Προβλημα με τριχοπτωση,αραιωση απο 18 χρονων...:(((

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

chris18

New Member
Γεια σας τωρα ειμαι εδω και 3 μηνες στα 19 αντιμετωπιζω προβλημα με την τριχοπτωση εδω και περιπου 5 με 6 μηνες,Οκτωβριο ξεκινησε και τα εχω χασει λιγο... :'( Η αραιωση σε ολο το πανω μερος της κεφαλης ειναι φανερη,δεν εχω τρομερο προβλημα με την hairline αν και νιωθω οτι ανηφοριζει σιγα σιγα κι αυτη,το ιδιο και οι κροταφοι αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η γενικη αραιωση.Εχει καιρο που εχω ανακαλυψει το φορουμ και εχω "φαει" αρκετες ωρες διαβαζοντας και αποφασισα να εγγραφω για να μου δωσετε προσωπικα καποιες προτασεις αν γινεται...Ειχα παει σε δερματολογο και μου ειχε προτεινει το PALMOGEN,βιταμινες ψευδαργυρου απ οτι θυμαμαι και ενα σαμπουαν ονοματι ceramis...Να μη τα πολυλογω διαβαζοντας και απο εδω δεν ειχα σε εκτιμηση το palmogen τελειωσε και δεν πηρα αλλο(ο γιατρος και αυτος,ασχετος τελειως στο θεμα μαλλια μου χε πει να το χρησιμοποιησω για δυο μηνες και μετα θα βλεπαμε ποτε ξανα) ???..Τωρα εχει ενα μηνα περιπου που χρησιμοποιω το fungoral 1-2 φορες την εβδομαδα και το αλλο σαμπουαν..Σε ερωτηση μου σε δευτερη επισκεψη στον γιατρο να παρω μινοξ ηταν κατηγορηματικος λεγοντας οτι εχω φυτρα και οτι θα μπλεξω με τη συνεχη χρηση της..Εγω το σκεφτομαι ομως σοβαρα πλεον για να μη το καθυστερησω πολυ και να κερδισω εδαφος ωστε να μη συμμαζευω τα ασσυμαζευτα μετα...Δεν θελω να παρω καποιο DHT blocker μεσω χαπιου φινα π.χ. δεν θελω να ρισκαρω..Θα θελα αν μπορουσατε οι εμπειροι να μου δωσετε τα φωτα σας οσον αφορα τη χρηση μινοξ,ποσο καιρο θα χω shedding,θα χασω ολα τα μαλλια μου μεχρι να ξαναβγουν νεα και για ποσο καιρο θα μου δινει αποτελεσμα η μινοξ??..
Επισης θα θελα να πω οτι δινω δευτερη φορα πανελληνιες φετος και μου ειναι λιγο ολα,καταλαβαινεται...Επισης ο πατερας μου εχει norwood 7a απ'οσο εχω καταλαβει τη κλιμακα...Θα σωσω τα μαλλια μου?? :( Ευχαριστω εκ των προτερων..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member
Απ: Προβλημα με τριχοπτωση,αραιωση απο 18 χρονων...:(((

Αν δεν κλείσεις την τρύπα που μπάζει νερά στο καράβι... όσους κουβάδες κι αν πάρεις δε θα το σώσεις. Με άλλα λόγια, αν δεν πάρεις dht BLOCKER ξέχνα τα τα μαλλιά σου.
 

chris18

New Member
Απ: Προβλημα με τριχοπτωση,αραιωση απο 18 χρονων...:(((

Μα δεν ειπα οτι δεν ειμαι διατεθειμενος να παρω καποιο dht blocker αλλα στην ηλικια μου δεν θα θελα να παρω κατι τετοιο σε μορφη χαπιου...Εχω διαβασει για τοπικα η για αναμειξη καποιου dht blocker με τη μινοξ...Εχεις να προτεινεις κατι?Ειχα διαβασει ακομα και για διαλυμενη φινα μεσα στη μινοξ...Θα δουλεψει?
 

chris18

New Member
Απ: Προβλημα με τριχοπτωση,αραιωση απο 18 χρονων...:(((

Φιλε xDante ειμαι 67 κιλα και κοιταω τον κοσμο απο ενα φτωχο 1,75 ;)... :p Ασχολουμαι χρονια με το ποδοσφαιρο κι εχω αρκετα καλα γυμνασμενο σωμα και προσπαθω να βαλω κι αλλα κιλα μυικης μαζας...Υποθετω οτι ρωτας για να δεις αν "σηκωνει" ο οργανισμος μου προσκαρ?η μπαρουφες λεω?? :p Τωρα μαθαινω κι εγω... ::)
 

Hairboost

Member
Απ: Προβλημα με τριχοπτωση,αραιωση απο 18 χρονων...:(((

μηπως να περιμενει μεχρι τα 21 το παλικαρι ?
 

kyris

Member
Απ: Προβλημα με τριχοπτωση,αραιωση απο 18 χρονων...:(((

Κοιτα φιλε...εχει καιρο να γραψω κατι στο φορυμ αλλα τωρα νιοθω οτι πρεπει να μοιραστω μαζι σου την δικη μου εμπειρια που ισως σε βοηθησει...εγω ειχα τριχοπτωση απο τα 15 μου οπου συνεχιζοταν μεχρι που αποφασισα να παρο φινα..αρχισα με propecia 0,5 και τορα λογο πιο οικονομικης συσκευασιας με προσκαρ 1,25! Δεν ειδα τιποτα το ανησυχητικο παρα μονο τις πρωτες μερες μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος...Μετα συνεχισα με νιζοραλ το οποιο με βοηθησε αφανταστα το οποιο χρησιμοποιο 2-3 φορες την βδομαδα...Επισης ξεχασα να αναφερο οτι στις αρχες χρησιμοποιησα για 2 μηνες regain 5% αλλα μου λαδωνε πολυ το τριχοτο της κεφαλης με αποτελεσμα να τα κανει χειροτερα με παρα πολυ shed οπου κ μετα το σταματισα και ακολουθισα οτι ειπα πιο πανω...το αποτελεσμα?? καθολου τριχοπτοση,σταματισε ο πονος που ενιοθα πολλες φορες στο τριχοτο της κεφαλης δεν εχο τιποτα παρενεργειες και το καλυτερο με απαλλαξε απο την εμμονη που ειχα ολη την ωρα να σκεφτομαι τα μαλια μου και να κοιταο ποσες τριχες μενουν στα χερια μου γιατι πολυ απλα δεν πεφτουν...για να κλεισο απλα τα ειπα ολα αυτα γιατι και εγο ειμαι 20 χρονων και εχει 5 χρονια που με απασχολουσε αυτο το θεμα και τελικα με βοηθησε παρα πολυ στο να επικεντροθω σε πιο σημαντικα πραγματα στην ζωη μου οπως οι σπουδες μου!! Δικια σου ειναι η επιλογη εγο ΔΕΝ σου λεο οτι πρεπει να κανεις οτι εκανα εγο γιατι ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αλλα μπορεις να δοκιμασεις...καλη συνεχεια ;)
 

chris18

New Member
Απ: Προβλημα με τριχοπτωση,αραιωση απο 18 χρονων...:(((

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση και εσενα φιλε kyris που ασχοληθηκες και μου ειπες τη δικια σου περιπτωση.Τελικα ομως πηγα σε δευτερο δερματολογο(εκανα μαγκια με το ταμειο ;) )για δευτερη γνωμη γιατι ο πρωτος δεν μου ειπε καν καθαρα αν εχω ΑΑ..Τελοσπαντων να μη τα πολυλογω εκει που ημουν ετοιμος να παραγγειλω οτι λεγαμε παραπανω αυτος ο γιατρος(ο οποιος ηξερε για τριχες ;) ,σπανιο σε δερματολογο στην Ελλαδα) με εξετασε κανονικα(οχι σαν τον αλλον που τραβουσε απλα τις τριχες να δουν αν βγαινουν :-X )..Με εξετασε με εντονο φως και παρατηρησε οτι δεν εχει "πεθαενει"κανενας θυλακας και οτι δεν εχω ΑΑ αλλα τελογενης τριχοροη(αλωπεκια),μαλιστα μου ειπε οτι φαινεται και με γυμνο ματι...Πραγματι εγω δεν αντιστοιχουσα στην κλιμακα norwood και ειχα παραξενευτει οταν ειχα πρωτοανακαλυψει το φορουμ αλλα πιστευα οτι ειχα ΑΑ αλλα η αραιωση οπως ειπε και ο γιατρος ειναι σε ολο το κεφαλι(δεν εχουν τραβηχτει οι κροταφοι πχ και οπου εχουν ελαχιστα εχω τριχουλες και χνουδι)
Με ρωτησε αν αθλουμε αν κουραζομαι αν εχω αγχος κλπ...πραγματικα δεν πιστευα οτι μπορουσα να χασω μαλλια απ αυτα και ομως αυτο εγινε...Τη περιοδο που αρχισε(Οκτωμβριο)ειχα αποφασισει να ξαναδωσω πανελληνιες,το γυναστηριο γυμναστηριο και επισης ειχα χωρισει με τη κοπελα μου που εφυγε σε αλλη πολη(οσο κ αν ακουγεται χαζο με ειχε πειραξει παρα πολυ και ημουν καιρο χαλια..)
Να πω την αληθεια χαρηκα οταν μου το ειπε,τουλαχιστον προς το παρον δεν φαινεται να εχω το γονιδιο,αλλα ειμαι προσγειωμενος καθως ακομα εχω αραιωση)
Η θεραπεια του λοιπον αποτελειται απο κορικοστεροειδες σαμπουαν και μια λοσιον για ενα μηνα(τοτε θα ξαναπαω να με δει)hair force με αναμειξη κατι αλλο δεν θυμαμαι τι ειναι...Επισης τα κλασικα διατροφη κλπ και βλεπουμε...Τι να πω πρεπει να ηξερε τι ελεγε,τον ειδα ενημερωμενο καθως οταν ανεφερα για μινοξ κλπ μου ειπε:ναι αν ειχες ΑΑ θα στα προτεινα...
Θα σας ενημερωσω,ελπιζω με θετικα αποτελεσματα...Καλη δυναμη και σε σας και καλη επιτυχια με τις θεραπειες σας...Σχολιαστε και πετε τη γνωμη σας αν θελετε...Ευχαριστω και παλι ;)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα