Ρινοπλαστική ξανά (tropheus)

Miky

New Member
Αν θες τη γνώμη μου μην το κάνεις γιατί με τη γαλλική μύτη είναι επίφοβο να βγεις σα γουρουνάκι αν ο άλλος δεν ξέρει πόσο να σου φάει το κόκκαλο!αν βέβαια το θες τόσο πολύ ψάξτο πολύ καλά γιατί είναι δύσκολο χειρουργείο!Εγώ στη θέση σου δε θα πείραζα κάτι που ήδη μου αρέσει για να κάνω κάτι που στο τέλος μπορεί να μη μου αρέσει!Η αποκατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη!
Εχεις δικαιο ειναι πολυ δυσκολη επεμβαση απο την στιγμη που εχει υπαρχει καμπουρα στην μυτη..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Rosie

New Member
Καλημέρα σε όλους, 5 μήνες από την επέμβαση, αναπνέω πολύ καλά κι έχει Μέι ένα μικρό πρήξιμο στην δεξιά πλευρά, πηγαίνω στον γιατρό κ μου κλει θα σ κάνω μια ενεσούλα να διώξουμε το πρήξιμο, όντως την έκανε κ μετά από λίγο η μύτη μ ήταν ολόισια κ αρκετά ξεπρησμενη, το έχετε ξανακούσει αυτό; Πρώτη φορά άκουγα για ένεση που βοηθάει να φύγει το πρήξιμο! Τα φώτα σας! Είμαι Φούλ ευχαριστημένη απλώς μ φάνηκε περίεργο γιατί δεν έχω ακούσει ή διαβάσει κάτι
 

note

New Member
Γνω
τοσο πολυ?τι να σου πω πηγαινε απο εκει να του μιλησεις ωφειλει να σου κανει διορθωτικη χωρις να πληρωσεις.Καλο κουραγιο..
Κυπραιου και εγω εχω διαβασει οτι ειναι πολυ καλη..δεν ξερω κατα ποσο αυτα τα φορουμ ειναι αντιπροσωπευτικα..
Γνωρίζει κανείς πόσα χρήματα χρεώνει η Κυπραίου την επίσκεψη?
 

note

New Member
Καλημέρα σε όλους, 5 μήνες από την επέμβαση, αναπνέω πολύ καλά κι έχει Μέι ένα μικρό πρήξιμο στην δεξιά πλευρά, πηγαίνω στον γιατρό κ μου κλει θα σ κάνω μια ενεσούλα να διώξουμε το πρήξιμο, όντως την έκανε κ μετά από λίγο η μύτη μ ήταν ολόισια κ αρκετά ξεπρησμενη, το έχετε ξανακούσει αυτό; Πρώτη φορά άκουγα για ένεση που βοηθάει να φύγει το πρήξιμο! Τα φώτα σας! Είμαι Φούλ ευχαριστημένη απλώς μ φάνηκε περίεργο γιατί δεν έχω ακούσει ή διαβάσει κάτι
εμένα όταν μου έκανε ενεσούλα ήταν για να ισιώσει η μύτη, με ένα υλικο που κράτησε πειρίπου 2 χρόνια
 

ΕΙΡΗΝΗ90

New Member
καλησπερα κ απο μενα ρε παιδια...!φιλε tropheus χαιρομαι, πραγματικα, πολυ για σενα, υστερα απο ολη αυτην την ταλαιπωρια που τραβηξες...πρεπει να σου πω οτι σταθηκες πολυ τυχερος που ειχες καλο αποτελεσμα εχοντας παει σε αυτον το "γιατρο"...κ στο λεω γιατι εμενα μου εκανε πολυ ασχημη δουλεια:))το αποτελεσμα καμια σχεση με ο,τι μου χε δειξει στον υπολογιστη...το προβλημα,που δεν ηταν κ σπουδαιο, παραμενει οπως κ πριν την εγχειριση, αφου την καμπουρα δεν καταφερε να την αφαιρεσει πληρως αλλα αντ'αυτης αφαιρεσε τη μιση ραχη κ τωρα ειναι προβληματικο κ το αμφας, καθως φαινεται στραβο!!τουλαχιστον αναπνεω...αν κ ποτε δεν ειχα θεμα με το διαφραγμα πριν! οταν πηγα να του τα αναφερω πολυ φιλικα κ με καλη συμπεριφορα(αν κ αλλη θα του αρμοζε), με αντιμετωπισε σα να μουν ζωο, φωναζοντας κ λεγοντας πως ολα ειναι τελεια κ οτι ειμαι τρελος!!τον κοιτουσα σα μα@@@ας μη ξεροντας πως να αντιδρασω....τελικα, σηκωθηκα κ εφυγα σχεδον κλαμενος!λυπαμαι, που δεν τον εφτυσα πριν φυγω...τετοια αλαζονεια κ κυριως συμπεριφορα δεν την περιμενα...βλεπεις, οταν επαιρνε το παχυλο κ πληρως αφορολογητο φακελακι του ηταν χαμογελαστος κ γλυκομιλητος!!ποσο αναλγητοι τυχαινει να ναι μερικοι "ανθρωποι" που θελουν να λεγονται κ γιατροι...!εφτασε στο σημειο να μου πει οτι τον ενοχλω συνεχεια κ δεν ειναι υποχρεωμενος να με φορτωνεται!!ακουσον ακουσον!!κ ηταν το προγρμματισμενο ραντεβου μετα απο πολλους μηνες.τωρα θα πρεπει καποια στιγμη, οταν ξαναβρω το κουραγιο κ φυσικα αλλα 3,5 χιλαρικα να κοιταξω για καποιον αλλο γιατρο μη τυχον κ υπαρχει καποια ελπιδα να διορθωθει κατι, αν κ χλωμο το κοβω...κ φυσικα, χωρις συνοδοιπορο σε κατι τετοιο, αφου οι δικοι μου μου λενε οτι φταιω που το ξεκινησα!!
προχωρησες σε καποια επανορθωτικη; κι αν ναι σε ποιον; ευχαριστω!!!!
 

Rosie

New Member
Η ένεση που μου έκανε ήταν ένεση στεροειδών, είναι πολύ γνωστή στους πλαστικούς στο εξωτερικό κ την χρησιμοποιούν σε χειλοειδεις ουλές κ στην ρινοπλαστικη για να υπάρξει πιο γρήγορη επούλωση .
 

ΕΙΡΗΝΗ90

New Member
Η ένεση που μου έκανε ήταν ένεση στεροειδών, είναι πολύ γνωστή στους πλαστικούς στο εξωτερικό κ την χρησιμοποιούν σε χειλοειδεις ουλές κ στην ρινοπλαστικη για να υπάρξει πιο γρήγορη επούλωση .
στη ρινοπλαστικη ποιος γιατρος την κανει; για να ξεπριστει γρηγορότερα η μυτη;
 

Rosie

New Member
εχω γράψει κ πιο πάνω λεπτομέρειες, εγώ την έκανα στον Κύριο Λύρα, σε συνεργασία με τον κύριο Παπάζογλου για το λειτουργικό κομμάτι, είναι στον πέμπτο μήνα κ η μύτη είναι τέλεια , είχε μείνει ένα πρήξιμο στην δεξιά πλευρά κ μετά την ένεση που μ έκανε κάθε μέρα ειναι κ καλύτερα.
 

ΕΙΡΗΝΗ90

New Member
Καλησπερα, αυτο που καταλαβα ειναι μη μπλεξεις με γιατρους. ειμαι 23 ετων και το καλοκαιρι του 2014 πηρα επιτελους την αποφαση να κανω ρινοπλαστικη. Την επεμβαση την εκανα στην κλινικη euromedica στη θεσσαλονικη και ο πλαστικος υποτιθεται πως ηταν απο τους καλυτερους. ο κυριος Χ.Γ. λοιπον (εκτος του οτι σαν ανθρωπος ηταν απιστευτα αλαζονας και κυνικος) οταν το ρωτησα το ποσοστο επιτυχιας πριν κανω την επεμβαση μου ειπε πως κανεις δεν του εχει κανει παραπονα εως τωρα και το ποσοστο αποτυχιας ειναι πολυ μικρο. οταν εκανα την ρινοπλαστικη, μου πειραξε το διαφραγμα ενω δεν ειχε προβλημα, μου εκανε ανοιχτη ρινοπλαστικη για να κανει καλυτερη δουλεια και το αποτελεσμα ηταν το εξης: το ενα ρουθουνι μεγαλυτερο απο το αλλο και η μυτη στραβωσε (προ επεμβασης ειχα μια κεντραρισμενη ισια μυτη, το μονο προβλημα ηταν η καμπουρα), και αυτος ο κυριος αντι να παραδεχτει το λαθος του αποποιηθηκε τις ευθυνες του ισχυριζομενος πως φταιει ο οργανισμος μου γιαυτο.! αυτοι ειναι χασαπηδες δεν ειναι γιατροι. μολις ειδαμε το αποτελεσμα ειπε πως χρειαζεται επανορθωτικη επεμβαση και αυτη τη φορα ισχυριστηκε πως το 80% των επεμβασεων παντα χρειαζονται 2η ρινοπλαστικη!!!!
πως γινεται λοιπον εγω να ξαναεμπιστευτω αυτον τον ανθρωπο να με εγχειρησει για δευτερη φορα?! επισης με τι ψυχικη δυναμη να ξαναμπω σε αυτη τη διαδικασια μετα απο αυτο? (ακομα και με αλλο γιατρο). με τοσα που ακουγονται πραγματικα ειναι μεγαλο το ρισκο για να ξαναμπεις σε αυτη τη διαδικασια.
παροτι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος, για τον συγκεκριμενο εχω σκεφτει να του κανω μεχρι και μηνυση, αλλα φοβαμαι πως δεν προκειται να βρω το δικιο μου. αυτοι οι χασαπηδες χρειαζονται καταγγελιες, δεν ειναι δυνατον να βαζουν κατω νεα ατομα και να τα σακατευουν στην κυριολεξια.
θα μπορουσες να αναφερεις το ονομα του γιατρου; εχεις προχωρησει σε 2η επανορθωτικη επεμβαση;
 

ΕΙΡΗΝΗ90

New Member
Ναι, χρειαζεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια διανυκτερευση. Ειναι αυτονοητο... 3 ωρες χειρουργειο δεν ειναι αστειο. Και στο κεφαλι μαλιστα.. δεν ξερω εαν εκανε διαφραγμα στην τεχνικη, υποθετω ομως πως εκανε. Οπως σου ανεφερα, χρειζομαι παλι επεμβαση, οχι απαραιτητα λογω αποτελεσματος της επεμβασης, αλλα πιθανον λογω αναπτυξης των ιστων.. δεν κανω tutorial, αλλα στις περισσοτερες 'αποτυχιες' ΔΕΝ ευθυνεται ο χειρουργος, αλλα η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ των ιστων της ρινικης κοιλοτητας.. απαραιτητη μια μαγνητικη εκτος απο την ακτινογραφια προ της επεμβασης, οπως και αλγοριθμος υπολογισμου της αιμοραγιας κατα το χειρουργειο, κατι που θα δυσκολεψει πολυ την επεμβαση. Εγω δεν μπορω να κανω σε ιδιωτη, λογω κοστους. Αλλα εαν καποιος θελει να παει σε ιδιωτη, ας ρωτησει και τον Μητσου Ιωαννη. Αλλα δεν ξερω που εχει τι ιατρειο του ειλικρινα. Οταν εκανα την επεμβαση, τον ειχα επισκευθει σε γραφειο του 'ΥΓΕΙΑ', αλλα εψουν περασει 8 χρονια.. Οποιος χρειαζεται, ας δωσει email να του στειλω φωτογραφιες 1 χρονο μετα και τωρα.. οπου θα δει γιατι χρειαζομαι χριρουργειο.. Η μυτη εχει παρει... κληση και υπαρχει θεμα.. Αλλα το ψαχνω για δημοσιο νοσοκομειο, ισως Ιωαννινα.. επιπλεον, απο οτι μου ειχαν πει, μαλλον θα χρειαστει μεταμοσχευση χονδρου απο το αυτι για να προστεθει στον ιστο της μυτης, γιατι υπαρχει ελλειψη υλικου.. ειναι ρισκο παντως.. ειχα ρωτησει πριν 1 ετος καποιον χειρουργο που κανει σε δημοσιο νοσοκομειο της Αθηνας, νομιζω λεγεται Κοντογιαννοπουλος, και μου ειχε πει οτι δεν ειναι ευκολο να γινει επεμβαση.. ισως χειροτερευσει η κατασταση.. ο Κοντογιαννοπουλος εχει το ιατρειο του κοντα σε καποιαν μεγαλη λεωφορο στην Αθηνα.. ειναι και μια Εκκλησια κοντα, και το μετρο πρεπει να απεχει καποτ 1000μετρα.. ουτε που θυμαμαι βασικα.. μου φανηκε χλιδατος και high class.. για τους λιγους.. σοβαρος γιατρος ομως.. και ειλικρινης.. αλλα εγω ψαχνω για δημοσιο ιατρο, οχι ιδιωτη, και ο Κοντογιαννοπουλος απο οτι καταλαβα 'επελεγε' την... 'ιδιωτικη επιλογη'.. και θυμαμαι μου ειχε πει 'μην ξοδεψεις και €5000 και δεν κανεις και την δουλεια δου'.. αρα, αλλο target group ειχε ο ανθρωπος...
Θα μπορουσες να μου στειλεις φωτο σε p.m?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Αναμπελ

New Member
παιδιά την βοήθεια σας, γνωρίζει κανείς πλαστικό χειρουργό θεσσαλονίκη; για τον χάρη γεραμπακάνη γνωρίζεται κάτι
 

Αναμπελ

New Member
ευχαριστώ πολύ tosara. για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο; γιατί από ότι έμαθα έρχεται κ θεσσαλονίκη
 

fani3

New Member
Έχει κάνει κανείς προσφατα επέμβαση στο Λουλούδη;Σκέφτομαι να προχωρήσω άμεσα και θα ήθελα πολύ να με βοηθήσετε
 
Μπλουζα