταν καποιος εισπρατει την αυτοεπιβεβαιωση του απο το αλλο φυλο απλα χαλιεταο δεν του γινεται εμμονη ιδεα. οταν τρωει την μια χυλοπιτα μετα την αλλη η εχει την αυτοπεποιθηση του στα ταρταρα προφανως και θα του γινουν πραγματα εμμονη ιδεα. ειμαι 28 αυτη τη στιγμη και χαμηλο νοργουντ. εχω μια πληρη ζωη με δουλεια κυκλο αθλητισμο ποτα και αρκετες γυναικες ανα περιοδους οπως κ αρκετη παλαμη ανα περιοδους. δεν ειχα ποτε θεμα στο να εχω οποια γυναικα ηθελα σε λογικα πλαισια γιατι πολυ απλα ηξερα πως να την διεκδικησω. ναι οι γυναικες στις καλες ηλικιες( 18-35 ας πω χοντρικα) κοιτανε την εμφανιση και καλα κανουν κ εμεις την κοιταμε και ειδικα οσο πιο μικρουλες γιατι εκει ειναι και πιο αγνος ο ερωτισμος δεν σκεφτεται η αλλη α φραγκα οικογενεια κλπ προοπτικες. και σ αυτη την κατηγορια ενας περιποιημενος μπορει εστω πιο δυσκολα να εχει περαση κ ας ειναι καραφλος. σαφως θα μπορουσε πιο ευκολα αν ηταν με μαλλια αλλα αν ηταν με μαλλια και αγυμναστος πλαδαρος χοντρος οχι αυτοπεποιθηση οχι στυλ κλπ δεν θα ειχε περαση. μπορει οταν χανεις να μαλλια σου να χανεις την ταυτοτητα σου αλλα εσυ παραμενεις.. προσαρμοζεσαι και πας παρακατω χωρις μαλλια γιατι πολυ απλα τα χρονια περνανε και οι δυσκολιες ανεβαινουν στο σπορ του καμακιου οπως κ ο ανταγωνισμος.
 

naruto

Well-Known Member
Για να καλαμπουρισουμε και λιγο
ο ανθρωπος ειναι το μονο θηλαστικο που ταλαιπωρειτε σε τετοιο μεγαλο βαθμο απο την ανδρωγενετικη αλωπεκια.Απο εξελικτικης πλευρας αν το δεις δεν στεκει να ειναι τοσο διαδωμενη αυτη η κατασταση στο ειδος μας.Οι πρωτοι ανθρωποι που ειχαν αλωπεκια ειχαν σαφη μειονεκτηματα σε σχεση με τους υπολοιπους αρσενικους του ειδους μας.Πρωτα απο ολα ενω οι αλλοι θα ειχαν μαλλια στο κεφαλι τους και θα προστατευονταν καλυτερα απο το κρυο,οι καραφλοι προγονοι μας θα κρυωναν και θα πεθαιναν.
2 αιτιες υπαρχουν που το κωλογονιδιο επιβιωσε και εγινε τοσο διαδεδωμενο.

-η ανθρωπινη ευφυια.Καθως οι καραφλοι προγονοι μας ησαν αρκετα εξυπνοι προκειμενου να σκεπασουν και να κουκουλωσουν το κεφαλι τους ωστε να μην κρυωνουν

-και επειδη για ολα τα στραβα φταινε οι γυναικες :p,ετσι και εδω.Οταν παρουσιαστηκε ο πρωτο καραφλος ανθρωπος με το γονιδιο αυτο,αυτες τρεξανε και κανανε τα παιδακια του.Αντι να τον αφησουν να πεθανει ακληρος αυτος και τα γονιδια του.Κ ετσι τωρα ταλαιπωρουντε τοσα εκκατομυρια αντρες.Για ολα οι γυναικες φταινε οπως πολυ ωριμα συμπαιρενουμε

Φιλε @Gzisis69 εγω τον εαυτο μου εκφραζω.Οντας 4 χροννια σε σχεση,χεστηκα τι πιστευει για μενα το αλλο φυλο και γενικα ο υπολοιπος κοσμος.Ο μοναδικος κριτης του εαυτου μου ειμα εγω ο ιδιος.Εμενα με χαλαει,οτι και να μου λενε η κοπελα,οι φιλοι μου και οι οικογενεια μου θα συνεχισει να με χαλαει στον ιδιο βαθμο.Και ειμαι ακομα διαχυτο Nw3.Αν ημουν καθαρο Nw3-4-5 θα χτυπαγα το κεφαλι μου στο τοιχο καθε μερα μεχρι να σπασει ο τοιχος.Ψεματα,δεν θα εφτανα ποτε τοσο μεγαλο Nw γιατι θα καταπινα οτι φαρμακο υπαρχει και θα εκανα οσες μεταμοσχευσεις χρειαστει χαλωντας δεκαδες χιλλιαρικα,για να μην φτασω...
Αυτος ειμαι εγω ομως και αυτες ειναι οι προτεραιοτητες μου.Χαιρομαι και θαυμαζω τα παιδεια που δεν τους καιγετε καρφακι,τραβανε μια με την μηχανη και τελος.Μακαρι να ημουν και εγω ετσι αλλα δυστηχως δεν...
 
Τελευταία επεξεργασία:

nine

Active Member
Ρατσιμος δεν ξερω αν υπαρχει αλλα σιγουρα εισαι θεμα συζητησης σε γυναικεια κλικα οταν η καθεμια συζηταει για το αγορι της η για τον πιθανο γκομενη της. Οι ηλικιες 18-24 κοιτανε την εμφανιση για να συνεχισουν στα υπολοιπα και εμφανιση ειναι το και το μαλλι. Μιλαω ακομη και για αραιωση οχι καραφλα ειναι και αυτο κατι που αλλαζει την εμφανιση η μπορει να συζητηθει απο γυναικες οπως θα σχολιαζαν τα παραπανω κιλα η κατι αλλο.

Σε ηλικια που μολις εχει τελειωσει το σχολειο εχεις θεμα με το μαλλι και σε ενοχλει ριχνει πολυ την ψυχολογια. Οταν οι αλλοι της ηλικιας σου ειναι με φρατζες, full μαλλι και εσυ με την αραιωση ασχολεισαι με θεραπειες, παρενεργειες, τι norwood θα γινεις τα επομενα χρονια.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Αδερφε τα ιδια σχολια κανουν και για αυτους που εχουν περιττα κιλα, για αυτους που ντυνονται περιεργα, αυτους με τα γυαλια, τους μαλλιαδες τους αποκαλουν "που παει αυτος ο μαλλεας". Η ακομα κι αυτους με τα περιεργα κουρεματα τους λενε σουργελα νουμερα κτλ.
Το θεμα ειναι οτι ολο και κατι θα βρουν να σου πουν αν δεν σε γουσταρουν, και τον μηδενιστη οσοι δεν τον γουσταρουν τον λενε φαλακρα, αν δεν ηταν καραφλος θα εβρισκαν κατι αλλο να πουν.
Το θεμα ειναι οτι ο μηδε και σαν καραφλος παλι λιωνουν οι γκομενες για αυτον, σου ειπα και η δικια μου ελεγε για την φαλακρα που το εχω τερμα γουλι. Και κατι αλλο απο ξενους δεν εχω ακουσει ποτε σχολια, μονο απο κοντινους φιλους κτλ να με πικαρουν κι εννοειτε τους γραφω στα παπακια μου
Καλησπέρα φίλε κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Ζούσα 2 χρόνια στο Δουβλίνο. Κανείς και ποτέ δε σχολιάζει. Ούτε για το ντύσιμο, ούτε για τις σεξουαλικές σου πεποιθήσεις, ούτε για την τυχόν αραίωσή σου. Όλοι είναι διαφορετικοί με τα καλά τους και τα κακά τους και το δέχονται. Γυρνώντας όμως στην Ελλαδίτσα νιώθω κι εγώ το ίδιο! ακριβώς όμως! Έχω φαλάκρα πλέον και μου δημιουργεί μεγάλο κόμπλεξ και παρατηρώ ότι και οι άλλοι το σχολιάζουν. Το νιώθω ή είναι η ιδέα μου τελοσπάντων λόγω του ότι έχω εγώ κόμπλεξ με αυτό ότι το κοιτάζουν... Εγώ μάλλον το πάω προς μεταμόσχευση μαλλιών...
 

singer

Member
Υπαρχει μεγαλος ρατσισμος στην Ελλαδα στο θεμα εμφανιση.Δυστυχως η εμφανιση επηρεαζει την γνωμη του αλλου για σενα(οποιονδηποτε)
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Πάμε ολοι για καραφλο-parade στο Σύνταγμα κατά του ρατσισμού.
με έμβλημα........ την φινα. propecia.jpg
 

Συνημμένα

  • propecia.jpg
    propecia.jpg
    68.7 KB · Προβολές: 122
Τελευταία επεξεργασία:

singer

Member
Κακα τα ψεματα το μαλι οπως και να το κανουμε προσδιδει αλλον αερα στον ανθρωπο,αυτοπεποιθηση ,αυτοεκτιμηση κ.τ.λ.Δεν ειναι τυχαιο πως σε ολους τους στρατους του κοσμου κουρευουν (αναγκαστικα)ολους τους φανταρους σχεδον γουλι(υπακοη,μειωση προσωπικοτητας,ταπεινωση κ.τ.λ.),οι γερμανοι στον Β παγκοσμιο πολεμο ολους τους αιχμαλωτους (στρατοπεδα συγκεντρωσης κ.α.)τους κουρευαν γουλι αντρες, γυναικες,αλλα και αλλου ,ξερουμε οτι παντα για να ταπεινωσουν η μειωσουν την αυτοεκτιμηση του τον κουρευαν γουλι,(σε παλιες ελληνικες ταινιες το βλεπουμε σαν τιμωρια σε νεους<<τεντυμποις>>απο την αστυνομια της εποχης).Ανθρωποι που χανουν το μαλι τους απο καποια θεραπεια ,ξαφνικα κομπλαρουν και στενοχωριουνται περισσοτερο για το μαλι τους παρα για την ασθενεια (ειδικα οι γυναικες).
 
Μπλουζα