Σχολιασμός αποτελέσματος από ελληνική κλινική

Πως σας φαίνεται το παρακάτω αποτέλεσμα;

  • Καλό

    Ψηφοφορίες: 1 6.3%
  • Μέτριο

    Ψηφοφορίες: 3 18.8%
  • Κακό

    Ψηφοφορίες: 12 75.0%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    16

Adriano

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να σχολιάσουμε το αποτέλεσμα που θα παραθέσω στο παρακάτω link. Πως φαίνεται στο forum;

http://instagr.am/p/Bh9JelkBBnJ/
Υπάρχει πιθανότητα να έχει κάνει κάτι λάθος ο ασθενής;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makis25

Well-Known Member
ψηφισα κακο , ημουν αναμεσα στο μετριο και κακο αλλα μια φωτο ειναι παραπλανητικη , αισθανομαι πως το παιδι ειχε μεγαλο προβλημα . Αλλα οπως και να χει , πρωτη μεταμοσχευση , φτιαξε του μια hairline ρε παιδι μου . Αν σε στημενη φωτο που χρησιμοποιειται για να τραβας πελατεία , δειχνεις ως αποτελεσμα ανυπαρκτη hairline , και 10 τριχες παραπανω χτενισμενες ωστε να καλυπτουν τοτε μπραβο , πετυχες οτι ακριβως και η dhi . Ενα κακο αποτελεσμα απο hdc για παραδειγμα , απο οσα εχω δει , θα συγκαταλεγοταν στα καλυτερα των καλυτερων στις ελληνικες κλινικες , και στις 2 . Την κλινικη του αναστασακη την βαζω περιπου εκει που ειναι και η dhi , απλα με μαχαιρωμενες δοτριες λογω στριπ . Ομως και τα δυο περιστατικα εδω στο νημα , ειναι παραπλανητικα . Εχουμε δει πολλες πλεον φωτογραφιες απο advanced και παντα συμβαινουν τα εξης . Hairline με σχεδον καθετες τριχες μπροστα , αμφιβολου επιτυχιας τοποθετηση στην συναρμογη με τη φυσικη hairline στους κροταφους , συνηθως πολυτριχα ακομα και μπροστα μπροστα στη hairline , και προβληματα στην δοτρια . Επισης ειχα δει βιντεο στο facebook της advanced , οπου κοπελα εκανε διαλογη μοσχευματα που ειχαν μολις βγει απο δοτρια , και ηταν μεγαλη απογοητευση το ποσα πολλα πηγαιναν για πεταμα . Η ταχυτητα με την οποια εξαγουν οδηγει σε μεγαλο transection και αυτο το βιντεο ηταν η αποδειξη . Δε ξερω αν μπορει να το βρει καποιος να το ποσταρει εδω . Νομιζω ειχα μετρησει καμια 10αρια μοσχευματα που πηγαν για πεταμα μονο στην διαρκεια του βιντεο σε ενα λεπτο η κατι τετοιο. Τουλαχιστον οι αραιες ( ή πολυ αραιες ) hairline της dhi εχουν σωστη φορα , ξαπλωμενη τριχα τυπου hasson&wong , οπως ακριβως βλεπεις να κανουν και οι μεγαλοι γιατροι στο εξωτερικο . Απλα επιτυχίες με 15-20 τριχες ανα εκατοστο. Ντροπη Dhi ! Αλλα με αφορμη το τρανσεξιον , την εικονα της δοτριας , και τη λαθος φορα , οπως και με γνώμονα πως μια αραιη hairline διορθωνεται , αλλα μια πυκνη με λαθος κληση στις τριχες οχι , δε θα μπορουσα να προτεινω σε καποιον να παει στην advanced . Μην παρασύρεστε .



εδιτ; δε θυμομουν σωστα , ειδα το βιντεο 20 δευτερολεπτων , οπου η κοπελα κανει διαλογη μοσχευματων , και απορριπτει 3 μοσχευματα στα 10 . Δεν λεω πως σε αυτο το περιστατικο ο ασθενης ειχε 30% τρανσεξιον , αλλα να ειχε χαμηλο νουμερο 2-5% πολυ δυσκολο μ κανει , δεν ειναι καλη ενδειξη το βιντεο .
 
Τελευταία επεξεργασία:

koumparos

Well-Known Member
Το δεύτερο φενέται πολύ καλό.Για το πρώτο θέλουμε περισσότερες λεπτομέρειες.Οι hairlines του βεκρή (η πλειοψηφία) σε μέτριες αραιωσεις από κοντά δεν έχουν θέμα.Εκανε εκεί ξάδερφος της γυναίκας μου και έχω δει το αποτέλεσμα live.Οτι εχεται δει εδώ στο φόρουμ βάλτε ένα 30-40% καλύτερη τελική εικόνα από κοντά.Σε σχέση με τα ξαδέρφια μου που έκαναν στον χασον με περισσότερα τελικά μοσχεύματα μπαίνεις στο τρυπάκι να σκεφτείς εάν αξίζει να δαπανήσεις μια περιουσία για αυτό το κάτι παραπάνω που μόνο εάν είσαι ψείρας αντιλαμβάνεσαι.Δυστυχως όμως η εικόνα του ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ από κοντά σε κοντά κουρέματα είναι τραγική.Χειροτερη από τις φωτό.Κριμα πολύ κρίμα να μην αλλάζουν τακτική.Θα αποτελούσαν μια πολύ καλή λύση για χαμηλά μπάτζετ.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Το transection αν ηταν υψηλο maki δεν θα βλεπαμε την καλυψη που εχουν τα περιστατικα της advanced.
Εγω εβαλα 2300 μοσχευματα ποιο transection; ο mic6 καλυψε ολο το κεφαλι και ποσοι αλλοι
 

karampalikis

Active Member
Δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά απο τις φώτο που έχουν οι ελληνικές κλινικές. Οι περισσότερες είναι απαράδεκτες. Πως θα βγάλεις ένα ασφαλές συμπέρασμα; Ούτε πληροφορίες δίνουν του τύπου: πάχος τρίχας, λόγο. Να δούμε πότε θα ανεβάσουν και κανένα βίντεο.
 

tasos33

Well-Known Member
Και τι σχεση εχει αυτο που λες με. Το trans?


Το transection αν ηταν υψηλο maki δεν θα βλεπαμε την καλυψη που εχουν τα περιστατικα της advanced.
Εγω εβαλα 2300 μοσχευματα ποιο transection; ο mic6 καλυψε ολο το κεφαλι και ποσοι αλλοι
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makis25

Well-Known Member
Το transection αν ηταν υψηλο maki δεν θα βλεπαμε την καλυψη που εχουν τα περιστατικα της advanced.
Εγω εβαλα 2300 μοσχευματα ποιο transection; ο mic6 καλυψε ολο το κεφαλι και ποσοι αλλοι


ειναι παρα πολυ απλο. Εβαλες 2300 μοσχευματα μπροστα στο κεφαλι σου . Απο τη δοτρια ομως ποσα βγηκαν , ωστε να υπαρχουν αυτουσια 2300 μπροστα; Παντα ειναι παραπανω , σε οποιαδηποτε κλινικη του κοσμου , γιατι το τρανσεξιον δεν γινεται να ειναι μηδεν . Αν για παραδειγμα ειναι ενα 4-5% τοτε εβγαλαν απο τη δοτρια σου 2400 , για να βαλουν μπροστα 2300. Τα υπολοιπα ηταν κομματιασμενα , αχρηστα και πηγαν σκουπιδια . Αυτο συμβαινει παντου . Το ζητημα ειναι να μενει το ποσοστο τρανσεξιον οσο πιο χαμηλα γινεται . Εγω εχω σοβαρες αμφιβολιες για το αν πετυχαίνουν χαμηλα ποσοστα τρανσεξιον και μοσχευματων που εχουν απορριφθει , και στην advanced ( λογο εικονας δοτριας ) , και στη dhi ( λογο εικονας ληπτριας ) και στον Αναστασακη ( και για τους δυο λογους)

Πετυχημενη επεμβαση ειναι αυτη που το καθε μοσχευμα το μεταχειριζεται ο γιατρος σα κατι πολυτιμο . Οχι σα πατατες. Πλεον στο 2019 και με τετοιο ανταγωνισμο απο παντου , δε δικαιολογειται , ακομη και αν κοστιζουν 3000 ευρω τα 2000+ μοσχευματα , να γινονται τετοια λαθη. Γινεται καταστροφη στη δοτρια , μειονονται τα διαθεσιμα μοσχευματα για το μελλον ακομα περισσοτερο . Ειναι πολυ σημαντικοί λογοι για να αποφυγει καποιος ειδικα νεαρος 20-35 το βεκρη . Θα το βρει μπροστα του . Εχω δει στο δρομο κοντο κουρεμα , και καταλαβα πως ηταν μεταμοσχευση βεκρη με το που ειδα το πισω του κεφαλιου . Σφραγιδα .
 

tasos33

Well-Known Member
Ποιες ρυτίδες ποια φρυδια βρε συμφορουμιτες, αντε στις ρυτιδες εβαλε κρεμα, τα φρυδια τα έβγαλε, αυτο το ερμο το αυγοκεφαλο πως το στρογγυλεψε?




Οι ρυτίδες στο μετωπο σε βαζουν σε σκεψεις αν ειναι αλλο ατομο...
 

Adriano

Well-Known Member
Αντριάνο όλο το σκαλίζεις και στο τέλος advance θα καταλήξεις :D

Αυτό ακριβώς. Σας πιέζω να γίνετε καλή κλινική και να ανέβετε επίπεδο. Έτσι θα έρθω. Και μεταξύ μας.

Τσάμπα διαφήμιση θα σας κάνω με τόσο κόσμο που βλέπω κάθε μέρα. Αλλά να γίνετε καλοί όμως έτσι;

΄Παντως μετά το παρακάτω ως γνήσιος μπασκετικός βλέπω την κλινιή με άλλο μάτι. Λαύριο πέρυσι χορηγό DHI , φέτος AHC. Μάλλον είναι παθών ο πρόεδρος.

http://instagr.am/p/BeQ1algFYJh/
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Εδω λενε κλινικες οτι εβαλαν 3500 μοσχευματα και βλεπουμε φυτρωση 65-70% αυτο μπορει να διαπιστωθει πιο ευκολα με το ματι.ξερεις οτι χαθηκαν καποια μοσχευματα.
Το transection στα μοσχευματα δεν νομιζω οτι μπορει να το ξερει κανεις εκτος απο αυτους που συμμετεχουν στην επεμβαση.
 

Harris_G

Well-Known Member
Εγω πιστεύω αρκετά καλή λύση για τα εγχώρια δεδομένα, ειδικά σε μεγάλα NW με κύριο όπλο τα καλά ποσοστά φυτρωσης. Τώρα ένα περιστατικό σαν εμένα που χρειάζομαι dense packing και τέλειο καδραρισμα, πιστεύω ότι δε το χουν. Έτερον εκάτερον όμως.
 

koumparos

Well-Known Member
Χάρης δεν ξέρω τι ηληκια έχεις αλλά με μέχρι και τα 30 τα ίδια στάνταρ είχα και εγώ.Οσο μεγαλώνω και δεν βλέπω τρομερά πράγματα να έρχονται πχ καλύτερα φάρμακα, η περιβοητη κλωνοποίηση δοτριας και με δεδομένο ότι πάω για μεγάλο norwood κάνω ποιο συντηρητικές σκέψεις διότι τα μοσχεύματα είναι πολυτιμα.Καποτε θεωρούσα must να κατεβάσω hairline.Πλεον ούτε που μου περνάει από το μυαλό.Βεβαια με επηρέασε και ο χασον κάποτε όταν μου εξήγησε ότι είναι αδύνατον ένα μελλοντικό μεγάλο norwood να κάνει σκέψεις περί norwood 0 η 1 .Με τα χρόνια κατάλαβα πόσο δίκιο είχε.
 
Μπλουζα