Ρινοπλαστική ξανά (tropheus)

chrissallou

New Member
Οσοι κανετε επανορθωτικη ρινοπλαστικη,τι ακριβώς δε σας αρεσε τη 1η φορα και ξαναμπαίνετε στη διαδικασία του χειρουργειου???

Εμένα μοθυ αφαίρεσαν πολυ χόνδρο απο μπροστα με αποτελεσμα η κορυφη της μυτης να μην εχει στηριγμα και με τα χρονια να πέφτει και εχει ασχημυνει και φαρδυνει πολυ το κατω μερος. Και τωρα θελει μόσχευμα για να στηριχτεί!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Forhope

New Member
Έμενα από τα πλαϊνά της ράχης με έκανε βαθούλωμα, ένα καρουμπαλάκι λίγο πιο πάνω απ'το ακρορρίνιο και η ράχη της μύτης από το μπροςτινό μέρος είναι χαμηλωμένη και εκεί είναι που θα χρειαστεί ο χονδρος. Και με όλα αυτά η μύτη φαίνεται ασύμμετρη
 

@lex

New Member
Ελπίζω να μην εχω αναλογο θεμα..τωρα ή μετα..τελικα δε πρεπει να τα βάζουμε με τη μητερα φύση ....
 

ofotis

New Member
Λοιπόν....

Επειδή με απασχολεί και έμενα το θέμα...το έχω ψάξει όσο δεν πάει.

Έχω διαβάσει όλα τα φορουμς και έχω παρατηρήσει το εξής μοτίβο για τον κ. Λουλ..δη

  • Όλα τα μέλη που τον προτείνουν είναι νέα μέλη
  • Όλοι λένε πάνω κάτω τα ίδια ακριβώς άλλα με αλλά λογία...
  • Κανένας δεν μου απαίτησε για πριν και μετά φώτο
  • Κανένα μέλος από αυτά δεν είναι ενεργά μετά το ποστ για τον συγκεκριμένο

Ψάξτε το και μονοί σας και θα το διαπιστώσετε


Έμενα όλα αυτά μου μυρίζουν πολύ....

Γενικά θα πρωτινά να μην πιστεύετε αυτά που γράφονται στο ίντερνετ.

Οποιοσδήποτε μπορεί να φτιάξει πολλαπλούς λογαριασμούς και να κάνει τον οποιοδήποτε γιατρό θεό η άχρηστο.

Ζητάτε πάντα πριν και μετά φώτο από τα μέλη που σας προτείνουν κάποιον γιατρό,αν σας τα μασάνε....τρέξτε.

Άλλο ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι να μην σας στείλουν άσχετες φώτο από το ίντερνετ.

Πηγαίνετε στο https://ctrlq.org/google/images/ , ανεβάστε την φώτο,πατάτε “Show Matches” αν δείτε αποτελέσματα στο ίντερνετ,σημαίνει πως η εικόνα είναι από το διαδίκτυο και μάλλον κάτι παίζετε....

Δεύτερο...

Επισκεφτείτε τον γιατρό που θέλετε,ρωτήστε τον ότι σας απασχολεί. Δείτε πως σας απαντάει,πως σας αντιμετωπίζει ?

Σας εμπνέει εμπιστοσύνη ? Ρωτήστε τα πάντα που σας απασχολούν. Αν ξεχάστε κάτι,πηγαίνετε ξανά.

Εγώ προσωπικά πήγα σε κάποιον εδώ Θεσσαλονίκη ,αφού πρώτα είδα πριν και μετά και από μέλη και από το διαδίκτυο για την δουλειά του.

Στο γραφείο του ζήτησα να δω και άλλα που δεν είχε στην ιστοσελίδα του.

Σημαντικό: Ρωτήστε για αποτυχημένες περίπτωσης,πως έτυχαν,γιατί και τι κάνει ο γιατρός σε αυτή την πρόσπτωση.
Ρωτήστε για ποσοστό αποτυχίας της αγοράς και του συγκρινόμενο γιατρού...αν σας τα μασάει η σας πει 100% ....τρέξτε.

Ο γιατρός μου εξήγησε τα πάντα και με λεπτομερείς για 1 ολόκληρη ώρα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι μου εμπνεε εμπιστοσύνη.

Μόλις μπορέσω οικονόμα θα πάω και θα σας πω και τα αποτελέσματα μου.


Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο
 

ofotis

New Member
Συγχαρητήρια !
Έκανε η γυναίκα μου (πριν 9 χρόνια) ανόρθωση στήθους, πολύ πετυχημένη και πριν 2 μήνες βλεφαροπλαστική, στον μοναδικό Δρ. Γ. Μήτσου SafeSurgery (αυθημερόν, αναίμακτα, χωρίς νάρκωση-πόνο-επιπλοκές, οικονομικά).
Σύντομα θα μιλάνε όλοι για αυτόν, για μιά επαναστατική θεραπεία του ...
 

Forhope

New Member
Θα ηθενα να ρωτησω το εξης: Οσοι κανατε ανοιχτου τυπου ρινοπλαστικη το σημαδι γινεται αντιλυπτο στα δικα σας ή και αλλλονων ματια;
 

@lex

New Member
Το οιδημα στη μύτη περιπου σε ποσο καιρο φευγει απο τη στιγμή που βγαινει ο ναρθηκας? Οταν έβγαλα το ναρθηκα υπήρχε αρκετο πρήξιμο ψηλα αλλα το ακρορινιο ήταν μια χαρα,μετα απο μια βδομαδα αφαίρεσης του ναρθηκα, μου φαινεται πως εχει παει το πρήξιμο στο ακρορινιο(και το νιωθω και το βλέπω) ειναι φυσιολογικό αυτο???
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

maraki90

New Member
forhope το σημαδι δεν φαινεται σχεδον καθολου μην αγχωνεσαι γι αυτο..@Lex νομίζω ότι είναι φυσιολογικό γτ και εγώ είμαι στις δύο βδομάδες και νιώθω ακριβώς το ίδιο..της κάνεις μασαζ;
 

@lex

New Member
forhope το σημαδι δεν φαινεται σχεδον καθολου μην αγχωνεσαι γι αυτο..@Lex νομίζω ότι είναι φυσιολογικό γτ και εγώ είμαι στις δύο βδομάδες και νιώθω ακριβώς το ίδιο..της κάνεις μασαζ;
Μασαζ???? Οχι ,πως??? Να σου πω την αληθεια τη φοβαμαι λιγο γιατι τη νιωθω πρησμένη και πονάει ελαχιστα στα αγγιγματα
 

dee90

New Member
Καλησπέρα.. Θα ήθελα να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου μαζί σας.. (Ακολουθεί μεγάλο μήνυμα.. sorry. Νομίζω είναι σημαντικά κάποια πράγματα να τα ακούσει κανείς για να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη απο τους επόμενους)
Είμαι 26 και ήθελα να κάνω διόρθωση στο αισθητικό κομμάτι της μύτης μου απο τα 15 μου. Υπήρχε μια μικρή δυσκολία αναπνοής απο την δεξιά πλευρά αλλά τίποτα πολύ σοβαρό. Μπορούσα να ζήσω άνετα με αυτό. Δεν μπορώ να πω οτι είχα πολύ μεγάλη μυτή. Ηταν αρκετά λεπτή στο πανω μέρος , το κοκαλο προεξείχε λίγο, το ακρορρίνιο ήταν πιο φαρδύ με κλήση προς τα κάτω αλλά όχι σε σημείο να πω οτι ήταν και χάλια :p. Παρόλα αυτά εφόσον πέρναγαν τα χρόνια και η επιθυμία μου παρέμενε η ιδια αποφάσισα να το κάνω. (ps ασχετο σχετικό αλλά καλό είναι να λέγονται και αυτά : δεν είχα δεχτεί ποτέ bullying για την μύτη μου. ***αν θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή πάνω σας κάντε το για εσάς και όχι επειδή σας δημιούργησε την ανασφάλεια κάποιος άλλος. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε ΚΑΝΕΝΑΝ***. )
Εδώ θέλω να σημειώσω επίσης οτι δεν συμφωνούσε κανείς απο την οικογένειά και τον στενό μου κύκλο να το κάνω αυτό καθώς με θεωρούσαν υπερβολική + εννοειταί οτι φοβόντουσαν να μην πάθω κάτι και εννοείται οτι τα χρήματα είναι πολλά και οι εποχές δύσκολες. Παρόλα αυτά μετά απο πολύ κλάμα και άπειρες συζητήσεις οι δικοί μου έδειξαν να καταλαβαίνουν (ε και το πηραν και αποφαση οι άνθρωποι οτι μετα απο 10 χρόνια μάλλον το εννοω οτι το θέλω) και με προέτρεψαν να πάω σε έναν στρατιωτικό γιατρό (απο τον κύκλο τους που εμπιστευονται και ξέρουν. Που όντως ο άνθρωπος είχε κάνει και σε δυο μέλη της οικογενειας μου πλαστική αλλά άλλου είδους. κοιλιοπλαστικη με μεγάλη επιτυχία κτλ).
Το πρώτο λαθος που έκανα είναι οτι πήγα έτοιμη να εξηγήσω για το τι θέλω μόνο απο το πλάι της μύτης μου, που αυτό ηταν να μηηηηηηην γίνει γαλλική αλλά ίσια ( να φύγει τελείως αυτό το κοκαλακι που υπήρχε δηλαδή) και να μην γίνω σαν γουρούνι και να πάει η μύτη στο θεό. Πίστευα οτι πραγματικά αυτό που ζήτησα ήταν πιο απλό απο απλό. Μια ίσια μύτη που να κοιτάει ευθεία.... όχι κάτω, όχι πάνω. Ο γιατρός συμφώνησε απόλυτα και με επιβεβαίωσε οτι έτσι και θα γίνει και όσο για το μπροστινό μέρος όπως μου είπε θα το λεπτύνουμε ελάχιστα για να γίνει πιο γλυκια. Δεν μου έδειξε στο photoshop πως θα την έκανε πράγμα το οποίο δεν βρίσκω απόλυτα κακο με την έννοια οτι αλλο να σου ζωγραφίσω μια μύτη και άλλο να στην σκάψω να στην σπασω και να δούμε πως θα εξεληχθεί. Ο οργανισμός μπορεί να αντιδράσει όντως πολύ διαφορετικά απο αυτό που υπολογίζαμε.
Δεν πήγα παραδείγματα με το τι μύτη θέλω. Μπορεί να σας αρέσει μια μύτη που σε ένα πρόσωπο μπορεί να φαίνεται υπέροχη αλλά στο δικο σας να μην ταιριάζει καν. Σύμφωνα με το δικό σας πρόσωπο και με την μύτη που ήδη έχετε πρέπει σε λογικά πλαίσια να συζητήσετε πως μπορεί να βελτιωθεί.
Που λέτε το 2ο λάθος ήταν οτι δεν πηρα μια 2η και μια 3η και μια 4η γνωμη μην σας πω. Για μένα μην πάτε σε έναν και όλα τέλος τον κλείσαμε! Ψάξτε. Το τονίζω εγώ γιατί δεν έψαξα.
Anyway έκανα το χειρουργείο πριν 6 μήνες. Κράτησε 3 ώρες. Δεν πόνεσα καθόλου μετά, έβγαλα αίμα αλλά σε πολύ φυσιολογικα πλαίσια. Έκατσα ένα βράδυ στην κλινική και την επομενη μέρα ήμουν σπίτι μου. Δουλειά επέστρεψα μετά απο 15 μέρες. Πρήστηκα πολύ και απο μελανιές λίγα πράγματα. Ο γιατρός ήρθε με είδε την επόμενη μέρα. Μου πε οτι όλα πήγαν καλά και πήγα σπιτάκι μου. Φοβόμουν απίιιιιιιιστευτα για το τι υπήρχε κάτω απο τον νάρθηκα αλλά αυτό που μπορούσα ήδη να δω ήταν οτι το ένα μου ρουθούνι ήταν πιο μεγάλο απο το άλλο (πράγμα που δεν ίσχυε πριν.) Αυτό με ανησύχησε αλλά είπα οτι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου για να ανησυχώ απο τώρα. Μετά απο 10 μέρες αν θυμάμαι καλά έβγαλα τον νάρθηκα και η πρώτη εικόνα ήταν ΣΟΟΟΟΟΚ. Ήταν απίιιιιιιιστευτα πρησμένη , πολύ πιο λεπτό το ακρορρίνιο και φουλ ψηλά ....και το κοκαλάκι ήταν πιο μεγάλο απο πριν... και απο μακριά η μυτη μου ήταν πλέον πολύ πιο κοντή. Είπα οτι έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωή μου. Άλλο να ακους ιστορίες για το πως είσαι μετά το χειρουργείο και άλλο να το βιώνεις. Τουλάχιστον έτσι λέει η δική μου εμπειρία.
Παρόλα αυτά με είχε ενημερώσει ο γιατρός οτι το πρήξιμο θα υποχωρεί στο 3μηνο και θα ξεπρηστεί ακόμα παραπάνω στο 6μηνο. Και οτι θα πέσει το ακρορρίνιο. Μπορώ να πω οτι είχε δικιο. Έχω μπει στον 6ο μήνα μόλις και στα πλάγια είναι πολύ καλύτερα αν και ακόμα υπάρχει οίδημα + το ακρορρίνιο έχει κάτσει πολύ αν και συνεχίζει να έχει μια μικρή κλήση προς τα πάνω. Απο την μια μπορώ να πω οτι μου αρέσει πλέον η ιδέα της μικρής κλήσης απο το πλάι όπως φαίνεται τουλάχιστον. Απο την άλλη όταν δεν έχεις συνηθίσει να φαίνονται σχεδόν καθόλου τα ρουθουνια σου 26 χρόνια και τώρα τα βλέπεις φατσα κάρτα είναι κάπως. Ειδικά όταν είναι διαφορετικά σε μεγεθος όπως προείπα. Όσο περναει ο καιρός εννοείται οτι είναι καλύτερη και τη συνηθίζω ΑΛΛΑ... λάθη... Το μεγαλύτερο που με στεναχωρεί πολύ είναι τα ρουθούνια.. δεν είναι μικρή η διαφορά τους. 2ο έχει μια κλήση η μύτη προς τα δεξια (ήταν ολόισια η κλήση της πριν) 3ον το ρουθούνι που είναι μικρότερο απο την εξωτερική του πλευρά είναι πιο πεταχτό και 4ο οτι το ακρορρινιο .. παραπάνω λεπτό απο οσο θα έπρεπε πλέον. Α και το κοκαλάκι προεξέχει παλι το ίδιο με πριν στην τελική!!!!
Πήγα στον γιατρό στο 4μηνο να με ξαναδεί και δεν έβλεπε καμία απο αυτές τις ατελειες.. πράγμα που με στεναχώρησε. Δεν πηγα να του πω φτιαχτη μου και άλλο και να του ζητησω τον λογο. Ημουν πολύ ευγενική και ήθελα απλά να παραδεχτει αυτό που βλέπαμε και οι δυο! Οπως και να χει καταλαβα οτι δεν θα παει κάπου η συζητηση τον ευχαρίστησα και έφυγα. (και επίσης διάβασα οτι πολλοί είχατε άξεστες συμπεριφορές απο πολλούς γιατρούς οπότε προχωράω)..
Οι δικοί μου με λένε πάλι υπερβολική και στεναχωριούνται που δεν είμαι ικανοποιημένη αλλά παιδιά...δε με ξερετε δεν σας ξέρω αλλά όταν θες κατι πολύ καιρό και είναι το μόνο που θες.. και βλέπεις οτι δημιουργούνται προβληματα που δεν υπήρχαν πριν.. και αυτά που ήθελες να διορθώσεις δεν διορθώθηκαν ακριβώς... ε.. σε παίρνει απο κάτω..
Αν και είναι νωρίς και έχουν περάσει 6 μήνες σκέφτομαι σοβαρα να πάω να πάρω 2η γνώμη.
Απο όσα έχω διαβάσει σκέφτομαι να πάω στον Κόλλια και στον Λουλουδη. Στον 2ο έχει πάει μια γνωστή μου και ενώ οι φωτος πριν την δω δεν με τρέλαναν απο κοντά ήταν αρκετά καλή και το έχει κάνει 3-4 χρόνια τώρα. Για τον 1ο έχω ακούσει καλά λόγια δεν έχω δει παράδειγμα απο κοντά.
Πάντως αν με ρωτάγατε αν θα γύρναγα τον χρόνο και αν θα έκανα ξανά αυτή την επέμβαση θα σας έλεγα ΝΑΙ.
Αλλά σίγουρα θα το είχα χειριστεί πολύ διαφορετικά. Διότι τι να το κάνεις να κάνεις μια προσπαθεια για το καλύτερο και τελικά να έχεις το ίδιο πεσμένη αυτοπεποίθηση με πριν και στεναχώρια.
Σε πολλά σημεία την θεωρώ καλύτερη απο πριν. πχ πλάγια την βρίσω 70% καλύτερη. Αλλά απο μπροστά..... NOT.
Αυτά απο μένα. Αν έχετε να μου πείτε κάτι για κόλλια θα το εκτιμούσα. Για Λουλουδη έχετε γράψει αρκετά αλλά ότι νέο feedback έχουμε καλό είναι. Αν και αν παίρνει 5000+.. είναι πολλά...
Καλή συνέχεια. Αν έχετε κάτι να μου πείτε ή να με ρωτήσετε θα χαρώ να βοηθήσω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Miranda

New Member
Καλησπέρα.. Θα ήθελα να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου μαζί σας.. (Ακολουθεί μεγάλο μήνυμα.. sorry. Νομίζω είναι σημαντικά κάποια πράγματα να τα ακούσει κανείς για να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη απο τους επόμενους)
Είμαι 26 και ήθελα να κάνω διόρθωση στο αισθητικό κομμάτι της μύτης μου απο τα 15 μου. Υπήρχε μια μικρή δυσκολία αναπνοής απο την δεξιά πλευρά αλλά τίποτα πολύ σοβαρό. Μπορούσα να ζήσω άνετα με αυτό. Δεν μπορώ να πω οτι είχα πολύ μεγάλη μυτή. Ηταν αρκετά λεπτή στο πανω μέρος , το κοκαλο προεξείχε λίγο, το ακρορρίνιο ήταν πιο φαρδύ με κλήση προς τα κάτω αλλά όχι σε σημείο να πω οτι ήταν και χάλια :p. Παρόλα αυτά εφόσον πέρναγαν τα χρόνια και η επιθυμία μου παρέμενε η ιδια αποφάσισα να το κάνω. (ps ασχετο σχετικό αλλά καλό είναι να λέγονται και αυτά : δεν είχα δεχτεί ποτέ bullying για την μύτη μου. ***αν θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή πάνω σας κάντε το για εσάς και όχι επειδή σας δημιούργησε την ανασφάλεια κάποιος άλλος. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε ΚΑΝΕΝΑΝ***. )
Εδώ θέλω να σημειώσω επίσης οτι δεν συμφωνούσε κανείς απο την οικογένειά και τον στενό μου κύκλο να το κάνω αυτό καθώς με θεωρούσαν υπερβολική + εννοειταί οτι φοβόντουσαν να μην πάθω κάτι και εννοείται οτι τα χρήματα είναι πολλά και οι εποχές δύσκολες. Παρόλα αυτά μετά απο πολύ κλάμα και άπειρες συζητήσεις οι δικοί μου έδειξαν να καταλαβαίνουν (ε και το πηραν και αποφαση οι άνθρωποι οτι μετα απο 10 χρόνια μάλλον το εννοω οτι το θέλω) και με προέτρεψαν να πάω σε έναν στρατιωτικό γιατρό (απο τον κύκλο τους που εμπιστευονται και ξέρουν. Που όντως ο άνθρωπος είχε κάνει και σε δυο μέλη της οικογενειας μου πλαστική αλλά άλλου είδους. κοιλιοπλαστικη με μεγάλη επιτυχία κτλ).
Το πρώτο λαθος που έκανα είναι οτι πήγα έτοιμη να εξηγήσω για το τι θέλω μόνο απο το πλάι της μύτης μου, που αυτό ηταν να μηηηηηηην γίνει γαλλική αλλά ίσια ( να φύγει τελείως αυτό το κοκαλακι που υπήρχε δηλαδή) και να μην γίνω σαν γουρούνι και να πάει η μύτη στο θεό. Πίστευα οτι πραγματικά αυτό που ζήτησα ήταν πιο απλό απο απλό. Μια ίσια μύτη που να κοιτάει ευθεία.... όχι κάτω, όχι πάνω. Ο γιατρός συμφώνησε απόλυτα και με επιβεβαίωσε οτι έτσι και θα γίνει και όσο για το μπροστινό μέρος όπως μου είπε θα το λεπτύνουμε ελάχιστα για να γίνει πιο γλυκια. Δεν μου έδειξε στο photoshop πως θα την έκανε πράγμα το οποίο δεν βρίσκω απόλυτα κακο με την έννοια οτι αλλο να σου ζωγραφίσω μια μύτη και άλλο να στην σκάψω να στην σπασω και να δούμε πως θα εξεληχθεί. Ο οργανισμός μπορεί να αντιδράσει όντως πολύ διαφορετικά απο αυτό που υπολογίζαμε.
Δεν πήγα παραδείγματα με το τι μύτη θέλω. Μπορεί να σας αρέσει μια μύτη που σε ένα πρόσωπο μπορεί να φαίνεται υπέροχη αλλά στο δικο σας να μην ταιριάζει καν. Σύμφωνα με το δικό σας πρόσωπο και με την μύτη που ήδη έχετε πρέπει σε λογικά πλαίσια να συζητήσετε πως μπορεί να βελτιωθεί.
Που λέτε το 2ο λάθος ήταν οτι δεν πηρα μια 2η και μια 3η και μια 4η γνωμη μην σας πω. Για μένα μην πάτε σε έναν και όλα τέλος τον κλείσαμε! Ψάξτε. Το τονίζω εγώ γιατί δεν έψαξα.
Anyway έκανα το χειρουργείο πριν 6 μήνες. Κράτησε 3 ώρες. Δεν πόνεσα καθόλου μετά, έβγαλα αίμα αλλά σε πολύ φυσιολογικα πλαίσια. Έκατσα ένα βράδυ στην κλινική και την επομενη μέρα ήμουν σπίτι μου. Δουλειά επέστρεψα μετά απο 15 μέρες. Πρήστηκα πολύ και απο μελανιές λίγα πράγματα. Ο γιατρός ήρθε με είδε την επόμενη μέρα. Μου πε οτι όλα πήγαν καλά και πήγα σπιτάκι μου. Φοβόμουν απίιιιιιιιστευτα για το τι υπήρχε κάτω απο τον νάρθηκα αλλά αυτό που μπορούσα ήδη να δω ήταν οτι το ένα μου ρουθούνι ήταν πιο μεγάλο απο το άλλο (πράγμα που δεν ίσχυε πριν.) Αυτό με ανησύχησε αλλά είπα οτι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου για να ανησυχώ απο τώρα. Μετά απο 10 μέρες αν θυμάμαι καλά έβγαλα τον νάρθηκα και η πρώτη εικόνα ήταν ΣΟΟΟΟΟΚ. Ήταν απίιιιιιιιστευτα πρησμένη , πολύ πιο λεπτό το ακρορρίνιο και φουλ ψηλά ....και το κοκαλάκι ήταν πιο μεγάλο απο πριν... και απο μακριά η μυτη μου ήταν πλέον πολύ πιο κοντή. Είπα οτι έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωή μου. Άλλο να ακους ιστορίες για το πως είσαι μετά το χειρουργείο και άλλο να το βιώνεις. Τουλάχιστον έτσι λέει η δική μου εμπειρία.
Παρόλα αυτά με είχε ενημερώσει ο γιατρός οτι το πρήξιμο θα υποχωρεί στο 3μηνο και θα ξεπρηστεί ακόμα παραπάνω στο 6μηνο. Και οτι θα πέσει το ακρορρίνιο. Μπορώ να πω οτι είχε δικιο. Έχω μπει στον 6ο μήνα μόλις και στα πλάγια είναι πολύ καλύτερα αν και ακόμα υπάρχει οίδημα + το ακρορρίνιο έχει κάτσει πολύ αν και συνεχίζει να έχει μια μικρή κλήση προς τα πάνω. Απο την μια μπορώ να πω οτι μου αρέσει πλέον η ιδέα της μικρής κλήσης απο το πλάι όπως φαίνεται τουλάχιστον. Απο την άλλη όταν δεν έχεις συνηθίσει να φαίνονται σχεδόν καθόλου τα ρουθουνια σου 26 χρόνια και τώρα τα βλέπεις φατσα κάρτα είναι κάπως. Ειδικά όταν είναι διαφορετικά σε μεγεθος όπως προείπα. Όσο περναει ο καιρός εννοείται οτι είναι καλύτερη και τη συνηθίζω ΑΛΛΑ... λάθη... Το μεγαλύτερο που με στεναχωρεί πολύ είναι τα ρουθούνια.. δεν είναι μικρή η διαφορά τους. 2ο έχει μια κλήση η μύτη προς τα δεξια (ήταν ολόισια η κλήση της μου πριν) 3ον το ρουθούνι που είναι μικρότερο απο την εξωτερική του πλευρά είναι πιο πεταχτό και 4ο οτι το ακρορρινιο .. παραπάνω λεπτό απο οσο θα έπρεπε πλέον. Α και το κοκαλάκι προεξέχει παλι το ίδιο με πριν στην τελική!!!!
Πήγα στον γιατρό στο 4μηνο να με ξαναδεί και δεν έβλεπε καμία απο αυτές τις ατελειες.. πράγμα που με στεναχώρησε. Δεν πηγα να του πω φτιαχτη μου και άλλο και να του ζητησω τον λογο. Ημουν πολύ ευγενική και ήθελα απλά να παραδεχτει αυτό που βλέπαμε και οι δυο! Οπως και να χει καταλαβα οτι δεν θα παει κάπου η συζητηση τον ευχαρίστησα και έφυγα. (και επίσης διάβασα οτι πολλοί είχατε άξεστες συμπεριφορές απο πολλούς γιατρούς οπότε προχωράω)..
Οι δικοί μου με λένε πάλι υπερβολική και στεναχωριούνται που δεν είμαι ικανοποιημένη αλλά παιδιά...δε με ξερετε δεν σας ξέρω αλλά όταν θες κατι πολύ καιρό και είναι το μόνο που θες.. και βλέπεις οτι δημιουργούνται προβληματα που δεν υπήρχαν πριν.. και αυτά που ήθελες να διορθώσεις δεν διορθώθηκαν ακριβώς... ε.. σε παίρνει απο κάτω..
Αν και είναι νωρίς και έχουν περάσει 6 μήνες σκέφτομαι σοβαρα να πάω να πάρω 2η γνώμη.
Απο όσα έχω διαβάσει σκέφτομαι να πάω στον Κόλλια και στον Λουλουδη. Στον 2ο έχει πάει μια γνωστή μου και ενώ οι φωτος πριν την δω δεν με τρέλαναν απο κοντά ήταν αρκετά καλή και το έχει κάνει 3-4 χρόνια τώρα. Για τον 1ο έχω ακούσει καλά λόγια δεν έχω δει παράδειγμα απο κοντά.
Πάντως αν με ρωτάγατε αν θα γύρναγα τον χρόνο και αν θα έκανα ξανά αυτή την επέμβαση θα σας έλεγα ΝΑΙ.
Αλλά σίγουρα θα το είχα χειριστεί πολύ διαφορετικά. Διότι τι να το κάνεις να κάνεις μια προσπαθεια για το καλύτερο και τελικά να έχεις το ίδιο πεσμένη αυτοπεποίθηση με πριν και στεναχώρια.
Σε πολλά σημεία την θεωρώ καλύτερη απο πριν. πχ πλάγια την βρίσω 70% καλύτερη. Αλλά απο μπροστά..... NOT.
Αυτά απο μένα. Αν έχετε να μου πείτε κάτι για κόλλια θα το εκτιμούσα. Για Λουλουδη έχετε γράψει αρκετά αλλά ότι νέο feedback έχουμε καλό είναι. Αν και αν παίρνει 5000+.. είναι πολλά...
Καλή συνέχεια. Αν έχετε κάτι να μου πείτε ή να με ρωτήσετε θα χαρώ να βοηθήσω.
Γιατί 5000+; Όλοι λένε στα 3
 

Miranda

New Member
Κάπου διάβασα για 5000. Μπορεί να κάνω λάθος. 3000 προφανώς φυσιολογικό.
Δεν τον έχω επισκεφτεί για να σου πω σίγουρα, αλλά από αυτούς που έχουν πάει στα 3 λένε....εκτός αν ανεβαίνει η τιμή επειδή είναι επανορθωτικη.
 

NellyK

New Member
Κάπου διάβασα για 5000. Μπορεί να κάνω λάθος. 3000 προφανώς φυσιολογικό.
Εμένα πριν κάποιους μήνες μου είχε πει 4.000 για κανονική.. Τώρα για επανορθωτική δεν είμαι σίγουρη, αν και δεν νομίζω να ανεβάζει τόσο την τιμή
 

NellyK

New Member
Κάπου διάβασα για 5000. Μπορεί να κάνω λάθος. 3000 προφανώς φυσιολογικό.
Πάντως για να μην την ξαναπατήσεις μπορείς να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στο κινητό σου (πχ. picsart) και να φτιάξεις την μύτη σου ακριβώς όπως θέλεις να γίνει.

Να φανταστείς και εγώ που βάζω ενέσιμα (υαλουρονικό) στην μύτη, πρώτα την φτιάχνω σε αυτό το πρόγραμμα και μετά βάζει ο γιατρος το υλικό με βάση την φωτογραφία και βγαίνει ακριβώς όπως την ζήτησα :p
 

Kristin

New Member
Πάντως για να μην την ξαναπατήσεις μπορείς να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στο κινητό σου (πχ. picsart) και να φτιάξεις την μύτη σου ακριβώς όπως θέλεις να γίνει.

Να φανταστείς και εγώ που βάζω ενέσιμα (υαλουρονικό) στην μύτη, πρώτα την φτιάχνω σε αυτό το πρόγραμμα και μετά βάζει ο γιατρος το υλικό με βάση την φωτογραφία και βγαίνει ακριβώς όπως την ζήτησα :p

Καλησπέρα και από εμένα!

Εγώ έχω μια πολύ μικρή σχεδόν αναπαίσθητη καμπουρίτσα στη μύτη, δλδ δε μου αρέσει πολύ όταν την κοιτάζω προφίλ. Από μπορστά δεν έχω κανένα θέμα. Μπορεις να μου πεις πόσο κοστίζει το ενέσιμο που κάνεις και σε ποιον γιατρό;; Σκέφτομαι να καταφύγω σε αυτη τη λύση μιας και δεν έχω τρομερό θέμα με βάση τα γούστα μου και δε θέλω να μπω σε περιπέτειες με επεμβάσεις και χειρουργεία. Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
 
Μπλουζα