Πρώτη επαφή με erdogan και lorenzo feedback

karfakias

Member
μετά από πάρα πολύ ψάξιμο για το θέμα της μεταμόσχευσης αποφάσισα να έρθω σε επαφή με τους εν λόγω γιατρούς.
Σας επισυνάπτω τις φωτογραφίες που έστειλα και στους δυο.
PA120983.JPG PA120985.JPG PA120968.JPG PA120955 (2).JPG PA120979.JPG PA120989.JPG
Ο λόγος που ήρθα σε επαφή με αυτούς ήταν κυρίως το γεγονός οτι όπου αλλού απευθύνθηκα το μόνο σημείο που δέχονταν να επέμβουν ήταν οι κρόταφοι ,πράγμα που δεν με κάλυπτε.

Για την ιστορία είμαι στα 34 και κάνω χρήση φινας εδώ και έντεκα μήνες χωρίς καμία παρενέργεια αλλά και χωρίς προς το παρόν σοβαρή επανέκφυση. Με έχει σταθεροποιήσει πάντως.

Lorentzo:
με κατέταξε nw3 vertex και πρότεινε 2500 grafts στο πρώτο τρίτο του κεφαλιού μου και 500 vertex.
σύνολο 3000.
έχω κλείσει ραντεβού να με δεί τον μάρτη από κοντά.

Erdogan:
4000 με 4200 για μπροστά και middle ενώ για το vertex θα το κρίνει από κοντά.
είμαι σε επικοινωνία για να με δει και αυτός από κοντά.

Και οι δύο μου είπαν να συνεχίσω φινα με την λογική οτι μάλλον θα έχω περαιτέρω βελτίωση λόγω πολλών τελωγενών τριχών που φαίνονται στις φωτογραφίες.

Πως σας φαίνονται τα νούμερα αυτά?
Εχουν μια σοβαρή απόκλιση αλλά διαφέρει και η προσέγγιση...
Θέματα κόστους κτλ θα παρακαλούσα να μην απασχολήσουν αυτό το νήμα μιας και είναι γνωστό που κινούνται οι τιμές σε αυτούς τους γιατρούς...
Θα ήθελα να κουβεντιάσουμε για την ουσία της περίπτωσης μου.
Σας ευχαριστω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karfakias

Member
Δηλαδη καποιος που ηταν τελειως ραφλας μπροστα παλι τοσα δεν θα εβαζε;
κρατάω μια επιφύλαξη γιατί η επικοινωνία δεν είναι η καλύτερη (lost in translation)...
Υποψιάζομαι οτι εννοεί 4200 και για middle και για vertex...
μου έστειλε αυτή την photo
πάντως και εμένα μου ακούστηκε υπερβολικό.
Δηλαδη καποιος που ηταν τελειως ραφλας μπροστα παλι τοσα δεν θα εβαζε;
 

Συνημμένα

  • tempFileForShare_2017-10-26-09-01-30.jpg
    tempFileForShare_2017-10-26-09-01-30.jpg
    255.3 KB · Προβολές: 164

Stripar

Established Member
Η φωτογραφία είναι ξεκάθαρη:
Σου φτιάχνει τους Κροτάφους , Hairline , Μidlle & Crown.
Τρείς περιοχές , τρείς !.

Μήν κοιτάτε που εδώ Ελλάδα βάζουν για τις ίδιες περιοχές κάποιες τρίχες και πετάνε απο την χαρά τους κάποιοι...
 

karfakias

Member
Η φωτογραφία είναι ξεκάθαρη:
Σου φτιάχνει τους Κροτάφους , Hairline , Μidlle & Crown.
Τρείς περιοχές , τρείς !.

Μήν κοιτάτε που εδώ Ελλάδα βάζουν για τις ίδιες περιοχές κάποιες τρίχες και πετάνε απο την χαρά τους κάποιοι...
ναι στην φωτογραφία αυτό δείχνει αλλά το κείμενο άλλα...
Based on the photos that we have received, Dr. Koray Erdogan has evaluated the basic condition of your hair loss and your candidacy for an FUE hair transplant. He has determined that your surgery should consist of 4000-4200 grafts, for your frontal and mid scalp areas. Depending on the miniaturization rate, we also plan to transplant on your vertex area, Dr. Koray will decided during the hair analyses.

είναι λίγο ασαφές... Αλλά αυτά θα λυθούν μόνο από κοντά νομίζω
 

Stripar

Established Member
Σωστά τα Face to Face Cons. είναι τα καλύτερα

Και αφού το έχεις σκοπό να πάς και στους δυό (και πολύ καλά θα κάνεις) , καλύτερα να τα συζητήσουμε όλα όταν γυρίσεις,
γιατί όπως καταλαβαίνεις τώρα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε...
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Με 30 εκατοστα τσουλουφια σιγουρα αν τα κουρεψει θα εχει διαφορετικη εικονα.
Περα απο αυτα μαθαμε ολοι στις χαμηλες πυκνοτητες και τα λιγοτερα grafts ενω στην πραγματικοτητα χρειαζομαστε ακομη και τα διπλασια αποτι μας λενε αλλα το λενε low low διοτι παιζει και το οικονομικο στην μεση και εαν πηγαινα πχ κυπρο και μου ελεγαν εξαρχης 6000 grafts θα πηδουσα και θα την εκανα με ελαφρα ασχετος που στην παρουσα φαση σε συνολο στο κεφαλι χρειαζομαι το λιγοτερο 7000-8000 grafts.
 

DoctorWho

Well-Known Member
Οι τιμες ειν στα ιδια αρα. Πανε κ απο feriduni... εισαι απο τις περιπτωσεις στις οποιες εξειδικευεται (χαμηλο norwood που θελει χτισιμο καλης hairline). Εχουμε βεβαια τωρα ενα αποτελεσμα στ φορουμ απ αυτον που φαινεται ν οδευει προς αποτυχια αλλα εχει χτισει καλη φημη οποτε τι χανεις ν πας κ μια βολτα απο βελγιο?
 

piros75

Well-Known Member
Τα 4200 μοσχεύματα μου ακούγονται κάπως υπερβολικά. Θεωρητικά με την χρήση φίνας στο επόμενο διάστημα ίσως δεις κάποια ενδυνάμωση των χνουδοποιημένων τριχών και ίσως τελικά να χρειαστείς πολύ λιγότερες παρεμβάσεις. Θα πρότεινα αφού ξεκίνησες με φίνα να μείνεις σε αυτή για ακόμα μερικούς μήνες (να κλείσεις τουλάχιστον 1,5 χρόνο) και μετά να κάνεις τα cons.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε καρφάκια καλησπέρα. Ελπίζω να είσαι καλά. Αν δεν κάνω λάθος, έχεις έρθει δυο φορές στα ραντεβού του Μιχάλη στο παρελθόν. Ο γιατρός σου είχε πει πως έχεις πολλά μαμά μαλλιά στις περιοχές που θες να πυκνώσεις και μόνο οι κρόταφοι είναι επεμβάσιμοι. Δεν σου είχε απορρίψει την επέμβαση φοβούμενος το σοκ λος όσο για στρατηγικούς λόγους, το ότι δηλαδή χωρίς θεραπεία όταν θα αραιώσεις και άλλο, θα πρέπει να δουλέψεις ξανά την περιοχή και δεν είναι ότι καλύτερο η επισκεψιμότητα σε ίδιες περιοχές μιας και η φύτρωση κάθε φορά μειώνεται. Σου πρότεινε, και συμφώνησα και εγώ αν το επιθυμείς, να κάνεις μια ισχυρή θεραπεία ώστε να κλειδώσεις τα μαλλιά σου, να δεις πως πας και ανάλογα την εξέλιξη του θέματος, αποφασίζεις. Θεωρώ τίμια προσέγγιση εκ μέρους του ότι δεν θέλησε να σε βάλει στο τραπέζι να πάρει τα λεφτά σου, μιας και το πρόβλημα σου είναι μικρό. Αυτό τουλάχιστον ήταν η άποψη του και η δική μου τότε που σε είδαμε. Από κοντά είχες μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που βλέπω τώρα στις φωτογραφίες. Από κοντά φαινόσουν πολύ πιο πυκνός και δεν ξέρω αν αυτό που βλέπω τώρα είναι αποτέλεσμα του χτενίσματος και φωτισμού, ή αν αραίωσες δραματικά από τότε, ή συνδυασμός και των δυο. Θυμάμαι η εξέλιξη της τριχόπτωσης σου ήταν απίστευτα αργή είχες πει (αν δεν κάνω λάθος) και πως δεν παίρνεις φίνα. Μετά μου είπες θα την δοκιμάσεις όπως και λες πως έκανες. Λογικά, με τέτοια θεραπεία θα έπρεπε να έχεις και καλύτερη εικόνα από τότε, όχι το ανάποδο, εκτός αν μιλάμε για απόπτωση λόγω της θεραπείας. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω λόγω του τύπου της αραίωσης που έχεις, η μμ δεν είναι για σένα η καλύτερη επιλογή. Δεν έχεις χάσει τόσα πολλά μαμά μαλλιά στο σύνολο του τριχωτού σου, πχ το 50% του μαλλιού ώστε να πυκνώσεις και με ασφάλεια, αλλά κυρίως, με την λογική πως αν χάσεις και το άλλο 50% του μαλλιού εκεί, η ύπαρξη των μμ θα δίνει επαρκή κάλυψη και δεν θα χρειαστείς άλλη πύκνωση ή αν χρειαστείς, θα είναι ψιλομερεμέτι. Θυμήσου πως χωράφι που έχει οργωθεί δεν φυτρώνει ξανά το ίδιο, και ας ακούγεται κάπως βλάχικο, έτσι είναι. Εγώ στην θέση σου θα έκανα ισχυρή θεραπεία μέχρι εκεί που με πάει όσο με κρατάει, όταν πλέον η αραίωση είναι τόσο δραματική, ήρθε η ώρα για μμ. Τώρα ακόμη είσαι καλά, με φυσιολογικό χτένισμα φαίνεσαι πυκνότατος. Η άλλη προσέγγιση είναι η διακοπή θεραπείας ώστε να πάς γρηγορότερα εκεί που είναι να φτάσεις σαν nw, να καθαρίσει το τοπίο να δεις καλύτερα που θα πατήσεις σε μια ενδεχόμενη μμ. Οτιδήποτε άλλο απλά θα σε βάλει σε διαδικασία επαναλαμβανόμενων session με handicapτην μειωμένη φύτρωση κάθε φορά επειδή θα παίζεις σε ίδιες περιοχές, παραπλήσιες. Καλύτερη προσέγγιση αυτή με τις ζώνες. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Όχι ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί αυτό που θες, αλλά από λογική και στρατηγική σκοπιά, ο τύπος και η έκταση του προβλήματος σου εμένα δεν με κάνουν να σε θεωρώ ιδανικό υποψήφιο για μμ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsek

Well-Known Member
Αν κατάλαβα καλα σε άλλο νήμα λέμε ότι οι ελληνικές κλινικές δεν ακουμπάνε μαμα μαλιά για πύκνωση αλλά εδώ και οι 2 τον απέρριψαν?
 

dimitris50423

Well-Known Member
Πως σας φαίνονται τα νούμερα αυτά?

karfakias το μαλλι καταρχην στις φωτογραφιες που εβαλες το εχεις βρεγμενο και φαινεται πιο αραιο απο οτι ειναι.
εγω θα σου ελεγα να φτιαξεις μονο κροταφους και ασε και μια πιθανοτητα να κανεις μια ακομη μελλοντικα.
Με αυτο το μαλλι εγω θα φοβομουν πολυ να χωθει καποιος αναμεσα στα μαμα μαλλια.
επισης 4200 grafts δεν πιστευω οτι χωρανε στο κεφαλι σου. δικη σου η αποφαση απλα σκεψου την καλα μονος σου.
αν φτιαξεις κροταφους με καλη πυκνοτητα θα δειξει ολο το μαλλι σου οπως πρεπει. ;)
 

koumparos

Well-Known Member
Εγω προτεινω να μην ασχοληθεις ακομα η κανεις απλα ενα touch στους κροταφους και τελος.Εχεις πολυ μαλι και χωρις θεραπεια εγω προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν κανεναν γιατρο.Ενταξει οι τοπ σου δινουν μια αισθηση ασφαλειας αλλα η δικη μου εμπειρια δινει μικρες πιθανοτητες βεβαια να γινει εκει μεσα βομβαρδισμενο τοπιο.Και μετα να ψαχνεσαι και να λες τι εγινε.Το σοκλος ειναι υπουλη κατασταση και μακαρι να ηταν μονο θεμα ικανοτητας γιατρου αλλα προσωπικα πιστευω οτι παιζει ρολο και αλλος ενας παραγοντας που ονομαζεται αιματολογικο δικτυο και μερικες φορες εχουμε δει ο οργανισμος να μην μπορει να ανταποκριθει και να χαθουν και υγιη μαλια μερικες φορες μονιμα.Δυστυχως κατα καιρους εμφανιζονται καποια ελαχιστα βεβαια τετοια περιστατικα και απο τοπ γιατρους αλλα το ρισκαρεις???
 

koumparos

Well-Known Member
Θα σου πω 2 περιστατικα που ετυχε να διαβασω σε ξενα φορουμ πριν αρκετα χρονια.Ενα περιστατικο ηταν με τον ραχαλ και ενα με τον μπισαγκα.Δεν ξερω εαν υπαρχουν ακομα στο νετ αλλα τοτε θυμαμαι ειχε γινει χαμος ειδικα με τον ραχαλ.Μια λεπτομερεια εκεινου του περιστατικου ηταν οτι ο ασθενης εκανε χρησης φιναστεριδης και πριν και μετα.Ξαφνικα διεκοψε την φιναστεριδη μετα απο μερικους μηνες και ενω ολλα πηγαιναν καλα ως προς τη φυτρωση ξαφνικα επαθε τελογενη σε ολλο το πανω μερος του κεφαλιου.Κατι παρομοιο που επαθε ο larioso για αλλους λογους βεβαια.Επισης θυμαμαι αλλο ενα περιστατικο του μπισαγκα με σοκλος αλλα εκει ειχαμε και μειωμενη φυτρωση και το αποτελεσμα ηταν κατω του μετριου.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προσωπικά, όσο και
αν διαφωνήσουν κάποιοι, δεν θεωρώ τον Ραχάλ τοπ και δεν θα πήγαινα.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Μπλουζα