ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ (;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tatini

New Member
Λοιπόν, έχει περισσέψει ένα χάπι από μια εβδομαδιαία καρτέλα propecia (το πάω καρτέλα ανά εβδομάδα για να μην αναρωτιέμαι σαν ηλίθιος αν πήρα το χάπι σήμερα ΧD) και σκέφτομαι να το βάλω μέσα σε ένα καινούριο μπουκάλι Regain για να ενισχύσω τη δράση του. Ερωτήσεις:

1) Ενδείκνυται ή μήπως η μία ουσία μπλοκάρει τη δράση της άλλης;

2) Σκέφτομαι να βάλω το χάπι σε ένα μικρό ποτηράκι, να ρίξω μερικές σταγόνες ζεστό νερό για να λιώσει και μετά να ρίξω το διάλυμα μέσα στο μπουκάλι. Θα επηρεαστεί η φίνα από το ζεστό νερό; Υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος τρόπος να ομογενοποιήσω τις δύο αυτές ουσίες;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giorgio10

New Member
Απ: ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ (;)

Τωρα ειδα το post σου φιλε μου.Ειπες στο αλλο post οτι δινει και ο φαρμανκοποιος φινα σε σκονη.Εσυ λογικα σου περισεψε απο το propecia και θες να το λιωσεις.Αληθεια δε ξερει κανεις αν γινεται αυτο που λες και σε τι δοση?τι sides μπορει να παρατηρησουμε?Θα εχουμε πανω κατω τα ιδια με αυτα που θα εχουμε οταν παιρνουμε το χαπι η σχεδον καθολου μιας και η ποσοτητα που θα περναει στο σωμα μας θα ειναι μηδαμινη οπως και με τ σπιρο?
 

tatini

New Member
Απ: ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ (;)

Από ψάξιμο που έκανα στο φόρουμ είδα ότι μπορείς να βάλεις στο Regain κανα δυο προσκάρ (!) χωρίς παρενέργειες, αλλά καλύτερα να τα κάνεις σκόνη, όχι να τα λιώσεις όπως είπα εγώ... και εννοείται ότι άλλο τοπικό άλλο εκ των έσω φάρμακο... πάντως το τοπικό και πάλι δεν μπλοκάρει τόσο πολύ την τριχόπτωση.
 

giorgio10

New Member
Απ: ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ (;)

ωραια επειδη εγω δενβ εχω proscar θα μπορουσα να ζητησω σκονη απο τον φαρμακοποιο ετσι δεν ειναι?Ενταξει ας δω τι θα γινει στην αρχη και βλεπουμε τι θα κανω στη συνεχεια.Εξαλλου θεωρω πως θα βγαλω συμπερασματα μεχρι τον μαρτιο.Εκει θα δω πως θα εξελιχθει η θεραπεια πανω κατω και θα δω τι θα κανω επιπλεον και τι οχι
 

tatini

New Member
Απ: ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ (;)

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,415.0.html

Διάβασε αυτό. Στην ουσία λέει πώς να ομογενοποιήσεις φιναστερίδη και μινοξιδίλη, δίνοντας επιτρεπτό όριο τα 5mg φιναστερίδης για ένα μπουκάλι μινοξιδίλης 2%. Αντί να κάθεσαι και να προσπαθείς να λιώσεις τα προσκάρ σε οινόπνευμα και μετά μέσα στη μινοξιδίλη και ανακάτεμα και στράγγισμα και δεν ξέρω γω... αγόρασε κάψουλες φιναστερίδης του 1mg από το φαρμακείο έτοιμη σε σκόνη και ρίξ'την επιτόπου μέσα στο μπουκάλι του Regain.

Συμβουλή 1: Ξεκίνα με 2mg φιναστερίδης και αν δεν δεις sides αύξησε σε 3mg από το επόμενο μπουκάλι, 4 από το μεθεπόμενο, κ.ο.κ.

Συμβουλή 2: Καλό ανακάτεμα κάθε φορά πριν την χρήση!

Καλή αρχή.
 

sakis9282

Member
Απ: ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ (;)

Οι εταιρίες του proscar-propecia τα χωρηγούν για λήψη από το στόμα και όχι σε τοπικό διάλυμα.Έτσι λειτουργεί σωστά απ'ο,τι ξέρω.
 

vayero

Member
Απ: ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ (;)

δηλαδη πιστευετε οτι δεν ειναι η πλεον καταλληλη χρηση της φιναστεριδης μεσω της μινοξιδιλης τοπικα?
 

vayero

Member
Απ: ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ (;)

skeptikistis είπε:
vayero

Δες την τελευταια μου δημοσιευση εδω περα

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,47.540.html

αρα η προσωπικη αποψη σου ειναι οτι δεν ωφελει ιδιαιτερα οταν ειναι αναμεμειγμενη στην μινοξιδιλη η φιναστεριδη και οτι επιπλεον απορροφαται κατα ενα μερος (απο οτι ανεφερες 40% συμφωνα με πηγη σου τον dr.lee) απο τον ανθρωπινο οργανισμο.
 
Απ: ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ (;)

H αποψη μου ειναι οτι οφελει στο βαθμο που ο οργανισμος την αποροφα, και οχι απο την τοπικη της υπαρξη. Δηλαδη αν βαλεις 10μγ μεσα σε 1 μπουκαλι regaine και εχεις 50%(για ευκολο υπολογισμο το βαζω 50) αποροφηση τοτε στην ουσια ειναι σαν να λαμβανεις 10μγ /30(οσες ειναι οι μερες) / 2 (αφου το μισο αποροφαται)= 0.166mg finasteride την ημερα. Θα εχει αποτελεσμα οσο το να επινες 0.2μγ την ημερα απο το στομα. Απλα θα νιωθεις καλυτερα, οτι δλδ δεν το ηπιες αλλα το εβαλες "τοπικα".

Η πηγη μου δεν ειναι ο lee. Η πηγη μου ειναι η ιδια η Μερκ που λεει οι εγγυες να μην αγγιζουν χαπια. Αυτο σημαινει οτι υπαρχει σιγουρα αποροφηση μεσω το δερματος. Απλα ποσοστο 40% εχω διαβασει να αναφερει μονο ο lee (νομιζω)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα