Πώς να σας φύγουν οι μαύροι κύκλοι στα μάτια

Prosim

Member
Φίλε, μπήκα σε ένα φαρμακείο και ζήτησα απλά μια αλοιφή για αιμορροίδες. Μου έδωσαν μία που γράφει Procto-Synalar N (15ml). Απ' ότι κατάλαβα παίζουν πολλές μάρκες. 3,5 ευρώ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
tropheus είπε:
weznem είπε:
tropheus είπε:
weznem είπε:
... οι μαυροι κυκλοι μια ειναι ποιο εντονοι και με ποιο εντονη σακουλα, μια μειωνεται το μελανι χρωμα και η σακουλα..αντε βγαλε ακρη..αυτο με υποψιαζει για την μινοξιδιλ ...

Και πολύ καλά κάνεις φίλε weznem και υποψιάζεσαι τη minoxidil. Κατά πάσα βεβαιότητα αυτή είναι η βασική αιτία για τους μαύρους κύκλους. Το έχω δει το έργο πολλές φορές.

Κόψε τη και σε 2-3 εβδομάδες το πιο πιθανό είναι να ξεχάσεις για πολλά ακόμα χρόνια τι θα πει μαύρος κύκλος κάτω από τα μάτια (αφού άλλωστε είσαι ακόμα πολύ νέο παιδί) ...
ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δισταζω να την κοψω τοσο καιρο που λες,διοτι θα υποχωρησω πιστευω...
ΥΓ.εχω αρραιωση μονο κροταφους και επειδη ειναι το πιο ευπαθες σημειο θεωρω οτι με διακοπη μεγαλυτερη των 15 ημερων θα αρχισει η υποχωρηση..δεν εχω ερευνα για αυτο που λεω,απλα το πιστευω θεωρεις οτι εχω αδικο?

H minoxidil δε βοηθάει τα μαλλάκια. Τους δίνει απλά στην αρχή μια μικρή ώθηση και μετα έρχεται η κατηφόρα. Ότι και άλλο αν χρησιμοποιήσεις με σκοπό να βοηθήσεις στην διατήρηση των αποτελεσμάτων της δεν έχει αποτέλεσμα.
Είναι πάρα πολύ απλό για να σε πείσω. Ψάξε σε ΟΛΑ τα forum παγκοσμίως και βρες ΕΝΑΝ, έστω ΕΝΑΝ, που τα κέρδη της minoxidil τα διατήρησε πάνω από 1 χρόνο. Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω βρεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ !!!

Ξέχνα τη minoxidil απλά χαλάς την εικόνα του προσώπου σου (μαύροι κύκλοι, πρισμένο πρόσωπο με νερά κτλ.).

Εγώ είμαι ο ένας. 2,5 χρόνια και ακόμα μου δίνει (με 1 δόση την ημέρα). Η minox αυτό που κάνει είναι οτι κρατάει την τρίχα σε αναγενή φάση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Για αυτό φαίνεται η ψευδαίσθηση οτι έχεις βγάλει νέα μαλλιά.
 

weznem

Well-Known Member
δεν ειναι ψεδαισθηση δινει και καινουργιες τριχες απειρα παραδειγματα με εικονες..δεν καταβαινει η hairline απο ψευδαισθηση ουτε και απο το παχος των υπαρχοντων τριχων.. απλα πιο ευκολα κραταει τα υπαρχονατα παρα να δωσει τριχες σε αδειες περιοχες.. οταν πρωτο εβαλα μινοξιδηλ το 10 εξαφανιστηκε σχεδον τελειως η ραφλα μηδενιστηκε δεν εγινε αυτο διχως να βγαλω μαλλια..δινει και μαλλια ιδιως στην αρχη της..
 

Dimitris Markakis

New Member
Καλησπέρα κι από μένα! Η σωστή διατροφή πιστεύω σε συνδυσμό με καλή ξεκούραση μπορεί να έχει τα αποτελέσματα που θέλετε για τους μαύρους κύκλους στα μάτια.
 
Καλησπέρα! Τείνω να έχω την ίδια άποψη με το Dimitri. Σίγουρα θα βοηθήσουν και οι κρέμες, ωστόσο η καλή διατροφή είναι από τα πολύ σημαντικά βήματα για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων. :)
 

spyrosm

New Member
Παιδιά, μερικοί έχουμε από φυσικό μαύρους κύκλους στα μάτια. Με καλή διατροφή κτλ.

Αν ακουσω παντως για κάποιον που δοκιμασε μια κρέμα και είδε διαφορά, θα δοκιμάσω κι εγώ.
 

kaiba

Active Member
Ξεθάφω αυτό το θέμα μια και οι μαυροι κύκλοι μου απο την μινοξιδιλή ειναι πολυ χαλια. Εχει δοκιμασει καποιος κατι που να πιανει? Εχω δοκιμασει τα παντα νερο, procto sinalar,lab,φακελακια τσαγιου αγγουρια και παρολα αυτα αγγουρια :p
 

Georgie

Well-Known Member
Ξεθάφω αυτό το θέμα μια και οι μαυροι κύκλοι μου απο την μινοξιδιλή ειναι πολυ χαλια. Εχει δοκιμασει καποιος κατι που να πιανει? Εχω δοκιμασει τα παντα νερο, procto sinalar,lab,φακελακια τσαγιου αγγουρια και παρολα αυτα αγγουρια :p
Καλησπέρα φίλε .
Με απασχολούσε και εμένα έντονα αυτο για καιρο .
Πάντα χρησιμοποιώ προληπτικά ενυδατικές κρεμες για προσωπο και μάτια επειδή το κλίμα της Ιρλανδιας ειναι αρκετά κρύο το χειμώνα αλλα και λογω της σκληρότητας που εχει το νερό εδω .
Απο το καιρο που ξεκίνησα το Regaine αφρο παρατήρησα και εγω μαύρους κύκλους στα μάτια .
Χρησιμοποιούσα προϊόντα της Clinique η της Clarins και αργότερα πήρα απο ενα ταξιδι που έκανα στην Αμερική προϊόντα της Anthony Logistics. Αρκετά καλες κρεμες και ακριβές .
Στα μάτια όμως τιποτα !
Αποτέλεσμα 0 !
Τελικά μετα απο αναζήτησή κατέληξα σε αυτο το προϊόν που υπαρχει φαντάζομαι και στην Ελλαδα και είδα μεγάλη διαφορα .
Σε 2 εβδομάδες μετα τη χρήση πρωι- βράδυ θα δεις σημαντική διαφορα στα μάτια σου
Και δεν ειναι καθόλου ακριβή
Εδω κοστίζει 12€
 

Συνημμένα

  • IMG_7714.PNG
    IMG_7714.PNG
    398.7 KB · Προβολές: 75

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα