Τριχοπτωση στα 25 και αναζητηση θεραπειας!!

LoukasXon

New Member
Καλησπερα στο φορουμ!Ειμαι 25 χρονων και τους τελευταιους 2.5 μηνες εχω τριχοπτωση.Πηγα αμεσως σε δερματολογο και μου ειπε να παρω την lotion hair force ths frezyderm. Μετα απο σχεδον 2 μηνες χρησης δεν εχω δει μειωση της τριχοπτωσης και μου φαινεται οτι αυξανεται κιολας. Διαφορα στα μαλλια μου παρατηρω στο μπροστινο μερος και κυριως στους κροταφους.Ειναι σε σημειο που δεν ειναι εμφανης ακομα γι αυτο και οι γνωστοι μου οταν τους το αναφερω μου λενε να ηρεμησω.Εγω ομως εχω φρικαρει και με επηρεαζει ψυχολογικα αυτη η κατασταση γι αυτο θελω να ξεκινησω θεραπεια που να ειναι αποτελεσματικη!εχω διαβασει για το big3 αλλα επειδη με φοβιζει λιγο η ιδεα να παιρνω χαπια που ισως παρουσιασουν παρενεργειες, ηθελα να ρωτησω αν ο συνδυασμος regaine kai fungoral θα με βοηθησει να σταματησει η τριχοπτωση και τουλαχιστον να διατηρησω τα μαλλια μου!ευχαριστω εκ των πρωτερων οποιον με συμβουλευσει!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sgouromalis

New Member
Θεραπεία με μινοξιδίλη. Θα δεις διαφορά. Και στους κρόταφους σου θα δεις επαναφύτρωση τριχών λογικά αλλά θα σταματήσουν και να σου πέφτουν.εγω χρησιμοποιώ kirkland αλλά ρίχνω και λίγο νανοΐνες κερατινης για πλήρη καλυψη;);););)
 

LoukasXon

New Member
Μπορεις να μου πεις δυο πραγματα για την δικια σου θεραπεια?το κιρκλαντ σε τι διαφερει απο το regaine και αν ξεκινησω θα πρεπει να βαζω δυο φορες τη μερα?Επισης θα πρεπει να προσεχω κατι συγκεκριμενο κατα τη χρηση της?
 

sgouromalis

New Member
Το kirkland από ότι ακούγεται και γράφεται στο σαιτ εδώ δεν έχει καμία διαφορά από ότι το regaine. Η μόνη διαφορά είναι στην τιμή. Το regaine είναι πανάκριβο. Ενώ το kirkland μπορείς να το βρεις σε έξαδα δηλαδή για 6 μήνες σε καλή τιμή. Εγώ το αγοράζω από εδώ http://goldhair.gr/index.php?act=viewProd&productId=12. Έρχεται με κούριερ στο σπίτι μου και αποφεύγω τυχόν τελωνεία και καθυστερήσεις. Η χρήση της μινοξιδιλης γίνεται σε καθημερινή βάση. 1 ml το πρωι και 1 ml το βράδυ στην περιοχή που σου παρουσιάζεται το πρόβλημα. Αλλά γενικά την θεραπεία δεν πρέπει να την σταματάς. Και επίσης όσο και παραπάνω χρήση να κάνεις από 2 ml την μέρα δεν έχει ουσία γιατί μόνο τα 2 ml είναι απορρόφησιμα από τον ανθρώπινο οργανισμο. Είναι το πρώτο πράγμα που συστηνουν οι δερματολογοι
 
Μπλουζα