Τριχοπτωση μετα απο μεταμοσχευση

dimdim

New Member
Καλησπερα...εχω κανει μεταμόσχευση εδω και εναμιση χρονοτο αποτελεσμαειναι πολυ καλο αλλα χωρις να βλεπω αραιωση παρατηρω μοα τριχοπτωση..ξερω οτι και τα μεταμοσχευμενα πεφτουν αλλα δεν ξερω ποιος ειναι ο αριθμος πουθεωρειται φυσιολογικος..δλδ αν οι 100 τριχες ισχυουν και για ανθρωπο πουδενεχει 100 χιλιαδες στο κεφαλι οπως ενας φυσιολογικος..και τι εννοωτριχοπτωση?περναω το χερι μεσα απο τα μαλλοα και μένουν 1_2τριχες την φορα στο χερι..οποιος μπορει να βοηθησει...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimdim

New Member
Οχι φιλε δεν τρολαρω..οσες φορες και να περασω το χέρι μενουν τιςπερισσοτερες φορες 1 2 τριχες..δλδ στος10 συνεχομενες μενουν 15 τριχες περιπου..θεωρειται φυσιολογικο?
 

dimdim

New Member
Μια δυο τρίχες? Προφανώς κανεις πλάκα τώρα, μπηκες για να τρολαρεις πασχαλιατικα?
Οχιφιλε δεν τρολαρω..οσες φορες και να περασω το χέρι μενουν τιςπερισσοτερες φορες 1 2 τριχες..δλδ στος10 συνεχομενες μενουν 15 τριχες περιπου..θεωρειται φυσιολογικο?
 

tasos33

Well-Known Member
20 και 30 και 40 τρίχες την ημερα φυσιολογικό είναι,αν δεν αραιώνεις κιόλας δεν συντρέχει λογος ανησυχίας.
 

dimdim

New Member
20 και 30 και 40 τρίχες την ημερα φυσιολογικό είναι,αν δεν αραιώνεις κιόλας δεν συντρέχει λογος ανησυχίας.
Απλα μου κανει εντυπωση πως οσες φορες θα βαλω το χερι 7α πεσουν και μια δυο..δλδ σκεφτομαι αν το κανω 100 φορες ποσες θα πεσουν?δεν επρεπενα σταματαει καποια στιγμη?
 

dimitris50423

Well-Known Member
αν δεν βλεπεις αραιωση δεν χρειαζεται να ανησυχεις.. στο λουσιμο πεφτουν περισσοτερες αλλα δεν το καταλαβαινεις.
 

dimdim

New Member
αν δεν βλεπεις αραιωση δεν χρειαζεται να ανησυχεις.. στο λουσιμο πεφτουν περισσοτερες αλλα δεν το καταλαβαινεις.[/QUOT. ναι εννοεοται στο λουσιμο φευγουν συνεχεια..απλα η ερωτηση γενικα ειναι υπαρχει περιπτωση να υπαρξει αραιωση σε μεταμοσχευμενα μαλλιά με το περας του χρονου?
 

nine

Active Member
Φυσιολογικο ακουγεται να χανεις τριχες. Εφοσον εκανες μεταμοσχευση λογικα θα ειχες αραιωση, ειχες μεγαλο προβλημα;
Η τριχοπτωση δεν σταματαει γενικα και μετα την μμ..εισαι σε ηλικια τετοια που να εχει σταθεροποιηθει η τριχοπτωση κανεις καποια θεραπεια; Δωσε περισσοτερες πληροφοριες για την μμ αλλα και για την τριχοπτωση.
 
Μπλουζα