1. Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies. Learn More.

Ποιος είναι ο καλύτερος γιατρός - κλινική για μεταμόσχευση;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Μεταμοσχεύση' που ξεκίνησε από το μέλος poetofthefall, στις 8 Νοεμβρίου 2017.

 1. aeratos28

  aeratos28 Just aeratos

  Μπορείς να κάνεις και να έχεις υποθυρεοειδισμό ..δεν τρέχει κάτι.αρκει να παίρνεις την αγωγή σου και να είναι ρυθμισμένος.να είναι οι τιμές στο φυσιολογικά επίπεδα . Έχω και εγώ χασιμοτο ,υποθυρεοειδισμό και δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Και αίμα μπορείς να δίνεις ακόμα,εγώ είμαι και αιμοδότης..
   
  John_John1 έχει κάνει like σε συτό.
 2. Avatar

  Google AdSense Guest Advertisement  για να απενεργοποιήσεις τις διαφημίσεις.
 3. ttilits

  ttilits Member

  Φιλε και εγω χασιμοτο εχω αλλα δεν ειναι πληρως ρυθμισμενος ο θυρεοειδης μου μια πανω μια κατω.δηλαδη παιζει να αποτυχει η μεταμοσχευση λογω θυρεοειδη?
   
 4. aeratos28

  aeratos28 Just aeratos

  Από ντενεκε γιατρό μπορεί να αποτύχει.οχι από θυρεοειδή..χαχαχα..μην σε αγχωνεις αυτό ρε ,αδιαφορο είναι από τη στιγμή ειδικά που κάνεις και θεραπεία..πάντως είναι άτιμος.τα χαλάει τα μαλλιά να ξέρεις..τα κάνει πιο αδυναμα,πιο λεπτά ..σαν ξεσταχιασμενα να το πω μπακαλιστικα.
   
  Tsek έχει κάνει like σε συτό.
 5. turnfiji123

  turnfiji123 Active Member

  Η κωλοορμονη αυτή πρέπει να είναι ρυθμισμένη. Λίγο περισσότερη δόση η λίγο λιγότερη και θα έχεις πρόβλημα. Προκαλεί και πτώση μαλλιών παροδική που μπορεί να εξελιχθεί σε ΑΑ αλλά και τα αντιθυροειδικα φάρμακα ρίχνουν το μαλλί. Δεν ξέρω λεπτομέρειες πάντως τα δικά μου έπεσαν όταν έβγαλα υποθυρεοειδισμό στα 15. Ρύθμισε το πριν σκεφτείς την μμ.
   
 6. aeratos28

  aeratos28 Just aeratos

  Ο υποθυρεοειδισμός προκαλεί λέπτυνση των τριχων,τα κάνει πιο αδυναμα.δεν νομίζω να αδειάζει περιοχές από μαλλιά..για αυτό είναι υπεύθυνη η α.α..σιγουρα συνδιασμός θυρεοειδή και α.α είναι σοβαρό πλήγμα για το τριχωτό..το τ4 το χαπακι συνήθως που παίρνει κάποιος δεν νομίζω ότι έχει κάποια αρνητική επίδραση στο μαλλί.
   
 7. turnfiji123

  turnfiji123 Active Member

  Η λεβο προκαλεί προσωρινή απώλεια μαλλιών το γράφει και στο χαρτάκι με τα sides. Και έχει και χαπάκια τ4+τ3 κλπ.

  Φρύδια που αραιώνουν στο έξω μέρος και crown με μαλλιά πιο ανοιχτόχρωμα από τα υπόλοιπα σημαίνει μη ρυθμισμένος θυροειδης.

  Αν θυμάμαι καλά είχε ειπωθεί και εδώ ότι τριχόπτωση που ξεκίνησε παροδική από θυροειδη μετατράπηκε σε ΑΑ επειδή δεν ελέγχθηκε εγκαίρως.
   
 8. armandomvb

  armandomvb Member

  https://www.tlife.gr/news/9/THodori...-giatros-toy-ekane-emfyteysi-mallion/0-138179

  Θοδωρής Αθερίδης: Αποκάλυψε ποιος γιατρός του έκανε εμφύτευση
  Έχω βάλει μαλλιά στον φίλο μου τον Γιάννη Γκούρα

  οταν καποιος ειναι δικτυομένος θα χει πελατία ο,τι και να γινει... Ειδικα στην Ελλαδα που to 95% πανε με το ""γνωστό που ακουσε κάτι "" και ξερει κτλ
   
  tasos33 έχει κάνει like σε συτό.
 9. tasos33

  tasos33 Well-Known Member

  Τι λες ρε φιλε, που τα μάθες όλα αυτά? Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά όσα έγραψες, εσύ είσαι ξάδερφος του Μάρα, φίλος τι είσαι?   
  hippys, dimitris50423, anargiros88 και 1 άλλο μέλος έχουν κάνει like σε αυτό.

Μοιραστείτε τη σελίδα