Φαλακρα και ρατσισμος

Droven_89

Member
1) Όπως είπα και στην αρχή, παρόλο που είμαι γυναίκα δεν είμαι αυτή τη στιγμή κατάλληλη να απαντήσω σε αυτό που με ρωτάς, χωρίς να χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες. Προσωπικά όσους άντρες έχω ερωτευτεί στο παρελθόν σίγουρα δεν τους ερωτεύτηκα λόγω εμφάνισης- και μ' αυτό δεν εννοώ ότι δεν μου άρεσαν εμφανισιακά αλλά αντίθετα ότι μου άρεσαν και εμφανισιακά παρόλο που δεν ήταν μοντέλα. Και σχεδόν όλοι είχαν φαλάκρα.

2) Αυτά που (ξανα)λες δεν αναιρούν αυτά που είπα εγώ. Εγώ μίλησα για τους πιθανούς λόγους για τους οποίους υπάρχει αυτή η διαφορά στη συμπεριφορά και ότι δεν έχει να κάνει μόνο με διαφορά επιπέδου και παιδείας.

3) Δεν είπα ότι λόγω φαλάκρας είσαι λιγότερο άντρας. Είπα ότι εσύ λες ότι λόγω φαλάκρας οι γυναίκες σε απορρίπτουν ως άντρα.

4) Αυτά που λες παραπάνω αποδεικνύουν περίτρανα αυτό που είπα πιο πριν: αφενός ότι κοιτάμε μόνο το ρατσισμό που δεχόμαστε εμείς και δεν μπορούμε να δούμε το πόσο ρατσιστές είμαστε εμείς οι ίδιοι. Αφετέρου ότι ο ρατσισμός απέναντι στους φαλακρούς είναι μέρος μια γενικότερης ρατσιστικής θεώρησης που μας διακατέχει όχι μόνο ως Έλληνες αλλά ως ανθρώπους γενικά. Το να λες π.χ. ότι "οι φαλακροι και ξυρισμενοι εχουν την πιο επιβλητικη εμφανιση απο ολους τους υπολοιπους αντρες" ή ότι η φαλάκρα είναι "επιβλητικη αρρενωπη εμφανιση" είναι το άλλο άκρο αλλά εξίσου ρατσιστικό και υπεργενικευτικό με το να σου λέει μια γυναίκα "δεν είσαι άντρας επειδή έχεις φαλάκρα". Το δε σχόλιό σου "οι αντρες εχουν την πραγματικη ομορφια γιατι ουτε βαφονται ουτε φορανε τακουνια,ουτε κανουν αυτα που κανουν οι γυναικες" τα λέει όλα. Αγαπητέ μου, το θέμα είναι ακριβώς αυτό: τι ορίζει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ως πραγματική ομορφιά για τις γυναίκες και τι για τους άντρες. Ο λόγος που οι γυναίκες χωρίς το make up και τα τακούνια δεν θεωρούνται ωραίες ενώ οι άντρες θεωρούνται, δεν είναι επειδή όντως δεν είναι ωραίες ενώ οι άντρες είναι, αλλά επειδή στη σύγχρονη κοινωνία το ιδανικό πρότυπο για τη γυναίκα είναι η σούπερ περιποιημένη και φτιασιδωμένη φαμ φατάλ ενώ για τον άντρα το πρότυπο ομορφιάς είναι προφανώς διαφορετικό. Και λέω στη σύγχρονη κοινωνία γιατί θα πρέπει να ξέρεις ότι σε διάφορες ιστορικές φάσεις και σε διάφορους πολιτισμούς και κοινωνίες τo μακιγιάζ και τα κοσμήματα τύπου δαχτυλίδια και σκουλαρίκια ήταν απαραίτητο μέρος της ζωής και των αντρών, για να μη σου πω κυρίως των αντρών. Και ο λόγος που οι γυναίκες σήμερα μπαίνουν σ' αυτή τη διαδικασία είναι επειδή προσπαθούν να ανταποκριθούν στο πρότυπο που οι ίδιοι οι σύγχρονοι άντρες έφτιαξαν για εκείνες. Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι αν όλοι οι άντρες προτιμούσαν τις γυναίκες χωρίς make up θα υπήρχε λόγος οι γυναίκες να το φοράνε και να δίνουν τόσα λεφτά σε θέματα περιποίησης; 'Η θεωρείς ότι αντικειμενικά υπάρχει λόγος να το φοράνε επειδή είναι εκ φύσεως άσχημες; Το ότι εσύ θεωρείς την αμακιγιάριστη γυναίκα "χάλι" και "βάκχα" δεν είναι πρόβλημα της γυναίκας ούτε υποδηλώνει ότι δεν είναι όντως όμορφη από τη φύση της, υποδηλώνει ακριβώς το ότι εσύ έχεις μάθει να θεωρείς ομορφιά το ψεύτικο μακιγιάζ και όχι τη φυσική ομορφιά που κρύβεται από κάτω. Εμ της το επιβάλλεις δηλαδή ώστε να την θεωρήσεις όμορφη εμ την κατηγορείς γι' αυτό. Και όχι τίποτα άλλο, δεν βλέπεις καν πόσο ανάποδη και σεξιστική είναι η αντίληψή σου. Κάτι αντίστοιχο, λέω λοιπόν, ισχύει και για τα μαλλιά. Ενώ δηλαδή για τους άντρες το να είναι φαλακροί εξισορροπείται σε μεγάλο βαθμό από άλλα χαρακτηριστικά και προσόντα, γιατί η κοινωνία γενικά αξιολογεί τους άντρες κυρίως με βάση τις ικανότητές τους και τις επαγγελματικές τους επιτυχίες, στις γυναίκες, ακριβώς επειδή η κοινωνία τις αξιολογεί κυρίως με βάση την εμφάνισή τους και θεωρεί ότι είναι ο ρόλος τους να είναι όμορφες, η φαλάκρα έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο..

5) Εγώ, αν καταλάβες καλά το μήνυμά μου, δεν είπα ότι καλώς υπάρχει ο ρατσισμός απέναντι στους φαλακρούς άντρες. Ίσα ίσα, είπα ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί γενικά το θέμα του ρατσισμού σε κάθε του μορφή και για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουμε λίγο και το γνώθι σαυτόν και να βλέπουμε και πόσο ρατσιστές είμαστε οι ίδιοι. Σε τι ακριβώς διαφέρεις εσύ που θεωρείς ότι μια γυναίκα χωρίς μακιγιάζ είναι χάλι ή ότι "τα κοριτσια μεχρι να πατησουν τα 25 δεν εκτιμανε το ατομο σου σε υπολογιζουν μονο για την ξεπετα" με μια γυναίκα που σε απορρίπτει λόγω φαλάκρας; Η ίδια ρηχή και υπεργενικευτική αντιμετώπιση είναι. Δηλαδή εσύ που λες "οσο για την κοπελα που θα ειχε φαλακρα ναι θα πηγαινα μαζι της, γιατι ειμαι αρσενικος" δείχνει πολύ επίπεδο και φοβερή παιδεία. Δηλαδή ο λόγος που θα πήγαινες μαζί της είναι γιατί είσαι και πολύ άντρας να ούμ και όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, όχι επειδή θα εκτιμήσεις τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της κοπέλας όπως απαιτείς εσύ να κάνουν οι γυναίκες για σένα. Γενικά η απάντησή σου προς το σχόλιό μου δείχνει μεγάλο σεξισμό και ένα βαθύ κόμπλεξ που πηγάζει από σένα τον ίδιο. Δεν νομίζω λοιπόν ότι ο λόγος που σε απορρίπτουν οι γυναίκες είναι η φαλάκρα. Μάλλον η συμπεριφορά σου και η προσέγγισή σου είναι το πρόβλημα.



χαχαχαχχ χαλαρωσε
αν σε πιασω απ την μυτη αυτη την στιγμη παιζει και να εκραγεις :p
ηταν αναγκη να γραψεις ολοκληρη νουβελα ?στραβωθηκα για να το διαβασω


πρωτον δεν ειπα οτι με απορριπτουν μιλαω για Ελλαδα στην ελλαδα τι νοοτροπια βαρανε με τους νεαρους
φαλακρους και με τους φαλακρους γενικα οι ανθρωποι και κυριως οι γυναικες,που στις αλλες χωρες δεν δινουν δεκαρα για το κεφαλι σου...
επαναλαμβανω οτι ειμαι κατοικος εξωτερικου εδω και 3 χρονια και απο τοτε που ηρθα εδω σωθηκα γιατι πραγματικα
οι ανθρωποι και οι γυναικες κυριως με εκτιμανε και με σεβονται δεν εχουν την ελληνικη κομπλεξικη νοοτροπια.

τελοσπαντων ξεφυγες λιγακι αλλα δεν θα απαντησω στις προκλησεις γιατι εισαι γυναικα,και στις γυναικες απαιτειται παντα σεβασμος οσο δηλητηριωδης και αν ειναι η γλωσσα τους.

καταλαβαινω οτι θυμωσες με αυτα που εγραψα αλλα η αληθεια παντα ποναει,αυτα που εγραψα ηταν η αληθεια
εγω προσωπικα ρατσιστης δεν ειμαι με κανεναν
ουτε με χρωμα,εθνικοτητα αλλα ουτε και με εμφανιση,τωρα εσυ που ακριβως θες να το πας δεν καταλαβαινω
περιπλεκεις πολυ το πραγμα χωρις λογο,μια ουσιαστικη απαντηση δεν καταφερες να δωσεις.

κανενας αντρας δεν επεβαλλε στις γυναικες να φορανε make-up,τακουνια 20 ποντους,νυχια, κλπ κλπ
τα περιοδικα σας φαγανε με ολες τις χαζες συμβουλες τους ολα αυτα χρονια στο πως πρεπει να ειναι η αληθινη γυναικα γιαυτο σχηματιστηκε σιγα σιγα αυτη η νοοτροπια
και εκαναν τις γυναικες να χανουν την ταυτοτητα τους.

και δεν ειμαι κομπλεξικος στο ξαναλεω κραζω τους κομπλεξικους σε αυτο το thread οπως βλεπεις.
γιατι να ειμαι κομπλεξικος στο κατω κατω? ειμαι ενας νεος υγιης ανθρωπος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Droven_89

Member
Πιο πάνω έγραψες αυτό εδώ...

Νόμιζα πως εγγραφες για εσένα.


Αναφέρθηκα για τους ψηλούς ως 1 κριτήριο, από μονο του, είτε είναι άσχημος, όμορφος, μέτριος, το να είσαι ψηλός είναι το τρίτο καλύτερο μετά από ένα όμορφο πρόσωπο. Το πρώτο βεβαια είναι να έχεις προσωπικότητα.


Φιλε εγώ θα σου πω 1, εάν αυτός θέλει απλώς να τραβάει τα βλέμματα, ναι ο 1.75 με ωραίο πρόσωπο θα τραβήξει περισσότερα από τον ψηλό άσχημο. Αυτό όμως δεν δεν του δίνει κανένα γερο πλεονέκτημα για να ρίξει μια γυναικα, απέχει χιλιόμετρα το ένα με το άλλο. Και αυτό το βλέπω καθημερινά με τον κόσμο που συναναστρέφομαι, είτε με παρέες έξω είτε στο γυμναστήριο, είτε παντού.


Προσέχουν τον εαυτό τους, την εμφάνιση τους? Μιλάνε με κοπέλες? Προσπαθούν? Εάν και σε αυτά προσέχουν και προσπαθούν τότε κάτι κάνουν λάθος, η ασχήμια είναι ασχήμια και μειονέκτημα το ξέρω αλλα δεν αποτελεί κριτήριο για να μην έχεις κατακτήσεις.


Φιλε σε αυτό έχεις ένα μεγάλο δίκιο. Από τις εμπειρίες μου με ηλικίες 18-23 πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Και ποσο ανώριμες να είναι, εδω ακόμα και με 1 φοιτήτρια φιλοσοφικής θυμάμαι μου το έπαιζε ρομαντική, ποιήτρια, κουλτουριάρα, αλλιώς την περίμενα αλλιώς μου βγήκε. Γενικά με τις συγκεκριμένες ηλικίες έχω τελειώσει, είναι χάσιμο χρόνου, όπως το είπες και εσύ μονο για κάτι προσωρινό.


ετσι ειναι φιλε δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα καλυτερα να ασχολεισαι με γυναικες απο 25-26 και πανω γιατι
κατω απο αυτη την ηλικια υπαρχει θεμα...
αλλα να λεμε και την αληθεια και οι αντρες κατω των 25 δεν ειναι καλυτεροι ειναι τιγκα ανωριμοι ισως χειροτεροι
απ τα νεαρα κοριτσια..
 

GiannisTak

Active Member
Ντρόβεν, το αρχαιοελληνικό πρότυπο του κάλλους προκαλεί μετά από 2.500 χρόνια τον παγκόσμιο θαυμασμό. Δεν μπορείς να έρθεις και να μας πεις περίπου ότι ο Ερμής θα ήταν ομορφότερος με φαλάκρα σαν τον Βέγγο και κουρεμένος σαν γλόμπος. Ωστόσο ο Ερμής δεν ήταν θνητός αλλά Θεός, δηλαδή παραμένει νέος, ωραίος και αειθαλής στο διηνεκές ενώ οι κοινοί θνητοι γερνούν, αρρωσταίνουν και πεθαίνουν.
Ο καλλιτέχνης αλλά και ολόκληρη η εποχή του μας λένε ότι μπορούμε να θαυμάζουμε ανυπόκριτα το Κάλλος, χωρίς να νιώθουμε κόμπλεξ για τις ατελειές μας, που όλοι έχουμε στο κάτω-κάτω, γιατί δεν είμαστε Θεοί. Και αν είμασταν ωραίοι στα νιάτα, ο πανδαμάτωρ χρόνος δυστυχώς μας καταβάλλει όλους ως τον θάνατο. Ας δούμε γιατί μακάριζαν οι αρχαίοι αυτούς που πέθαναν νέοι ή αυτά που γράφει ο Σοφοκλής στα 94 του χρόνια στον Οιδίποδα για τα γηρατειά, τα αφιλα, τα άνευρα.

Μπορείς να νομίζεις ότι είσαι ο καλυτερότερος, ο πιο επιτυχημένος, ο πιο αρρενωπός, μπορεί να έχεις δίκιο και δικαιωμά σου και μπράβο σου. Αλλά πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι δεν είσαι και δεν μπορεί να είσαι ο Ερμής του Πραξιτέλη, και όχι μόνο επειδή δεν έχεις την πυκνή βοστρυχωτή κόμη του. Αν αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι, βελτιώνοντας αυτά που μπορούν να βελτιωθούν, θα έχεις κάνει ένα βήμα προς την σοφία και οι γύρω σου θα σε αγαπήσουν περισσότερο από ότι τώρα.
 

Droven_89

Member
Ντρόβεν, το αρχαιοελληνικό πρότυπο του κάλλους προκαλεί μετά από 2.500 χρόνια τον παγκόσμιο θαυμασμό. Δεν μπορείς να έρθεις και να μας πεις περίπου ότι ο Ερμής θα ήταν ομορφότερος με φαλάκρα σαν τον Βέγγο και κουρεμένος σαν γλόμπος. Ωστόσο ο Ερμής δεν ήταν θνητός αλλά Θεός, δηλαδή παραμένει νέος, ωραίος και αειθαλής στο διηνεκές ενώ οι κοινοί θνητοι γερνούν, αρρωσταίνουν και πεθαίνουν.
Ο καλλιτέχνης αλλά και ολόκληρη η εποχή του μας λένε ότι μπορούμε να θαυμάζουμε ανυπόκριτα το Κάλλος, χωρίς να νιώθουμε κόμπλεξ για τις ατελειές μας, που όλοι έχουμε στο κάτω-κάτω, γιατί δεν είμαστε Θεοί. Και αν είμασταν ωραίοι στα νιάτα, ο πανδαμάτωρ χρόνος δυστυχώς μας καταβάλλει όλους ως τον θάνατο. Ας δούμε γιατί μακάριζαν οι αρχαίοι αυτούς που πέθαναν νέοι ή αυτά που γράφει ο Σοφοκλής στα 94 του χρόνια στον Οιδίποδα για τα γηρατειά, τα αφιλα, τα άνευρα.

Μπορείς να νομίζεις ότι είσαι ο καλυτερότερος, ο πιο επιτυχημένος, ο πιο αρρενωπός, μπορεί να έχεις δίκιο και δικαιωμά σου και μπράβο σου. Αλλά πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι δεν είσαι και δεν μπορεί να είσαι ο Ερμής του Πραξιτέλη, και όχι μόνο επειδή δεν έχεις την πυκνή βοστρυχωτή κόμη του. Αν αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι, βελτιώνοντας αυτά που μπορούν να βελτιωθούν, θα έχεις κάνει ένα βήμα προς την σοφία και οι γύρω σου θα σε αγαπήσουν περισσότερο από ότι τώρα.



οοοκκκκ....
τιποτα αλλο?
θες να μας πεις μηπως και για τον οδυσσεα και το χρυσομαλλο δερας?

"ΗELLO" εισαι τελειως OFF TOPIC
τα σχολια σου μοιαζουν σαν σχολια που εχουν γραφτει απ τον Αδωνη (τον βουλευτη)
γνωστος και ως "τζουτζουκος"


"3 τελευταια κομματια προλαβετε ...η "ιστορια της αρχαιας σπαρτης"μονο 20 ευρω για
τους φιλους τηλεθεατες που μας βλεπουν
τηλεφωνηστε ΤΩΡΑ προλαβετε αυτη την υπεροχη προσφορα"
 
Τελευταία επεξεργασία:

Bouklas

Well-Known Member
ετσι ειναι φιλε δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα καλυτερα να ασχολεισαι με γυναικες απο 25-26 και πανω γιατι
κατω απο αυτη την ηλικια υπαρχει θεμα...
αλλα να λεμε και την αληθεια και οι αντρες κατω των 25 δεν ειναι καλυτεροι ειναι τιγκα ανωριμοι ισως χειροτεροι
απ τα νεαρα κοριτσια..
28 είμαι εγώ. Έτσι συμφωνώ, όπως και για το δεύτερο που λες, και η δικη μας η καφριλια σε τέτοιες ηλικίες δεν πάει πίσω. :D
 

Jen

Active Member
χαχαχαχχ χαλαρωσε
αν σε πιασω απ την μυτη αυτη την στιγμη παιζει και να εκραγεις :p
ηταν αναγκη να γραψεις ολοκληρη νουβελα ?στραβωθηκα για να το διαβασω


πρωτον δεν ειπα οτι με απορριπτουν μιλαω για Ελλαδα στην ελλαδα τι νοοτροπια βαρανε με τους νεαρους
φαλακρους και με τους φαλακρους γενικα οι ανθρωποι και κυριως οι γυναικες,που στις αλλες χωρες δεν δινουν δεκαρα για το κεφαλι σου...
επαναλαμβανω οτι ειμαι κατοικος εξωτερικου εδω και 3 χρονια και απο τοτε που ηρθα εδω σωθηκα γιατι πραγματικα
οι ανθρωποι και οι γυναικες κυριως με εκτιμανε και με σεβονται δεν εχουν την ελληνικη κομπλεξικη νοοτροπια.

τελοσπαντων ξεφυγες λιγο αλλα δεν θα σου απαντησω γιατι εισαι γυναικα,και στις γυναικες απαιτειται παντα σεβασμος οσο δηλητηριωδης και αν ειναι η γλωσσα τους.

καταλαβαινω οτι θυμωσες με αυτα που εγραψα αλλα η αληθεια παντα ποναει,αυτα που εγραψα ηταν η αληθεια
εγω προσωπικα ρατσιστης δεν ειμαι με κανεναν
ουτε με χρωμα,εθνικοτητα αλλα ουτε και με εμφανιση,τωρα εσυ που ακριβως θες να το πας δεν καταλαβαινω
περιπλεκεις πολυ το πραγμα χωρις λογο,μια ουσιαστικη απαντηση δεν καταφερες να δωσεις.

κανενας αντρας δεν επεβαλλε στις γυναικες να φορανε make-up,τακουνια 20 ποντους,νυχια, κλπ κλπ
τα περιοδικα σας φαγανε με ολες τις χαζες συμβουλες τους ολα αυτα χρονια στο πως πρεπει να ειναι η αληθινη γυναικα γιαυτο σχηματιστηκε σιγα σιγα αυτη η νοοτροπια
και εκαναν τις γυναικες να χανουν την ταυτοτητα τους.

και δεν ειμαι κομπλεξικος στο ξαναλεω κραζω τους κομπλεξικους σε αυτο το thread οπως βλεπεις.
γιατι να ειμαι κομπλεξικος στο κατω κατω? ειμαι ενας νεος υγιης ανθρωπος.

Αγαπητέ μου, το ποιος έχει δηλητηριώδη γλώσσα και ποιος είναι να σκάσει αστο να το κρίνουν οι άλλοι. Ό,τι και να λες, το ποστ σου ήταν απίστευτα πικρόχολο (το "ευτυχώς που δεν είμαι γυναίκα" ήταν το κερασάκι) τη στιγμή που εγώ τάχθηκα εναντίον του ρατσισμού που υφίστασαι και εσύ και οποισδήποτε ή οποιασήποτε άλλη. Και μόνο το ότι λες "στις γυναικες απαιτειται παντα σεβασμος " και δεν καταλαβαίνεις πόσο σεξιστικό είναι, αυτό φτάνει. Στην τελική εγώ δεν έχω φαλάκρα, από πολύ αφάνα που ήμουν παλιά είμαι απλά λιγότερο αφάνα. Φυσικά και η αλήθεια πονάει, αυτό ακριβώς σου λέω κι εγώ. Εσύ είσαι αυτός που έγραψε "ολόκληρη νουβέλα" πρώτος περιγράφοντας τον άσχημο τρόπο που σε αντιμετώπιζαν στην Ελλάδα και δίνεις και τόσα παραδείγματα: "ακομα και απο γκομενες εχω φαει δουλεμα αρχικα να με αποφευγουν ευγενικα και μετα απο λιγο μολις φυγω και γυρισω την πλατη μου να γελανε με τις φιλες τους και να λενε¨α τον ειδες τον καραφλα που ηρθε και μου την επεσε" και " "μια ζωη οι κοπελες στην ελλαδα οποτε κατεβω για διακοπες μου το παιζουν βασιλισσες και δυσκολες μονο και μονο επειδη ειμαι φαλακρος". Αν δεν σε είχε πειράξει τόσο πολύ δεν θα το συζητούσαμε τώρα, και είναι απόλυτα λογικό να σε έχει πειράξει. Το θέμα είναι ότι επειδή έχεις φάει x από γυναίκες -έστω και στο παρελθόν- έχεις γεμίσει κόμπλεξ και προσπαθείς να αποδείξεις την "αντρίλα" σου με χίλιους δυο σεξιστικούς τρόπους, όπως φάνηκε και από τα σχόλιά σου και τον τρόπο που μιλάς για τις γυναίκες. Ζητάς αυτοεπιβεβαίωση ακόμα και μέσα από το ότι η φαλάκρα σε μικρή ηλικία δείχνει υψηλή τεστοστερόνη και άρα εγώ είμαι και πολύ άντρας. Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι το να κρίνεις έναν άνθρωπο θετικά λόγω την υψηλής τεστοστερόνης του είναι λιγότερο ρατσιστικό από το να τον κρίνεις αρνητικά λόγω της φαλάκρας του. Το θέμα είναι ότι την αλήθεια που πονάει εσένα την αποδίδεις σε ρατσισμό και κατακρίνεις άλλους, ενώ την αλήθεια που πονάει άλλους και την οποία προκαλείς εσύ ή οι άλλοι σαν εσένα δεν την βλέπεις καν. Και όπως εσύ κατακρίνεις κάποιους και κάποιες που σε αξιολογούν με βάση το μαλλί σου, έτσι σε κατακρίνω κι εγώ για τις σεξιστικές απόψεις που εκφράζεις.Έχω σπουδάσει χρόνια πάνω σε θέματα φύλου (ξέρεις, υπάρχει ολόκληρη επιστήμη που λέγεται Σπουδές Φύλου) και ξέρω πολύ καλά τι λέω. Τα περιοδικά δεν είναι ξεκομμένα από την κοινωνία, εκφράζουν την περιρρέουσα ιδεολογία. Το ότι η γυναίκα συνδέεται με την ομορφιά και ο άντρας με την εξυπνάδα και την ικανότητα δεν είναι κάτι που προέκυψε τον 21ο αιώνα. Αυτά είναι στερεότυπα και αντιλήψεις που υπάρχουν αιώνες τώρα και είναι τόσο βαθιά ριζωμένες που εσύ αυτή τη στιγμή ζεις με την ψευδαίσθηση ότι "κανενας αντρας δεν επεβαλλε στις γυναικες να φορανε make-up,τακουνια 20 ποντους,νυχια, κλπ κλπ" Ωραία, αγαπητέ μου, να σου πω τότε κάτι άλλο. Για ποιο λόγο οι γυναίκες να ξυρίζονται και να αποτριχώνονται; Αυτή δεν είναι η φυσική κατάσταση και η πραγματική ταυτότητα της γυναίκας; Να έχει τις ωραίες τις τριχίτσες της στο πρόσωπο, στις μασχάλες, στο στήθος, στην κοιλιά, στα πόδια κτλ. Θες να μου πεις λοιπόν ότι η πλειοψηφία των αντρών θέλει μια τέτοια γυναίκα; Και ποια η διαφορά ανάμεσα στο ξυρίζομαι/αποτριχώνομαι και στο βάζω make up και 20ποντα; Ποιος είναι αυτός που ορίζει ότι οι τρίχες στο σώμα της γυναίκας είναι ασχήμια αλλά το να μη φοράει make up είναι ομορφιά και πραγματική ταυτότητα; Ή νομίζεις ότι οι άντρες δεν είναι και οι ίδιοι θύματα άλλων στερεοτύπων και ότι αυτή είναι η πραγματική τους "ταυτότητα"; Και επίσης δεν διευκρίνισες: ο λόγος που θα πήγαινες εσύ με μια κοπέλα με φαλάκρα θα ήταν επειδή θα εκτιμούσες το πόσο έξυπνη και καλή και πετυχημένη είναι, ή επειδή ως άντρας σιγά μην πεις όχι σε ευκαιρία για σεξ; Ενώ τις κοπελίτσες που επίσης θέλουν σεξ απλά είναι πιο επιλεκτικές τις θεωρείς ανώριμες. Και επιμένεις ότι δεν είσαι σεξιστής και εγκλωβισμένος σε στερεότυπα. Τέλος, το ότι αυτό που είπα δεν σου άρεσε δεν σημαίνει ότι δεν απάντησε σε αυτό που λες. Το ποστ σου περιγράφει τον άσχημο τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι και κυρίως οι γυναίκες και μάλιστα έδωσες και τη δική σου ερμηνεία, και δεν σε είδα πουθενά να θέτεις κάποιο ερώτημα, εκτός από ρητορικές ερωτήσεις. Και μάλιστα εσύ ο ίδιος το χαρακτηρίζεις ένα "θέμα που ίσως τραβάει πολύ ανάλυση και συζήτηση". Και τώρα επειδή δεν σ' άρεσε αυτό που είπα μου λες ότι "περιπλέκω πολύ το πράγμα" και ότι δεν δίνω "ουσιαστική απάντηση"; Εσύ δηλαδή τι απάντηση ή τι λύση περιμένεις να δώσουμε σε αυτό που γράφεις; Η απάντηση που σου έδωσα λοιπόν ήταν όχι μόνο σχετικότατη αλλά και η πιο χρήσιμη, άσχετα αν δεν σε συμφέρει ή δεν σε βολεύει. Το φόρουμ αφορά και άντρες και γυναίκες και το δικό σου ποστ ήταν εντελώς μονόπλευρο εξετάζοντας την πλευρά των αντρών. Ως μέλος αυτού του φόρουμ έχω κάθε δικαίωμα να απαντήσω στο ποστ σου προσθέτοντας την οπτική των γυναικών που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα. Σου απάντησα λοιπόν ότι 1) δεν μπορεί από τη μία οι άντρες να κατηγορούν τις γυναίκες ότι τους κρίνουν με βάση την εμφάνισή τους παραβλέποντας το γεγονός ότι ακριβώς το ίδιο και χειρότερα κάνουν κι αυτοί στις γυναίκες, και 2) η λύση στον ρατσισμό που περιγράφεις θα δωθεί μόνο όταν εξαλειφθεί ο ρατσισμός εν γένει σε όλες του τις μορφές. Και για τελευταία φορά ξαναλέω ότι για να γίνει αυτό πρέπει να βλέπει κι ο καθένας λίγο τις απόψεις του. Προφανώς και δεν παραδέχεται κανείς δημόσια ότι είναι ρατσιστής και κομπλεξικός, ούτε είναι εύκολο να το αποδεχτεί εσωτερικά. Αλλά τουλάχιστον εγώ σου δίνω την ευκαιρία να σκεφτείς λίγο πιο βαθιά. Το αν θα το κάνεις ή όχι είναι δική σου προσωπική ευθύνη, αλλά κι εγώ έχω κάθε δικαίωμα να συνεχίσω να κατακρίνω απόψεις και συμπεριφορές που είναι μεροληπτικές και σεξιστικές.
 
Τελευταία επεξεργασία:

sven

Active Member
Μιας και είμαι κάτοικος εξωτερικού να πω και εγώ τι συμπεριφορές έχω συναντήσει.

Οι γυναίκες δεν κόβουν φλέβες για τους φαλακρούς αλλα σίγουρα δεν έχουν θέμα.
Κοροϊδευτικά σχόλια από άλλους σπανίζουν, αν υπάρχουν τέτοια σχόλια δεν περνούν και τόσο έκταση όπως Eλλάδα που σου βάζουνε την ταμπέλα.Και όσοι τα κάνουν ειναι καραγκιόζηδες που οι αλλοι το γνωρίζουν και δεν τους δίνουν σημασία, οχι όπως στην Ελλαδα οπου τους μιμούντε κιόλας.
Μόλις κατεβαίνω Ελλάδα και επειδή προέρχομαι από μικρή κοινωνία το ξυρισμένο κεφάλι δεν είναι και ότι καλύτερο, ίσως αν εμενα Αθήνα να ήτανε κάπως καλύτερα αλλά σίγουρα όχι όπως στο εξωτερικό.


Εδώ σε κρίνουνε από το τι λες και τις πράξεις σου και όχι από την εμφάνιση.


Γενικά ο μέσος ορος επιπέδου του έλληνα είναι χαμηλός .True story.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
e31.jpg
 

Droven_89

Member
Μιας και είμαι κάτοικος εξωτερικού να πω και εγώ τι συμπεριφορές έχω συναντήσει.







Οι γυναίκες δεν κόβουν φλέβες για τους φαλακρούς αλλα σίγουρα δεν έχουν θέμα.
Κοροϊδευτικά σχόλια από άλλους σπανίζουν, αν υπάρχουν τέτοια σχόλια δεν περνούν και τόσο έκταση όπως Eλλάδα που σου βάζουνε την ταμπέλα.Και όσοι τα κάνουν ειναι καραγκιόζηδες που οι αλλοι το γνωρίζουν και δεν τους δίνουν σημασία, οχι όπως στην Ελλαδα οπου τους μιμούντε κιόλας.
Μόλις κατεβαίνω Ελλάδα και επειδή προέρχομαι από μικρή κοινωνία το ξυρισμένο κεφάλι δεν είναι και ότι καλύτερο, ίσως αν εμενα Αθήνα να ήτανε κάπως καλύτερα αλλά σίγουρα όχι όπως στο εξωτερικό.


Εδώ σε κρίνουνε από το τι λες και τις πράξεις σου και όχι από την εμφάνιση.


Γενικά ο μέσος ορος επιπέδου του έλληνα είναι χαμηλός .True story.




ετσι ειναι φιλε
ασχετο
αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι η καραφλα θελει και λιγο μαυρισμα αν οχι μαυρισμα
τουλαχιστον λιγο χρωμα,γιατι αν απο την φυση σου εχεις ανοιχτο τυπο δερματος
θα φαινεται ασχημο το ξυρισμενο κεφαλι σου, θα σε κανει να μοιαζεις σαν skinhead η σαν ατομο που πασχει απο καποια ασθενεια.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
ας πιστεψουμε τα παιδια που ειναι το εξωτερικο κατι παραπανω ξερουν απο μας.εμεις δεν μπορουμε να εχουμε γνωμη απο το εξωτερικο επειδη διαβαζουμε ξενα φορουμ.λοιπον εγω δουλευα με ενα παιδι αυτος μικρος σε ηλικια 26 το κεφαλι εντελως φαλακρο απο γκομενες ηταν μπαγκουρος εδω περα εφυγε τωρα πηγε στον καναδα και παντρευτηκε κιολας και λεει οτι ειναι διαφορετικα εκει περα.βλεπω καποιους ψηλους γυμνασμεσνους με φαλακρα και καθεται πιο ευκολα στο ματι βλεπω και κατι αλλους με το ιδιο μαλλι αλλα αδυνατους καμπουριαστους ασπρουλιαρηδες και φαινεται γαμησετα στο ματι.λοιπον αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενταξει με το μαλλι χανουμε ομορφια αλλα ομορφια δεν ειναι μονο το μαλλι οποτε αναιβενουμε επιπεδο σε αλλα πραγματα οπως σωμα,στυλ κ.α.ειναι και γουσταπαιδια ετσι εμενα πχ δεν με χαλαει η μεγαλη μυτη η κοπελα αρκει να εχει ωραιο σωματακι ο καθενας εχει τα δικα του γουστα.ουδεις τελειος να το ξερετε αυτο παιδια.droven να φανταστω γαλλια εισαι για να λες δυτικη ευρωπη.
 

Jen

Active Member
α Καλα
κοπελια εσυ πραγματικα δεν παλευεσαι.
κλεισε κανα ραντεβου με κανα γιατρο κουκλιτσα μου γιατι αλλιως βλεπω να εχεις σοβαρα
θεματα..

καταρχην δεν διαβασες το opening post σωστα
εγραψα εννοουσα για προσφατες εμπειριες μου απο οταν κατεβαινα για διακοπες στην ελλαδα τα τελευταια 2 χρονια,
οταν ζουσα στην ελλαδα ειχα μαλλια αν και λιγακι αραιωση

επισης το ολο υπονοουμενο που αφησα ηταν οτι οι ελληνες εχουν το μεγαλυτερο
ρατσισμο για τους φαλακρους οσο κανενας αλλος λαος



ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις και να σχολιαζεις
αλλα αν ειναι να σχολιασεις καντο σωστα και μην πετας ασυναρτησιες και
προκλητικα σχολια,γραφεις λες και εισαι κοριτσακι νηπιαγωγειου
το χειροτερο απο ολα γραφεις ολοκληρη βιβλο για να μου εξηγησεις 5 λογια
(και λογια χωρις νοημα)

δεν με ενοχλησαν καθολου οι αποψεις σου απλα με ενοχλησε οτι σταματας
τον διαλογο που ειχα με αλλα μελη του φορουμ για να γραψεις
τις φεμινιστικες αρλουμπες σου γραφοντας ολοκληρη οδυσσεια
αυτοματως καταστρεφεις το thread

τουλαχιστον αν ειναι να γραψεις κατι
γραψτο με 2 λογια και καθαρα

επισης εισαι εριστικη,αλλο ο διαλογος και αλλο να εισαι εριστικος, και η ριζα
του προβληματος ολου ειναι προφανως καποια "μυγα" που εχεις δεν εξηγητε

προσπαθεις να γυρισεις το thread εναντιων μου οτι εγω και καλα εχω κατι
με τις γυναικες ,ενω εδω ξεκαθαρα κραζω αλλα πραγματα...

απλα ανεφερα
καποια παραδειγματα που μου συνεβησαν με γυναικες
το ολο νοημα του opening post ειναι ο ρατσισμος στο ξαναλεω.

τεσπα

ο θεος μαζι σου κοπελα μου ευχομαι περαστικα.

Παλικάρι, μάλλον δεν έχεις καταλάβεις πού βρίσκεσαι. Εδώ είναι φόρουμ που αφορά θέματα μαλλιών και έχει ως μέλη του και άντρες και γυναίκες. Εδώ μέσα όλα τα μέλη είμαστε ισότιμα, ασχέτως φύλου, και έχουμε κάθε δικαίωμα να συμμετέχουμε σε οποιοδήποτε ποστ αφορά ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και εμείς οι ίδιοι/ίδιες. Αν θέλεις να κάνεις διάλογο μόνο με άντρες και μόνο με αυτούς που συμφωνούν με την άποψή σου, κάντο μέσω pm και τελείωνε. Όταν αναρτάς "δημόσιο" ποστ με τίτλο "φαλάκρα και ρατσισμός", κάθε μέλος έχει δικαίωμα να εκφράσει την γνώμη του/της πάνω στο θέμα αλλά και στο αρχικό σου ποστ. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να λες ότι επειδή απάντησε μια γυναίκα-μέλος του φόρουμ προσθέτοντας την οπτική των γυναικών στο θέμα "φαλάκρα και ρατσισμός" και σου επισήμανε ότι το ίδιο ρατσιστές είναι και οι ίδιοι οι φαλακροί άντρες, σου "διακόψαμε το διάλογο." Δεν κατάλαβα, που θα μας πεις κι όλας πότε και πόσο θα μιλάμε, επειδή εσένα δεν σ' αρέσει να βλέπεις και την άλλη πλευρά. Και μάλιστα να με κατηγορείς για τα κατεβατά μου, την ώρα που το αρχικό σου ποστ είναι διπλάσιο από το δικό μου.

Και δεν κατάλαβα στην τελική, ρε μάγκα. Εσύ θεωρείς ότι έχεις κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζεις τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες που σε απέρριψαν λόγω φαλάκρας ως καθυστερημένες και ανώριμες κι εγώ θα πρέπει να κάνω μόκο και να σε χειροκροτάω, ενώ εγώ δεν έχω δικαίωμα να αναφέρω την άλλη όψη της αλήθειας, γιατί προφανώς είναι αλήθεια αλλά σε τσούζει, ότι δηλαδή αυτό τον ρατσισμό τον υφίστανται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό οι γυναίκες, και μάλιστα από άντρες που έχουν οι ίδιοι φαλάκρα(!!!). Το γεγονός ότι εσύ δεν μπορείς ή δεν θέλεις ή δεν σε συμφέρει να κατανοήσεις αυτά που λέω, δεν σημαίνει ότι είναι ακατανόητα, σημαίνει αυτό ακριβώς που έγραψες στο αρχικό σου ποστ: μια γενικότερη έλλειψη επιπέδου και παιδείας με την ευρύτερη σημασία.

Το φόρουμ έχει συγκεκριμένους κανόνες ενάντια στην προσβλητική και σεξιστική έκφραση και αυτά είναι που καταστρέφουν ένα thread, όχι το μέγεθος των ποστ. Εγώ ούτε προσβλητικά σου μίλησα, ούτε διαφώνησα επί της ουσίας (ότι δηλαδή ο ρατσισμός είναι γενικότερο πρόβλημα). Αντίθετα, ο τρόπος που μιλάς εσύ για τις γυναίκες στο ποστ σου αλλά και το γεγονός ότι θεωρείς ότι μόνο εσύ έχεις δικαίωμα να συζητάς για το ρατσισμό που τρώνε οι φαλακροί άντρες από τις γυναίκες αλλά όταν μια γυναίκα συζητήσει το ρατσισμό που τρώνε οι φαλακρές γυναίκες από τους άντρες αυτό είναι φεμινιστική αρλούμπα, είναι ένδειξη σεξισμού και ασέβειας απέναντι σε όλες όσες είμαστε εδώ μέσα και ζητάω από τον admin να πάρει θέση. Αυτό έλειπε, να θεωρεί ο καθένας ότι καταστρέφουμε ένα thread επειδή συμμετέχουμε σε συζητήσεις πάνω σε θέμα που μας αφορά όλες εδώ μέσα και να μας τη λέει επειδή είπαμε το αυτονόητο, ότι και πολλοί άντρες και μάλιστα φαλακροί είναι επίσης ρατσιστές εναντίον των φαλακρών γυναικών.

Επειδή ως φιλόλογος ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να κάνεις σαν μικρό παιδί, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι "παιδιά" είναι όσοι και όσες τους φέρνεις προ των ευθυνών τους και τους παρουσιάζεις κάτι που δεν τους βολεύει ή δεν τους συμφέρει, και επειδή δεν έχουν τίποτα να απαντήσουν το μόνο που μπορούν να πουν είναι "κάνεις σαν κοριτσάκι νηπιαγωγίου" ή "χρειάζεσαι γιατρό", προσπαθώντας και καλά να σε τσατίσουν ή να σε προσβάλουν. Τα ποστ μας υπάρχουν και είναι προσβάσιμα σε όλα τα μέλη και μπορούν να δουν όλοι και όλες τι προσπαθώ να πω εγώ και τι εσύ, και ποιος ήταν ποσβλητικός και επιθετικός, και ποιος κάνει σαν μικρό παιδί. Χαλάρωσε.

Και για μια ακόμα φορά ξαναλέω ότι και το δικό μου point ο ρατσισμός είναι. Αυτό ακριβώς εξηγώ, ότι τον ρατσισμό δεν μπορείς να τον βλέπεις επιλεκτικά με βάση το τι σε συμφέρει, αλλά ολιστικά. Αλλά εσύ δυστυχώς δεν "θέλεις" να καταλάβεις. Δεν πειράζει, καταλαβαίνουμε εμείς.
 
Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
Droven θα σε παρακλεσω να μην επiτiθεσαι σε οποιον δεν συμφωνεί μαζί σου και ναι επιτίθεσαι. Όχι μονο στην jen αλλά σε όλους όσους διαφωνησαν
 

Droven_89

Member
Παλικάρι, μάλλον δεν έχεις καταλάβεις πού βρίσκεσαι. Εδώ είναι φόρουμ που αφορά θέματα μαλλιών και έχει ως μέλη του και άντρες και γυναίκες. Εδώ μέσα όλα τα μέλη είμαστε ισότιμα, ασχέτως φύλου, και έχουμε κάθε δικαίωμα να συμμετέχουμε σε οποιοδήποτε ποστ αφορά ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και εμείς οι ίδιοι/ίδιες. Αν θέλεις να κάνεις διάλογο μόνο με άντρες και μόνο με αυτούς που συμφωνούν με την άποψή σου, κάντο μέσω pm και τελείωνε. Όταν αναρτάς "δημόσιο" ποστ με τίτλο "φαλάκρα και ρατσισμός", κάθε μέλος έχει δικαίωμα να εκφράσει την γνώμη του/της πάνω στο θέμα αλλά και στο αρχικό σου ποστ. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να λες ότι επειδή απάντησε μια γυναίκα-μέλος του φόρουμ προσθέτοντας την οπτική των γυναικών στο θέμα "φαλάκρα και ρατσισμός" και σου επισήμανε ότι το ίδιο ρατσιστές είναι και οι ίδιοι οι φαλακροί άντρες, σου "διακόψαμε το διάλογο." Δεν κατάλαβα, που θα μας πεις κι όλας πότε και πόσο θα μιλάμε, επειδή εσένα δεν σ' αρέσει να βλέπεις και την άλλη πλευρά. Και μάλιστα να με κατηγορείς για τα κατεβατά μου, την ώρα που το αρχικό σου ποστ είναι διπλάσιο από το δικό μου.

Και δεν κατάλαβα στην τελική, ρε μάγκα. Εσύ θεωρείς ότι έχεις κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζεις τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες που σε απέρριψαν λόγω φαλάκρας ως καθυστερημένες και ανώριμες κι εγώ θα πρέπει να κάνω μόκο και να σε χειροκροτάω, ενώ εγώ δεν έχω δικαίωμα να αναφέρω την άλλη όψη της αλήθειας, γιατί προφανώς είναι αλήθεια αλλά σε τσούζει, ότι δηλαδή αυτό τον ρατσισμό τον υφίστανται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό οι γυναίκες, και μάλιστα από άντρες που έχουν οι ίδιοι φαλάκρα(!!!). Το γεγονός ότι εσύ δεν μπορείς ή δεν θέλεις ή δεν σε συμφέρει να κατανοήσεις αυτά που λέω, δεν σημαίνει ότι είναι ακατανόητα, σημαίνει αυτό ακριβώς που έγραψες στο αρχικό σου ποστ: μια γενικότερη έλλειψη επιπέδου και παιδείας με την ευρύτερη σημασία.

Το φόρουμ έχει συγκεκριμένους κανόνες ενάντια στην προσβλητική και σεξιστική έκφραση και αυτά είναι που καταστρέφουν ένα thread, όχι το μέγεθος των ποστ. Εγώ ούτε προσβλητικά σου μίλησα, ούτε διαφώνησα επί της ουσίας (ότι δηλαδή ο ρατσισμός είναι γενικότερο πρόβλημα). Αντίθετα, ο τρόπος που μιλάς εσύ για τις γυναίκες στο ποστ σου αλλά και το γεγονός ότι θεωρείς ότι μόνο εσύ έχεις δικαίωμα να συζητάς για το ρατσισμό που τρώνε οι φαλακροί άντρες από τις γυναίκες αλλά όταν μια γυναίκα συζητήσει το ρατσισμό που τρώνε οι φαλακρές γυναίκες από τους άντρες αυτό είναι φεμινιστική αρλούμπα, είναι έδειξη σεξισμού και ασέβειας απέναντι σε όλες όσες είμαστε εδώ μέσα και ζητάω από τον admin να πάρει θέση. Αυτό έλειπε, να θεωρεί ο καθένας ότι καταστρέφουμε ένα thread επειδή συμμετέχουμε σε συζητήσεις πάνω σε θέμα που μας αφορά όλες εδώ μέσα και να μας τη λέει επειδή είπαμε το αυτονόητο, ότι και πολλοί άντρες και μάλιστα φαλακροί είναι επίσης ρατσιστές εναντίον των φαλακρών γυναικών.

Επειδή ως φιλόλογος ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να κάνεις σαν μικρό παιδί, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι "παιδιά" είναι όσοι και όσες τους φέρνεις προ των ευθυνών τους και τους παρουσιάζεις κάτι που δεν τους βολεύει ή δεν τους συμφέρει, και επειδή δεν έχουν τίποτα να απαντήσουν το μόνο που μπορούν να πουν είναι "κάνεις σαν κοριτσάκι νηπιαγωγίου" ή "χρειάζεσαι γιατρό", προσπαθώντας και καλά να σε τσατίσουν ή να σε προσβάλουν. Τα ποστ μας υπάρχουν και είναι προσβάσιμα σε όλα τα μέλη και μπορούν να δουν όλοι και όλες τι προσπαθώ να πω εγώ και τι εσύ, και ποιος ήταν ποσβλητικός και επιθετικός, και ποιος κάνει σαν μικρό παιδί. Χαλάρωσε.



πραγματικα δεν ξερεις να διαβαζεις μου φαινεται. και εισαι και φιλολογος οπως λες

ως καθυστερημενους εμφανισα του Ελληνες στο ξαναλεω.
ξανακοιτα το αρχικο μου ποστ διαβασε το σιγα σιγα απο την αρχη μεχρι το τελος
αυτο που εγραψα αν θυμασαι "μεχρι και απο τις κοπελες πεφτει δουλεμα" τιποτε παραπανω απο αυτο.
το καθυστερημενους το εγραψα για τους ελληνες και γιαυτους που με περνανε
για χρυσαυγιτη εξαιτιας του κεφαλιου

κανενας δεν ειπε οτι επειδη εισαι γυναικα δεν εχεις δικαιωμα να μιλας,και οτι δεν θελω συζητησω μαζι σου μονο και μονο
επειδη εισαι γυναικα,αυτο που εννοω ειναι οτι απαντας με πολυ αγενεια και εχεις παρει μια φεμινιστικη σταση
παρεξηγησες το ποστ παρα πολυ,

"και δεν καταλαβα στην τελικη ρε μαγκα" = αυτη μονο γλωσσα φιλολογου δεν ειναι ,οι νταλικερισες μιλανε ετσι.
μπορεις να συζητησεις εννοειτε και να πεις το σχολιο σου αλλα δεν ειναι αναγκη να τα κανεις ολα ανω κατω

πιθανον στην προσωπικη σου ζωη οι κομπλεξικοι αντρες σε απορριπτουν επειδη εχεις αραιωση
το καταλαβαινω αυτο που λες ,και οι αντρες μπορει να φερθουν ρατσιστικα σε μια φαλακρη γυναικα
εσυ απλα εχασες το ολο νοημα του αρχικου ποστ και κρατησες την παραγραφο που εγραψα για τις γυναικες
και αυτο γιατι πιθανον εχεις βιωσει τετοιες εμπειριες ως γυναικα καταλαβαινω τον θυμο σου αλλα χαλαρωσε λιγο

ο αντρας δεν ειναι φυσιολογικο να ακουει κραξιμο για την φαλακρα και να βιωνει ρατσισμο
γιατι η φαλακρα ειναι κατι το αντρικο ειναι αντρικο συμπτωμα
ποια ειναι τα συμπτωματα συνηθως της αρρενωποτητας και της υψηλης τεστοστερονης?
ακμη,μυικη μαζα,φαλακρα

γιατι οι πιο πολλοι bodybuilders καραφλιαζουν τσακ μπαμ μεσα σε 2 μηνες μετα απο
χορηγηση τεστοστερονης?

η φαλακρα ειναι συμπτωμα-ασθενεια ανδρικη το 70% των αντρων καποια στιγμη στην ζωη τους θα καραφλιασουν δεν το γλιτωνουν γιατι ειναι αντρες.
ενω μια γυναικα αμα καραφλιασει ειναι λογω καποιων προβληματων υγειας η υπερβολικα υψηλου στρες.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Droven_89

Member
Droven θα σε παρακλεσω να μην επiτiθεσαι σε οποιον δεν συμφωνεί μαζί σου και ναι επιτίθεσαι. Όχι μονο στην jen αλλά σε όλους όσους διαφωνησαν

Που την βλεπεις την επιθεση kapa?
απαντω ηρεμα χωρις προκλητικα σχολια τωρα αν καποιοι εχουν την μυγα και παρεξηγουν καποια πραγματα
εγω δεν ευθυνομαι και δεν μπορω να κανω κατι.
αλλο εννοουσα και αλλο καταλαβαν μερικοι .
ειναι αυτο που ελεγα :τα μυαλα που κουβαλαμε οι ελληνες σαν λαος
οταν κατι δεν μας αρεσει πεφτουμε με τα μουτρα να φαμε τον αλλον.
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Που την βλεπεις την επιθεση kapa?
απαντω ηρεμα χωρις προκλητικα σχολια τωρα αν καποιοι εχουν την μυγα και παρεξηγουν καποια πραγματα
εγω δεν ευθυνομαι και δεν μπορω να κανω κατι.
αλλο εννοουσα και αλλο καταλαβαν μερικοι .
ειναι αυτο που ελεγα :τα μυαλα που κουβαλαμε οι ελληνες σαν λαος
οταν κατι δεν μας αρεσει πεφτουμε με τα μουτρα να φαμε τον αλλον.
Είσαι κάπως προσβλητικος σε όσους δεν συμφωνούν μαζί σου.πρόσεξε λίγο τον γραπτό λογο.μπορεί να μην το βλέπεις αλλά συμβαινει
 

Jen

Active Member
¨οπ
πραγματικα δεν ξερεις να διαβαζεις μου φαινεται. και εισαι και φιλολογος οπως λες

ως καθυστερημενους εμφανισα του Ελληνες στο ξαναλεω.
ξανακοιτα το αρχικο μου ποστ διαβασε το σιγα σιγα απο την αρχη μεχρι το τελος
αυτο που εγραψα αν θυμασαι "μεχρι και απο τις κοπελες πεφτει δουλεμα" τιποτε παραπανω απο αυτο.
το καθυστερημενους το εγραψα για τους ελληνες

κανενας δεν ειπε οτι επειδη εισαι γυναικα δεν εχεις δικαιωμα να μιλας,και οτι δεν θελω συζητησω μαζι σου μονο και μονο
επειδη εισαι γυναικα,αυτο που εννοω ειναι οτι απαντας με πολυ αγενεια και εχεις παρει μια φεμινιστικη σταση
παρεξηγησες το ποστ παρα πολυ,

"και δεν καταλαβα στην τελικη ρε μαγκα" = αυτη μονο γλωσσα φιλολογου δεν ειναι ,οι νταλικερισες μιλανε ετσι.
μπορεις να συζητησεις εννοειτε και να πεις το σχολιο σου αλλα δεν ειναι αναγκη να τα κανεις ολα ανω κατω

πιθανον στην προσωπικη σου ζωη οι κομπλεξικοι αντρες σε απορριπτουν επειδη εχεις αραιωση
το καταλαβαινω αυτο που λες ,και οι αντρες μπορει να φερθουν ρατσιστικα σε μια φαλακρη γυναικα
εσυ απλα εχασες το ολο νοημα του αρχικου ποστ και κρατησες την παραγραφο που εγραψα για τις γυναικες
και αυτο γιατι πιθανον εχεις βιωσει τετοιες εμπειριες ως γυναικα καταλαβαινω τον θυμο σου αλλα χαλαρωσε λιγο

ο αντρας δεν ειναι φυσιολογικο να ακουει κραξιμο για την φαλακρα και να βιωνει ρατσισμο
γιατι η φαλακρα ειναι κατι το αντρικο ειναι αντρικο συμπτωμα
ποια ειναι τα συμπτωματα συνηθως της αρρενωποτητας και της υψηλη τεστοστερονης?
ακμη,μυικη μαζα,φαλακρα

η φαλακρα ειναι συμπτωμα-ασθενεια ανδρικη το 70% των αντρων καποια στιγμη στην ζωη τους θα καραφλιασουν δεν το γλιτωνουν γιατι ειναι αντρες.
ενω μια γυναικα αμα καραφλιασει ειναι λογω καποιων προβληματων υγειας η υπερβολικα υψηλου στρες.

Εμένα με κάλυψε ο admin και τον ευχαριστώ.
Διευκρινίζω για τελευταία φορά ότι δεν έχω καν εμφανές πρόβλημα μαλλιών, ούτε προφανώς έχω απορριφθεί ποτέ λόγω μαλλιών, ούτε είχα ποτέ άλλο θέμα απόρριψης. Αυτό που με ενοχλεί είναι η υποκρισία και η μεροληπτική προσέγγιση ενός θέματος που για να λυθεί χρειάζεται εξ ορισμού μια ολιστική προσέγγιση. Επίσης, δεν είμαι απλά φιλόλογος, είμαι γλωσσολόγος και ξέρω πολύ καλά και να χρησιμοποιώ τη γλώσσα αλλά και να την αναλύω, και αυτό το έχει κρίνει η ίδια η επιστημονική κοινότητα. Όσο για τα περί φύλου, σου εξήγησα ότι επίσης τα έχω σπουδάσει χρόνια. Τα σχόλιά σου απλά συνεχίζουν να δείχνουν τα πολύ βαθιά ριζωμένα στερεότυπά σου και το σεξισμό σου.
Τέλος από μένα.
Καλή συνέχεια στο thread.
 

Droven_89

Member
¨οπ


Εμένα με κάλυψε ο admin και τον ευχαριστώ.
Διευκρινίζω για τελευταία φορά ότι δεν έχω καν εμφανές πρόβλημα μαλλιών, ούτε προφανώς έχω απορριφθεί ποτέ λόγω μαλλιών, ούτε είχα ποτέ άλλο θέμα απόρριψης. Αυτό που με ενοχλεί είναι η υποκρισία και η μεροληπτική προσέγγιση ενός θέματος που για να λυθεί χρειάζεται εξ ορισμού μια ολιστική προσέγγιση. Επίσης, δεν είμαι απλά φιλόλογος, είμαι γλωσσολόγος και ξέρω πολύ καλά και να χρησιμοποιώ τη γλώσσα αλλά και να την αναλύω, και αυτό το έχει κρίνει η ίδια η επιστημονική κοινότητα. Όσο για τα περί φύλου, σου εξήγησα ότι επίσης τα έχω σπουδάσει χρόνια. Τα σχόλιά σου απλά συνεχίζουν να δείχνουν τα πολύ βαθιά ριζωμένα στερεότυπά σου και το σεξισμό σου.
Τέλος από μένα.
Καλή συνέχεια στο thread.


στο κατω κατω ολοι μεσω ιντερνετ μπορουν να ισχυριζονται οτι θελουν. οτι ειναι γιατροι επιστημονες αστροναυτες κλπ
αλλα ξερεις πιστευω τι λεγανε μια ζωη για το ιντερνετ... οτι τιποτα δεν ειναι αληθινο και οτι διαβαζουμε εκει τα πιο πολλα ειναι μουφες.

και οκ εγω παραδεχομαι οτι εκανα καποια σεξιστικα σχολια.

εσυ παραδεχεσαι οτι μπηκες στην μεση του thread και μετετρεψες αυτο το απλο αστειο χιουμοριστικο thread σε πεδιο μαχης?
οχι ....
και ουτε προκειτε να το παραδεχτεις,για αυτο αν μιλας για υποκρισια κοιτα λιγο τα ποστ σου και ξανασκεψου ειναι καθρεφτης της υποκρισιας
το οσο υποκριτης ειμαι εγω αλλο τοσο υποκριτικα σχολιασες και εσυ.

για την ηλικια και τις γνωσεις που εχεις οπως λες.δεν φερεσαι και πολυ εξυπνα

αν ειμαι υποκριτης εσυ σαν πιο εξυπνη και πιο εμπειρη απο εμενα
θα επρεπε να φερθεις με αλλη νοοτροπια
οι εξυπνοι τους υποκριτες και τους λιγοτερο εξυπνους απο αυτους τους δουλευουν, δεν τους κανουν επιθεση γιατι ετσι χειροτερευει η κατασταση ,

εσυ απ τις απαντησεις που εδωσες φαινεται ξεκαθαρα οτι ενοχληθηκες γιατι εχεις την μυγα για αυτο και απαντουσες με τετοιο εριστικο τονο.



καλη σου μερα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Άκης

Administrator
Droven δεν χρειάζεται να επιτίθεσε σε όποιον λέει την άποψη του Κανείς δεν σε επιτέθηκε, μόνος σου το ξεκίνησες. Αν ήταν έτσι να έλεγες στην αρχή του thread ότι "παιδιά αν δεν έχετε την ίδια άποψη με εμένα, μην κάνετε τον κόπο να απαντήσετε".
Λες:
και μετετρεψες αυτο το απλο αστειο χιουμοριστικο thread σε πεδιο μαχης
ωστόσο αν κρίνω από τις απαντήσεις σου, μάλλον το έχεις πάρει ποιο σοβαρά το θέμα αντί για "χιουμοριστικό".
 
Μπλουζα