Σημερινα πρωτοσελιδα εφημεριδων

sovagg

New Member
http://news247.gr/newspapers/Afternoon/dimokratia/dhmokratia.782192.html
http://news247.gr/newspapers/Afternoon/adesmeftos_typos/adesmeytos_typos.782220.html

Τα 2 αυτα πρωτοσελιδα που εχω στα λινκ αναφερουν οτι βρεθηκε το κουμπι της τριχοπτωσης στο στρες κ το αλλο πρωτοσελιδο αναφερεται σε φαρμακο με το οποιο φυτρωνουν τριχες στη φαλακρα..Οι εφημεριδες ειναι κ οι 2 σημερινες..Λετε να βγαλουμε μαλλια στο 2011??
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member
Απ: Σημερινα πρωτοσελιδα εφημεριδων

πάλι ευχάριστα νέα πάλι καινούρια θεραπεία πάλι 5 χρόνια αναμονής για το φάρμακο και μετά απο αυτά τα 5 χρόνια άλλα 5 και πάλι τα ίδια απο την αρχή.
 

bark1979

New Member
Απ: Σημερινα πρωτοσελιδα εφημεριδων

ναι θα μαλλιασει η γλωσσα μας .εχει σταματησει να με απασχολει το θεμα για τα μαλλια ,πλησιαζει το διαστημοπλοιο που ειναι 800 στρεμματα στη γη και θα μας ξεμαλλιασουν ολους.ασε που μετα ερχεται και ο κομητης.τελικα ολα ειναι καπινος..
 

bluelove

New Member
Απ: Σημερινα πρωτοσελιδα εφημεριδων

Μάλλον σε αυτό το γεγονός αναφέρονται τα άρθρα: http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=11572&la=1 αλλά επίσης λέει ότι "Η καθηγήτρια Ιβέτ Τας της Ιατρικής Σχολής του UCLA δήλωσε ότι θα χρειαστούν περίπου πέντε χρόνια για να ξεκινήσουν κλινικές δοκιμές στους ανθρώπους". Γιατί τόσο πολύ για να ξεκινήσουν δεν μπορώ να το καταλάβω!
 

tatini

New Member
Απ: Σημερινα πρωτοσελιδα εφημεριδων

Όντως είναι μεγάλο το διάστημα, αλλά φαντάζομαι πρέπει να γίνουν μελέτες πρώτα in vitro, μετά in vivo σε πειραματόζωα, μετα σε ανθρώπους, κ.ο.κ. Δε βγαίνει ο καθένας και λέει βρήκα ένα φάρμακο και προσφέρονται 100 άσχετοι να γίνουν πειραματόζωα.
 

MANKAR

Active Member
Απ: Σημερινα πρωτοσελιδα εφημεριδων

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΑΙ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΑΙ!!!!!!

Ι /
Ι /
Ι /
Ι -
Ι / /
/Ι/
/Ι///////////////
 

SAILOR

New Member
Απ: Σημερινα πρωτοσελιδα εφημεριδων

Τα μάθατε ότι το FDA την έπεσε στο Dr Richard Lee. Πήρα σήμερα το πρωί email για να συμπληρώσω φόρμα για τα προϊόντα που αγόρασα από αυτόν. Το site του αναφέρει :

We're very sorry to inform you that Regrowth LLC has to suspend all operations at this time. In an ongoing audit, the U.S. FDA has deemed our medications to be 'unapproved illegal drugs'. The exorbitant cost of new drug development precludes our pursuing New Drug Applications (NDAs).

Requests for new consultations and orders for medications cannot be processed.

Thank you for your cooperation and understanding.

Richard Lee, M.D.
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Σημερινα πρωτοσελιδα εφημεριδων

Τα μάθατε ότι το FDA την έπεσε στο Dr Richard Lee. Πήρα σήμερα το πρωί email για να συμπληρώσω φόρμα για τα προϊόντα που αγόρασα από αυτόν.

ξεκινα να τα φτιαχνεις μονος τα προιοντα που χρησιμοποιουσες ;)
 
Μπλουζα