Που να κάνω μεταμόσχευση? Πολλές πληροφορίες και χάνεσαι!

spi

Well-Known Member
Μια ερώτηση άσχετη το shockloss από ότι έχω καταλάβει είναι η απώλεια τριχών που δεν θα έπεφταν αλλά έπεσαν διότι υπάρχει φυτρωση καινούργιων στο σημείο. Αυτή η πτώση είναι προσωρινή ή μόνιμη για το μαλλί;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Τις περισσοτερες φορες ειναι προσωρινή η πτωση τριχων απο shockloss. Μπορει να ειναι και μονιμη ομως κυριως σε τριχες που καποια στιγμη θα επεφταν. Οι υγιεις θυλακες ξαναβγαζουν τριχα. Τελευταία ολο και πιο σπανια βλεπουμε περιπτωσεις με shockloss.
 

kaiba

Active Member
Στην κατασταση σου και στην ηλικια σου και με τοσο φτωχη δοτρια να κανεις μεταμοσχευση χωρις φιναστεριδη δεν εχει κανενα νοημα κανε σωστη θεραπεια για 1 χρονο και κανε μεταμοσχευση μετα
 

gerassis

Well-Known Member
Σωστά!. Μινοξιδιλή σαμπουάν κατά τις τριχόπτωσης βιταμίνες και Φινα για ένα έτος και το ξαναβλέπεις, ή γυμναστήριο από τον Σεπτεμβριο για όγκο hair-tatoo και ξούρα το κεφάλι μετά. Φαίνεται καθαρά ότι κεφάλι σου δεν έχει καθόλου καλή δότρια. Δεν φτανει δλδ να στο γεμισει. Υπάρχει ενα "κόλπο" στη μμ. Μπορεις να κάνεις FUT (με τη γραμμή) ώστε να κρατήσεις "Παρθένα" τη δότρια για την επόμενη FUE. Και κάπου καλά πχ Αναστασακης για FUT. Το κεφάλι σου όμως δειχνει ότι αργα η γρήγορα θα αδειάσει και δε πιστευω να αξίζει το ρισκο
 

Akis-multi

Well-Known Member
Η θεραπεία με φιναστεριδη που προτείνετε στον φίλο είναι εφόρου ζωής να φανταστούμε. Γιατί για ένα χρόνο φιναστεριδη για να δυναμωσει η δοτρια, να γεμίσει και λίγο η ληπτρια και μετά μεταμόσχευση ειναι ότι πιο ουτοπικό υπάρχει. Ή για πάντα φιναστεριδη ή καθόλου. Όποιος το προτείνει σαν λύση είναι καιροσκόπος και ειδικά άμα είναι και γιατρός είναι και απατεώνας.
 

giwrgos8888

Active Member
και εγω κλεινω τον 5 μηνα με φινα ντουντα και μινιξ. εχω ενα μηνα ακομα. βλεπω πολυ καλα αποτελεσματα. θελω να δω τι θα μου πουν μετα οι γιατροι ο κουτο ο ντε φρειτας ο λορενζο. θα πουν να συνεχισω; η οτι ειμαι ετοιμος για μεταμοσχευση.
 

victor44

New Member
Συγγνώμη ρε παιδια αλλα διαβάζω για τρομερές παρενέργειες της φινα. Οκ για ένα χρόνο αλλα για εφ'ορου ζωής ?! Πραγματικά αναρωτιέμαι αν αξίζει. Τέλος επειδή ψάχνω γενικά τις κλινικές. Οι διαφορές στις τιμές είναι χαοτικές (3πλα - 4πλα) είναι αντίστοιχα τόσο διαφορετικό το αποτέλεσμα?!
 

giwrgos8888

Active Member
κοιταξε σε εμενα βλεπω αρεωμενο σπερμα ειναι η αληθεια. και προβλημα σε αλλαγη στασης στο σεξ αλλα ειπα οτι γινει γινει θα το συνεχισω.
 

manly_Man

Well-Known Member
αυτό σκέφτομαι, ας μείνω στη μινοξ που τουλάχιστον προς το παρόν δεν βλέπω παρενέργεις
αμα ουτε η μεταμοσχευση μπορει να σου δωσει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, τοτε μόνο η φίνα μένει σαν λύση με οτι παρενέργειες μπορει να σου προκαλέσει..δοκιμαζεις κ κρινεις!
 

nino24

Member
Καλησπέρα στο φόρουμ για πρώτη φορά. Και εγώ έχω ραντεβού φίλε αυτή την εβδομάδα στην dhi για μμ. Έχει προσφορά για τα πενήντα χρόνια και μου βγήκε φτηνά γι αυτό και πάω. 4000 τρίχες. Βοηθός όμως έμαθα ότι κάνει την εμφύτευση

Αν δεν κάνω λάθος στην DHI έχεις την επιλογή να στην κάνει γιατρός ή νοσηλευτής και διαμορφώνεται ανάλογα η τιμή. Όταν λες έχει προσφορά για τα 50 χρόνια τι εννοείς; Θέλεις να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Τι τιμή σου είπαν και για ποσα grafts;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spi

Well-Known Member
Καλησπέρα στο φόρουμ για πρώτη φορά. Και εγώ έχω ραντεβού φίλε αυτή την εβδομάδα στην dhi για μμ. Έχει προσφορά για τα πενήντα χρόνια και μου βγήκε φτηνά γι αυτό και πάω. 4000 τρίχες. Βοηθός όμως έμαθα ότι κάνει την εμφύτευση
Όντως αυτό με τα πενήντα χρόνια τι φάση; Δεν βρήκα κάτι
 

dimitris50423

Well-Known Member
Μην ειναι μονο προσφορά για να μαθουν νεα ατομα μεταμοσχευση στο κεφαλι σας. Αυτο δεν ειναι προσφορά. Αν ζητησεις γνωστα ονοματα που δουλευουν καιρο κ αρνηθουν μακρια. Αλλιως καποιος θα κανει εκπαίδευση στο κεφαλι σου.
 

victor44

New Member
χαιρεται και πάλι, συγκεκριμένα μου είπαν 3000-3500 τρίχες ( φαντάζομαι 1500-1700 γραφ) στα 2000ε λόγω μιας προσφοράς που τρέχει, δεν έχει μεγάλη σημασία όμως καθώς όλες οι γνωματεύσεις που παίρνω μου λένε οτι θα χρειαστώ τουλάχιστον 2500-3000 γραφς. Άλλο ένα ζήτημα που με απασχολεί, ( και μου το έθιξαν και στην DHI) είναι οτι η δότρια μου είναι μέτρια ( απο το ύφος τους φαντάζομαι οτι είναι κακή) και μπορεί να δώσει συνολικά 9000 τρίχες( αναλογικά πάλι να υπολογίσω 4000-4500 γράφ?!) είναι πιθανό αυτό, ή μου λένε λιγότερες τρίχες γιατι είναι η πολίτική της DHI να κάνει μικρές ( απο άποψη τριχοθυλακίων) επεμβάσεων. Άναμένω γνώμες πιο εμπειρών σχετικα! ( δείτε και φωτό)
 

makis25

Well-Known Member
Ξεκινα ολες τις θεραπειες φιναστεριδη μινοξ κτλ , βαλε σιγα σιγα ενα πλανο και βαλε στην ακρη 4-5 χιλαρικα σε βαθος 2ετιας και μολις που πατας τα 30 πηγαινε ενα ωραιο 5ημερο ταξιδι στη κυπρο , τις 2 μερες να κανεις μια μεταμοσχευση 3Κ+ graft και τις υπολοιπες για χαλαρωση και ελαφρυ τουρισμο . Μολις ξεκινησεις τις θεραπειες , σβησε το λογαριασμο σου απο εδω , σταματα να μπαινεις σε φορουμ για τριχες και ζησε τη ζωη σου με χαμογελο και αυτοπεποιθηση γιατι θα ξερεις μεσα σου πως κανεις οτι προσφερει η επιστημη σημερα για να σωσεις το μαλλι σου . εμεις οι περισσοτεροι που συχναζουμε σε τετοια φορουμ εχουμε αλυτα προβληματα , εμμονες και διαταραχη αγχους , μεινε μακρυα για να μη γινεις ιδιος και χειροτερος με εμας . Οριστε μια γνωμη πιο εμπειρου απο σενα.
 

victor44

New Member
Αφοπλιστική απάντηση με όλη τη θετική σημασία .Θα σε κερνούσα ένα καφέ αλλα επειδή δεν θα γίνει, πιές έναν , ή ποτό καλύτερα , και να ξέρεις οτι σήμερα έκανες κάποιον να σκεφτεί διαφορετικά!
 
Μπλουζα