Πως προσθέτουμε φωτογραφίες στα post

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Επειδή πολλά μέλη δεν γνωρίζουν πως μπορούν να ανεβάσουν ή να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους στα posts τους, παρακάτω είναι μερικές επιλογές:

α) Σαν attachments στο forum. Η διαδικασία γίνεται ως εξής. Ανοίγουμε ένα νέο post ή επιλέγουμε να απαντήσουμε σε κάποιο θέμα με πλήρη απάντηση και όχι με την γρήγορη απάντηση που υπάρχει στο τέλος
και από εκεί πηγαίνουμε κάτω αριστερά στα "Συνημμένα" και στο "Νέο Συνημμένο". Από επάνω μας ενημερώνει πόσο χώρο χρησιμοποιούμε στο forum γενικά.
Αφού επιλέξουμε "αναζήτηση" και βρούμε την εικόνα που θέλουμε από τον υπολογιστή και πατάμε "Προσθήκη Συνημμένου" από δεξιά. Η εικόνα αρχίζει να μεταφέρεται και ανάλογα με το μέγεθος της περιμένουμε
(συνήθως κάνει ελάχιστα λεπτά) να τελειώσει.

Όταν τελειώσει, θα μας εμφανίσει την εικόνα και έχουμε 3 επιλογές, την διαγραφή της, την εμφάνιση της σε ένα συγκεκριμένο σημείο του post (επιλέγουμε το σημείο με τον κέρσορα και πατάμε "Εισαγωγή στο μήνυμα"
ή την προσθήκη επιπλέον εικόνων.

Η ίδια διαδικασία γίνεται και στην επεξεργασία του post, αρκεί να επιλεγεί "πλήρης τροποποίηση" και όχι γρήγορη.

β) Με την χρήση των sites που προσφέρουν δωρεάν image hosting.
Σημειώστε ότι μπορεί να απαιτούν εγγραφή, ενώ η χρήση τους αλλάζει ανάλογα με το site. Ο συγκεκριμένος τρόπος παρέχει ευκολία δημιουργίας άλμπουμ, όπου απλά αναφέρετε το μοναδικό link για το άλμπουμ ή για την κάθε εικόνα ξεχωριστά.
Μερικά sites είναι:
1. Imgur
2. ImageVenue
3. Photobucket
4. FreeImageHosting.Net
5. ImageShack

Επίσης καλό είναι να κρατάτε backup των φωτογραφιών σας.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα