Μεταμόσχευση - Μη επεμβατικές μέθοδοι (φαρμακευτικές αγωγές)

tol

Well-Known Member
Τα βραδια ειχα παψει να βγαινω εξω ( αφου δε μπορουσα να φορεσω τα μαυρα μου γυαλια) εβγαινα σπανια κ παντα αφου ειχα κοιμηθει πριν ( τοτε μονο αντεχε το ματι κανα 2ωρο χωρις να μου δημιουργει ιδιαιτερα προβληματα ) ισα να πιω ενα δυο ποτα κ να φυγω δηλαδη. μη ξε
Φιλε Πανο, δες τη θετικη πλευρα της υποθεσης......η φινα σε βοηθησε να μη γινεις μανιωδης πότης!!!

Περα απο το χιουμορ...απορω με καποιους οι οποιοι ειναι μανιωδεις καπνιστες, εθισμενοι σε ποτο και ξενυχτι και τους πειραζει η φιναστεριδη.

Διαγουν μια ζωη με καταχρησεις και κακες συνηθειες για την υγεια και ριχνουν την πετρα του αναθεματος στη φιναστεριδη.

Απο τη μια αδιαφορουν για το κακο που κανουν στον οργανισμο τους με την κακη διατροφη, την ελλειψη καθημερινης αθλησης, το τσιγαρο, το καθημερινο ξενυχτι και ποτο...και απο την αλλη βρισκουν τον αποδιοπομπαιο τραγο (τη φινα), για να του αποδωσουν ολα τα αρνητικα συμπτωματα που παρατηρουν στον οργανισμο τους.

Γραφεις για κοκκινα ματια....σε πληροφορω οτι και εγω, πριν 20 χρονια (σε ηλικια 30 χρονων), ειχα μηχανη και, οταν οδηγουσα χωρις κρανος, εξαιτιας της σκονης και του αερα κοκκινιζαν τα ματια μου....δηλαδη, αν επαιρνα φιναστεριδη, επρεπε και εγω να τη θεωρησω υπευθυνη γι' αυτο το συμπτωμα!!!

Εν κατακλειδι, ας μην ειμαστε απολυτοι....μπορει καποια συμπτωματα που αναφερετε οι "ορκισμενοι εχθροι" του χαπιου, να οφειλονται σε άλλα αιτια, ασχετα με τη φιναστεριδη.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ανακριβες αυτο που λες, βεβαια λες την λεξη "νομιζω" κ το σωζεις.

Για την ιστορια , Το vioxx παρ ολο οτι διαπιστωθηκε οτι προκαλει θρομβους κ ευθυνεται για τον θανατο δεκαδων χιλιαδων ανθρωπων δεν ανακληθηκε απο τον FDA αλλα απο την ιδια την Merck. Κι αυτο εγινε μαντεψε ποτε ? οταν οι πωλησεις του φαρμακου ειχαν πεσει πλεον στο 20% κ ο κοσμος ειχε στραφει σε αλλα αντιστοιχα φαρμακα αλλων εταιριων κι επειδη κ ουτε κερδη απεφερε και μονο κακο τους εκανε πλεον τον απεσυραν απ την αγορα. Ο FDA το μονο που εκανε ηταν να πει "μειωστε την δοση " . Υπαρχει αφθονο υλικο στο google για επιβεβαιωση κ ερευνα των ανωτερω...

Κ τωρα εσυ περιμενεις να σου πουν θα αποσυρουμε την φινα ? κερδιζοντας τοσα δις καθε χρονο ??
επειδη δεν τους σηκωνεται ?? πραγμα που μερικους δε τους νοιαζει κιολας εφ οσων σωζουν τα μαλλια τους ?? κ καταφευγουν σε viagra ,cialis κτλπ... χαχα :D αστειο ε ?

Cvial στο τελευταιο ποστ (δε το κανω quote γτ ειναι μεγαλο ) επικαλεισε τους αριθμους μιλωντας οτι απ τα 5000 ατομα τους faers οτι μονο το 23% αν ειδα καλα λες οτι ειναι εμπιστο που κ παλι αντιστοιχει σε 1000 ατομα για να υποβαθμισεις το γεγονος ας πουμε ? την ιδια στιγμη που λιγες σελιδες πριν ειχες ανεβασει ερευνα που αφορουσε σε 10 περιπου ατομα αν θυμαμαι καλα ? ( εχω και καιρο να μπω..)
Δε μπορεις να ανεβαζεις ερευνες με 10 ατομα σαν διαπιστευτηριο για κατι και επειτα να κατηγορεις καποια αλλη για τους αριθμους της...οταν μαλιστα ακομα κ 5000 να μην ειναι ειναι κ παλι σεβαστος αριθμος ( 1000 ) βασιζομαι στα λογια σου γτ δεν εκανα ποτε download την ερευνα προσωπικα. Μην εχεις 2 μετρα κ 2 σταθμα.

Επισης να σημειωσουμε οτι εγω ξερω προσωπικα 2ψηφιο αριθμο ατομων ( με ονομα κ επιθετο ) με προβληματα απ την φινα
αλλα κανενας απ αυτους ( συμπεριλαμβανομενου κ εμου ) δεν εχουμε κινηθει δικαστικα και δεν θα μας δεις σε κανεναν faers και κανεναν FDA. Αρα το ποσοστο που διαμαρτυρεται δικαστικα κ το τραβαει μεχρις αισχατων ειναι πολυ μικροτερο του πραγματικου ποσοστου ατομων που εχουν παρενεργεις νομιζω ευκολα κατανοητο !!!

Panos1982 καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά, τουλάχιστον από την πλευρά μου. Απλά, κάνουμε έναν πολιτισμένο δίαλογο με επιχειρήματα. Εσυ από τη μια πλευρά εγώ από την άλλη για να υπάρχει και ισορροπία. Το προηγούμενο ποστ μου ήταν μια ενδελεχής ανάλυση των στοιχείων που παράθεσες έτσι ώστε να υπάρχει ο αντίλογος και ο αναγνώστης να αξιολογήσει καλύτερα τα δεδομένα. Τίποτε παραπάνω.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

athenian

Well-Known Member
Ενα τελευταιο πραγματικες λυσεις κ ουσιωδες οι φαρμακοβιομηχανιες π.χ. για καρκινου κτλ ποτε ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ διοτι κ κονομανε κ τους εχουν συνεχεια αρρωστους ... Δες παπουδες κ γιαγιαδες περνουν πλεον 300 φαρμακα κ φυσικα το ενα εχει επιδρασεις με το αλλο κ ο καθε γιατρος σπρωχνει την εταιρια που περνει περισσοτερο χαρτζηλικι χεστηκε το τι θα παθουν ....
Δες τον μεσο ορο ζωης πριν απο 100 χρονια και τωρα.Ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες,οι επιστημονες και οι φαρμακοβιομηχανιες δινουν λυσεις και ανακουφιζουν εκατομυρια ασθενων που παλαιοτερα θα πεθαιναν.Σιγουρα ειναι εταιριες,σιγουρα κοιτανε το κερδος,οχι ομως οτι δεν εχουμε οφελη κι εμεις απο αυτο.
 

akishellas3

Well-Known Member
Δες τον μεσο ορο ζωης πριν απο 100 χρονια και τωρα.Ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες,οι επιστημονες και οι φαρμακοβιομηχανιες δινουν λυσεις και ανακουφιζουν εκατομυρια ασθενων που παλαιοτερα θα πεθαιναν.Σιγουρα ειναι εταιριες,σιγουρα κοιτανε το κερδος,οχι ομως οτι δεν εχουμε οφελη κι εμεις απο αυτο.

Ακριβως φιλε μου το βλεπω το μεσο ορο ζωης ναι ΕΙΧΕ ΑΝΑΙΒΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ... Πλεον μετα τα 50 ολοι εχουν προβλημα για ψαχτο καλυτερα .
 

giannis1991

Well-Known Member
Α ρε @Panos1982 αυτο με το ματι το θυμαμαι που το συζητουσαμε...Αν θυμαμαι καλα ηταν η φαση που εβγαινες εξω και πηγαινες επανειλημμενα στην τουαλετα για να κλεισεις και να ξεκουρασεις τα ματια σου για καποια δευτερολεπτα...
 

Tsek

Well-Known Member
Panos1982 καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά, τουλάχιστον από την πλευρά μου. Απλά, κάνουμε έναν πολιτισμένο δίαλογο με επιχειρήματα. Εσυ από τη μια πλευρά εγώ από την άλλη για να υπάρχει και ισορροπία. Το προηγούμενο ποστ μου ήταν μια ενδελεχής ανάλυση των στοιχείων που παράθεσες έτσι ώστε να υπάρχει ο αντίλογος και ο αναγνώστης να αξιολογήσει καλύτερα τα δεδομένα. Τίποτε παραπάνω.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Να έχει και κάποια ουσία όμως ο αντίλογος.
Αν είναι απλά να βρεις κάτι για να διατυπώσεις μιά θέση ενώ η πράξη δείχνει άλλα, άστο.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όταν ο διάλογος γίνεται με επιχειρήματα και τεκμηρίωση πάντα έχει ουσία.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

dim d

Well-Known Member
Θα κανω απο κατω ενα quote ενα παλιο ποστ του inotech απ το 2010...
Για να συζητησουμε κατι μιας και το thread αυτο αφορα τις μακροχρονιες επιπτωσεις φαρμακων.



Αφησα ολο το ποστ αλλα εχω κανει εγω με εντονα γραμματα αυτα που θελω να σχολιασω-ουμε.
Καταρχην θα πω προσωπικη εμπειρια και μετα θα μιλησω και για αυτα που ειχε γραψει ο inotech.
Εγω εχω DHT συνολικη στο αιμα μου 2.1 με ορια απο 0.3 - 0.9. Εχω σχεδον 3πλασια τιμη απ το κανονικο αλλα ετσι δουλευει ο οργανισμος μου. Οταν επερνα φινα ειχα κανει εξετασεις και η DHT μου ειχε πεσει στο 1.6 ( εξακολουθουσε να ειναι πανω απ τα ορια - παρ ολα αυτα ειχα παρενεργειες σεξουαλικες αλλα δε θα μιλησω γι αυτο τωρα )

Λοιπον εγω εχω πολυ αυξημενη DHT πιθανως κ αρκετοι απο εμας που πασχουμε απο ΑΑ να εχουμε, διοτι η αυξημενη DHT πολυ συχνα σχετιζεται κ με την ΑΑ.
Απ το σοι του πατερα μου δεν εχει καραφλα κανενας . Ειπα του πατερα μου να κανει εξεταση DHT πριν λιγα χρονια μαζι με τις γενικες που ειχε παει να κανει κ η DHT του ηταν μεσα στα φυσιολογικα ορια. κανεις απ το σοι του πατερα μου δεν εχει παθει κανενος ειδος καρκινου.

Παρακατω τωρα,
εγω μοιαζω στην μανα μου και απ το σοι της μητερας μου ο πατερας της (παππους μου που του μοιαζω στο μαλλι-οταν ειχε) εχει καραφλα nw5-nw6. Σε καποιες γενικες εξετασεις που εκανε παλι πριν 2 χρονια περιπου ειπα κ σε αυτον να μετρησει κ την DHT του μαζι με τις γενικες . Μαντεψτε ...... εχει ανεβασμενη DHT ( ειχε 1.3 - λιγο πανω απ το οριο δλδ αλλα νεοτερος θα ειχε σιγουρα πολυ παραπανω γτ ηταν κ 85 χρονων οταν την εκανε )

Το προβλημα δεν ειναι αυτο ξερω οτι οσων αφορα το μαλλι πηρα απ το σοι της μανας μου, το προβλημα ειναι οτι ο παππους μου κ τα 2 του αδερφια εμφανισαν κ οι 3 υπερπλασια του προστατη ο ενας πεθανε απ αυτο γτ δε το ελεγχε κ εξελιχθηκε σε καρκινο.
Ηταν μαλιστα ο μικροτερος κ του εμφανιστηκε σε ηλικια μολις 56 χρονων.
Ο παππους μου κ ο αλλος αδερφος εκτοτε εκαναν καθε 6 μηνες εξεταση PSA και εμφανισαν κ οι δυο στην ηλικια των 70 περιπου υπερπλασια του προστατη εκαναν χειρουργειο και οι δυο και πηγαν πολυ καλα γιατι το προλαβαν πολυ νωρις και δεν ξαναεπαθαν τιποτα ουτε ειχαν καποιο προβλημα απο τοτε κ επειτα.

Τι θελω να πω , παρατηρω οτι εμεις που εχουμε ανεβασμενη DHT ειμαστε πιο πιθανοι υποψηφιοι στο να εμφανισουμε υπερπλασια του προστατη σε μεγαλυτερες ηλικιες. Εγω πιστευω οτι θα εμφανισω σιγουρα γιατι βλεπω οτι ειναι κληρονομικη ασθενεια. Ολοι απ το σοι της μανας μου εμφανισαν και επειδη προς τα εκει μοιαζω θεωρω σχεδον βεβαιο οτι θα εμφανισω κι εγω. Μετα τα 45 μου θα κανω καθε 6 μηνες ελεγχο PSA οπως εκανε ο παππους μου για να προλαβω νωρις τυχον προβλημα που παει να δημιουργηθει, πλεον τα πραγματα εχουν εξελιχθει πολυ κ η διαδικασια κ η επεμβαση ειναι πολυ καλυτερη απο τοτε που ειχε παει ο παππους (2004 περιπου)

Εγω θα σας προτεινα ολοι να κανετε μια μετρηση της DHT σας , δεν ειναι καθολου ακριβη,
και οσοι την βρειτε ανεβασμενη , τοτε οταν περασετε τα 45-50 να κανετε κ εσεις μετρηση του PSA καθε 6 μηνες γιατι πιστευω οτι η DHΤ συνδεετε με την υπερπλασια του προστατη ή τουλαχιστον αυξανει της πιθανοτητες εμφανισης.

Οσοι περνετε φιναστεριδη ειναι ακομα πιο επιτακτικο να κανετε αυτην την εξεταση γιατι η φινα μπορει να μειωνει τον κινδυνο αυτον (υπερπλασιας του προστατη) αλλα πιο προσφατες ερευνες δειχνουν οτι κατα ενα ποσοστο 3,5% η φινα μπορει καποιον καλοηθη ογκο να τον κανει κακοηθη. Εν ολιγης η φινα μειωνει γενικα την εμφανιση καλοηθης υπερπλασιας προστατη κατα 30% αλλα αυξανει τις πιθανοτητες κατα 3,5% να εμφανιστει κακοηθης υπερπλασια. ( εδω κολλαει καπως το τελευταιο bold στο ποστ του inotech)

Οποιος περνει φινα πρεπει να ενημερωσει τον γιατρο του πριν κανει μια εξεταση PSA οτι περνει αυτο το φαρμακο ( διοτι οι τιμες θα βγουν πολυ χαμηλες ) οποτε πρεπει να γνωριζει ο γιατρος οτι βγηκαν χαμηλες εξ αιτιας του φαρμακου. Γιατι αν δεν του αναφερθει οτι περνετε φινα οι τιμες μπορει αργοτερα να ανεβουν λιγο αν δημιουργηθει υπερπλασια αλλα ο γιατρος να μην δινει σημασια (επειδη θα εξακολουθουν να ειναι αρκετα χαμηλες εξ αιτιας της φιναστεριδης )κ στο τελος να δημιουργηθει καρκινος.

Με λιγα λογια η φινα κατα την εξεταση του PSA "επισκιαζει" τυχον δημιουργια υπερπλασιας του προστατη γι αυτο κ θα πρεπει να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ τον γιατρο αν κανετε χρηση της ετσι ωστε να αναλυει καλυτερα τις τιμες που του δινει ο PSA.


Αυτα ειναι σημαντικα πραγματα που εχω πληροφορηθει μαθει και ψαξει μες τα χρονια κ τα μεταφερω κ σε εσας οχι για να φοβομαστε ουτε να τσακωνομαστε αλλα για να εξελισομαστε κ να μεταδιδουμε γνωσεις κ πληροφοριες που μπορει να μας φανουν πολυ χρησιμες η και σωτηριες.

Ο βασικος πυλωνας του ποστ εδω δεν ειναι η φινα αλλα η επιδρασεις της DHT .
Οσο για το πρωτο bold στο ποστ του inotech το ειχα σαν ιδεα οτι η DHT με την υπερπλασια καποια σχεση εχουν κ το διασταυρωσα κ στις εξετασεις παππου / πατερα μου. και το αναφερει κ ο inotech και πιστευω κι εγω πολυ σθεναρα πλεον οτι εχουν πολυ αμεση σχεση.
εχω να πω οτι ο παππους μου ειχε και καρκινο του προστατη..δεν το χα σκεφτει ποτε.
 

Panos1982

Well-Known Member
Α ρε @Panos1982 αυτο με το ματι το θυμαμαι που το συζητουσαμε...Αν θυμαμαι καλα ηταν η φαση που εβγαινες εξω και πηγαινες επανειλημμενα στην τουαλετα για να κλεισεις και να ξεκουρασεις τα ματια σου για καποια δευτερολεπτα...

Τι λες τωρα.....αυτο το ειχα ξεχασει εντελως..... τι μου θυμησες τωρα τρελε μου....καλυτερα να μη μου το θυμιζες ομως !!!
Ωραια χρονια..... πηγαινα τουαλετα ναι....πωπωωω tragic...
Τελος καλο ολα καλα αυτο κραταμε κ συνεχιζουμε Γιανναρα !!!
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Το βιντεο του γιατρου πιστευω τα λεει ολα. Θεωρω πως δεν μπορουν ολοι οι γιατροι να γνωριζουν τα παντα. Πανω σε αυτο το κομματι πρεπει να απευθυνθεις στον ειδικο, ο οποιος ασχολειται με το συγκεκριμενο θεμα εχει δει τοσα και τοσα περιστατικα , αρα δεδομενου αυτου γνωριζει και ο ιδιος τις επιπτωσεις απο τους ασθενεις του. Θα σου πω ενα παραδειγμα αλλο. Ο γιατρος μου, μου ειπε να κοψω την πρωτεινη που παιρνω λογω γυμναστηριου γιατι κανει κακο.... Πολλοι γιατροι που δεν ασχολουνται με το κομματι γυμναστικης, εχουν την ιδια γνωμη...χωρις ουσιαστικο λογο.
Αυτό που αναφέρω είναι άποψη δύο γιατρών που ασχολούνται με τις μμ ....αλλά πέρα απ' αυτό ας δεχτώ την άποψη σου κ ότι αυτη είναι η μία όψη του νομίσματος....υπάρχει κ η άλλη όψη του νομίσματος που απλά κ όμορφα όσοι κάνουν μμ ενθαρρύνουν τους ασθενείς στην χρήση της φίνα για να σιγουρεψουν κ να δέσουν την δουλειά τους .....
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JOJO

Active Member
Αυτό που αναφέρω είναι άποψη δύο γιατρών που ασχολούνται με τις μμ ....αλλά πέρα απ' αυτό ας δεχτώ την άποψη σου κ ότι αυτη είναι η μία όψη του νομίσματος....υπάρχει κ η άλλη όψη του νομίσματος που απλά κ όμορφα όσοι κάνουν μμ ενθαρρύνουν τους ασθενείς στην χρήση της φίνα για να σιγουρεψουν κ να δέσουν την δουλειά τους .....

Ποιοι είναι αυτοί οι γιατροί;
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Αυτό που αναφέρω είναι άποψη δύο γιατρών που ασχολούνται με τις μμ ....αλλά πέρα απ' αυτό ας δεχτώ την άποψη σου κ ότι αυτη είναι η μία όψη του νομίσματος....υπάρχει κ η άλλη όψη του νομίσματος που απλά κ όμορφα όσοι κάνουν μμ ενθαρρύνουν τους ασθενείς στην χρήση της φίνα για να σιγουρεψουν κ να δέσουν την δουλειά τους .....

Ειναι προβληματκή η παρομοίωση με το νομισμα διοτι προυποθετει οι 2 γνωμες να ειναι ΙΣΑΞΙΕΣ.
Στην πραγματική ζωη, ΠΟΤΕ 2 γνωμες δεν έχουν την ίδια τεκμηρίωση ή αξία.
Αναρωτηθείτε αν έχω κάποιο συμφερον να δινω φιναστεριδη, αν έχω κάποιο συμφερον να την υποστηριζω, αν έχω κάποιο συμφερον να έχω γραψει 2 τεραστια κεφάλαια στα βιβλία μου, αν οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολοι σχεδόν οι αξιόλογοι ιατροι στο εξωτερικό έχον συμφερον να την προτεινουν μιας και ΜΕΙΩΝΕΙ τις αναγκες σε μοσχευματα, τον αριθμο των επεμβασεων και την απόγνωση του ασθενή (άρα παταει καλυτερα στα πόδια του και παίρενι , μάλλον, πιο συνετες αποφάσεις!)
Κάποιοι μάλιστα την απαιτούν από τους ασθενείς πριν την ΜΕΤ.
Μετά, δείτε ποιοι ειναι οι ιατροί που λέτε, ποια η ακαδημαική τους καταξίωση (δεν τους ξέρω, να ξεκαθαρισω), ΑΝ παίζει να έχουν συμφέρον να ΜΗΝ προτεινουν φιναστεριδη και μετα ζυγιστε μόνος σας την βαρύτητα της γνώμης τους ως καλαμιές στον ακαδημαικό κάμπο....

Στους 1200 ιατρούς της ISHRS υπάρχει ομοφωνία οτι τα ποσοστα παρενεργειων ειναι ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ των μελετων ΠΑΝΤΟΤΕ αναστρεψιμα.
Συνολικά οι ιατροί αυτοι έχουν δει εκατομμύρια ασθενεις όπως καταλαβαινετε.

Δεν αμφισβητω το δραμα που μπορει ναέχει ζησει ο οποιοσδήποτε εδω μέσα ή αλλού.
Απλά εγω ΩΣ ιατρος θα βασισω τις αποφάσεις μου σε επιστημη και ΟΧΙ σε προσωπικές ιστορίες.

Σας δινω και τα αποτελεσματα προσφατης μελέτης που χρηματοδοτηθηκε από την ISHRS (ΜΗ-κερδοσκοπική προφανως και με κανενα συμφερον να προωθήσει ένα παμφθηνο φαρμακο που η πατεντα του έχει λήψει εδω και 15 χρόνια!)

Finasteride for Androgenetic Alopecia Is Not Associated with Sexual Dysfunction: A Survey-Based, Single-Centre, Controlled Study
 

Συνημμένα

  • 89.full.pdf
    1.6 MB · Προβολές: 30

dimitris50423

Well-Known Member
Αυτό που αναφέρω είναι άποψη δύο γιατρών που ασχολούνται με τις μμ ....αλλά πέρα απ' αυτό ας δεχτώ την άποψη σου κ ότι αυτη είναι η μία όψη του νομίσματος....υπάρχει κ η άλλη όψη του νομίσματος που απλά κ όμορφα όσοι κάνουν μμ ενθαρρύνουν τους ασθενείς στην χρήση της φίνα για να σιγουρεψουν κ να δέσουν την δουλειά τους .....

Η χρήση φινας μετά από μμ συγχωρεί κάποια λαθάκια κλείνει περιοχές στη σύνδεση μαμά μαλλιών και μεταμοσχευμενων και boostarei το αποτέλεσμα αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Και σίγουρα κάποιοι γιατροί το προτείνουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιστατικών τους για να εξασφαλίσουν ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Ειδικά κάποιους μήνες πριν και για τον επόμενο χρόνο μέχρι να κλειδώσει το καλό αποτέλεσμα.
Μετά τα 45-50 αν έχεις χορτάσει τη σεξουαλική σου ζωή ξεκινάς το χάπι και όπως λέει ο γιατρός μπορεί να σε προστατεύσει και από ασθένειες του προστάτη το να παίρνει ένας 20χρονος 25χρονος φίνα και να ψάχνει τη στύση του για ποιο λόγο; Το ποσοστό παρενεργειών δεν είναι 2% κάποια στιγμή η φίνα σου τα σκάει. Παλιά μέλη του φόρουμ που έκαναν χρήση χρόνια έχουν πει με λεπτομέρειες τις εμπειρίες τους. Δεν τα φαντάστηκαν.
Συγκεκριμένη χρήση περιορισμένη χρονικά γύρω από μια μεταμόσχευση ώστε να εξασφαλιστεί ένα αποτέλεσμα τη θεωρώ αποδεκτή όχι όμως μακροχρόνια. Αυτή είναι η δική μου γνωμη. Και είχα ρωτήσει δερματολογο στο παρελθόν που μου είχε προτείνει regain και ουρολόγο ιατρό και μου είπαν να μη το σκέφτομαι. Ο καθένας μπορεί να ρωτήσει ιατρό που εμπιστεύεται για να δει τι θα του πει.
 

Georgie

Well-Known Member
Το ελπίζω georgie γιατί ξέρω και κάνα δυο 50αρηδες που παραδέχονται ανοιχτά ότι το έχουν σταματήσει το άθλημα. Και δεν είναι χρήστες φινας.
Συμβαίνει οταν μένεις με μια γυναικα πολλα χρονια . Η μονογαμία ειναι δυνητικά πιο επικίνδυνη για τη σεξουαλικη ζωη απο τη φίνα . Ειναι στάνταρ
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Η χρήση φινας μετά από μμ συγχωρεί κάποια λαθάκια κλείνει περιοχές στη σύνδεση μαμά μαλλιών και μεταμοσχευμενων και boostarei το αποτέλεσμα αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Και σίγουρα κάποιοι γιατροί το προτείνουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιστατικών τους για να εξασφαλίσουν ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Ειδικά κάποιους μήνες πριν και για τον επόμενο χρόνο μέχρι να κλειδώσει το καλό αποτέλεσμα.
Μετά τα 45-50 αν έχεις χορτάσει τη σεξουαλική σου ζωή ξεκινάς το χάπι και όπως λέει ο γιατρός μπορεί να σε προστατεύσει και από ασθένειες του προστάτη το να παίρνει ένας 20χρονος 25χρονος φίνα και να ψάχνει τη στύση του για ποιο λόγο; Το ποσοστό παρενεργειών δεν είναι 2% κάποια στιγμή η φίνα σου τα σκάει. Παλιά μέλη του φόρουμ που έκαναν χρήση χρόνια έχουν πει με λεπτομέρειες τις εμπειρίες τους. Δεν τα φαντάστηκαν.
Συγκεκριμένη χρήση περιορισμένη χρονικά γύρω από μια μεταμόσχευση ώστε να εξασφαλιστεί ένα αποτέλεσμα τη θεωρώ αποδεκτή όχι όμως μακροχρόνια. Αυτή είναι η δική μου γνωμη. Και είχα ρωτήσει δερματολογο στο παρελθόν που μου είχε προτείνει regain και ουρολόγο ιατρό και μου είπαν να μη το σκέφτομαι. Ο καθένας μπορεί να ρωτήσει ιατρό που εμπιστεύεται για να δει τι θα του πει.

Βλέπω μεγάλη σιγουριά για αυτα που αναφερετε, ότι ...στα σκαει η φινα, οτι οι ασθενείς ψαχνουν την στυση τους κτλ.
Επίσης, οτι γνωριζετε οτι το ποσοστο παρενεργειων ειναι > 2%.
και αναφερετe ότι το δειγμα σας ειναι τα ..."παλια μέλη του φορουμ" σωστά?
και ένας δερματολογος και ένας ουρολογος που ειπαν μακρυα.
Οκ.
Ας μην πτοηθούμε από το αρθρο το ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΩΝ παγκοσμιώς που ανεβασα, ουτε από την έγκριση του FDA, ούτε από την αθροιστική εμπειρία εκατομμυριών ασθενών και χιλιάδων patient-years και doctor-years.

Εγώ πάντως ως ιατρός τόση ακρίβεια στην πρόβλεψη παρενεργειών, τετοια ανατριχιαστικά στατιστικά επιπολάσμού τους και τετοια σιγουρια για το μέλλον κάποιοου που ούτε έχω εξετάσει ΚΑΝ δεν έχω....
 

Xristoforaz

Well-Known Member
Και το λειζερ εχει εγκριθει απο το fda...τη φιναστεριδη αποφευγετε να την δωσετε σε ασθενεις γιατι κατα βαθος γνωριζετε οτι δινει παρενεργειες! Το 2/100 αποτελει μυθοπλασια! Πως γινεται με χρηση φινας και ντουτα που ειχα κανει τοπικα κιολας, να επεσα αμεσως μεσα στο 2/100? Το ποσοστο παρενεργειων της φινα και μαλιστα ασχημων κυμαινεται μεταξυ του 1 στους 2 και 1 στους 4 και οχι 1 στους 50 οπως διαδιδεται απο τις "ερευνες" !!! Ημαρτον με αυτη τη φιναστεριδη!
Το σωστο σχημα χωρις παρενεργειες ειναι το παλμετο το ειδικο που προτεινεται στο νημα που ανοιξε ο Γερασης, οι διοδιοι του καλου του λειζερ που προτεινει ο κυριος Αναστασακης και το δενδρολιβανο για το οποιο υπαρχουν δυο ερευνες που δειχνουν οτι ειναι ισαξιο της μινοξ(η μια ερευνα) και εχει dht δραση(η αλλη ερευνα)
Επισης η dhi εχει απαγορευσει στους ασθενεις της να λαμβανουν φιναστεριδη!
Και κακως που η advanced θεωρει τη χρηση της φινα εστω και τοπικα στο κεφαλι, ως υποχρεωτικη!
Σημασια δεν εχει αν δινει στοχευμενα καποιο αποτελεσμα που θα αναδειξει τη φημη ενος μεγαλογιατρου αλλα τις βλαβες που προκαλει στον οργανισμο που κρατανε πολυ! Και καποιες ειναι μονιμες!
Ενω ο κυριος Αναστασακης γενικα στα βιντεο του εχει δικιο, σε αυτο εν προκειμενω οδηγει τους ασθενεις στο να ξανασκεφτουν τη χρηση της επικινδυνης χημικης φινα!
Χιλιες φορες εφαρμογη λειζερ παρα φινα!
Ερωτηση! Το λειζερ περιλαμβανεται στο κοστος της επεμβασης η πληρωνει εξτρα οποιος θελει να το εφαρμοσει σπιτι του για 7 λεπτα καθε ημερα?
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@Xristoforaz σε ευχαριστούμε για την προσωπική σου άποψη για την φίνα, σε παρακαλώ να ανακαλέσεις το ότι «κατά βάθος γνωρίζετε ότι δίνει παρενέργειες». Το ότι έχεις άλλη άποψη είναι δεκτό, το να υποθέτεις πράγματα για αυτούς που την χορηγούν είναι άδικο και απρεπές.
 
Μπλουζα