Προταση για θεραπεια

amathes21

New Member
Καλησπερα,

ειμαι 27, μενω γερμανια εδω και 2 χρονια , πρωτη φορα γραφω στο φορουμ, διαβαζω λιγο που και που εδω και καιρο(2 χρονια + ) και καθε φορα δεν κανω τιποτα/ δεν αρχιζω καμια θεραπεια επειδη μου φαινοντε πολλα, επειδη δεν ξερω τι να διαλεξω , επειδη φοβαμαι οτι δεν πετυχει etc etc , αλλα δεδομενου οτι εχω να βγω απο το σπιτι χωρις καπελο κανα χρονο , νομιζω οτι πρεπει να αρχησω καποια θεραπεια και εδω χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι μονος μου δεν προκειται να διαλεξω κατι. Θα ηθελα οποιος μπορει να μου προτινει καποια θεραπεια που νομιζει οτι ισως δωσει αποτελεσματα, βοηθησει την κατασταση για επανεκφυση μικρη μεγαλη w/e . Το προβλημα με την τριχοπτωση αρχησε απο τα 20 κυριως λογο αγχους ( δικια μου προγνωση ) ,το λεω αυτο επειδη γενικα στο σοι δεν εχουμε προβλημα , λιγο κροταφους μονο ο μπαμπας μου και ο αδερφος μου , αλλα εμενα προχωρησε αρκετα και κροταφους και πισω και στην μεση .

Αν μπορει καποιος να προτεινει καποια θεραπεια που ισως να ειναι αποτελεσματικη θα του ημουν ευγνωμων.
Για αυτους που θα προτεινουν να διαβασω και να βρω κατι μονος μου, το οποιο ακουγεται πιο σωστο, εχω να πω οτι προσπαθησα και απλα δεν μπορω . Δεν προκειται να κατηγορήσω καποιον η οτιδηποτε σε περιπτωση που δεν πετυχει . Θελω να πω τουλαχιστον οτι προσπαθησα και οτι γινει εγινε . Δεν εχω δοκιμασει τιποτα , φαρμακο η σαμπουαν η οτιδηποτε.

Ευχαριστω in advance .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MJJ

New Member
ξεκινα μινοξιδιλη 5% δεν υπαρχει κατι αλλο. παρε και ενα καλο σαμπουαν και βλεπεις πως θα παει. την φιναστεριδη δεν θα στην προτεινα για κανενα λογο γιατι επηρεαζει τις ορμονες . αυτες ειναι οι θεραπεις με αποτελσματα. τα υπολοιπα ειναι πειραματα.
 

amathes21

New Member
κατι τετιο δλδ? η τιμη ειναι καλη η να ψαξω αλλου?

 
Τελευταία επεξεργασία:

MJJ

New Member
ναι αυτο. καλη η τιμη να φανταστεις ελλαδα κανει 38 ευρο το 1 σε φαρμακειο και εσυ παιρνεις 3 με 50. οπου το βρεις φθινοτερα σε amazon,ebay. διαβασε γενικα για την μινοξιδιλη πως δουλευει και τυχον παρενεργειες.
 
Μπλουζα