Την βοήθειά σας!

nikolass

New Member
Κατ' αρχην την καλησπέρα μου σε ολη την παρέα και ενα μεγάλο ευχαριστώ στο site και σε ολους τους φίλους για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν μεσω των γνώσεων τους.. Κάποια πράματα για μένα με λένε Νικόλα και είμαι 32 ετών. Απ τα 18 μου αρχίζω την αραίωση αρχικά στους κροτάφους, η hairline ολο και πιο πολύ ανεβαίνει και τα τελευταία 5 χρόνια χτύπησε στο crown εντονα και έχει επεκταθεί σε όλο το κεφάλι. Λογω του οτι είχα πάρα πολυ πύκνο μαλλί πιτσιρικάς, το πρόβλημα αργησε να γίνει αντιληπτό και με κάποια κολπάκια το μπάλωνα όσο μπορούσα. Κατα καιρούς επισκεπτόμουν δερματολόγους οπου μου συνιστούσαν θεραπείες τις ακολούθησα απο τα 20 εως τα 24 μου (με καποια διαστήματα off). οι θεραπειες αποτελούταν απο σαμπουαν και regain. To Site το παρακολουθώ αρκετο καιρό σαν επισκέπτης αλλα περιστασιακα ομως λογω του επαγγελματος μου (ναυτικος).παντα σκεπτόμουν την μεταμόσχευση αλλα καποια πραματακια που ακουγα και που διάβαζα με φρεναραν..τώρα όμως με την βοήθειά σας θέλω να μου λυθούν κάποιες απορίες που έχω και ύστερα απο καλή επιλογή γιατρου-κλινικης να προχωρήσω σε μεταμοσχευση. τελευταία φορά που επισκέφθηκα τον δερματολογο τον ρώτησα την γνώμη του περι μμ και εκεινος μου απαντησε οτι παει πολυ κόσμος στον ιατρειο του υστερα απο μμ που εχουν κανει και υποφερουν απο ενοχλησεις στο κεφάλι τους πονοκεφάλους και αλλα τετοια...αυτο παιδια ισχυεί?? 2) επειδη λογω του επαγγελματός μου τραβαω πολυ stress ξενυχτια κλπ παιζει να κανω μμ και μετα απο καιρο τα νεα μαλλιά να ξαναπέσουν..3) θα παραθέσω φωτο και θέλω να μου πείτε εαν με το πρόβλημα που εχω μπορω -αξιζει να κανω μμ ή εαν είναι τόσο σοβαρό που καλύτερα να κάτσω στα αυγά μου...δεν τρέφω αυταπάτες το ξερω οτι δεν θα γινουμε ρουβαδες..σας ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων και συγνώμη εαν εχουν απαντηθει πολλες φορές αυτα που ρωταω.. Εκανα μια κρατη να μην κουρασω απο το πρώτο post
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anargiros88

Well-Known Member
Καλησπέρα Νικολά !!! Ανέβασε φώτο καθαρές για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεσαι ! Θα ακούσεις γνώμες από πολλους , άλλα έμπειρα άλλα άπειρα μελοι κλπ κλπ κλπ . Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας στις παρουσιάσεις μ.μ και να διαβάσεις καλά όλα όσα γράφει το κάθε νήμα για να δεις τι γίνεται ! Μην βιαστείς , σιγά σιγά δε σε κυνηγάει κανένας !! Όσο πιο πολλά μάθεις τόσο το καλύτερο για σένα .

Μετα αφού αποκτήσεις αρκετά εφόδια ανάλογα με τα βαλάντια που διαθέτεις θα κάνεις τις επισκέψεις στην κλινική- ες που σε ενδιαφέρουν για μέτρηση δότριας κλπ .

Η τελική απόφαση θα είναι δική σου , για αυτό στρώσου στο διάβασμα . Καλή αρχή να έχεις !
 

nikolass

New Member
στο φως της ημέρας.
 

Συνημμένα

  • 20180426_130555.jpg
    20180426_130555.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 80
  • 20180426_130607.jpg
    20180426_130607.jpg
    359.7 KB · Προβολές: 70
  • 20180426_130616.jpg
    20180426_130616.jpg
    2 MB · Προβολές: 72
  • 20180426_130715.jpg
    20180426_130715.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 78
  • 20180426_130740.jpg
    20180426_130740.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 78

anargiros88

Well-Known Member
Φίλε Νικολάε έχεις και εσύ μεγάλο θεματακι !
Ξεκίνα να διαβάζεις το φόρουμ στις παρουσιάσεις για να δεις τι μπορείς να πετύχεις με μια μ.μ , Στην δική σου περίπτωση θες τουλάχιστον 2 !
Σκέφτεσαι για Ελλάδα η εξωτερικό ?
 

nikolass

New Member
Σε ευχαριστω Αναργυρε για την άμεση απάντηση! Σιγουρα για εξωτερικο..αλλα το μπερδεμα μου ειναι Κυπρο ή τούρκια μιας που οι αποψεις διίστανται..Για πιο μακρυα δεν το σκεφτομαι τοσο εντονα..οπως και πάλι δεν τρελενομαι να κατεβασω παρα πολυ την hairline.Θα προτιμουσα τα "λιμανάκια" κροταφοι να υπαρχουν οπως υπήρχαν και σαν πιο νεος που ημουν..βεβαια ολα αυτα θα συζητηθουν και με τον/τους γιατρο-ους.
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
Νικολα να προχωρησεις σε μια επεμβαση, θα αλλαξει η εικονα σου παρα πολυ,τουλαχιστον στο μπροστινο μερος, για το πισω ομως μαλλον θα αποδεχτεις την εικονα. Με 3500 γκραφτ θα αλλαξεις ολη την μπροστινη ζωνη κ θα μπεις κ στο mid. Αξιζει την ευκαιρια μια καλη επεμβαση, ειχα κ εγω αδεια α ζωνη κ καθολου hairline...κανε υπομονη κ αποφασισε υστερα απο διαβασμα νηματων στο site κ κανε συναντησεις με κλινικες.
 

nikolass

New Member
Για ποιο λογο Νικολα δεν μπορω να βαλω και σε crown? Η δοτρια μου δεν θα ανταπεξελθει? Ρωταω για να μαθαινω..

Φιλικα Νικολας
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
Θα ξεκινησεις απο μπροστα Νικολα γιατι αυτη ειναι η εικονα που μας ενδιαφερει ως επι το πλειστω, ειναι το λεγομενο καδρο του προσωπου. Στη συνεχεια κ εφοσον το επιτρεπει η δοτρια σου, της οποιας τη δυναμικη δεν μπορω να γνωριζω, προχωρας κ σε δευτερη επεμβαση. Σιγουρα παντως υπαρχει η δυνατοτητα να εξαχθουν τα 3500 που προανεφερα για μια πρωτη επεμβαση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Να θυμασαι παντα πως η πρωτη μεταμοσχευση σε βαζει στο χορο της δευτερης...ειναι κανονας για τους περισοτερους

Μεγάλη κουβέντα έγραψες Νικόλα.
Και εμείς να ετοιμαζομαστε για δεύτερη σιγά σιγά.
Θα επανέλθω αργότερα nikolass να σου πω και εγώ την γνώμη μου.
 

nikolass

New Member
περιμενα να ακουσω 5000 με 6000 grafts..για το θεμα που εχω.Για να λες 3500 κατι θα ξερεις (εννοειτε οτι μιλαμε θεωρητικα κ οι γιατροι θα μου πουνε ακριβως ποσα χρειαζεται η περιπτωση μου)..ισως για να μην δεχτω μεγαλο σοκ μου λες για αρχη 3500 κ βλεπεις..
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
περιμενα να ακουσω 5000 με 6000 grafts..για το θεμα που εχω.Για να λες 3500 κατι θα ξερεις (εννοειτε οτι μιλαμε θεωρητικα κ οι γιατροι θα μου πουνε ακριβως ποσα χρειαζεται η περιπτωση μου)..ισως για να μην δεχτω μεγαλο σοκ μου λες για αρχη 3500 κ βλεπεις..
ετσι, ξεκινας με μια κ βλεπεις, οπως εγραψε κ ο αναργυρος πιο πανω θα χρειαστεις σιγουρα δυο θεωρητικα, τωρα οσον αφορα αριθμο γκραφτς αυτα που σου αναφερω ειναι για μια πρωτη ωστε να δεις αισθητη διαφορα, ποτε παντως μη δεχτεις πληρη καλυψη ολης της περιοχης σε μια επεμβαση και απο κανενα..διαβασε φιλε, παρε γνωμες κ απο αλλα παιδια κ μη βιαστεις. Καλο διαβασμα!!
 

turnfiji123

Active Member
Φίλε δεν κανείς για μμ. Ίδιο μαλλί έχουμε, στα 28 εγώ. Diffuse έχεις και αν τα πάρεις πιο κοντά θα φανεί καλύτερα. Τι να πρωτοβγαλεις και τι να πρωτοβαλεις. Κούρεψε τα με σκάλα 0,8-1,0 και κρατα τα λεφτά σου. Φιλικά πάντα από συνάδελφο που πήρε και φίνα και έστειλε και email σε γιατρούς. Δεν σώζεται. Ίσως αν έχεις καλή επούλωση και σε κορυφαίο γιατρό να κανείς μμ για συγκεκριμένο look buzz cut. Και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει.
 

nikolass

New Member
fiji μας εκανες την καρδια περιβολι!αυτο κανω καθε 10 μερες κουρευομαι..τωρα εχω να κουρευτω 20..οτι δειχνει καλυτερα το κεφαλι φρεσκοκουρεμενο..ναι!! μμ θα κανεις εαν εχεις αραιωση (εστω και μεγαλη)..εαν εχεις μαλλια ποιος ο λογος να κανεις μμ??
 

nikolakis

Well-Known Member
Αγαντα Νικόλα βάλε full ahead για Τουρκία για μμ. Ζήτησε μια εκτίμηση απο τον ερντογαν κ βλέπεις τι θα σου πει. Λεφτά εχεις οποτε ψάξε καλα, διάβασε τα νήματα των μμ εδω κ μη βιάζεσαι. Υπάρχουν γνωστες του αντικειμένου εδω που θα σε καθοδηγήσουν σωστά αν χρειαστεί.
 

nikolass

New Member
Να σαι καλα συνονοματε!Αυτο σκοπευω να κανω..απλα ειμαι στην διαδικασια του ψαξιματος για να κανω μια σωστη επιλογη.
 
Μπλουζα