Που να κάνω μεταμόσχευση? Πολλές πληροφορίες και χάνεσαι!

victor44

New Member
Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω τον τελευταίο καιρό το forum και είναι πραγματικά δύσκολο να βγάλεις άκρη με τόσες πληροφορίες.

Επιπλέον ύστερα απο αρκετές μέρες μελέτη καταλαβαίνω οτι η επιλογή είναι υποκειμενική αλλα θα χρειαστώ βοήθεια γιατι δεν ξέρω τι να επιλέξω

Θα ήταν καλό να υπάρχει μια λίστα με 4-5 κλινικές-γιατρούς που αποδεδειγμένα έχουν καλο αποτέλεσμα


Ευχαριστώ πολύ
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gerassis

Well-Known Member
Ένας από τους καλούς γιατρούς είναι ο κ Γεωργίου. Ενα παλικάρι πόσταρε ότι έρχεται μέσα Ιούλη και το ραντεβού είναι Δωρεαν. Πάνε να δεις τι θα σου πει. δεν εχεις να χάσεις τπτ.
 

victor44

New Member
Εδώ στην Αθήνα ποιά κλινική ή γιατρο μπορώ να εμπιστευτώ, είχα ακούσει και εγω για τον Γκούρα αλλα απο ότι διαβάζω μάπα το καρπούζι.
Στην DHI άκουσα οτι δεν κάνει την μεταμοσχευση γιατρός, ή μαλλον γιατρος την κάνει με 1 χρόνο εμπειρία που μόλις έχει πάρει πτυχιο.
Καμια ιδέα?
 

mic6

Well-Known Member
Το λιγότερο προσβλητικό προς ολους μας είναι το θρεντ που άνοιξες αγόρι. Με λίγα λόγια μας λες, παίδες επειδή βαριέμαι να διαβάσω για πείτε μου εσείς που έχετε διαβάσει. Προσωπικά από το 2016 μέχρι το 2018 διάβαζα και έψαχνα πριν κάνω τη μμ μου. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο και να μην τα περιμένεις όλα έτοιμα, ειδικά επειδή πρόκειται για το κεφάλι και την υγεία σου.

Φιλικά
 
  • Like
Reactions: tol

victor44

New Member
Καλημερα, συγγνώμη αν ακούστηκε ( ή μάλλον διαβάστηκε) έτσι, απλά ψάχνοντας ένα ένα τα θρέντ υπάρχουν άπειρες διαφορετικές απόψεις.
Η ερώτηση μου πιο πολύ πήγαινε στο αν υπάρχουν κάποιες κλινικές που πρέπει να αποφύγω? Και προφανώς δεν είναι θέμα βαρεμάρας γιατι αν ήταν δεν θα ήμουν εδώ, πιο πολύ λόγω έλλειψης γνώσεων καθώς όσα μου λένε γνωστοί έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που διαβάζω στο φόρουμ (μου πρότειναν τον γκούρα ως ότι καλυτερο, και να μην εμπιστευτώ με τίποτα DHI) και πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω. Και πάλι συγγνωμη αν σε προσέβαλε η ερώτηση μου αλλά δεν είχα τέτοια πρόθεση
 

Georgie

Well-Known Member
Καλημέρα φίλε
Το θέμα είναι εσύ τι ψάχνεις και ποια κλινική μπορεί να στο δώσει ..
Αν ψάχνεις μόνο για Ελλάδα υπάρχουν κάποιες κλινικές με καλά αποτελέσματα .
Ψάξε και θα βρεις πολλά περιστατικά από την ενότητα παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων .
Εκει υπάρχουν περιστατικά από dhi , ahc, και κάποια άλλα από διάφορες κλινικές.
Επίσης υπάρχουν κλινικές και στη Κύπρο που δεν είναι μακριά
Επιλογές υπάρχουν πολλές .
 
Τελευταία επεξεργασία:

victor44

New Member
Ευχαριστώ πολύ! Πιο πολύ οπως έγραψα παραπάνω το πρόβλημα είναι οτι μου πρότειναν γιατρούς και κλινικές που διαβάζω οτι δεν είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα τους. Έχω ανεβάσει φωτογραφίες παραπάνω, αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει
 

makakas

Member
Φίλε να πας σε κάποια κλινική από τίς μεγάλες τέλος πάντων,μην πας τίποτα μεντι , πρόσφατα πήγα για κούρεμα και έμαθα πως έχουν κάνει 3 πελάτισσες εκεί και δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένες, αυτό στο λέω σαν πρόσφατη εμπειρία.Εγω την έκανα DHI, ακόμα δεν έχω δει τα τελικά αποτελέσματα είμαι στον τρίτο μήνα,θα ανεβάσω φωτογραφίες στον χρόνο.
 

victor44

New Member
Ευχαριστώ, η σκέψη μου ήταν αν πρέπει να εμπιστευτώ γιατρό (την κάνει ο ίδιος την επέμβαση) ή κλινική ( που δεν την ο ίδιος ο γιατρός, απλά έχει την επίβλεψη). Καλή φύτρωση έυχομαι
 

crossfire

Well-Known Member
Οι καλές κλινικές είναι πολλές.
Πες μας τι μπάτζετ διαθέτεις και αν είσαι έτοιμος να φύγεις εξωτερικό.
Γιατί αν πεις ότι διαθέτεις 2000 και θες να κάνεις τη μεταμόσχευση στην πόλη σου ή στη γειτονιά σου, τότε δεν έχουμε να σου προτείνουμε τίποτα.
Γνώμη μου από Ελλάδα μόνο ahc μπορεί να κάνει κάτι αξιοπρεπές.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

victor44

New Member
Ευχαριστώ για τη βοήθεια, είμαι νέος στο forum οπότε συγχωρήστε μου ατοπίματα και ελλιπεις πληροφορίες, δείτε τις φωτό και πείτε μου, ιδανικά θα ήθελα να δώσω μεχρι 4κ αλλά δεν ξέρω πόσο μεγάλο ειναι το πρόβλημα
 

crossfire

Well-Known Member
Υπάρχει θέμα και προφανώς η αραίωση θα μεγαλώσει. Θα πρέπει να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να αρχίσεις θεραπείες. Θα στο προτείνουν και οι κλινικές που θα επισκεφτείς.
Ξεκινά άμεσα τα ραντεβού με τις δυο κυπριακές που έρχονται συνέχεια Αθήνα. Θα σου προτείνουν αριθμό grafts και πλάνο μελλοντικό .
Ξεχνά τον γκ@@@α. Με 3500 ευρώ κανείς Ελλάδα.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Μαλλον θα προχωρησει και αλλο η αραιωση σου τα επομενα χρονια. Εχεις αδυναμες περιοχες που εχουν ομως μαλλια και μπορει να χειροτερεψουν. Σκεψου το ενδεχομενο να περιμενεις εως τα 30 να αδειασει λιγο ακομη οτι ειναι να αδειασει. Αν κανεις τωρα θα χρειαστεις κι αλλη συνεδρια λογικα σε 4-5 χρονια. Με τα λεφτα που διαθετεις κανεις μμ παντως.
 

Georgie

Well-Known Member
Και εγω της άποψης αυτής ειμαι φίλε
Καλυτερα να περιμενεις για μεταμοσχευση κάποια χρονια .
Απο τα περιστατικά που εχω δει στην ηλικια σου κανένα δεν έλυσε το προβλημα του με μια μεταμοσχευση .
Ειναι νωρίς να κανεις πλάνο λογω του οτι η ΑΑ δε σταματάει στα 30 ουτε στα 40 δυστυχώς .
Απλα γύρω στα 30+ ξεκαθαρίζει το pattern ως συνήθως . Τοτε ειναι καλυτερα να ξεκινήσεις με ενα πλάνο μεταμοσχεύσεων .Καλη τύχη και καλο θα ειναι να εισαι και λιγο υποψιασμένος αν θα κανεις consultation με κλινικές επειδή στο τέλος της ημέρας τα λεφτα σου θέλουν και θα στα πουν ολα ωραια !!!
Ξεκινά με μινοξιδιλη να δυναμώσεις τα υπάρχοντα μαλλια για αρχη αν δε το εχεις κανει ήδη .
Πάντως οι μεταμοσχεύσεις εχουν εξελιχθεί προς το καλυτερο και οι τιμες ειναι πιο καλες σε σχεση με το παρελθόν . .
 

nine

Active Member
Με αναλογο pattern (αν και ειμαι πιο πυκνος σε τσουλουφι και η διαχυτη αραιωση ειναι πιο πυκνη) η HDC μετα απο φωτογραφιες μου ειπε να περιμενω.

Στα 27 και εγω και ενω πηγαινα πολυ καλα με minoxidil τον πρωτο εναμιση χρονο, εχασα εδαφος και εγω πολυ γρηγορα τους τελευταιους μηνες.
Καλο ειναι να περιμενεις δυστηχως γιατι αν σου δειξω και εγω διαφορα απο τα 25 (πρωτο τριμηνο minoxidil) εως τα 27 η πρωση ηταν τεραστια.
 

victor44

New Member
Ναι ρε παιδια, αλλα αλήθεια δεν μου αρέσει η κατάσταση και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τα 30. Προτιμώ να κάνω τώρα και να ξανακάνω αν χρειαστεί! ( που απο ότι καταλαβαίνω θα χρειαστεί)
Είμαι μεταξύ AHC και DHI! Θα πάω και στα 2 και θα δώ! Για Αναστασάκη τι λέτε?
Χρησιμοποιώ mino εδω και καιρό, καλύτερα απο το τίποτα αλλά όχι θαύματα.. Δεν είναι αρκετο..
 

dimitris50423

Well-Known Member
Αν εισαι συνειδητοποιημενος οτι στο μελλον ισως χρειαστεις μια ακομη συνεδρια και σε χαλαει η εικονα σου ρωτα και προχωρα το.
Θα διορθωθεί η αραιωση που εχεις τωρα και μετα απο 4-5 χρονια αν αραιωσεις και πιο πισω σημαντικα κανεις αλλη μια οπου θα πυκνωσεις ξανα και μπροστα που θα εχει γινει η πρωτη και θα διορθωσεις και τις πισω ζώνες.
Σαν πρωτη επεμβαση εχεις περιοχες που αξιζει μια συνεδρια.
Η μινοξιδιλη απο μονη της καθυστερει το αναποφευκτο.
 

KosmasD

Member
Καλησπέρα στο φόρουμ για πρώτη φορά. Και εγώ έχω ραντεβού φίλε αυτή την εβδομάδα στην dhi για μμ. Έχει προσφορά για τα πενήντα χρόνια και μου βγήκε φτηνά γι αυτό και πάω. 4000 τρίχες. Βοηθός όμως έμαθα ότι κάνει την εμφύτευση
 
Μπλουζα