Το φάρμακο της "νέας γρίπης" είναι επικίνδυνο

Άκης

Administrator
Και όμως, το φάρμακο της νέας γρίπης, είναι επικίνδυνο.

Μπορεί να λέει η κατασκευάστρια εταιρία, ότι το φάρμακο της είναι ασφαλή, ότι μπορεί να πάρει κάποιος απεριόριστες ποσότητες και να μην παρουσιάσει κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια, κάτι που είναι μύθος και δεν ισχύει στα φάρμακα, ωστόσο σύμφωνα με νέα έρευνα δείχνει ότι όσοι πάρουν το νέο αυτό φάρμακο, ενδέχεται να γίνουν ποιο ευάλωτοι στον ιό.

Σύμφωνα με αναφορά του CBC News (Καναδά), τέσσερις έρευνες που έγιναν στον Καναδά σε 2000 άτομα, έδειξαν ότι όσοι λάβουν το νέο αυτό φάρμακο, ενδέχεται να αρρωστήσουν από τον ιό H1N1.

Αυτό συμβαίνει γιατί, σύμφωνα με τις έρευνες, το φάρμακο αυτό κάνει ζημιά ή κάνει ποιο αδύναμο το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενή. Μάλιστα, το φάρμακο δεν κάνει ότι λέει, δηλαδή να προστατεύσει από τον ιό αυτό.

Αυτό συμβαίνει γιατί το φάρμακο αυτό αδρανοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα να μην αντιδρά όταν αντιληφθεί τον συγκεκριμένο ιό.
Σύμφωνα με άλλες αναφορές, ο ιός αυτός σε νέους και υγιείς ανθρώπου, θα περάσει απαρατήρητος, μιας και έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Με το να αδρανοποιηθεί, έχει σαν αποτέλεσμα να είσαι ευάλωτος και σε άλλες ακίνδυνες (κατά τα άλλα) ασθένειες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα